بله واسه کسی که بازی نمی کنه شاید جالب باشه ولی اونی که بازی می کنه معذب میشه وسط زمین جهت راست رو بگیری دقیقا توی همون جهت پاس میده ولی وارد محوطه جریمه که میشی همون جهت رو بگیری توپ یا به بیرون میره یا کلا به پشت محوطه جریمه می ره
من خیلی کم pes بازی میکنم ولی مشکلی با دوربیبن ندارم سریع با کنترل بازی ارتباط برقرار میکنم بنظرم اون نوع دوربین خیلی به واقعی جلوه دادن بازی کمک میکنه راحت میتونی دوربین ورزشگاههای تیمهای بزرگ رو شبیه سازی کنی مثل ورزشگاه تاتنهام چلسی آرسنال و ..... ارتفاع و نزدیکی دوربین در حالت پیش فرضش بنظر من مناسبه و مشکلی ایجاد نمیکنه.
توی فیفا دوربین پیش فرضش زیادی قدیمی شده میدونی آدم دوست داره فوتبال رو مشابه چیزی که در tv میبینه همونطور بازی کنه حالت دوربینی که کارگردان pes بوجود آورده مناسبه.حالا شما حالت های دوربین های فیفا رو ببین برادکستش که خیلی دوره و حتی خیلی سخت تر pes میشه با کنترل بازی ارتباط برقرار کرد آزادی عمل کمی هم برای تنظیم ارتفاع و نزدیکی به گیمر میده بقیه دوربینهاشم که تقریبا بی استفادست.
گذشته از اینها وفتی هوش مصنوعی به گونه ای هست که انگار بازیکنان درک درستی از حضور یا عدم حضور توپ در کنارشون ندارن و این باعث میشه در بعضی مواقع سر جاشون بایستن تا بالاخره یکی از راه بسه و صاحب توپ شه نمود اون هم در کنار رفتن مدافع ها یکی پس از دیگری وقتی پاس توی عمقی داده شده دیده میشه.
در ضمن گزینه ای جز حالت دستی برای اون تعریف نشده که حق انتخاب را از مخاطب گرفته و به نوعی مخاطب را محدود کرده.
این که بله pes پر است از این نوع مشکلات ریز و درشت که حالا حالا ها درست بشو نیست.جالب ترین ویژگی که pes2011 داشت یکی قابلیت انتخاب سرعت بازی در حین بازی بود و دیگری دوربین بازی.