تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 275 از 639 اولاول ... 175225265271272273274275276277278279285325375 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,741 به 2,750 از 6384

نام تاپيک: | گفتگو درباره بانک‌ها و امور بانکی |

کـاربـر بـاسـابـقـه jamshidjap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام انتقال وجه از طریق پایا چند روز زمان میبره ؟ آیا قابلیت اطمینان داره ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

معمولا نصف روزهست شایدم یک روزبشه خوبیش اینه رایگان هست وکارمزد نداره بدیش اینه یخورده زمان برهست
    کاملاقابل اعتمادهست شماتوی محیط وسیستم بانکی اینکارومیکنی من همش استفاده میکنم ازملی به سامان وپاسارگاد وبالعکس

3. این کاربر از worldm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

مگه چند درصد سود میده؟

ویرایش:دوستان یه سوال فوری الان تو اینترنت بانک بانک ملت حساب طرح موج میخوام باز کنم.5 ساله رو زدم ولی میخوام پرداخت رو بزنم تو سر رسید ولی نمیاد چطوری حساب میشه میخوام سود سر رسید رو بره رو پولم ولی مشخص نمیشه لطفا یه نفر بگه که این چطوری حساب میشه
    احتمال داره اون فقط توسط خود کارمندشعبه قابل تعیین باشه توی محیط اینترنت فقط میشه حسابوبازکرد تابقیه کارها داخل شعبه باشه

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

در غیر روزهای تعطیل بستگی به زمانبدی بانک مبدا و مقصد داره معمولا از سه ساعت نمی گذره میانگین بین دو ساعت ربع تا دو ساعت و 45 دقیقه البته اگر از ساعت 9.30 نیم شب بگذره فرداش بین 6 تا 7 صبح واریز میشه. اگر توی روز تعطیل هم باشه صبح اولین روز کاری معمولا بین 6 تا 7
    من تا به حال مشکلی نداشتم
    از اینترنت بانک ملت مسکن و دی برای پایا استفاده می کنم + همراه بانک ملی
    Last edited by ak313; 27-12-2013 at 23:15.

6. این کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

طرح هدف ملیت بهتره یا موج؟
    مثلا برای 5 ساله هدف که گذاشتیم 36 ماه بعد از اون کل پول رو یکسره میزنن رو 24 ماهه سودش فکر کنم بیشتر میشه از 5 ساله در سر رسید تازشم تو خود موقع افتتاح حساب اینترنتی اینتخاب میکنی پیشنهاد من طرح هدف ملت هست

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

دوستان این طرح سپرده هدف ملت چه 9 ماهه چه 36 ماهه باشه به مقدار همون سپرده سود بهت میده چرا اینطوریه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    شهر خورشید

پيش فرض

سلام دوستان.من ده تومن دارم و میخوام بزارم بانک سود خوبی بگیرم ولی بانک های تخصصی دولتی و بانک های تجاری دولتی و بانک های غیردولتی همشون سودهای مشابهی دارن.دو ساله بیشتر نمیخوام باشه که اگه خواستم،تمدید کنم ولی همه دو ساله %18 یا %18.5 دارن غیر از موسسات اعتباری غیر بانکی که فقط تحت نظارت بانک مرکزی هستن و بانک مرکزی جبران به باد رفتن پولو نمیده مثل اینکه و به هرکی میگم ظاهرا اعتماد زیادی نداره.آخه یه سری بانک ها و موسسات درشون تخته شد.خلاصه موندم چیکار کنم.چه نوع سپرده گذاری بزارم که سودش تا %25 باشه؟(یه چیزی حالیمون بشه از سودش).راستی بعضیا نوشتن در شرف تاسیس یعنی چی؟دوستان یه پیشنهاد بدید از نظر امنیت و سوددهی.ممنون

10. این کاربر از GhesseyeAmir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

سلام دوستان.من ده تومن دارم و میخوام بزارم بانک سود خوبی بگیرم ولی بانک های تخصصی دولتی و بانک های تجاری دولتی و بانک های غیردولتی همشون سودهای مشابهی دارن.دو ساله بیشتر نمیخوام باشه که اگه خواستم،تمدید کنم ولی همه دو ساله %18 یا %18.5 دارن غیر از موسسات اعتباری غیر بانکی که فقط تحت نظارت بانک مرکزی هستن و بانک مرکزی جبران به باد رفتن پولو نمیده مثل اینکه و به هرکی میگم ظاهرا اعتماد زیادی نداره.آخه یه سری بانک ها و موسسات درشون تخته شد.خلاصه موندم چیکار کنم.چه نوع سپرده گذاری بزارم که سودش تا %25 باشه؟(یه چیزی حالیمون بشه از سودش).راستی بعضیا نوشتن در شرف تاسیس یعنی چی؟دوستان یه پیشنهاد بدید از نظر امنیت و سوددهی.ممنون
    داداش بزار بانک ملت سپرده هدف-بانک ملت قابل اطمینانه پشتش دولته هست.اگرم تخته بشه دولت نمیزاره چون با نک ملت و ملی ومسکن و سپه بانک های قدیمی هستن.

12. این کاربر از hossein019940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    شهر خورشید

پيش فرض

ممنون.حالا شرط و شروطی هم داره؟مثلا اگه زودتر بردارم یا سودمو دست بزنم یا نه.روز شمار داره؟

14. این کاربر از GhesseyeAmir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

ممنون.حالا شرط و شروطی هم داره؟مثلا اگه زودتر بردارم یا سودمو دست بزنم یا نه.روز شمار داره؟
    اینو دیگه نمیدونم ولی من از 9 ماهه تا 3 ساله رو تست کردم همون مقدار سپرده بهتر سود میده البته با جایزه رو حساب کنی.

16. این کاربر از hossein019940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •