سلام. میشه بگید کدوم مغازه بندرعباس اینو داره؟ میخوام بگیرمش.
سلام. میشه بگید کدوم مغازه بندرعباس اینو داره؟ میخوام بگیرمش.
دوستان عزیز جو رو عوض نکنید.من خودم وقتی یه ادکلنی رو توصیف میکنم میگم این نظره منه.
هیچ میدونستید هر ادکلن که ما تست میکنیم ممکنه یه رایحه اش رو قوی تر حس کنیم که شاید برای یه کسی
ضعیف حس بشه؟حتی شرایطه زمانی و مکانی رویه بویایی تاثیر داره.من خودم بارها شده از یه ادکلنی خوشم
نیامده ولی تو تسته بعدی ازش خوشم اومده.حالا این که خودم بودم.شخص هم فرق کنه ببینید چی میشه؟
امروز رفتم CK man رو 100 میلش رو خریدم.
Tsar ون کلیف هم تست کردم.میتونم بگم عالی بود برایه الان.کاملا مردونه و جنتلمنی.به اصل بودنش مشکوک
بودم وگرنه خریده بودمش.حالا بوش چجور بود؟خیلی شباهت به بیک سبز یشمی داشت ولی خیلی ملایم تر و لطیف
تر بود.
هالستون زد -14 هم تست کردم.بویه دارچین رو خوب حس میکردم.قبلا 24 تومن بود ولی این دفعه میگفت 32 که من
نگرفتمش.ولی اونم خوبه.
مبارک باشه شاید ما هم گرفتیم
البته مساله جو نیست مساله این جاست من منظورم از لطیف نبودن،خشانت! نبود (اصلا نقل قولی می بینی؟) و این رو هم چند بار گفتم (ولی باشه به خاطر ریش سفید این تاپیک قبول؛ از جانب من تموم)
سلامت باشید.
شما هم تست بفرمایید انشالله مورده رضایت قرار میگیرد
ممنون.
راستی امروز مونت بلک لجند هم بو کردم.خیلی بویه خوبی داره.ولی خب 100 تومن نمیارزه.
Last edited by cyber861; 30-11-2011 at 21:57.
مجتمع زیتون طبقه دوم فروشگاه عطر شهر شب
با دوست عزیزمون کاملا موافقم عطر یک کار هنری هست که هر کس برداشت خودشو ازش داره و نظر همه هم محترم
100 میل 35 تومن.
بوش خیلی رسمیه.
من نمیدونم چجوری توصیف کنم اما یکم تو مایه های بوی سیگاره به قول مامانم
موندگاریش هم بد نیست.
خیلی جالبه.نیست همچین چیزی.احتمالا یه کپی از یه چیزیه.
مهم مارک نیست.بزن حالشو ببر.ولی برو چمپیون دیویدوف رو بو کن.شاید شبیهه اون باشه.خنکه؟
---------- Post added at 11:50 PM ---------- Previous post was at 11:48 PM ----------
باند....جیمز باند.درست میگم؟سوالتون چی بود؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)