تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 275 از 311 اولاول ... 175225265271272273274275276277278279285 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,741 به 2,750 از 3108

نام تاپيک: FIFA 11 - نسخه Console

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

درسته دوست عزيز ... فيفا امسال هم از لحاظ گرافيك و هم لحاظ گزارشگري خيلي باگ و اشتباه داره... نمونه هاي زيادي هم از چندين ماه قبل دوستان مطرح كردند ...
    مثلا يه باگ كه من در گزارش ديدم اينه كه وقتي شما در طول بازي دروازبانتون رو تعويض ميكنيد گزارشگر ميگه : حالا مجبور ميشن يه بازيكن رو بيرون بيارن و دروازبان رو جايگيزين كنن !
    اين تيكه رو طوري ميگه كه انگار دروازبان شما اخراج شده يا مصدوم شده و شما مجبوريد يه بازيكن ( دفاع / هافبك / فوروارد بيرون بياريد) ... در حالي كه من فقط دروازباني كه باهاش بازي رو شروع كردم رو تعويض كردم ...

حتي بازي يه مقدار تو گيم پلي هم نقص داره و 100% كامل نيست ... دوستاني كه خيلي فيفا بازي ميكنند متوجه منظورم هستند ... اما اين نقص در گيم پلي خيلي كم هست ...

اميدوارم سال آينده با برطرف كردن باگ هاي گرافيكي و گزارشگري شاهد بهترين و كامل ترين فوتبال از نظر گرافيك و گيم پلي باشيم ...
    باگها همیشه توی بازیهای کامپیوتری وجود داره مهم اینه که تعداد ( فراوانی ) و همچنین تنوعشون کم باشه . اشتباهات گزارشگری توی این بازی خیلی زیاد نیست غیر از این موردی که شما اشاره کردین من چند مورد دیگه هم از گزارشگر شنیدم یک مورد اینکه وقتی خطایی پشت 18 قدم خودی به نفع تیم خودی اتفاق میفته گزارشگر بعضی وقتا میگه داور اعلام خطا میکنه در یک موقعیت خطرناک برای تیم حریف در صورتیکه خطا به نفع حریف نیست . یا یک مورد دیگه تعویضها رو جابجا میگه و یکی دو مورد دیگه که خیلی کم اتفاق میفته . در مجموع اشتباهات گزارشگری بیشترش در زمینه جابجا گفتن هاست که احتمالا توی کد نویسی اینکار درست انجام نشده .
    توی pes هم اشتباهات گزارشگری وجود داره یک نمونه خیلی جالب و در عین حال خنده دارشو بگم .

توی یک صحنه از بازی " من داشتم آماده میشدم که کرنر رو روی دروازه بفرستم که یک دفه Jon Champion ( لحن صداشو توی ذهنتون بیارید ) با صدای بلند داد زد " خودشه “ "ITS HIM "! انگار میخواست یک قاتل مظنون رو به پلیس نشون بده "

مهمترین اشتباه انیمیشنی توی فیفا 11 کنسولی هم صحنه انجام تعویض هاست که در زمان تعویض یک بازیکن , دوربین یک بازیکن دیگه رو نشون میده و آمار یک بازیکن دیگه رو به نمایش در میاره که خیلی تو ذوق میزنه .

2. 6 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Elendil1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Númenor

پيش فرض

باگها همیشه توی بازیهای کامپیوتری وجود داره مهم اینه که تعداد ( فراوانی ) و همچنین تنوعشون کم باشه . اشتباهات گزارشگری توی این بازی خیلی زیاد نیست غیر از این موردی که شما اشاره کردین من چند مورد دیگه هم از گزارشگر شنیدم یک مورد اینکه وقتی خطایی پشت 18 قدم خودی به نفع تیم خودی اتفاق میفته گزارشگر بعضی وقتا میگه داور اعلام خطا میکنه در یک موقعیت خطرناک برای تیم حریف در صورتیکه خطا به نفع حریف نیست . یا یک مورد دیگه تعویضها رو جابجا میگه و یکی دو مورد دیگه که خیلی کم اتفاق میفته . در مجموع اشتباهات گزارشگری بیشترش در زمینه جابجا گفتن هاست که احتمالا توی کد نویسی اینکار درست انجام نشده .
    توی pes هم اشتباهات گزارشگری وجود داره یک نمونه خیلی جالب و در عین حال خنده دارشو بگم .

