سلام چند سوال داشتم
1- این که قفل میگن ببرید چه نوع قفلیه . در کمدی است یا از این هایی که بالاش حلقه ای هست ؟ یا هردو !
2- این ساق بند چیه ؟ باید خودمون بخریم ؟
ممنون از همه
سلام چند سوال داشتم
1- این که قفل میگن ببرید چه نوع قفلیه . در کمدی است یا از این هایی که بالاش حلقه ای هست ؟ یا هردو !
2- این ساق بند چیه ؟ باید خودمون بخریم ؟
ممنون از همه
منم رفتم گفتند دیر شده بید . ولی خوب شد رفتی پرسیدی چون اگر نمی پرسیدی و می رفتی شاید تا اخر عمر! هی می گفتی کاش رفته بودم انداخته بودم عقب ولی حالا خیالت راحته که اگر می خواستی هم نمی تونستی بری!
بعدشم چرا بدبخت نهایتش مثل من 18 ماه خدمت داری ادم که اینقدر عمر می کنه این 18 ماهشم اینجوری میگذرهامیدوارم بهت سخت نگذره .
1- معمولا تو اموزش از این قفلایی باید استفاده کنی که بالاش حلقس البته قفلای کمدی هم گاها استفاده میشه برای برخی از کمدها! از نوع قفلهای 808
2- ساق بند رو میتونی خودت بخری از همینجا یا بری پادگان بخری اونجا هم میفروشن خیالت راحت باشه
من که برای کنکور کارشناسی ارشد نقشه کشیده بودم . . . . . الان دیگه همش نقش بر آب شد . . . . چون افتادم نیروی انتظامیه اردبیل (اموزشی) . . . . اخه یکی نیست به اینا بگه یه ادم 165 سانتی برای نیروی انتظامی به چه دردی میخوره . . . . . فکر کنم 165 سانترو 195 خوندن . . . . .. . . .1 تیر اعزامم از تمام بچه ملتمسانه تقاضای دعا و ام یجیب و مضطر اذا دعاه و یکشف السوء دارم . . . . . این شعر رو به شما و خودم تقدیم میکنم . . . .آی ادما ها که در ساحل نشسته اید شاد خندانید . . . .یک نفر در اب میدهد جان به جان افرین قربان (بلد نبودم از خودم گفتم) . . . . . شرمند یه سوال دارم !! اون اینکه . . . . توی نیروی انتظامی مرخصی ها چجوریه و اینکه من که با لیسانس میرم . . . اگه بعد از اموزشی افتادم تهران
. . از ساعت چند تا چند در اختیار خودم نیستم؟؟؟؟/
اولا که برات ارزوی موفقیت میکنم
بهدشم اینکه نیروی انتظامی یا هر ارگان دیگه شما مرخصی استحقایقیتون در ماه 2.5 روزه که اگه مثلا 17 ماه خدمت کنی(لیسانسه) میشه به عبارتی 42.5 روز شما کلا مرخصی میتونید برید.....
اما در مورد اینکه از چه ساعتی در اختیار خودتی و کی در اختیار سازمان این دیگه بسته به یگانت داره....
مثلا اگه افتادی کلانتری و کلانتری منطقه ای که شلوغ باشه باید بگم که کلا در اختیار کلانتری هستی و قید هر روز رفتن به خونه را از سرت بیرون کن!!!(بچه های کلانتری نزدیک خونمون میگفتن هفته ای یه بار هم خونه نمیریم گاهی حتی 36 ساعت نمیتونیم یک ساعت هم بخوابیم) اما اگه کلانتریش خیلی شلوغ نباشه و جرم خیز نباشه منطقش معمولا وقتی کاری نداشته باشی (سر پست نباشی و کمبود نیرو نداشته باشن) میتونی بری خونه
اگه افتادی راهنمایی و رانندگی سر شیفتت میای و بعد از شیفتت میری خونه!!(حداکثر تو روز 12 ساعت شیفت داری...البته بازم به منطقتون بستگی داره یه رفیق داشتیم که د روز 7 ساعت بیشتر پست نداشت)
اگه بیوفتی داخل ستاد فرماندهی...خوب کارت میشه اداری و حداکثر تا ساعت 17 باهات کار دارن بعدش میری خونه!!
اگه بیوفتی مرکز 110 تهران! شیفتت به صورت 12-24 یا 12-36 هستش (بستگی داره)
البته همه موارد فوق باید شرایطش فراهم بشه:
1- به رئیست ربط داره ...رئیست میتونه بگه شما 12-36 هستی ولی اون 36 ساعت استراحتت هم حق خونه رفتن نداری....یا اینکه بهت بگه شیفتت تموم شد برو خونه...
2- اینکه تهران باشی...یعنی محل خدمتت تهران باشه---اگه شهرستان بیوفتی یگانت رو بازم بر میگرده شرایطش به رئیستون و فرمانده شما!!
نکته:
کلیه عیدها(عید نوروز و عید فطر و عید قربان و 13بدر و.....) در طول سال
کلیه تولدها(تولد معصومین و.....)
کلیه روزهای وفات
شبهای قدر
تاسوعا و عاشورا
روزهای خاص(مثل 22 بهمن- چهارشنبه سوری و.....)
و تمامی روزها به محض اینکه خبر خاصی بشه یا اتفاقی بیوفته...یکی از مسئولین بخواد بره به شهری کسی بخواد جایی...موسسه ای ورشکست بشه (به عنوان مثال موسسه بهمن ایثار که تو قم ورشکست شده بود و حسابی شلوغ شده بود) .....
و کلا هر وقت عشقشون بکشه
آماده باش داری و باید به طور کامل و صد در صد در یگانت حضور داشته باشی (حالا چه کار داشته باشن باهات و چه خبری نباشه و کاری نداشته باشن!!!!
Last edited by mehdi_vsgh; 11-06-2011 at 11:43.
یه قفل کوچیک که بشه باهاش در کمد رو قفل کرد (از اینها که حلقه داره)
ساق بند چیه مگه داری میری فوتبال ول کن این بچه بازی ها رو اونجا بهت میخندن
آرزوی موفقیت دوست من...حداقلش اینه که جای خنک افتادی.........
اتفاقآ بهتر بچه ها...وقتتون تلف میشد فقط اگه عقب میوفتاد.....
آخ آخ این خنک بودنش به شدت تایید میشه . من حاضرم به جای اراک میوفتادم اردبیل ، مشکین شهر اونورا حتی عجب شیر . الان فک کنم تو رژه زیرم دریاچه درست شه(لجنزاری میشه ها)
عقب نندازین الکی . زودتر تمومش کنین خلاص شین بابا .
@shabe.saket بهترین امضایی که تو p30world دیدم رو داری .
Last edited by imanpod; 11-06-2011 at 12:55.
سلام
اقا سوال ما رو كسي جواب نداد
اگه امريه بگيرم بايد چند ماه خدمت كنم؟؟؟؟ با ليسانس؟؟
يعني كسريو اين حرفا اگه داشته باشم شاملم نميشه؟؟؟
بچه ها من چند تا دفتر پلیس +10 رفتم دفترچه سال 90 رو نداشتن. نمیدونم چی کار کنم. این دفترچه که از سایت پلیس دانلود کردم مال سال 90 میگه عکس ها باید 3*4 و سیاه سفید باشن. تو دفترچه 88 نوشته عکس باید رنگی و 2*3 باشه.
همچنین تو دفترچه سال 90 ارگان پیشنهادی خودتون رو هم میتونید انتخاب کنید.
دفترچه سال 90:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 42 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 42 مهمان)