تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 275 از 335 اولاول ... 175225265271272273274275276277278279285325 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,741 به 2,750 از 3344

نام تاپيک: Battlefield 3

پروفشنال Amirrezaajalli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    ZNJ

پيش فرض

آقا من تا آخر بازی رفتم ولی با از اول رفت تو ی مترو چطوری شد؟

مترو آخر بازی بود!
    اول بازی یه تیکه هاییشو نشون داد و برگشت عقب! بعد مترو بازی تموم میشه

2. این کاربر از Amirrezaajalli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال dashmojtaba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

من هنوز نتونستم بازیو بخرم پس کجا میفروشن اینو ؟
    ضمناً به شدت مایلم آنلاین (مولتی)شو بازی کنم دوستان بگن ترفند برای آنلاین زدن با کرکیش هست ؟
    اگر نه کجا میشه اصلاً ارجینال یا سیدی کیشو خرید
    بعد یکی بگه جریان این مجازات شلاق صحت داره ؟؟؟
    پیشاپش از جوابگویی ممنونم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بازی رو که خودت باید بگردی گیر بیاری...
    ولی سی دی کی رو توی گوگل سرچ کن سایت فروشندش رو پیدا میکنی.
    نمونش:

محتوای مخفی: سایت 
    http://www.aligame.ir/shopping/33-ea-download/415-battlefield-3-cd-key-orginal-ea.html

برای انلاین بازی کردنم هیچ راهی نداره باید ارجینال رو تهیه کنید.
    این جریانه شلاق و این چیزا هم ما که ندیدیم در حد شایعه بود ولی پلمپ مغازه چرا واقعیت داشت.
    Last edited by majid322; 18-11-2011 at 13:13.

5. این کاربر از majid322 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال dashmojtaba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

بازی رو که خودت باید بگردی گیر بیاری...
    ولی سی دی کی رو توی گوگل سرچ کن سایت فروشندش رو پیدا میکنی.
    نمونش:

محتوای مخفی: سایت 
    http://www.aligame.ir/shopping/33-ea-download/415-battlefield-3-cd-key-orginal-ea.html

برای انلاین بازی کردنم هیچ راهی نداره باید ارجینال رو تهیه کنید.
    این جریانه شلاق و این چیزا هم ما که ندیدیم در حد شایعه بود ولی پلمپ مغازه چرا واقعیت داشت.
    البته دانلود همون کرکشم بد نیستا لینک دانلود تست شده بازی هم هست ؟ اگر سراغ دارید بگذارید چون بعید میدونم دیگه گیرم بیاد پلمب میکنن دیگه

پروفشنال Wolf of aria's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    در دنیای سه بعدی

پيش فرض

سلام بر اساتید گیم
    من این بازی رو نصب کردم مدل کارت گرافیک من Quadro FX 4500 هست اما موقع که میخوام بازی رو اجرا کنم این ایرور رو میده لطفاً راهنمایم کنید................

اگر راهی هست راهنمایم کنید.................

با تشکر.

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام بر اساتید گیم
    من این بازی رو نصب کردم مدل کارت گرافیک من Quadro FX 4500 هست اما موقع که میخوام بازی رو اجرا کنم این ایرور رو میده لطفاً راهنمایم کنید................

اگر راهی هست راهنمایم کنید.................

با تشکر.

مثله اینکه کارتتون از دایرکتیکس 11 پشتیبانی نمیکنه و این خوب نیست و بازی نیاز به ورژن 11 این داره

----------------------
    دوستان این حالت صداش رو که انتخاب میکنیم ، کدومش از همه واقعی تر و با کیفیت تره؟
    منظورم اون قسمت تنظیماته > audio

پروفشنال Wolf of aria's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    در دنیای سه بعدی

پيش فرض

مثله اینکه کارتتون از دایرکتیکس 11 پشتیبانی نمیکنه و این خوب نیست و بازی نیاز به ورژن 11 این داره
    بله من هم همین فکر میکنم
    برای بازی این بازی باتل فیلد 3 و کال آف دیوتی MW3 یه کارت گرافیک GeForce 9600 GT بگیرم خوبه دیگنه یعنی منظورم جواب میده ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

----------------------
    دوستان این حالت صداش رو که انتخاب میکنیم ، کدومش از همه واقعی تر و با کیفیت تره؟
    منظورم اون قسمت تنظیماته > audio
    جناب ولف اریا
    شرکتهای انودیا و amd برای این بازی درایوهای جدیدی رو اخیرا ارائه کردن شما باید ببینی ایا کارت گرافیکیتون از دایرکت ایکس 10 پشتیبانی میکنه یا نه و اگر میکنه باید اخرین ورژن دراور رو که حدود 120 مگ برای درایور 285.62 انودیا میشه رو دانلود و نصب کنی اگر هم دایرکت ایکس 10 رو کارتت پشتیبانی نکنه که نمیتونی با این سخت افزاری که داری بازی کنی

در مورد حالت صدا هم که دوست دوممون سوال کردن برا اکثر اسپیکر هایی که ما در خونه ازش استفاده میکنیم همون حالتی که خود برنامه روش تنیم شده یعنی های فای بهترینه و نیاز به دستکاری اون قسمت نیست مگر اینکه از هدفون یا ابزارهای قوی تر صوتی استفاده کنی که بخوای اونجوری بزاریشون

آخر فروم باز hamed30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

Nvidia یه درایور بتا 285.79 واسه بازی داده بیرون که به قول خودشون یه سری از مشکلات بازی ازجمله درهم بودن سایه ها رو حل میکنه دارم دانلودش میکنم کسی امتحانش کرده ببینه درست میشه یا نه ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

محتوای مخفی: فرخ البشیر 
    فرخ البشیر سرکرده گروه PLR بود که Solomon که یه روسی بود (جاسوس CIA) اونو وادار کرده بود بمب اتم از Kaffarov بخره بعد اخر کار خودش بمب ها رو از البشیر دزدید و می خواست بمب ها رو توی Paris و NY منفجر کنه(انگیزشو نفهمیدم چی بود) که همه تقصیر ها بیافته گردن فرخ البشیر! Dima هم که عضو Gru (یکی از واحد های اطلاعاتی ارتش روسیه) بود میخواست جلشونو بگیره چون Kaffarov بمب ها رو از روسیه دزدیده بود. اینا همرو Dima اخر بازی می گه
    البته اون فرد از ایران بمب رو نزدیده بلکه به ظاهر تو این بازی ایران دولت نداره و مثل طالبان یه رهبر داره و بیشتر شبیه یه گروهه
    یکی از بمب هارو تو بانک شهری آمریکایی ها پیدا میکنن و 2 تا دیگه اش دست این فرد میمونه
    اون فرد روسی هم که آخر بازی بهمون کمک میکنه در واقع شورشی هستش
    سالامان همونطور که دوستمون گفت یک روسی هست که در برای cia آمریکا هم کار میکنه و به گروه فرخ البشیر نزدیک شده و با فریب دادن اون تونسته 2 تا از بمب های اتمی این گروه رو که توسط یک دلال روسی بنام کافاروف خریدند رو بدزده و یکیشون رو در پاریس منفجر میکنه و دومیش رو که قصد داشت در نیویورک منفجر کنه فرخ البشیر که از کرده هاش پشیمون شده نقشه سالامان رو لو داده و...
    همونطور که دوستمون اشاره کرد فرد روسی (دیما) شورشی نیست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •