مترو آخر بازی بود!
اول بازی یه تیکه هاییشو نشون داد و برگشت عقب! بعد مترو بازی تموم میشه
مترو آخر بازی بود!
اول بازی یه تیکه هاییشو نشون داد و برگشت عقب! بعد مترو بازی تموم میشه
من هنوز نتونستم بازیو بخرم پس کجا میفروشن اینو ؟
ضمناً به شدت مایلم آنلاین (مولتی)شو بازی کنم دوستان بگن ترفند برای آنلاین زدن با کرکیش هست ؟
اگر نه کجا میشه اصلاً ارجینال یا سیدی کیشو خرید
بعد یکی بگه جریان این مجازات شلاق صحت داره ؟؟؟
پیشاپش از جوابگویی ممنونم![]()
بازی رو که خودت باید بگردی گیر بیاری...
ولی سی دی کی رو توی گوگل سرچ کن سایت فروشندش رو پیدا میکنی.
نمونش:
محتوای مخفی: سایت
برای انلاین بازی کردنم هیچ راهی نداره باید ارجینال رو تهیه کنید.
این جریانه شلاق و این چیزا هم ما که ندیدیم در حد شایعه بود ولی پلمپ مغازه چرا واقعیت داشت.
Last edited by majid322; 18-11-2011 at 13:13.
البته دانلود همون کرکشم بد نیستا لینک دانلود تست شده بازی هم هست ؟ اگر سراغ دارید بگذارید چون بعید میدونم دیگه گیرم بیاد پلمب میکنن دیگه![]()
سلام بر اساتید گیم
من این بازی رو نصب کردم مدل کارت گرافیک من Quadro FX 4500 هست اما موقع که میخوام بازی رو اجرا کنم این ایرور رو میده لطفاً راهنمایم کنید................
اگر راهی هست راهنمایم کنید.................
با تشکر.
مثله اینکه کارتتون از دایرکتیکس 11 پشتیبانی نمیکنه و این خوب نیست و بازی نیاز به ورژن 11 این داره
----------------------
دوستان این حالت صداش رو که انتخاب میکنیم ، کدومش از همه واقعی تر و با کیفیت تره؟
منظورم اون قسمت تنظیماته > audio
بله من هم همین فکر میکنم
برای بازی این بازی باتل فیلد 3 و کال آف دیوتی MW3 یه کارت گرافیک GeForce 9600 GT بگیرم خوبه دیگنه یعنی منظورم جواب میده ؟
جناب ولف اریا
شرکتهای انودیا و amd برای این بازی درایوهای جدیدی رو اخیرا ارائه کردن شما باید ببینی ایا کارت گرافیکیتون از دایرکت ایکس 10 پشتیبانی میکنه یا نه و اگر میکنه باید اخرین ورژن دراور رو که حدود 120 مگ برای درایور 285.62 انودیا میشه رو دانلود و نصب کنی اگر هم دایرکت ایکس 10 رو کارتت پشتیبانی نکنه که نمیتونی با این سخت افزاری که داری بازی کنی
در مورد حالت صدا هم که دوست دوممون سوال کردن برا اکثر اسپیکر هایی که ما در خونه ازش استفاده میکنیم همون حالتی که خود برنامه روش تنیم شده یعنی های فای بهترینه و نیاز به دستکاری اون قسمت نیست مگر اینکه از هدفون یا ابزارهای قوی تر صوتی استفاده کنی که بخوای اونجوری بزاریشون
Nvidia یه درایور بتا 285.79 واسه بازی داده بیرون که به قول خودشون یه سری از مشکلات بازی ازجمله درهم بودن سایه ها رو حل میکنه دارم دانلودش میکنم کسی امتحانش کرده ببینه درست میشه یا نه ؟
سالامان همونطور که دوستمون گفت یک روسی هست که در برای cia آمریکا هم کار میکنه و به گروه فرخ البشیر نزدیک شده و با فریب دادن اون تونسته 2 تا از بمب های اتمی این گروه رو که توسط یک دلال روسی بنام کافاروف خریدند رو بدزده و یکیشون رو در پاریس منفجر میکنه و دومیش رو که قصد داشت در نیویورک منفجر کنه فرخ البشیر که از کرده هاش پشیمون شده نقشه سالامان رو لو داده و...
همونطور که دوستمون اشاره کرد فرد روسی (دیما) شورشی نیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)