آره .دروغ چرا ! منم این مشکل آپدیتو پیش خودم فکر کرده بودم! چون این بازی نیاز شدیدی به آپدیت داره ! ولی اگه این هکران که همه رو -- میکنم .امیدوارم یه کرکه خوب بیاد به زودی !
آره .دروغ چرا ! منم این مشکل آپدیتو پیش خودم فکر کرده بودم! چون این بازی نیاز شدیدی به آپدیت داره ! ولی اگه این هکران که همه رو -- میکنم .امیدوارم یه کرکه خوب بیاد به زودی !
1 نوامبر مطلبی درباره فیزیک بازی تو سایت scs قرار داده شده بود که میگفت فیزیک بازی رو میخوان بیشتر به واقعیت نزدیک کنن و دارن فیزیک کامیون ها رو با موتور های مختلف و روی سطوح مختلف و با تریلر و بدون تریلر تست میکنن که احتمالا با همین آپدیتی که گفتم باید فیزیک کامیون ها یه تغییری بکنه ، daf هم که قراره بصورت لایسنس شده اضافه بشه ، در مورد نقشه دقیق ننوشته بودن که آیا چندتا راه فرعی ممکنه به بازی اضافه بشه یا مثلا شهری چیزی اضافه میشه .
خدا کنه تا فردا بیاد چون فیزیک کامیون ها اونجور که تو ویدیو های تبلیغاتیش نشون میداد نیست .
سلام دوستان میخواستم ببینم کسی میدونه چجوری میشه مد ساخت![]()
دوستان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه چیزایی دربارش نوشتن اما کامل نیست شاید به دردتون بخوره.
Last edited by kiar; 08-11-2012 at 22:15.
دوستان سیومو پاک کردم اشتباهی ! حالم گرفت شدید ! بعدش یهویی دیدک یه کپی دارم ولی قدیمی بود یکم لول این سیو جدیدم 14 بود که الان به 16 رسوندمش اینم عروسکم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان به این میگن ماشین
منفجر شدم!!![]()
یه مودی بود صدای air brake رو عوض و صدای turbo رو بیشتر میکرد . صدای ترمزش که بد بود همون یکی خود بازی بهتره ، ولی توربوش بد نبود . صدای ترمز رو حذف کردم و فقط صدای توربو موند :
نه خیرم به این میگن کامیون نه به اون :
Last edited by hamed30; 09-11-2012 at 09:32.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)