!الحمد لله دیشب حجمی دزدیده نشد !
و این جای بسی شادی داره ....![]()
!الحمد لله دیشب حجمی دزدیده نشد !
و این جای بسی شادی داره ....![]()
بی زحمت یک میشه بگه وظع خط من چطوریه؟
بعدش هرکدوم از این مقادیر بیان گر چه چیزی هستن؟
ممنون
![]()
سرعت دانلودت رو 3مگ بسته شده
از لحاظ نویز هم مشکلی نداری و وضعیت عالیه
snr margin اگه اشتب نکمنم مال وضعیت سرعت دانلود هست و مقدارش اگر بالای 30 باشه عالیه
attenuation هم برای نویز خط هست و باید زیر 30 باشه
البته اگر سرعت دانلودت رو بالاببری نویز خطط بالا میره
مثل من:
![]()
دوستانی که دانلود شبانه رو از حجمشون کم کردن، کسی تونسته حجمشو پس بگیره؟
چطوری؟ اولش سعی میکنند که بپیچونن؟ چیکار باید کرد تا مجبور بشن برگردونن؟
از کجا بفهمم که چقدر تا حالا از حجمم کم کردن؟
امین جان این اطلاعات رو چه جوری تونستی گیر بیاری میشه بگی منم لازم دارم
واسه من که نویز رو زده 43 . زیاده ؟
نویز از چی پیش میاد ؟ چون واقعا اگه از سیم کشی باشه نمیشه کاری کرد ؟ چه تاثیری داره ؟
از تو تنظیمات مودم قسمت وظعیتش نمیدونم دقیق بگم منم خیلی گشتم .دی
ضمنا یک چیز دیگه ای هم هست تنظیمات مودم با مودم فرق داره! واسه همین آدرس مشخصی نمتونم بدم!
امشب سامانه بالا میاد سرعت خرابه دیشب سامانه بالا نمیومد سرعت خوب بود استرس دزدی داشتی اصا ی وضی....چه قدر مکافات داریم با این مخی!
دارم 123 مگ رامی رو که پورت کردم آپ میکنم جونش داره کنده میشه!الان اون طور که نتورکس نشون میده سرعت 84 کیلو آپ و 45 تا هم دانلوده !
یک سوال سرعت دانلود با آپلود فرق داره یا هرکدوم جدان مثلا الان 120 تا دارم دان میکنم و 80 تا آپ یا ...کلا چجوریاست؟
Last edited by amin1374; 29-05-2013 at 23:32.
جدیدا به صورت 1گیگ 1گیگ شارژ میکنی؟ یا اینطور بگم ، حجمت تموم شده و شارژ حجمی انجام دادی؟
قبل اینکه توضیحاتمو بخونی ، باید بگم هیچ کدوم از حرفام با عقل جور در نمیاد ، اما وقتی مخابراتو روبه روت داشته باشی هرچیزی عقلانی به نظر میرسه!
من این مشکله تورو حداقل 3 4 ماه داشتم و فقطم تو ساعت شبانه همچین اتفاقی برام میفتاد، n بار هم تماس گرفتم و اونام هربار تست کردن از هرلحاظر (نویز، سرعت ... )
خلاصه کلام، نتونستن بفهمن و هیچ نتیجه ای حاصل نشد
نکته: توی اون چند ماه ، من فقط گاهی اوقات حجمی شارژ میکردم و شارژ کامل دوره انجام نمیدادم ، بعد از این قضیه یه بار بر حسب شرایط، شارژ دوره انجام دادم (یعنی 15گیگ 3ماه ) و مشکلم حل شد !خیلی کنجکاو شدم ببینم یعنی در این حد مخابرات **** !! واسه همین چند ماه بعد دوباره تست کردم و گیگ گیگ شارژ خریدم بعد از چندوقت مجدد دیسکانکت شدنم تو ساعت شبانه شروع شد !
نتیجه : اگه مشکلت دقیقا مثه ماله من باشه باید طرحتو شارژ کامله دوره ای کنی ، از طرفی طرح بعثتی درکار نیست ، پس باید بعثتو ببوسی بزاری کنار و بری طرح جدید بگیری ، اگرم که احیانا جواب سوال اولم، نه هست ، که دیگه سرتو درد آوردمو فقط یه رذالت از سلسله رذالتایه مخابرات دزد شنیدیو به تجربت افزوده شد![]()
ویندوزت چیه؟ با چ نرمافزاری داون میکنی؟ هم توی properties کانکشن اینترنت هم توی نرمافزار دانلود منجرت برای وصل شدن مجدد Redial تنظیماتی وجود داره.
Last edited by AliTavakoli7; 29-05-2013 at 23:47.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)