من زنگ زدم برای سفارش adsl به آسیاتک گفت هزینه نصبش 5 تومنه خودم میتونم نصبش کنم؟
داتک (www.datak-telecom.com)
سپنتا (www.sepanta.net)
پارس آنلاین (www.parsonline.net)
شاتل (www.shatel.ir)
ندارایانه (www.neda.ir)
موارد دیگر
آسیا تک (www.asiatech.ir)
شهراد (www.shahrad.net)
فن آوا (www.fanava.com )
من زنگ زدم برای سفارش adsl به آسیاتک گفت هزینه نصبش 5 تومنه خودم میتونم نصبش کنم؟
من به ججای تو بودم اگه امکان داری که یه شرکت دیگه انتخاب کنی، هرچه سریعتر شکرتمو عوض میکردم
اگه میتونی شرکتو عوض کن.به نظرم اگه دفترچه راهنمای مودم رو بخونی خودت میتونی نصب کنی.من مودممو خودم نصب کردم و پول اضافه ندادم
یه چند وقتی نبودم.ولی مثل اینکه دوستان جواب بقیه دوستانو دادن.از دوستان ممنونم
آقا داریوش سلام.والا اگه مودم ایرااد نداشته باشه و چراغ روشن نشه خط رانژه نیست.
البته چند تست انجام بده .شاید فرجی شد
1- مودم از دم در امتحان کن ببین جواب میده یا نه
2- گوشی هایی که تو خطهای دیگه هم هست رو در بیار و بد تست کن. چون بعضی مواقع حتی با اینکه گوشی تلفن سلام باعث عدم وصل شدن اینترنت میشود
و اینکه آیا مودم پس میگیرن یا نه اون ما نمیدونیم.زنگ بزن شرکت قسمت فروش مطمئن باش کارت رو پیگیری میکنند
اگه جواب نگرفتی عدد 2 روز بزن و پیغام بذار البته بدون عصبانیت مطمئن باش بهت زنگ میزنن و کارت رو راه میندازن
یعنی فقط مودم رو ببرم و از باکس دم در یه سیم بگیرم بزنم به ورودی adsl ?
یعنی اینطوری ممکنه چراغش روشن بشه؟
اون کارو کردم ( گوشی های دیگه رو قطع کردم ) ولی نشد!
اولا درویش نه داریوش
بله ببرید باکس دم در از اونجا تست کنید اگه نشد خط رانژه نیست.
اگه میبنید دوستان مودم دارن با مودم دوستان هم تست کنید تا خیالتون هم از بابت مودم راحت بشه
آقا ببخشید اشتباه تایپی بود.اولا درویش نه داریوش
بله ببرید باکس دم در از اونجا تست کنید اگه نشد خط رانژه نیست.
اگه میبنید دوستان مودم دارن با مودم دوستان هم تست کنید تا خیالتون هم از بابت مودم راحت بشه
آقا من هرکاری میکنم نمیتونم از گوگل ارث استفاده کنم.
میگن باید vpn داشته باشم.
منم که تازه کار، این چیزا حالیم نیست.
جون هرکی دوست دارید یکی در این مورد توضیح بده و همچنین اگه میشه لطف کنید یه vpn رایگانم بدید.
یا بگید از کجا بگیرم.
ایول.
خیلی لازم دارم
بله مشهد طی همین سه روز که میفرمایید لینک هاش یسری مشکلات داشته که در حال حاضر رفع شده
ایران تحریمه از Ultrasurf استفاده کن.
متاسفانه مشکل افت سرعت برای من همچنان باقی است. میشه لطفا سرعت دانلودتون در روز رو بفرمایید (البته غیر از کش اولیه هر دانلود)
باتشکر
اونم جواب نمیدهایران تحریمه از Ultrasurf استفاده کن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)