تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 275 از 416 اولاول ... 175225265271272273274275276277278279285325375 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,741 به 2,750 از 4153

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در اسپانیا | فصل 2010-2011

آخر فروم باز kamran987456's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    In The Vally Of Death

پيش فرض

ترکیب تیم رئال واسه بازی امروز مشخص شده یا نه ؟

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

و فینال؟

چرا قهرمانی؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خان الان برامون تشریح می کنن که بایرن چطوری رسید فینال قهرمانان. یا یوفا گذاشته اون سمت یکی اتفاقی برسه فقط این سمت حواسش بود اینتر ببره!

جناب با این دید که اصلا یعنی اشتباه بشه و نشه مهم نیست. عاملی تعیین میکنه! دیگه لازم نیست آفساید و ... نادرست ببینی تا پی ببری.
    توی فینال دی یانگ باید اخراج میشد،فن بومل باید اخراج میشد،اینیستا باید اخراج میشد که البته اگه دی یانگ همون اول اخراج شده بود ممکن بود اتفاقای بعدی نیفته یا ممکن بود بازی خشن تر هم بشه

درباره بایرن هم بازی رفت با فیورنتینا یه گل آفساید صددرصد تابلو زد که پذیرفته شد،بازی برگشت حریف یه گل زد که میلیمتری آفساید بود ولی پذیرفته شد
    بازی رفت با لیون هم ریبری به حق اخراج شد به خاطر خطا ولی ناباورانه 3جلسه اضافی هم محروم شد،در مقابل داور هم تولالان رو بهش کارت زرد دوم رو نشون داد که به نظر من اشتباه کرد و زیادی تحت تاثیر جو ورزشگاه بود که مدام علیهش سوت میزدن یا میشه در حالت دیگه نتیجه گرفت که داور منتظر لحظه ای بود که بتونه یه بازیکن از لیون رو اخراج بکنه تا شرایط دو تیم برابر بشه،قضاوت با خودتونه
    بازیای دیگه هم فکر نمیکنم مشکل داوری تاثیرگذاری بود

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اما بحث روز

اتفاقا به این بازی باید کار می داشتید. : دی یعنی چی لیاقت؟ تیمی باید شوت بزنه یا درست دفاع کنه تا داوری بازیش عادلانه باشه؟ بارسلون خوب بازی نمی کرد حقش نبود؟ خیالت راحت بارسایی ها به اندازه برخی اهل حاشیه نیستن وگرنه بیشتر حسرتشو می خورن. کاش واقعا قضاوت درست بود تا (با تخفیف نمیگم دیدار رفت) همون نیمه اول برگشت کار آرسنال رو تموم می کردیم و آخر بازی در معرض حذف نبودیم.

برای دونستن تفاوت به واکنش مسی (1) لحظه ای که پنالتی گرفته نشد نگاه کن. بعد جنجال ونگر (2) که فن پرسیشم بیشتر از اونیکه باید تو زمین موند. خیلی رو می خواد با اون اشتباهای اساسی داوری به ضرر بارسا که در نجات حریف هم بی تاثیر نبود. سبک بازی رو نمیگم.

صحبتای حالاشم تعریفی نداره. نمی دونم شاید بدجوری تحت فشار ناکامی از سوی هواداران آرسنال باشه که اخلاقش به این روز افتاده!

ویرایش: اونم (1) وقتی بارسا داره حذف میشه (2) وقتی آرسنال حتی جای خوردن یکی برای ادامه داره

این روزا نویسنده های گل خیلی انگلیسی می زنن! داره از فرصت نمایش عالی بارسلونا برای خراب کردن فابرگاس و بالا بردن یه بنده خدا استفاده میکنه.

مث اینکه شما متوجه نشدید من چی گفتم که اومدید این همه توضیح دادید
    من اصلا بحث بازی بارسلونا و آرسنال رو باز نکردم چون به نظرم مشکل خاصی نداشت بازی که بخوام روش بحث کنم
    اخراج فن پرسی هم خیلی سختگیرانه بود ولی قانونی بود،فن پرسی هم دروغ میگفت که صدای سوت رو نشنیده وگرنه اونقدر اون شوتش رو که منجر به اخراجش شد افتضاح نمیزد.در واقع فکر نمیکرد داور بخواد زیادی مقرراتی عمل بکنه.
    ونگر و فن پرسی هم تحت فشار حذف اون مصاحبه ها رو انجام دادن که بتونن یه کم فشار رو از خودشون منتقل بکنن

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

خسوس ناباس: می توانیم بارسا را شکست دهیم

ستاره تیم سویا تاکید کرد دیدار مقابل بارسا یک آزمون دشوار برای تیمش محسوب می شود اما سه امتیاز این دیدار را دور از دسترس ندانست

سایت گل- خسوس ناباس، ستاره تیم سویا، تاکید کرد دیدار مقابل بارسا یک آزمون دشوار برای تیمش محسوب می شود اما سه امتیاز این دیدار را دور از دسترس ندانست.

سویا در حالی میزبان بارسا خواهد بود که آبی ها و اناری ها سه شنبه گذشته در لیگ قهرمانان مقابل آرسنال قرار گرفتند و بازیکنان سویا امیدارند از خستگی حریف استفاده کرده و به پیروزی برسند.

ناباس در گفتگو با نشریه آس گفت:" بازیکنان به یک درک متقابل فوق العاده از بازی هم رسیده اند و می توانند با چشمان بسته هم همدیگر را پیدا کنند. برای اینکه بتوانیم آنها را شکست دهیم، باید تمرکزمان را حفظ کنیم. سه امتیاز دور از دسترس نیست و باید با این هدف به میدان برویم. مسی بازیکن کلیدی آنهاست اما ما نباید چابی ، اینیستا، پدرو و دیگران را فراموش کنیم. برای پیروزی مقابل بارسا باید از حمایت کامل طرفداران مان برخوردار باشیم."

سویا روز یکشنبه در ورزشگاه سانچس پیس خوان میزبان بارسلوناست.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    By Behnam Jafarzadeh

2011/3/12

آنخل کاپا: پاستوره به درد بارسلونا می خورد

مربی سابق پاستوره معتقد است که بارسلونا بهترین تیم ممکن برای این ستاره آرژانتینی خواهد بود

سایت گل- آنخل کاپا، مربی سابق خاویر پاستوره، ستاره باشگاه پالرمو معتقد است که این ستاره آرژانتینی می تواند در بارسلونا به موفقیت برسد.

کاپا در فصل 9-2008،در تیم اوراکان، مربی پاستوره بود و پس از آن بود که پاستوره به ایتالیا رفت و به پالرمو پیوست. اکنون کاپا در صحبتهایی اعلام کرده که این بازیکن جوان هیچ مشکلی برای بازی کردن در تیم کاتالان نخواهد داشت. این روزها شایعات درمورد جدایی او از رختکن پالرمو شدت گرفته است.

کاپا درصحبتهایی به آرا گفت:« پاستوره می تواند به خوبی در بارسلونا جا بیفتد. ما در مورد بازیکنی صحبت می کنیم که حرکات پا به توپ فوق العاده ای دارد.او به خوبی می داند که چطور باید بازی کند و از نظر فیزیکی واقعا قوی است. فکر می کنم که او پس از انتقالش به اروپا پیشرفت های زیادی کرده.»

پاستوره در 28 حضورش در رقابتهای این فصل سری آ توانسته 10 گل برای پالرمو به ثمر برساند و صدرنشین گلزنان تیمش است.

کد:
    By Ghazal Ziari

2011/3/12

آخر فروم باز Retired User's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض

درگیری کاکا با بازیکنان رئال در رختکن مادریدی!
    آیا کاکا تظاهر به مصدومیت می کند؟

هر چه به انتهای فصل و تابستان نزدیک می شویم شایعه حضور کاکا در میلان روز به روز جدی تر می شود.حتی این روز ها اکثر رسانه های اسپانیایی و ایتالیایی خبر از توافق اولیه کاکا به میلان می دهند.

به نقل از خبرگزاری اسپانیایی معروف رادیو مارکا - رئال مادريد قصد دارد كاكا بازيكن برزيلي خود را به فروش برساند.آخرين شايعات پیرامون این ستاره سال های نه چندان دور روسنوری ها مبني بر وجود اختلاف بين كاكا و بازيكنان رئال وجود دارد كه آنها كاكا را متهم به خودخواهي و تظاهر به مصدوميت ميكنند.

مسئولان باشگاه رئال درخواست گزارشي مبني بر ارزش اين بازيكن كردند و قيمت او را مورد بررسي قرار دادند واين به نفع باشگاه است.اين روزها همه در مورد قيمت كاكا صحبت ميكنند كه حدود 20-25 ميليون خواهد بود.

[
    چه خبر جالبی واقعا
    کاکا اصلا با رئال تمرین نمیکنه که بخواد درگیری داشته باشه با کسی
    اینجور اخبار رو تو همون تاپیک ایتالیا بذارید بهتره !

ترکیب تیم رئال واسه بازی امروز مشخص شده یا نه ؟
    مارکا اینجوری پیش بینی کرده
    پ.ن:نمیدونم عکس قیلتره یا نه

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

مث اینکه شما متوجه نشدید من چی گفتم که اومدید این همه توضیح دادید
    من اصلا بحث بازی بارسلونا و آرسنال رو باز نکردم چون به نظرم مشکل خاصی نداشت بازی که بخوام روش بحث کنم
    اخراج فن پرسی هم خیلی سختگیرانه بود ولی قانونی بود،فن پرسی هم دروغ میگفت که صدای سوت رو نشنیده وگرنه اونقدر اون شوتش رو که منجر به اخراجش شد افتضاح نمیزد.در واقع فکر نمیکرد داور بخواد زیادی مقرراتی عمل بکنه.
    ونگر و فن پرسی هم تحت فشار حذف اون مصاحبه ها رو انجام دادن که بتونن یه کم فشار رو از خودشون منتقل بکنن
    هر دو طرف (آرسنال شاید در ظاهر!) از داوری طلبکارن مشکل خاصی نداشت؟! دید شما چیه؟ باید تیم بهتر یا مستحق حذف بشه تا قضاوت مشکل پیدا کنه؟

نکنه سودی بردید؟ فینال جام جهانی. وب بازی رو خراب کرد دوستان آلمانی گفتن داوری حرف نداشت!

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

کاسياس: "ما ميخواهيم قهرمان کوپا دل ري شويم"

اختصاصی انجمن هواداران رِئال مادرید در ایران:

"خواسته اصلي من ادامه قهرماني هايم با رئال مادريد در جام هاي مختلف است"

ايکر کاسياس مهمان ويژه پنجشنبه شب Cadena Ser بود که در طي آن راجب مسائل پيرامون اين فصل صحبت کرد

"بازيکنان و مربي شايسته برنده شدند در کوپا دل ري هستند. برنامه داشتن براي برنده شدن مهم است. ما ميخواهيم قهرمان کوپا دل ري شويم."

"رئال مادريد شانس خوبي براي بردن بارسلونا دارد بارسلونا هم همین طور. هر اتفاقی ممکن است در زمین بیافتد. ما داریم برای آن آماده میشویم. این فینالی است که هرکس میخواهند در آن پیروز باشد و ما امیدواریم بتوانیم جام را به خانه ببریم."

"خواسته اصلي من ادامه قهرماني هايم با رئال مادريد در جام هاي مختلف است. لالیگا ، کوپا دل ری ، چمپیونز لیگ و ... ، روزی که دیگر خواسته ایی در این مورد نداشته باشم کفش هایم را آویزان میکنم. من آرزو داشتم قهرمان یورو بشوم و شدم. بعد از آن میخواستم قهرمان جام جهانی بشوم و توانستم آن را ببرم. اکنون میخواهم با رئال مادرید قهرمان جام های مختلف بشوم و همچنین قهرمان یورویِ بعد بشوم. ما فقط نیاز داریم تا روز به روز بهتر شویم."

"ما با مورینیو هیجان زده هستیم. تصویری که رسانه ها از او نشان میدهند تصویر و شخصیت واقعی او در پشت در های بسته نیست. او نظرش را در کنفراس میگوید ، باید به آن احترام گذاشت. او همیشه کاری را که برای باشگاه و بازیکنان بهتر است انجام میدهد."

"روابط نزدیکی با رئیس باشگاه دارم ، ما هر دو سعی میکنیم بهترین کار را برای باشگاه و بازیکنان انجام دهیم تا همه در رئال مادرید خوشحال باشند."

"من دوست دارم بازیکنان جوان آکادمی را در تیم اصلی ببینم. من میدانم که رسیدن به تیم اصلی و ماندن در ترکیب چقدر سخت است. در اسپانیا حداقل 50 بازیکن وجود دارد که محصول آکادمی رئال مادرید است. جوانان تیم باید خیلی صبور باشند."