توی یک صحنه از بازی " من داشتم آماده میشدم که کرنر رو روی دروازه بفرستم که یک دفه Jon Champion ( لحن صداشو توی ذهنتون بیارید ) با صدای بلند داد زد " خودشه “ "ITS HIM "! انگار میخواست یک قاتل مظنون رو به پلیس نشون بده "

مهمترین اشتباه انیمیشنی توی فیفا 11 کنسولی هم صحنه انجام تعویض هاست که در زمان تعویض یک بازیکن , دوربین یک بازیکن دیگه رو نشون میده و آمار یک بازیکن دیگه رو به نمایش در میاره که خیلی تو ذوق میزنه .
    جالبيش اينه كه واسه هر تعويض هم همين كار رو مي كنه :دي رو اعصابه شديد :دي

نتایج 11 بازی اخیر من من در کری یر مود ( انتهای فصل 2009-2010 و ابتدای فصل 2010-2011 )
    درجه سختی بازی: ورلد کلس و لجندری
    کنترلها : پاسها دستی سانتر نیمه کمکی و شوت کمکی
    تیم : فصل 2009-2010 ویارئال و فصل بعد سویا ( با خرید باستوس هافبک برزیلی لیون و مرته ساکر مدافع ولفسبورگ )

جالبه EA بقدری امسال قدرت تیمها رو ( بخصوص با اضافه کردن پرسنالدی پلاس و تواناییهای فردی بازیکنان ) خوب شبیه سازی کرده که در عمل هم میشه تفاوتها رو حس کرد نتایج بازیهای من توی جدول بالا هم این مساله رو اثبات میکنه . در صورتیکه توی نسخه قبل قدرت تیمها خیلی با هم اختلاف نداشت و فقط چند مورد مثل قدرت و سرعت بازیکنان تیمها رو از هم متمایز میکرد اما توی این نسخه تفاوتها خیلی بیشتر شده .
    امیدوارم امسال EA روی تفاوت در سبک بازی تیمها هم کار کنه تا شبیه سازی باز هم بیشتر بشه .

این کنترلهای دستی واقعا بازیو خیلی جذاب کرده . میبینید درصد پاسهای درست من در بازیهای مختلف متفاوت و در عین حال خیلی به واقعیت نزدیکه . این کنترلها بخاطر وجود اشتباهات انسانی در بازیهای مختلف متفاوت شدن و علاوه بر اینکه درصد اشتباهات رو بالا بردن , درصد مالکیت توپ هم به فوتبال واقعی بسیار شبیه شده . و همچنین اینکه تعداد گلهای به ثمر رسیده در هر بازیو هم بشدت کاهش داده . در حالت کنترلهای کمکی تعداد گلهایی که میشه به در یک بازی به ثمر رسوند خیلی بالا و غیر طبیعیه ( در فوتبال واقعی در هر بازی بطور میانگین 2.6 تا 3 گل به ثمر میرسه ) .
    آمارهای دیگه ای هم وجود داشت ( من اینجا نذاشتم ) که موید این مسالست که کنترلهای دستی میتونه بازیو چقدر به فوتبال واقعی شبیه کنه و در نتیجه سبب غیر قابل پیش بینی شدن نتیجه بازیها میشه که در نهایت این مساله لذت بازی یک فوتبال کامپیوتریو صد چندان میکنه .
    اين كار خيلي بازي رو سخت كرده ... الان بعد از اينكه يه فصل رو ، روي لجنري تمام كردم ،‌به اين نتيجه رسيدم ،كه تمام توپ ها رو بايد بدم اسكولز كه به بقيه پاس بده وگرنه توپ از دست ميره !!

4. 3 کاربر از Elendil1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

الان بعد از اينكه يه فصل رو ، روي لجنري تمام كردم ،‌به اين نتيجه رسيدم ،كه تمام توپ ها رو بايد بدم اسكولز كه به بقيه پاس بده وگرنه توپ از دست ميره !!
    سوالی که برام پیش اومده اینه که کی توپو می رسونه به اسکولز؟
    در عین پارادکس با نظرتون موافقم!

فيفا امسال هم از لحاظ گرافيك و هم لحاظ گزارشگري خيلي باگ و اشتباه داره...
    گرافیک مخصوصا چهره ها خیلی تو ذوق می زنه ولی گزارش در عین اشتباهات خصوصا توی بازی های آنلاین بیشتر از دو نفره( مشاهدات شخصی ) رضایت بخشه...

اگه PES امسال را دیده باشید همکار جدید جان چمپیون وقتی صحبت می کنه درست مثله اینه که توی یه استدیو مجزا صداشون را ضبط کردن : دی و علاوه بر اون لهجه ای نه چندان مناسب برای یک گزارشگر داره
    برداشت شخصی من اینه که اصالتا ژاپونیه و به طرز عجیبی من را به یاد فوتبالیستا میندازه
    Last edited by City 17; 02-03-2011 at 23:41.

6. 4 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوستان من با game face یک مشکلی دارم
    من چهره ام رو داخل وب میسازم و ذخیرش میکنم ولی وقتی داخل ایکس باکس میرم و دانلودش میکنم چهره دانلودی با چهره ای که ساختم توی وب خیلی فرق میکنه بنظر شما مشکل از کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    به خاطر کیفیت پئینی هست که بعد از اعمال فیس میشه منم داخل وب ساختم خیلی تمیز باحال و شبیه بود حتی عکس هم گذاشتم ولی بعد اینکه دانلود کردم دیدم شبیه معتادهاست و فوق العاده کیفیت فیس پائینه شاید بهتره از یه عکس با رزولیشن و وضوح بیشتر استفاده کنیم من فقط روی یک عکس امتحان کردم که اونم کیفیتش خیلی بالا نبود ولی دیگه اونقدر هم پائین نبود که توی بازیه... من که دستی طراحی کردم بیشتر شبیهم شده

تعصب ندارم که بازیش یه جورایی خشکه ( از لحاظ انیمیشن و حرکات بازیکنا) گرافیک بازی پایین تره.....حتی مادرم موقعی که فیفا میزارم میگه اون قبلیه رو بزار!!!!!( دیگه مادرم که تعصب نداره!!!؟) .... ولی از بقیه جهات خوبه به قول شما.....از لحاظ تکنیکی قویتره بازی و به واقعیت نزدیک تره
    بله این طبیعی هست که مادر گرامی شما از وضوح و کیفیت خوب PES لذت ببره چون شفافیت و وضوح و زنده بودن ترکیب رنگ ها توی PES بالا هست و دقیقا مشکل کار همینجاست فوتبال برای ما معنی دیدنش از TV هست چیزی که فیفا بیشتر این حالت رو داره نوع تصویری که شما در فیفا می بینید از جنس فوتبالی هست که از TV می بینید ولی PES نه حالات کاملا واقعی داره نه TV یه جوری شبیه بازی های کامپیوتری کلاسیکی هست که روی کارتونی بودنشون تمرکز میشه اصلا نوع نشون دادن لوگو تیمها و شروع بازی توی PES رو به ذهن بیارید یه حالت آهسته و نوستالژیک داره انگار داره خاطره به روایت تصویر نشون میده! آخه توی کدوم فوتبال ما شاهد این نوع فیلمبرداری و کارگردانی تلوزیونی فوتبال هستیم؟ شاید مسابقات J League این مدلی هست نوع کارگردانیش و من نه توی مسابقات بزرگ اروپایی و بین المللی این مدلیش رو دیدم نه توی همین لیگ برتر کیلویی خودمون. مخلص کلام PES واسه کسانی جالب و باحال به نظر میاد که صرفا فوتبال ببین نیستن از توی TV

اونم مطمئن باش اگه فیفا رو خوب بازی کنی و حرکات ریز و قشنگ تکنیکی رو بتونی به نحو احسن اجرا کنی کسی که پیشت نشسته قند توی دلش آب میشه...

8. 5 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه JUSTIN11's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    moon city

پيش فرض

اين كار خيلي بازي رو سخت كرده ... الان بعد از اينكه يه فصل رو ، روي لجنري تمام كردم ،‌به اين نتيجه رسيدم ،كه تمام توپ ها رو بايد بدم اسكولز كه به بقيه پاس بده وگرنه توپ از دست ميره !!
    واقعا تا این حد درصد پاس ها در حالت دستی بین بازیکنان مختلف متفاوته ؟
    یعنی تفاوت دقت پاس اسکولز با بازیکنانی مثل اندرسون یا گیبسون تا این حد متمایزه؟

شفافیت و وضوح و زنده بودن ترکیب رنگ ها توی PES بالا هست و دقیقا مشکل کار همینجاست فوتبال برای ما معنی دیدنش از TV هست چیزی که فیفا بیشتر این حالت رو داره نوع تصویری که شما در فیفا می بینید از جنس فوتبالی هست که از TV می بینید ولی PES نه حالات کاملا واقعی داره نه TV
    همه چیز pes یه ور اون دوربین پیش فرض بازی یه ور دیگه... من که خیلی با نحوه قرار گرفتن دوربین بازی حال میکنم هر کار کردم روی فیفا دقیقا اون حالت در نمیاد روی برادکست نمای بازی خیلی دور میشه حتی اگه ارتفاع رو کم و خیلی زوم کنی بازم خوب در نمیاد.
    حالت پیش فرض دوربین در فیفا خیلی دیگه قدیمی شده.در بقیه موارد هم آزادی عمل دلخواه رو برای تنظیم دوربین به گیمر نمیده من که اون حالتی که میخوام رو نمیتونم در بیارم

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

واقعا تا این حد درصد پاس ها در حالت دستی بین بازیکنان مختلف متفاوته ؟
    یعنی تفاوت دقت پاس اسکولز با بازیکنانی مثل اندرسون یا گیبسون تا این حد متمایزه؟

همه چیز pes یه ور اون دوربین پیش فرض بازی یه ور دیگه... من که خیلی با نحوه قرار گرفتن دوربین بازی حال میکنم هر کار کردم روی فیفا دقیقا اون حالت در نمیاد روی برادکست نمای بازی خیلی دور میشه حتی اگه ارتفاع رو کم و خیلی زوم کنی بازم خوب در نمیاد.
    حالت پیش فرض دوربین در فیفا خیلی دیگه قدیمی شده.در بقیه موارد هم آزادی عمل دلخواه رو برای تنظیم دوربین به گیمر نمیده من که اون حالتی که میخوام رو نمیتونم در بیارم
    خیلی جالبه تفاوت سلیقه چه قدر زیاده من دقیقا PES2011 رو به خاطر همون دوربینش بازی نمی کنم در واقعا بدم اومد از دوربینش چون کج بودن زاویه دوربین باعث شده کلا جهت ها متمایل بشن توی محوطه جریمه که واقعا سوژه خوبی نیست حالا اگه به خاطر نوع دوربین باشه که بله واسه کسی که بازی نمی کنه شاید جالب باشه ولی اونی که بازی می کنه معذب میشه وسط زمین جهت راست رو بگیری دقیقا توی همون جهت پاس میده ولی وارد محوطه جریمه که میشی همون جهت رو بگیری توپ یا به بیرون میره یا کلا به پشت محوطه جریمه می ره من اصلا نتونستم با PES2011 ارتباط برقرار کنم

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

خیلی جالبه تفاوت سلیقه چه قدر زیاده من دقیقا PES2011 رو به خاطر همون دوربینش بازی نمی کنم در واقعا بدم اومد از دوربینش چون کج بودن زاویه دوربین باعث شده کلا جهت ها متمایل بشن توی محوطه جریمه که واقعا سوژه خوبی نیست حالا اگه به خاطر نوع دوربین باشه که بله واسه کسی که بازی نمی کنه شاید جالب باشه ولی اونی که بازی می کنه معذب میشه وسط زمین جهت راست رو بگیری دقیقا توی همون جهت پاس میده ولی وارد محوطه جریمه که میشی همون جهت رو بگیری توپ یا به بیرون میره یا کلا به پشت محوطه جریمه می ره من اصلا نتونستم با PES2011 ارتباط برقرار کنم
    کاملا تایید میشه. البته برای حل این مشکل چند ماه پیش یرای PC یه برنامه اومد که دوربین بازی رو تبدیل می کرد به دوربین PES 2010 و دیگه از این نظر مشکلی نبود ولی مشکل اصلی همون شاه بیت آخریه که ارتباط برفرار کردن با PES 2011 بر عکس نسخه های قبل برای من واقعا سخت شده و انیمیشن های بازی خصوصا موقع پا به توپ شدن و کاهش شدید سرعت بازیکنان موقع دویدن با توپ نسبت به دویدن بدون توپ به شخصه برام قابل تحمل نیست.
    گذشته از اینها وفتی هوش مصنوعی به گونه ای هست که انگار بازیکنان درک درستی از حضور یا عدم حضور توپ در کنارشون ندارن و این باعث میشه در بعضی مواقع سر جاشون بایستن تا بالاخره یکی از راه بسه و صاحب توپ شه نمود اون هم در کنار رفتن مدافع ها یکی پس از دیگری وقتی پاس توی عمقی داده شده دیده میشه.
    در ضمن گزینه ای جز حالت دستی برای اون تعریف نشده که حق انتخاب را از مخاطب گرفته و به نوعی مخاطب را محدود کرده.

12. این کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    moon city

پيش فرض

بله واسه کسی که بازی نمی کنه شاید جالب باشه ولی اونی که بازی می کنه معذب میشه وسط زمین جهت راست رو بگیری دقیقا توی همون جهت پاس میده ولی وارد محوطه جریمه که میشی همون جهت رو بگیری توپ یا به بیرون میره یا کلا به پشت محوطه جریمه می ره
    من خیلی کم pes بازی میکنم ولی مشکلی با دوربیبن ندارم سریع با کنترل بازی ارتباط برقرار میکنم بنظرم اون نوع دوربین خیلی به واقعی جلوه دادن بازی کمک میکنه راحت میتونی دوربین ورزشگاههای تیمهای بزرگ رو شبیه سازی کنی مثل ورزشگاه تاتنهام چلسی آرسنال و ..... ارتفاع و نزدیکی دوربین در حالت پیش فرضش بنظر من مناسبه و مشکلی ایجاد نمیکنه.

توی فیفا دوربین پیش فرضش زیادی قدیمی شده میدونی آدم دوست داره فوتبال رو مشابه چیزی که در tv میبینه همونطور بازی کنه حالت دوربینی که کارگردان pes بوجود آورده مناسبه.حالا شما حالت های دوربین های فیفا رو ببین برادکستش که خیلی دوره و حتی خیلی سخت تر pes میشه با کنترل بازی ارتباط برقرار کرد آزادی عمل کمی هم برای تنظیم ارتفاع و نزدیکی به گیمر میده بقیه دوربینهاشم که تقریبا بی استفادست.

گذشته از اینها وفتی هوش مصنوعی به گونه ای هست که انگار بازیکنان درک درستی از حضور یا عدم حضور توپ در کنارشون ندارن و این باعث میشه در بعضی مواقع سر جاشون بایستن تا بالاخره یکی از راه بسه و صاحب توپ شه نمود اون هم در کنار رفتن مدافع ها یکی پس از دیگری وقتی پاس توی عمقی داده شده دیده میشه.
    در ضمن گزینه ای جز حالت دستی برای اون تعریف نشده که حق انتخاب را از مخاطب گرفته و به نوعی مخاطب را محدود کرده.
    این که بله pes پر است از این نوع مشکلات ریز و درشت که حالا حالا ها درست بشو نیست.جالب ترین ویژگی که pes2011 داشت یکی قابلیت انتخاب سرعت بازی در حین بازی بود و دیگری دوربین بازی.
    Last edited by JUSTIN11; 03-03-2011 at 16:07.

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

من pes خیلی وقته بازی نمیکنم و حالت دوربینش دقیقا توی ذهنم نیست اما به نظرم دوربین بردکست فیفا خیلی عالیه . این دوربین بسیار مناسب دستی بازهاست من وقتی با این دوربین بازی میکنم دقت پاسهای دستیم خیلی بالا میره این دوربین نمای خیلی خوبی هم داره چرخش این دوربین و همچنین زاویه اون نسبت به دروازه ها که میشه مسیر شوتها و همینطور زیبایی جهش دروازه بانو دید از نکات مثبت این دوربینه .
    البته دوربین بردکست دو ایراد هم داره ایراد اول که البته در طول 90 دقیقه فقط چند بار این مورد پیش میاد اینکه در زمان ارسال توپ از نقطه کرنرسمت راست توسط حریف , بخش عمده ای از منطقه جریمه دیده نمیشه و ایراد دوم اینه که دوربین بردکست زوم اتوماتیک نداره در حالیکه دوربین تله دائما بصورت اتوماتیک زوم این و زوم اوت میکنه بنابراین همیشه بازیکنان و توپ به یک اندازه و بزرگ دیده میشن اما در حالت دوربین بردکست بدلیل عدم زوم اتوماتیک وقتی توپ در نزدیکهای خط طولی زمین قرار داره ( خط طولی دورتر ) بازیکنان و توپ خیلی ریز دیده میشن .
    توی فوتبال واقعی چون با دوربینهای مختلف فیلمبرداری صورت میگیره نمای بازی خیلی جالب تر از کار در میاد . من دقت کردم توی فوتبال واقعی بیشتر بازی با دوربینی که تلفیقی از دوربین تله و بردکسته توی تلویزیون به نمایش گذاشته میشه . اگه توی فیفا هم این نوع دوربین اضافه بشه خیلی عالیه هر چند که بدلیل اینکه گیمر باید بازیو کنترل کنه سازندگان با محدودیتهایی برای طراحی دوربین مواجه هستن .

امین به نظر من دوربین بردکست در حالتی که کاملا زومش کنیم خیلی دور نیست به هر حال نباید یک مقدار دوربین واید باشه تا بشه بخشی از بازیکنان داخل زمینو دید ؟ البته این درسته که میشه با رادار تمام زمین زیر نظر داشت اما باز هم با رادار نمیشه موقعیت دقیق بازیکنا رو دید . این مساله بخصوص برای کسانی که دستی بازی میکنن خیلی مهمه که بخشی از زمین رو توی دوربین داشته باشن وگرنه کار خیلی مشکل میشه .
    راستی این تغییر سرعت توی pes رو میشه یک مقدار توضیح بدی که چطوریه ؟ کاملا ملموسه ؟ و اینکه با تغییر سرعت بازی آهنگ حرکتی بازیکنان و build up ( بردن تدریجی توپ با پاسکاریهای کوتاه و کار تیمی به زمین حریف ) تغییر میکنه یا اصلا موضوع این تغییر سرعت چیز دیگست ؟ 6 ماه پیش که کونامی نوید این جریانو داد کنجکاو شدم بدونم دقیقا سازکار این تغییر سرعت چیه .
    Last edited by 4039; 03-03-2011 at 16:42.

15. این کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    moon city

پيش فرض

حسین منوی تنظیمات دوربین بازیتو اگه تونستی با گوشیت یه عکس ازش بگیر ببینم چطوریه

راستی این تغییر سرعت توی pes رو میشه یک مقدار توضیح بدی که چطوریه ؟ کاملا ملموسه ؟
    موضوع خاصی نیست . فقط اینکه وسط بازی میتونی game speed رو تغییر بدی که درست یادم نیست فکر کنم 4 نوع سرعت برای بازی تعریف شده بود. مثل فیفا که سه حالت داشت...
    و تغییر سرعت بازی کاملا ملموسه

ینکه با تغییر سرعت بازی آهنگ حرکتی بازیکنان و build up ( بردن تدریجی توپ با پاسکاریهای کوتاه و کار تیمی به زمین حریف ) تغییر میکنه
    خب وقتی سرعت بازی بیشتر میشه به نسبت build up هم بیشتر میشه دیگه

راستی حسین اینو تو تایید میکنی؟
    لان بعد از اينكه يه فصل رو ، روي لجنري تمام كردم ،‌به اين نتيجه رسيدم ،كه تمام توپ ها رو بايد بدم اسكولز كه به بقيه پاس بده وگرنه توپ از دست ميره !!
    یعنی تفاوت دقت پاس اسکولز با گیبسون در حالت منوال اینقدر آشکاره؟
    Last edited by JUSTIN11; 03-03-2011 at 16:41.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •