تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 275 از 280 اولاول ... 175225265271272273274275276277278279 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,741 به 2,750 از 2800

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض نشست خبري سرمربي پرسپوليس

ورزش3: اولين نشست خبري مانوئل خوزه با 30 دقيقه تأخير از ساعت 12:30 دقيقه در هتل آکادمي برگزار شد.

سرمربي پرسپوليس گفت: اميدوارم در اين مدت بتوانيم ارتباط خوبي با رسانه‌ها برقرار کنيم؛ يک ارتباط حرفه‌ايي که احترام دو طرفه را مي‌طلبد. من هميشه رابطه خوبي با رسانه‌ها داشتم.

خوزه سپس به معرفي دستيارانش پرداخت و گفت: پدرو به عنوان دستيار پيدالو به عنوان بدنساز و اسکار به عنوان آناليزور در کنار من خواهند بود. محسن عاشوري نيز در پرسپوليس است و انتظار داشته‌ام امروز در نشست حضور داشته باشد. او در تمرين صبح بود و فکر مي‌کردم اکنون در کنفرانس خبري حاضر باشد. وقتي او را نديدم شوکه شدم.

مانوئل خوزه خاطر نشان کرد: حضور من در پرسپوليس در اين شرايط يک چالش است چرا که زمان خيلي کمي داريم و 13 روز ديگر مسابقات آغاز مي‌شود. من بايد يکي از مهمترين چالش‌هاي کاري ام را پشت سر بگذارم با اين حال آمده‌ايم تا در پرسپوليس تحولي ايجاد شود.

وي اضافه کرد: مهمترين مشکل ما زمان است. بايد يک ماه يا 45 روز پيش کارمان را آغاز مي‌کرديم ولي 15 روز مانده به مسابقات استارت زديم. با اين حال بايد تيمي بسازيم که موفق باشد اگر چه کار سخت و پيچيده‌اي است.

سرمربي پرسپوليس اظهار داشت: با اين اعتقاد قلبي آمده‌ام که مي‌توانم مؤثر باشم. مي‌توانيم تيمي بسازيم که فوتبال خوبي انجام دهد و باعث خوشحالي تماشاگران شود و البته بايد قبل از هر چيز ببريم.

خوزه يادآور شد: آغاز کار ما راحت نخواهد بود و با توجه به وقت کمي که داريم بايد تلاش بيشتر کنيم. با اين حال شرايط را پذيرفتيم و آماده‌ايم با حداکثر توان کار کنيم. نياز داريم ذهن بازيکنان با ما باشد تا بتوانيم تيمي جنگنده و قوي را روانه مسابقات کنيم.

خوزه در پاسخ به اين سؤال آيا تجربه کار با چنين شرايطي را داشته و تاکنون در تيمي بوده که بازيکنانش را نمي‌شناخته است عنوان کرد: واقعيت اين است که هر بار که در يک کشور جديد کار مي‌کنم خيلي خوب فوتبال آن کشور را نمي‌شناسم اما يادتان باشد زبان فوتبال زبان جهاني است و ما حداکثر تلاش خود را مي‌کنيم که با گرفتن اطلاعات با فوتبال ايراني و شرايط تيم‌ها آشنا شويم.

سرمربي پرسپوليس افزود: فوتبال در لحظه جاري است و گذشته و آينده اهميتي ندارد. مهم اين است که در حال حاضر چگونه رفتار مي‌کنيم و از اين به بعد چه خواهيم کرد.

خوزه تصريح کرد: 36 سال است که کار مربي‌گري مي‌کنم و فکر مي‌کنم با توجه به کار با بازيکنان کشورهاي مختلف مي‌توانم از اين تجربه‌ها استفاده کنم. اين تجارب براي اينکه در اين فرصت کم با شرايط تيم آشنا شوم به کارم خواهد آمد.

اين مربي تأکيد کرد: مسئوليت و وظيفه خودم را مي‌دانم و ترسي از کار ندارم. کسي که مي‌ترسد يک سگ مي‌خرد تا از او محافظت کند اما من نياز به سگ ندارم و محافظ نمي‌خواهم چرا که کارم را بلدم.