کد:
    خدیرا ، لاس و گارای دعوت شدند

اختصاصی انجمن هواداران رئال مادرید در ایران :

19 نفر دعوت شدند

19 بازیکن برای بازی روز شنبه مقابل هرکولس در سانتیاگو برنابئو فراخوانده شدند. لاس بعد 1 جلسه محرومیت به ترکیب بازگشت و همچنین آربلوا ، خدیرا و گارای که مصدومیتشون بهبود یافته دعوت شدند. کریستیانو رونالدو ، هیگواین ، کاکا ، گاگو و پدرو لئون مصدوم هستند و هم کاروالیو بنا بر تصمیم مربی در لیست حضور ندارد.

دروازه بان ها:

کاسیاس ، آدان ، دودک

مدافعین:

په په ، سرخیو راموس ، مارسلو ، آربلوا ، آلبیول ، گارای

هافبک ها:

لاس ، ژاوی آلونسو ، خدیرا ، گرانرو ، کانالس ، اوزیل ، دی ماریا

مهاجمین:

بنزما ، آدبایور ، موراتا

کد:
    پینوشت: موراتا هم دعوت شده. امیدوارم مورینیو بهش بازی بده. یعنی وقت بشه که بازی بده!

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

پیش نمایه مارکا:

پیشخوانِ برجسته:

آنها میخواهند ما هفته بعد لالیگا را ببازیم

(منظورش سازمانِ لیگِ که به رئال کمتر از بارسلون استراحت میده )

(اینم نمونه ای دیگه، برای دوستان بارسایی که میگن مورینیو این حرف هارو از کجاش در میاره! )

( بارسا بعد از بازی مقابل آرسنال، 5 روز استراحت داره. اما رئال بعد از بازی مقابل لیون فقط 3 روز! )
    دیگر پیشخوانها:

مورینیو اصرار دارد که آنها برنامه لیگ را دست کاری میکنند

من احمق نیستم ، از دست دادن حتی یک امتیاز یعنی خداحافظی کردن با لالیگا

هرکولس - رئال مادرید

ساعت 20:00
    (22:30 به وقت ایران)

ترکیب رئال مادرید:

کاسیاس

مارسلو......آلبیول......په په......راموس

خدیرا......گرانرو

بنزما..........................دی ماریا

اوزیل

آدبایور

سی آر 7 بازی نمیکند تا برای بازی مقابل لیون آماده شود

آلونسو در ترکیب 11 نفره اصلی حضور ندارد

خدیرا و گرانرو زوج میانه میدان هستند

کاکا میخواهند در تاریخ 3 آوریل در مقابل اسپورتینگ بازگردد

پیش نمایه آاِس:

پیشخوانِ برجسته:

آنها میخواهند لالیگا را تمام کنند و شاید ما هم کمکشان کردیم

دیگر پیشخوانها:

مورینیو میگوید عده ایی می خواهند کمک کنند بارسلونا قهرمان لیگ شود

"یک تیم روز شنبه و یک شنبه بازی میکند و یکی دیگر در روز چهارشنبه و شنبه"

"همه تیم ها طبق قوانین بازی نمیکنند ، رقابت عادلانه نیست"

هرکولس - رئال مادرید

ساعت 20:00
    (22:30 به وقت ایران)

کریستیانو و کاروالیو بازی نمیکنند

بنزما و آدبایور در خط حمله قرار میگیرند

// با تشکر از کیارش عزیز بابت ترجمه.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

پینوشت: موراتا هم دعوت شده. امیدوارم مورینیو بهش بازی بده. یعنی وقت بشه که بازی بده!
    به نظرم حتما بازی میکنه..
    یعنی از این لیست، آدان و دودک که تعویض نمیشن بدون شک...
    تو هافبک ها هم ژابی فقط در صورت نیاز بازی میکنه...
    مهاجمین هم که دوتاشون تویه زمین هستن...
    یعنی 1 تعویض میمونه...اون تعویض میتونه بخاطر شرایط، بازیکنی مثل ژابی باشه و یا ایشالله شرایط اگه درست بود؛ اون تعویض موراتا خواهد بود...
    امیدوارم بتونه خوب هم بازی کنه...

اگه نباشه جاش خالی می مونه 4umbaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

مگه بارساتو 6 روز .. سه تا بازی نکرد ..
    چهارشنبه با والنسیا ... شنبه با زاراگوزا .... سه شنبه با ارسنال.. گوردیولا مگه حرفی زد..؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •