تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 275 از 303 اولاول ... 175225265271272273274275276277278279285 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,741 به 2,750 از 3030

نام تاپيک: مطالعات جامع پیرامون Service Menu تلویزیون های سامسونگ

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

دوست عزیز
    سیستم عامل تان لینوکسی است. و front color تان U-T-C-BK که می توانستید از این تایپیک پیدا کنید . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    آبدیت برای رفع مشگلات سیستمی است و برای آبدیت از اینجا آبدیت کنید تا مشگل فلشتان هم حل شود.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    آبدیت کردن فریمور
    سایت سامسونگ رفته واز قسمت پشتیبانی واز قسمت دانلود سفت ابزار یا همان فریمور Firm W are دستگاه خود را دانلود و سپس آن فایل را در کامپیوتر استخراج کنید (یعنی از حالت زیپ خارج کنید چون اگر اول آن را استخراج نکونید آن فایل فعال نمی شود و حتما باید همنام همان فایل زیپ شده باشد) سپس به وسیله فلش به تلویزیون وصل کنید و از قسمت منو - پشتیبانی - ابدیت نرمافزار آن را نصب کنید.
    اجرت با خدا
    الان این لینکی که دادید مخصوص آپدیت هست ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    چطور باید انجامش داد ؟ تو این لینک نوشته سفت افزار ! سفت افزار چیه دیگه ؟
    -------------
    آپدیت فرم ور چیه دیگه ؟ همین آپدیت کردنه که لینکشو دادید ؟ این مورد چی هست ؟ کارش چیه ؟
    تشکر ویژه برای راهنمایی کردنتون

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

اجرت با خدا
    الان این لینکی که دادید مخصوص آپدیت هست ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    چطور باید انجامش داد ؟ تو این لینک نوشته سفت افزار ! سفت افزار چیه دیگه ؟
    -------------
    آپدیت فرم ور چیه دیگه ؟ همین آپدیت کردنه که لینکشو دادید ؟ این مورد چی هست ؟ کارش چیه ؟
    تشکر ویژه برای راهنمایی کردنتون
    دوست عزیز
    سفت ابزار همان فریمور است. در ضمن مثل اینکه اصلا شما مطلبی که برایتان می نویسم را نمی خوانید

آبدیت برای رفع مشگلات سیستمی است و برای آبدیت از اینجا آبدیت کنید تا مشگل فلشتان هم حل شود.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آبدیت کردن فریمور
    سایت سامسونگ رفته واز قسمت پشتیبانی واز قسمت دانلود
    (سفت ابزار یا همان فریمور Firm W are)
    دستگاه خود را دانلود و سپس آن فایل را در کامپیوتر استخراج کنید (یعنی از حالت زیپ خارج کنید چون اگر اول آن را استخراج نکونید آن فایل فعال نمی شود و حتما باید همنام همان فایل زیپ شده باشد) سپس به وسیله فلش به تلویزیون وصل کنید و از قسمت منو - پشتیبانی - ابدیت نرمافزار آن را نصب کنید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

دوست عزیز
    سفت ابزار همان فریمور است. در ضمن مثل اینکه اصلا شما مطلبی که برایتان می نویسم را نمی خوانید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آبدیت کردن فریمور
    سایت سامسونگ رفته واز قسمت پشتیبانی واز قسمت دانلود
    (سفت ابزار یا همان فریمور Firm W are)
    دستگاه خود را دانلود و سپس آن فایل را در کامپیوتر استخراج کنید (یعنی از حالت زیپ خارج کنید چون اگر اول آن را استخراج نکونید آن فایل فعال نمی شود و حتما باید همنام همان فایل زیپ شده باشد) سپس به وسیله فلش به تلویزیون وصل کنید و از قسمت منو - پشتیبانی - ابدیت نرمافزار آن را نصب کنید.
    چرا دوست عزیز مطالب شما رو میخونم
    من گفتم این " آپدیت نرم افزار " همون " آپدیت سفت ور یا فرم ور" هست یا 2 مقوله جدا از هم هستن ؟
    اون لینکی که به بنده دادید یه جاییش نوشته "نرم افزار" اما نرم افزار all share رو لینک میده ! که فکر نکنم برای این کار باشه ! ( که البته این مورد با جواب به سوال بالا پاسخ داده میشه )
    خب من همون سفت افزار رو دانلود کردم و تو خود فلش اکسترکت کردم 2تا فایل شبیه به این "T-MST4DAAC" ساخته شد !
    بعد از طریق تلویزیون اقدام کردم نوشت در حال اسکن فلش .. بعد نوشت فایلی پیدا نشد ..
    مشکل از کجاست ؟!