خوزه گفت: به خودمان و کارمان اطمينان و اعتماد داريم و آماده‌ايم با چالش‌ها و مشکلات مواجه شويم. با آرامش، اعتماد به نفس و با اعتقادي که داريم مي‌توانيم کارها را پيش ببريم. باشگاه به من اعتماد کرده و من مي‌خواهم پاسخ مناسبي به اعتماد باشگاه بدهم و هر کاري که از دستم برآيد انجام مي‌دهم.

خوزه اضافه کرد: در سال 2001 که به مصر رفتم فقط مي دانستم اين کشور تاريخ خيلي غني دارد و فقط اهرام ثلاثه را مي‌شناختم. با اين حال در سال 8 سال حضورم در اين کشور 20 جام به دست آورده‌ام که 8 تاي آن قاره‌اي بود. 3 بار در جام باشگاه هاي جهان حاضر شديم و سه رکورد آفريقايي، قاره‌اي زديم. اميدوارم همان موفقيت‌ها و خوشحالي‌ها را اين بار در ايران تکرار کنيم.

وي در پاسخ به احتمال اضافه شدن دستيار ايراني ديگري به کادر فني پرسپوليس گفت:کادر فني ما کامل شده است و کسي دگيري اضافه نخواهد شد. فقط يک مربي دروازه بان ها که در چند سال اخير با من کار کرده است از چند روز ديگر به ايران مي آيد. تنها مربي ايراني کادر فني هم محسن عاشوري است.

سرمربي پرسپوليس در پاسخ به سوالي درباره ارتباطش با کارلوس کي روش سرمربي تيم ملي ايران گفت: من در اينجا پيرامون تيم ملي صحبت نمي کنم و فقط به سوالات راجع به پرسپوليس پاسخ خواهم داد.

وي درباره اينکه آيا قولي براي قهرماني پرسپوليس مي دهد تاکيد کرد: در مصر هيچگاه قول قهرماني ندادم و فقط به همه قول مي دهم که تمام توانم را براي اعتبارم به کار برم. در آفريقا و خاورميانه کار کرده ام و مي دانم که در پرسپوليس مسئوليت سنگيني دارم. در سال اول حضور در مصر مصر هيچ عنواني به دست نياوردم اما مديران الاهلي حوصله به خرج دادند و من را حفظ کردند که نتيجه اين حوصله را هم ديدند.

وي تصريح کرد: در پرسپوليس هم قولي براي رسيدن به قهرماني نمي دهم و فقط قول مي دهم در رده دوازدهم جدول قرار نگيريم.

ژوزه درباره تجربه اش از شهرآوردها گفت: مي دانم که در بسياري از کشورها بردن شهرآورد از قهرماني ليگ هم مهمتر است اما براي ما هدف اصلي قهرماني در ليگ است. من در پرتغال، ارمنستان و مصر چند دربي را برده ام که در در پرتغال پيروزي با نتيجه هفت بر يک تاريخي شد. اميدوارم اين سنت در ايران تکرار شود.

2. 4 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

جشن باشگاه پرسپولیس از شبکه تهران!
    بخش اول - آغاز مراسم و سخنرانی سردار رویانیان: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بخش دوم - رونمایی از پیراهن پرسپولیس و حرکات تکنیکی با توپ: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    بخش سوم - تقلید صدای فردوسی‌پور، خیابانی، پروین و پیروانی توسط یوسف کرمی: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. 4 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

[والپیپر]

6. 2 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مرجع خبری پرسپولیس: حال سر طلایی فوتبال ایران چندان خوب نیست. او یکی دو روزی است که از بیمارستان مرخص شده است. همایون بهزادی که به تازگی از بیمارستان مرخص شده است گفت: من تازه از بیمارستان مرخص شده ام. دو روز پیش بود که سید حسن خمینی نوه امام(ره) با من تماس گرفت و حال من را پرسید. او در امور فنی توانایی بالایی دارد.یک چیز را هم به شما بگویم که من 30 سال پیش مربی حاج احمد آقا پدر ایشان بودم.آن زمان حاج احمد آقا در تیم من هافبک وسط بازی می کرد. سر طلایی فوتبال ایران که حال و روز چندان خوبی ندارد تصمیم گرفته تا به دماوند مهاجرت کند. او می گوید: می خواهم به خاطر بیماری ام به دماوند بروم.برای ریه ام بهتر است. دلم نمی خواهد این حرف ها را که می زنم کسی ترحم کند. من نیازی به کسی ندارم و سرم همیشه بالا است. بهزادی در مورد پرسپولیس هم حرف می زند و می گوید: امسال پرسپولیس خوب یارگیری کرده است.امیدورام با اضافه شدن سرمربی جدید هم آنها نتیجه بگیرند. من به این پرسپولیس خیلی خوش بین هستم. همایون بهزادی ضمن تشکر از رویانیان درباره مدیرعامل پرسپولیس می گوید: «چند وقت پیش ایشان به عیادت من آمده بودند.کلی خوش و بش کردیم. ایشان وقتی می خواستند با من خداحافظی کنند می خواست دست من را ببوسد. اما من اجازه چنین کاری را به ایشان ندادم. من هم یکی دو سال دیگر بیشتر مهمان نیستم و می روم پیش ناصر خان. اما واقعا ممنون رویانیان هستم که به پیشکسوتان اهمیت می دهد.»

8. 2 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

نحوه‌ی تمرین و تذکرات خوزه خیلی امیدوارم کرد ...
    به خصوص قسمتی که رنگی کردم ...

گزارش تمرين امروز پرسپوليس

تمرينات تيم فوتبال پرسپوليس در نوبت بعدازظهر امروز از ساعت 18:10 دقيقه در ورزشگاه درفشي‌فر آغاز شد. در اين تمرين ابتدا بازيکنان به آقا وسط پرداختند و سپس در 4 گروه 5 نفره به مدت دو وقت 10 دقيقه‌اي به کارهاي هوازي در عرض و طول زمين تمرينات خود را ادامه دادند.

در مرحله بعدي به پاسکاري تک ضرب و سپس فوتبال با يک دروازه بزرگ و 2 دروازه کوچک در نيمه زمين در قالب دو تيم بنفش و سفيد پرداختند.

* حدود 250 هوادار در تمرين امروز ديده مي‌شد، آنها به شدت کريمي را تشويق کردند.

* گروه آناليز سرمربي پرسپوليس نيز امروز از روي سکوها از تمرين فيلمبرداري کرد.

* ژوزه در 40 دقيقه تمرين کنار زمين نظاره‌گر بود و فقط به يادداشت‌برداري پرداخت و سپس در فوتبال دسته‌گرمي در نقش داور بود و هر لحظه که احساس مي‌کرد، بازيکنان اشتباه کردند، بازي را نگه مي‌داشت و به آنها تذکري جدي مي‌داد.

سرمربي پرسپوليس به کريم انصاري‌فرد در خصوص حرکتش در محوطه 18 قدم، محسن بنگر به بازي سازيش از دفاع به حمله و به محمد نوري بابت دادن پاس‌هاي پشت دفاع تذکراتي داد.

وي همچنين از سوسا مي‌خواست که بيشتر در ميان زمين درگير شود و به مهاجمان حريف اجازه خودنمايي ندهد.

* فريادهاي ژوزه در تمرين امروز نيز در نوع خود بسيار جالب بود.

* غلامرضا رضايي به دليل مصدوميت در رختکن کار خود را دنبال کرد.

* در صحنه‌اي محسن بنگر برخورد شديدي با فشنگچي داشت. همين موضوع باعث شد تا خوزه بالاي سر او بيايد و موهاي او را به شوخي بکشد که موجب خنده ساير بازيکنان شد.

* در ميانه تمرين ژوزه که در ابتداي کار از عملکرد بازيکنان چندان راضي نبود، تمرين را نگه داشت و به مدت 10 دقيقه با بازيکنان طبق يادداشت‌هايي که کرده بود به گفت‌وگو پرداخت. در اين ميان کريمي و مهدوي‌کيا نيز دقايقي صحبت کردند.

* 2 هوادار خانم نيز به صورت يواشکي به داخل ورزشگاه درفشي‌فر آمده بودند که پس از دقايقي توسط ماموران حراست ورزشگاه به بيرون هدايت شدند.

* يکي از دستياران خوزه به دليل کمبود بازيکن مجبور شد که در فوتبال دسته‌گرمي به ميدان برود.

* ژوزه به بازيکنان هشدار مي‌داد که بايد با دو پاي خود به توپ ضربه بزنند و در هنگام فوتبال بايد پاس‌هاي بيشتري را با هدايت توپ به يکديگر بدهند.

* در فوتبال دست‌گرمي ژوزه آنقدر به بازيکنان تاکيد داشت که بالاخره براي هر زدن گل بازيکنان حداقل 35 ضربه پاس به يکديگر مي‌دادند. اين موضوع باعث شد تا سرمربي پرسپوليس در انتهاي تمرين براي بازيکنان دست بزند و از آنها تشکر کند. اين نوع تمرين شبيه فوتبال بارسلونا بود که بازيکنان زير لبي با يکديگر صحبت مي‌کردند و مي‌گفتند امروز بارسلونا شده‌ايم.

* هواداران پلاکاردي با خود با عکس کريمي، رويانيان و مهدوي‌کيا به ورزشگاه آوردند که روي آن نوشته شده، مدير بالياقت، جادوگر با صداقت و پرسپوليس با غيرت.

* حميد درخشان نيز در تمرين امروز پرسپوليس حضور داشت.

* تمرين امروز پرسپوليس ساعت 19:30 به پايان رسيد.

منبع: ورزش 3
    Last edited by Kurosh; 07-07-2012 at 20:57.

10. این کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی M E S S I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

تذکر ژوزه به بازیکنان، صحبت‌های کریمی و تمرین شبیه بارسلونا

به گزارش خبرگزاری فارس، تمرینات تیم فوتبال پرسپولیس در نوبت بعدازظهر امروز از ساعت 18:10 دقیقه در ورزشگاه درفشی‌فر آغاز شد. در این تمرین ابتدا بازیکنان به آقا وسط پرداختند و سپس در 4 گروه 5 نفره به مدت دو وقت 10 دقیقه‌ای به کارهای هوازی در عرض و طول زمین تمرینات خود را ادامه دادند.

در مرحله بعدی به پاسکاری تک ضرب و سپس فوتبال با یک دروازه بزرگ و 2 دروازه کوچک در نیمه زمین در قالب دو تیم بنفش و سفید پرداختند.

* حدود 250 هوادار در تمرین امروز دیده می‌شد، آنها به شدت کریمی را تشویق کردند.

* گروه آنالیز سرمربی پرسپولیس نیز امروز از روی سکوها از تمرین فیلمبرداری کرد.

* ژوزه در 40 دقیقه تمرین کنار زمین نظاره‌گر بود و فقط به یادداشت‌برداری پرداخت و سپس در فوتبال دسته‌گرمی در نقش داور بود و هر لحظه که احساس می‌کرد، بازیکنان اشتباه کردند، بازی را نگه می‌داشت و به آنها تذکری جدی می‌داد.

سرمربی پرسپولیس به کریم انصاری‌فرد در خصوص حرکتش در محوطه 18 قدم، محسن بنگر به بازی سازیش از دفاع به حمله و به محمد نوری بابت دادن پاس‌های پشت دفاع تذکراتی داد.

وی همچنین از سوسا می‌خواست که بیشتر در میان زمین درگیر شود و به مهاجمان حریف اجازه خودنمایی ندهد.

* فریادهای ژوزه در تمرین امروز نیز در نوع خود بسیار جالب بود.

* غلامرضا رضایی به دلیل مصدومیت در رختکن کار خود را دنبال کرد.

* در صحنه‌ای محسن بنگر برخورد شدیدی با فشنگچی داشت. همین موضوع باعث شد تا خوزه بالای سر او بیاید و موهای او را به شوخی بکشد که موجب خنده سایر بازیکنان شد.

* در میانه تمرین ژوزه که در ابتدای کار از عملکرد بازیکنان چندان راضی نبود، تمرین را نگه داشت و به مدت 10 دقیقه با بازیکنان طبق یادداشت‌هایی که کرده بود به گفت‌وگو پرداخت. در این میان کریمی و مهدوی‌کیا نیز دقایقی صحبت کردند.

* 2 هوادار خانم نیز به صورت یواشکی به داخل ورزشگاه درفشی‌فر آمده بودند که پس از دقایقی توسط ماموران حراست ورزشگاه به بیرون هدایت شدند.

* یکی از دستیاران خوزه به دلیل کمبود بازیکن مجبور شد که در فوتبال دسته‌گرمی به میدان برود.

* ژوزه به بازیکنان هشدار می‌داد که باید با دو پای خود به توپ ضربه بزنند و در هنگام فوتبال باید پاس‌های بیشتری را با هدایت توپ به یکدیگر بدهند.

* در فوتبال دسته‌گرمی ژوزه آنقدر به بازیکنان تاکید داشت که بالاخره برای هر زدن گل بازیکنان حداقل 35 ضربه پاس به یکدیگر می‌دادند. این موضوع باعث شد تا سرمربی پرسپولیس در انتهای تمرین برای بازیکنان دست بزند و از آنها تشکر کند. این نوع تمرین شبیه فوتبال بارسلونا بود که بازیکنان زیر لبی با یکدیگر صحبت می‌کردند و می‌گفتند امروز بارسلونا شده‌ایم.

* هواداران پلاکاردی با خود با عکس کریمی، رویانیان و مهدوی‌کیا به ورزشگاه آوردند که روی آن نوشته شده، مدیر بالیاقت، جادوگر با صداقت و پرسپولیس با غیرت.

* حمید درخشان نیز در تمرین امروز پرسپولیس حضور داشت.

* تمرین امروز پرسپولیس ساعت 19:30 به پایان رسید.

منبع:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

12. این کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

وي تصريح کرد: در پرسپوليس هم قولي براي رسيدن به قهرماني نمي دهم و فقط قول مي دهم در رده دوازدهم جدول قرار نگيريم.
    از این قسمت حرفاش اصلا خوشم نیومد!

14. 2 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

بالاخره تکلیف ایمون زاید چی شد؟ تو تیم میمونه یا میره؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

بالاخره تکلیف ایمون زاید چی شد؟ تو تیم میمونه یا میره؟
    به احتمال 100٪ میمونه! :دي
      محتوای مخفی: باشگاه پرسپولیس برای "ایمون زاید" بلیت گرفت 
    مرجع خبری پرسپولیس: باشگاه پرسپولیس برای مهاجم لیبیایی خود بلیت بازگشت به تهران تهیه کرد. به گزارش مرجع خبری پرسپولیس؛ در حالی که این روزها اخبار ضد و نقیض در خصوص آینده ایمون زاید در پرسپولیس منتشر می شود، این مهاجم محبوب از روز چهارشنبه در تمرینات پرسپولیس شرکت می کند. مسئولان باشگاه پرسپولیس به این بازیکن اطلاع دادند که او را برای فصل آینده می خواهند و هیچ مشکلی برای تمدید قرارداد این ستاره محبوب وجود ندارد. از همین رو، باشگاه پرسپولیس بلیت سفر به تهران را برای این بازیکن تهیه کرده است. ایمون زاید دوشنبه ظهر از دوبلین به استانبول سفر می کند و با پرواز دوشنبه شب در تهران خواهد بود. زاید روز سه شنبه پس از مذاکره با رویانیان قرارداد جدید خود را امضا و ثبت می کند و از روز چهارشنبه در تمرینات سرخپوشان شرکت خواهد کرد.

17. 4 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مرجع خبری پرسپولیس: سرمربی پرسپولیس در جریان تمرین دیروز از بازیکنان تیمش تست هوش گرفت! به گزارش مرجع خبری پرسپولیس؛ مانوئل ژوزه پرتغالی در جریان تمرین دیروز پرسپولیس با طراحی یک بازی ساده از بازیکنان تیمش تست هوش گرفت. این اقدام مانوئل مورد استقبال بازیکنان پرسپولیس قرار گرفت. پرسپولیسی ها با انگیزه زیادی به دستورات ژوزه عمل کردند و جواب او را دادند، جالب است بدانید در پایان علی کریمی جواب مورد نظر ژوزه را تشخیص داد و مورد تشویق سرمربی سرخپوشان قرار گرفت. جواد کاظمیان هم دیگر بازیکنی بود که به جواب مورد نظر سرمربی پرتغالی رسید.
    Last edited by Alinho; 08-07-2012 at 18:54.

19. 5 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •