شما این تست ها رو با نسخه رایگانش میگیرید یا اکتیو شده ؟ دارم از سایتش دانلود میکنم.
تفاوت نسخه رایگان و اکتیو شدش فقط بودن یا نبودن گارد فعال هست یا در اسکن دستی هم از نظر شناسایی، محدودیتی در نسخه رایگان هست ؟
شما این تست ها رو با نسخه رایگانش میگیرید یا اکتیو شده ؟ دارم از سایتش دانلود میکنم.
تفاوت نسخه رایگان و اکتیو شدش فقط بودن یا نبودن گارد فعال هست یا در اسکن دستی هم از نظر شناسایی، محدودیتی در نسخه رایگان هست ؟
من از نسخه ی 30 روزه و تریال استفاده میکنم
نسخه ی رایگان فقط یه صورت یک اسکنر است و فاقد file guard,behavior blocker,surf protection است
ولی فرقی بین شناسایی اسکنر ها در نسخه ی رایگان و فول وجود ندارد
![]()
باسلام . یه دونه نرم افزار به نام antivirus and antispyware 2011 رو سیستم ما نصب شد هر 5 دقیقه شروع میکنه به گشتن سیستم به قول خودش حدود 300 تا ویروس پیدا میکنه . بعد که میزنی همه رو پاک کن میگه باید نرم افزار رو بخری. از رو سیستمم پاک نمیشه یه چندتا فایل ناشناس هم تو بعضی فولدر ها ایجاد کرده. کسپر هم رو سیستمم نصبه. میخواستم ببینم چیکارش کنم که دست از سر ما برداره . ممنون
اپلودش کن
............
تا توسط انتی های مختلف تست شن
Bloodhound.Exploit.281
virus totaltest:download:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدpass:123کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از سوپرانتی اسپایور یا اسپایور دکتر یا تروجان کیلر استفاده کن مشکلت حل میشه![]()
کاسپر و مالور نشناختند. امسیسافت شناخت.
![]()
رو سیستم برادرم دانلود کردم و سیستم خودم
نورتون شناخت.
اسپایوردکتر شناخت
ترندمیکرو شناخت![]()
این چه نوع مخربی هست ؟ من بازش کردم ببینم چطور میشه ولی اتفاقی نیفتاد.
Exploit
به طور کلی اکسپلوییت نوعی کد نویسی است که با پیدا کردن باگ های نرم افزاری در کامپیوتر هایی که به نت وصل هستند
میتونند اختیار کامپیوتر شما رو به کس دیگری بدهند
به طور خیلی ساده
به همین خاطر هم خیلی کم حجم هستند چون مثلا میتونند روی کش مرور گر نصب شن!
و یا..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)