سلام
والا خدمت اساتید عارضم که من بیشتر ین کاربردم اینترنت هستش و بازی و گرافیک.البته نه بطور حرفه ای.
بودجه هم تا 2 تومن.
سلام
والا خدمت اساتید عارضم که من بیشتر ین کاربردم اینترنت هستش و بازی و گرافیک.البته نه بطور حرفه ای.
بودجه هم تا 2 تومن.
من فکر میکنم مدل MC503 برای شما مناسب باشه، چون گرافیک کار میکنید ۱۱ اینچ توصیه نمیشه.
اما کانفیگ این مدل :
1.86GHz CPU:Core2douالبته شاید رم این مدل کم به نظر بیاد که با حدودا ۱۲۰ هزار تومن میشه به ۴ آپ کرد.
Cache:6MB
Ram :2GB
VGA:GF 320 M
S.S.D:128GB
قیمت این مک بوک ایر ۱۸۵۰ هست، و ۱ نکته ی مهم که به ذهنم میرسه اینه که شما باید یه سوپر درایو USB برای مک بوک ایر ها تهیه کنید چون درایو نوری ندارند.
موفق باشی
Last edited by Shahin_SOURNA; 12-01-2011 at 19:09.
چطور میشه رم رو ارتقا داد؟بیششتر توضیح بدید...
در مورد قیمت هم باید بگم من همین مدل رو با 1690 گرفتم و قیمت 1850 مربوط به قیمت یکی از فروشگاه هاست که با گارانتی مخصوص(طلایی) میده... که میشه تا 1800 هم گرفت.ولی نقش 2000 میده.
به سادگی میشه رم رو ارتقا داد، کافیه اون رمی که میگیرید DDR3 باشه با باس ۱۰۶۶، در این صورت ۲ تا رم ۲ گیگ میخرید و عوض میکنید.(الان روش ۲ تا رم ۱ گیگ هست)
البته فکر کنم مک بوک ایر ها هم ۲ تا اسلات برای رم داشته باشند، ولی اگه ۴ تا باشه ۲ تا رم ۱ دیگه کافیه.
مطمئنی؟ یعنی بین نقش و اون فروشگاهی که شما خریدی ۳۱۰ هزار تومن اختلاف قیمت هست؟
پس باید به اون دوستمون بگم که هر جا ارزون تر بود بخره، چون فقط آکبند بودن مهم ه.
سلام به همه بروبچه های انجمن.
ببخشید یه سوال داشتم.جوابمو جای دیگه پیدا نکردم.
بالاترین مدل مک بوک پرو.13 اینچ چیه؟ قیمتش مهم واسم نیست.اگر توی بازار ایران هم نباشه واسم اشکشلی نداره.
یه سوال دیگه هم داشتم.اونم اینه که قیمت اپل تو چین چه جوریاست؟
.
ممنون می شم از اطلاعاتتون استفاده کنم
سلام به همه بروبچه های تاپیک.
ببخشید یه سوال داشتم.جوابمو جای دیگه پیدا نکردم.
بالاترین مدل مک بوک پرو.13 اینچ چیه؟ قیمتش واسم مهم نیست.اگر توی بازار ایران هم نباشه واسم اشکالی نداره.
یه سوال دیگه هم داشتم.اونم اینه که قیمت اپل تو چین چه جوریاست؟
.
ممنون می شم از اطلاعاتتون استفاده کنم
سلام
بالاترین کانفیگ مک بوک پرو ۱۳ اینچی مدل MC375 ه، با رم ۴ و سی پی یو ۲.۶۶ core2dou و هارد ۳۲۰ گیگ.
در حدود ۱۶۵۰ اینجا قیمت شه.
قیمت اپل رو توی چین من نمیدونم اما چون توی چین اپل استور هست شما میتونین به سایت اونجا مراجعه کرده و قیمت ها رو ببینید.
پس دنبال سایت اپل استور در چین باشید.(البته اگه زبونش چاینیز نباشه)
موفق باشید
سلام به دوستان عزیز ،
غیر از طراحی و ظاهر ، مک بوک پرو چه تفاوتی با مک بوک داره ؟؟؟
اگه چند صفحه قبل رو بخونی ۲ ۳ بار هم خودم تفاوت هاشو گفتم هم آقا محسن.
من میخوام یه ایر11 بگیرم. به شدت میترسم از کم اوردنش. مثلا به نظر اساتید سی پی یو1.4 به 1.6 فرق داره تو پرفرمنس یا 2گیگ رم با 4 خیلی فرق داره. برا اینکه سوال بعدیتونم جواب بدم بگم فقط اینترنت .فیلم. عکس میخوام . حداکثر نرم افزارای مکانیکی مثلaouto cad یاcesar اگه وارد باشید.صلا اونم بی خیال با پی سی راش میندازم. فقط مثلا fil HDفک نکنم 1.4 روون نشون بده. اصلا نمیدونم اصلا . ارزش 400 تومن اختلاف قیمت و داره. البته اگه کارامو را بندازه که حتما داره
---------- Post added at 01:01 AM ---------- Previous post was at 12:57 AM ----------
راستی اون دوست عزیز که ایر1.4 داره هم یه اطلاعاتی بده مممممممممممنونشم. hdمیتونی ببینی. راستی راسته اپل میگه بخاطرssd hardبلافاصله روشن میشه مثه یه خواب عمیق. مثله ویدیوی سایتش هست؟؟؟؟؟؟؟ اگه باشه که ووواااااااااایییییییییییی یییییی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)