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

چرا دوست عزیز مطالب شما رو میخونم
    من گفتم این " آپدیت نرم افزار " همون " آپدیت سفت ور یا فرم ور" هست یا 2 مقوله جدا از هم هستن ؟
    اون لینکی که به بنده دادید یه جاییش نوشته "نرم افزار" اما نرم افزار all share رو لینک میده ! که فکر نکنم برای این کار باشه ! ( که البته این مورد با جواب به سوال بالا پاسخ داده میشه )
    خب من همون سفت افزار رو دانلود کردم و تو خود فلش اکسترکت کردم 2تا فایل شبیه به این "T-MST4DAAC" ساخته شد !
    بعد از طریق تلویزیون اقدام کردم نوشت در حال اسکن فلش .. بعد نوشت فایلی پیدا نشد ..
    مشکل از کجاست ؟!
    دوست عزیز
    ببینید ورژن فریمور تلویزیونتان با این یکی است؟ اگر بله یعنی که فریمور تلویزیونتان نمی تواند خودش را ارتقا بدهد. و اینکه ورژن تلوزیونتان را با کلمات ورژنهای زیر مقایس کنید ببینید یکی است؟
    جزئیات : T-MST4DAAC_1021.1/T-MSV4DAAC_1006.02012.12.27

برای دیدن ورژنها در منو - پشتیبانی- ودر آبدیت نرم افزار و یا مدیریت سامسونگ جستجو کنید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

دوست عزیز
    ببینید ورژن فریمور تلویزیونتان با این یکی است؟ اگر بله یعنی که فریمور تلویزیونتان نمی تواند خودش را ارتقا بدهد. و اینکه ورژن تلوزیونتان را با کلمات ورژنهای زیر مقایس کنید ببینید یکی است؟
    جزئیات : T-MST4DAAC_1021.1/T-MSV4DAAC_1006.02012.12.27

برای دیدن ورژنها در منو - پشتیبانی- ودر آبدیت نرم افزار و یا مدیریت سامسونگ جستجو کنید.
    1 : مطمئنی درست لینک دادی دوست عزیز ؟ لینکی که شما دادی PMXHC هست ولی تو مشخصات تلویزیون خورده PMSHD و بنده آپدیت این ورژنو گرفتم .
    2 : ورژنش برای 2011 هست .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

لطفا سوال بنده را پاسخ دهید .

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

1 : مطمئنی درست لینک دادی دوست عزیز ؟ لینکی که شما دادی PMXHC هست ولی تو مشخصات تلویزیون خورده PMSHD و بنده آپدیت این ورژنو گرفتم .
    2 : ورژنش برای 2011 هست .
    دوست عزیز
    لینک درست است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام من چطور میتونم با کنترل اسمارت وارد سرویس منو شم؟
    40F6450

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام من چطور میتونم با کنترل اسمارت وارد سرویس منو شم؟
    40F6450
    دوست عزیز
    با کنترول لمسی نمی توانید برای اینکار باید از کنترول معمولی استفاده کنید تمامی کنترولهای معمولی سامسونگ با هم ساز گار هستند.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

دوست عزیز
    لینک درست است
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دوست عزیز به این قسمت دقت کردی ؟
    گفتم توی model code تلویزیون PMSHD خورده
    + چرا پس آپدیت صورت نمیگیره ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •