اگه براي گوشيم مشكلي پيش اومد(نرم افزاري يا سخت افزاري ) براي تعمير كجا مي تونم ببرم؟
خشگير و قاب محافظ براي اين گوشي هست؟
اگه براي گوشيم مشكلي پيش اومد(نرم افزاري يا سخت افزاري ) براي تعمير كجا مي تونم ببرم؟
خشگير و قاب محافظ براي اين گوشي هست؟
این گوشی با استفاده در حد کمی خشن نیازی به محافظ یا اسکرین پروتکتور نداره . مگر اینکه بخواین کارهای عجیب با گوشی بکنید . مثل استفاده بعنوان چکش یا توپ فوتبال .
یکی از دوستان یادمه تو همین تایپیک گفت گوشیش از طبقه 4 یا 5 سقوط آزاد کرده بود فقط ال سی دیش رنگهاش قاطی شده بود اما گوشی همچنان کار میداد بهش !؟
دوستانی که دیفای دارن و رام سیانوژن نصب کردن این تم های آندروید 4 رو نصب کن و حالشو ببرن
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1310547
Last edited by fire159; 06-11-2011 at 21:42.
از اين قاب هاي محافظ مثل آيفون و c6-01 براي اين گوشي مي دونيد كجا داره؟
فکر کنم تهران گیر بیاد . از بچه های تهران شنیدم خریده بودن . بعضی سایتها هم دارن یک چیزهایی واسه فروش . یک سرچی بکنی پیدا میکنی .
فکر نکنم نیازی به محافظ باشه (!) IP67 مقاوم در برابر ضربات متعدد
---------- Post added at 03:38 PM ---------- Previous post was at 03:36 PM ----------
الان رو گوشی رام 2.2 امارات هست
سیانوژن روش نصب کنم به نظر شما بهتر از 2.2 امارات بهم کار میده؟ از لحاظ سرعت چطوره و نقطه ضعف هم داره نسبت به امارات ؟
قطعا" بهتره از هر لحاظ . فقط موتوبلور نداره !
من اولین نسخه سیانوژن رو رو دیفایم نصب کرده بودم و خیلی راضی بودم .نسخه های جدیدترش بهتر هم شدن . نصبش راحته . امتحان کن اگر دوست نداشتی به همون 2.2 امارات برگرد . البته بعید میدونم دیگه دلت بیاد برگردی به 2.2
طبق آموزش نصب کن که مشکلی پیش نیاد . هرچند هر مشکلی راه داره و قابل حله
آقا یک سوال
این دیفای روی جینجر برد 720فیلم میگیره؟
لنز قرمزهاش بله
بعد حداکثر اورکلاکش چقدره؟!
اگر رام سیانوژن نصب بشه نیاز به اورکلاک نداره چون خوش رو 1000 میبره . من هیچوقت اور نکردم . فکر کنم بچه ها تا 1100 بردن بی خطر .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)