پچ 2.7 شامل همون نرم افزار هم میشه![]()
پچ 2.7 شامل همون نرم افزار هم میشه![]()
ببخشيد من بخوام بجاي دسته دوم آلمان يك ليگ ديگه باشه چه كار بايد بكنم
ممنون ميشم آموزش بديد چون فكر كنم پي اس اديت گفته بود ميشه تغيرش داد
برو به محل نصب پچ و آیکون PE رو باز کن و اون بالا 2nd division رو انتخاب کن و بعد لیگ مورد نظر رو انتخاب کن و در نهایت روش کلیک کن تا تایید شه . حالا بری توی بازی اون لیگ جای لیگ بوندسلیگا2 جایگزین میشه![]()
سلام دوست عزيز اتفاقن من اينكارو انجام ميدم اول ميرم تويه همون 2nd division و ليگ رو عوض ميكنم و حتي اسكوربرد رو هم عوض ميكنم ميام صفحه اولش و پيس پچ نوشته شده كه ميزني ميره تو بازي، اونا ميزنم ميرم تو بازي بازم مبينم كه ليگ دسته دو بوندسليگاي دو هست كجاي كارم اشتباست ؟
Last edited by nasrGod; 01-02-2012 at 14:10.
دوستان من چه طور میتونم با تیمی که تو مستر لیگ دارم تو exhibition یا حالت معمولی با دوستم بازی کنم
چون موقعی که میخوام تیمم رو load کنم نمیشه و فقط میتونم تیمای خود pes رو بردارم
امیدوارم تونسته باشم منظورم رو برسونم
و یک چیز دیگه چه طوری میتونم با تیم اصلی با بازیکنای اصلی خود تیم مستر لیگ رو شروع کنم نه با بازیکنای خود کونامی
و یه پچ خوب که کار کنه برای افزایش پول نو مستر لیگ بهم معرفی کنید
و در نهایت آیا با ریختن پچ های کونامی برای آپدیت نقل و انتقالات و لباس تیما اگر بازیکنا رو قبل ریختن پچ edit کرده باشم بعد از ریختن پچ edit من حددف میشه یا نه؟
ممنون
پیغام successfully میاد و شما ok رو می زنید ؟
اگه انتخاب شه حتی اگه پنجره رو ببندید و از آیکون خود بازی ، بازی رو اجرا کنید باز باید تغییرات اعمال شه حالا اگه پیغام successfuly میده و توی بازی انتخاب نمیشه نمی دونم مشکلش چیه![]()
سلام
دوستان این dlcها چی هستن ......بااضافه کردنشون به بازی
چه تغییراتی انجام میدن......
پچ ها اینا رو دارن یا باید جداگانه دان کنم وتوی بازی بریزم.....
راستی گزارش غیر انگلیسی کسی سراغ نداره..... خوب باشه دیگه ...
این گزارش انگلیسی هم اعصابو داغون میکنه.....
یارو سانتر میکنه با کله گل میزنه میگه سوپر گل.............
ما که هنوز تو ی کف یه شوت از راهه دوریمممممممممم......
Last edited by moghaddas mfa; 01-02-2012 at 23:43.
سلام دوستان
میشه بی زحمت یه آپشن فایل توپ که تمامی اسم ها درست شده باشه + لیگ برتر + تیم ملی + فیس های توپ و ... داشته باشه رو بدید.... یعنی بهترینشااااااا ..... مرسی....
در ضمن برای ریختن اسکوربرد باید چی کار کرد ؟؟؟
برای استفاده فایل ها رو (با توجه به صفحه نمایشتون) در dt06.img کیت سرور قرار بده.در ضمن برای ریختن اسکوربرد باید چی کار کرد ؟؟؟
با سلام به نظر تون این ماه واسه بازی DLCرسمی ازطرف شرکت بازی میاد مثل همونی که تو تابستون اومده بود نقل و اتقالات رو به طور اتوماتیک انجام داد و اون بازیکن های جوان تیم که نبودن هم اپدیت کردن این ماه عرضه میشه؟؟ که از خود بازی اپدیت میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)