تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 90 هستید؟

راي دهنده
368. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

238 64.67%
  • تجربی

91 24.73%
  • انسانی

26 7.07%
  • هنر

13 3.53%
صفحه 275 از 515 اولاول ... 175225265271272273274275276277278279285325375 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,741 به 2,750 از 5146

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 90 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

اگه نباشه جاش خالی می مونه meragj2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    The social Network

پيش فرض

آزمون گزینه 2 هفته ی بعده؟!! من که می رفتم سال سوم دبیرمون تابستونو کلا مثلثات گفت برای همین مثلثاتو کل کلاس مون خوب بودن ولی هیچ کتابی که تو بازار باشه نخوندیم شما بگین تا کی وقت دارین من یه جمع بندی از روشای دبیرمون درمیارم می ذارم اینجا
    2 28 بهمن. اگر بذارین خیلی خوبه.

این معادله هایی رو که مثلا باید یه پی دوم کم کنیم یا در یک روی کسینوس ضرب کنیم رو زیاد نمی تونم کشف کنم.
    Last edited by meragj2; 04-02-2011 at 01:36.

2. این کاربر از meragj2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز LiverBarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tab

پيش فرض

منم ناسلامتی قراره کنکور بدم
    خوش به حالتون که دارین درس میخونین
    ولی من....
    انشاالله موفق باشین

آخر فروم باز babak_gww's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    U.Iran

پيش فرض

دوستان کسی اطلاع داره ثبت نام آزاد چندمه ؟ 25 بهمن؟ اینترنتیه؟

آخر فروم باز babak_gww's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    U.Iran

پيش فرض

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

جالبه اینجا پر از کنکوریه یادش به خیر ماهم کنکور دادیم سال88 ریاضی خدارو شکر نتیجه اش خوب بود اگه سوالی داشتین میتونم کمکتون کنم

آخر فروم باز LiverBarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tab

پيش فرض

منم رو ازاد حساب باز کردم....اگه کسی میدونه بگه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سهمیه منطقه 1.4دبیرستان از تهران.معدل کل 17.76 میخواستم حدود درصد و رتبه برای قبولی در یه رشته مهندسی در داتشگاه صنعتی رشت یا گیلان رو بدون.مرسیییییییی

داره خودمونی میشه petr-cech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من از يكي شنيدم كه مي گفت 28 بهمن ثبت نام آزاد هست .

10. این کاربر از petr-cech بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه jekob's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

فرزانه جان:
    بالاخره وضعیت من چی شد ؟ تسلطم رو اون مباحثی باشه که نوشته بودی یا ازمون به ازمون اولویت بندی کنم ؟
    بابا چه جوری بگم سوالمو نمیدونما اه هنگ کردم !
    تو برنامه قلم چی اونجور که گتی قسمتی مثل انتگرال که اصلا" نخوندم اونجا چیکار کنم چه خاکی بر سرم بریزم یعنی تو هر ازمون مثلا" انتگرال و بخشایی از گسسته که سخته یا مقلطع مخروطی و... اینارو حذف کنم خوب بعد چیکار کنم فقطه فقط اونجاهایی رو که مونده رو بخونم ؟ الان من حد و مشتق کی بخونم اخه وای ... توی جمعبندی پیش 1 که 21 فروردینه
    اها یه چیزی هم گفتی این قضیه شیمی (والا من پارسال که اسید و باز رو میخوندم واسم خیلی سخت میومد چند روز پیش تو فرصت برابر دبیر شیمی گفت اسیدو باز چیزی نیست سوالاش راحته پس من خنگم دیگه) که بعد تسلط رو اونایی که نوشتی مباحث حفظی رو بخون شیمی خوب بیشترش حفظیه دیگه یعنی من تو اسیدو باز مسئله هاش اگه سخته نخونم همون متن کتاب رو بخونم یا مبتکران اره؟
    خودمم نمیدونم چی میگم tnx

12. این کاربر از jekob بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzaneh*f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

فرزانه جان:
    بالاخره وضعیت من چی شد ؟ تسلطم رو اون مباحثی باشه که نوشته بودی یا ازمون به ازمون اولویت بندی کنم ؟
    بابا چه جوری بگم سوالمو نمیدونما اه هنگ کردم !
    تو برنامه قلم چی اونجور که گتی قسمتی مثل انتگرال که اصلا" نخوندم اونجا چیکار کنم چه خاکی بر سرم بریزم یعنی تو هر ازمون مثلا" انتگرال و بخشایی از گسسته که سخته یا مقلطع مخروطی و... اینارو حذف کنم خوب بعد چیکار کنم فقطه فقط اونجاهایی رو که مونده رو بخونم ؟ الان من حد و مشتق کی بخونم اخه وای ... توی جمعبندی پیش 1 که 21 فروردینه
    اها یه چیزی هم گفتی این قضیه شیمی (والا من پارسال که اسید و باز رو میخوندم واسم خیلی سخت میومد چند روز پیش تو فرصت برابر دبیر شیمی گفت اسیدو باز چیزی نیست سوالاش راحته پس من خنگم دیگه) که بعد تسلط رو اونایی که نوشتی مباحث حفظی رو بخون شیمی خوب بیشترش حفظیه دیگه یعنی من تو اسیدو باز مسئله هاش اگه سخته نخونم همون متن کتاب رو بخونم یا مبتکران اره؟
    خودمم نمیدونم چی میگم tnx
    ببین من اولش حذف مطلق اون مباحثو توصیه کردم ولی بعدش با نظراتی که دوستان دادن ، تا حدودی دلایل نگرانی شما از حذف مباحث برام قابل قبول بود به خاطر همین اون راه حل اولویت بندی رو پیشنهاد کردم (و دلیل تعیین هر اولویت رو هم گفتم) حالا برای اجراش مثلا اون آزمونی که انتگرال دارین چون شما انتگرال رو تا حالا نخوندی و مبحث آسونی هم نیست می شه جزء اولویت های آخرت یعنی قبلش مباحثی از آزمون رو می خونی که قبلا خوندی و بعدش می ری سراغ اونایی که نخوندی ولی آسونن (همون مباحثی هستن که من قبلا به شما پیشنهاد کردم) حالا اگه وقتی برات موند می ری سراغ همین انتگرال! اینکه موضوع زیاد سختی نیست! حالا اگه من بد توضیح می دم به خاطر اینه که مثال واضح دم دستم نیست شما برنامه ی آزمون بعدیتو برام پی ام کن من یه نمونه اولویت بندی کنم برات تا دقیقا بگم منظورمو
    در مورد اسید و باز و کلا شیمی پیش2 نظرات کاملا متناقضه و باید بگم این مباحث اگه براتون سخته اشکال از شما نیست به احتمال زیاد از دبیر محترم دبیرستان تونه! چون پارسال دبیر ما درسا رو توضیح می داد ما خوب متوجه می شدیم و با خودمون می گفتیم این کجاش سخت بوده الکی اسمش در اومده فقط! بعد به دبیرمون گفتیم اونم یه نمونه از توضیحاتی رو که معمولا سرکلاس ها ارائه می شه گفت به ما و دیدیم ما هم که فک می کردیم خوب متوجه می شیم هیچی دست گیرمون نشد! خلاصه این شد که فهمیدیم اگه خوب تدریس شه آسونه چون به جز یه سری از مباحث اسید و باز بقیه شون محاسبات سنگین نداره و معمولا با یه نگاه می شه همه ی سوالاشو جواب داد...اینه که از نظر مفاهیم سخته ولی اگه کسی خوب متوجه شه از نظر پاسخ دادن سرجلسه خیلی جلو می ندازه داوطلبو...حالا یه سری از دبیرا هم هستن برای اینکه کلاس بذارن و بگن نحوه ی تدریس شون خوبه می گن اسید و باز چیزی نیست که ولی به نظر من کار درستی نیست چون کللللللللی داوطلب هم هستن که به اون دبیر خوبی که بتونه اینا رو واضح براشون توضیح بده دسترسی ندارن و با شنیدن این حرفا فقط روحیه شونو از دست می دن و مثل شما فکر می کنن مشکل از خودشونه
    حق با شماس توی مباحث پیش2 نمی شه به راحتی حفظیا رو از مفهمومیا و ... جدا کرد ولی کلا اگه وقت داشته باشی و از مبتکران بخونی فک کنم بهتر باشه چون خیلی از مباحث مفهومی شم آسونن و بدون دبیرم می شه یاد گرفت اونا رو منتها بذارینش برای اولویتای آخر و ... کلا انرژی تونو با چیزایی که راحت نمی تونین توش پیشرفت کنین تلف نکنین یکی از مزیت های از آسون به سخت خوندن اینه که شما به جای اینکه رفته رفته انرژی تونو از دست بدین دلگرم تر می شین به ادامه ی کار و حتی مباحثی که اولش براتون سخت میومدن احساس می کنین آسونترم هستن...مثلا تو همین شیمی فعلا به مباحث ساده تر برسین و ذهن تونو با پیش 2 مشغول نکنین مطمئن باشین اگه بخش 3 شیمی دوم و بخش اول شیمی سوم رو خوب یاد بگیرین خیلی از مشکلات اسید و باز خود به خود براتون حل می شن

14. 7 کاربر از farzaneh*f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •