بازم....چرا قسطی میگی؟۱بار کلی بگو
رتبه 7700 منطقه 2 شهرستان کازرونم(استان فارس)
پسرم
دیگه چیزی لازم داره؟
بازم....چرا قسطی میگی؟۱بار کلی بگو
رتبه 7700 منطقه 2 شهرستان کازرونم(استان فارس)
پسرم
دیگه چیزی لازم داره؟
..........
Last edited by ali.rajabiyan; 07-08-2011 at 03:10.
امسال که میخواستم کنکور بدم نسبت به سال قبل کتابها تغییری نداشت و از این نظر مشکلی نداشتم و همون کتابهای قبلیم رو خوندم... اما اگه شما بخوای سال دیگه کنکور بدی اون طوری که من شنیدم میگن یه سری درسها مثل حسابان و دیفرانسیل تغییر کرده... اگه این طوریه بهتری بری کتابهایی که تغییر کرده رو بخری... البته معمولا هر کتابی که تغییر میکنه یا ساده تر میشه یا یه بخشش حذف میشه! پس از این نظر نگران نباش و زیاد دردسر نداره...ولی همه کتابها تغییر نکرده فقط همون کتابهایی که تغییر کرده رو بخر یا اگه کسی تو دوست و فامیل داره ازش بگیر...
تا جایی که من میدونم با آزاد رباط کریم یکیه نه غرب !!رجایی فکر نکنم بیارم؟ آزاد غرب زدم ولی از هرکی پرسیدم گفت غرب و جنوب یکین بیشتر استاداشونم یکیه.
ببین از من میشنوی اول از همه چون دختره سعی کنه نزدیکترین دانشگاه به تهران رو بزنه. چون من خیلی دخترارو دیدم که از اون سر کشور به اعتبار اینکه مثلا رتبه زنجان بالاتر از دانشگاه های اطراف شهرشونه اومدن بعد پشیمون شدن چون سختشونه رفت و آمد.
درمجموع هر رشته توی یه دانشگاه بهترینه مثلا دندون بهشتی بالاترین دندون کشوره. پزشکی تهران بالاترینه ولی توش شهرستانا شیراز و اصفهان و مشهد بالاترین هستن. بازم میگم من جای ایشون باشم بدون توجه به بالا پایین بودن شهر نزدیکترین شهر رو میزنم و رشته مورد علاقمو میزنم. احتمالا رشته سومی که یادتون نمیاد فیزیوتراپی نیست؟
راستی بازم میگم احتمالش هست که تهران قبول شه. ضرر نداره توی انتخابای اولش فقط تهران بزنه بعد بره سراغ شهرستانا
والا الان یه چیزای عجیبی میگه !! تو تهران همین ژنتیک و بخونه رشته های بعدی رو بزنه داروی شهرستان که میاره بعد یه سال بره شهرستان دارو رو شروع کنه بعدشم یه جوری مهمانی انتقالی چیزی بگیره !!!
اصلا ممکنه این روش ؟
تو سایت سنجش.ارگ هر سه تا فرمشو پر می کنم ولی می گه داوطلبی با این مشخصات وجود ندارد
برا شما پیش اومده؟
چیکا کنم الان؟
سلام
آقا اگه ميشه براي اين فاميل ما هم انتخاب رشته كنيد.(هر رشته اي باشه فرقي نميكنهاما شهرهاي خيلي دور از تهران نباشه)
تجربي - منطقه 1 - تهران - دختر - رتبه كل در سهميه 17979
سلام بچه ها جون هرکی دوسش دارین کمکم کنین....
با 45000 کجا قبولم؟؟!؟!!؟ میخوام شبانه یا پیام نور باشه عیبی نداره
بچه ها غیرانتفاعی قبول شیم بریم بخوایم سال بعد کنکور بدیم میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام،
آقا با رتبه ی 22000 (در سهمیه) میشه مهندسی شبانه جایی قبول شد؟!
بله میشه.کنکور داد وادامه تحصیل داد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)