تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 275 از 1291 اولاول ... 1752252652712722732742752762772782792853253757751275 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,741 به 2,750 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام بر دوستان عزیز، هر یک از دوستان که با مودم BM635 مشکل ریست شدن دارند، بدانند که به شکل جدی مشکل قابل رفع است و چون در این تاپیک عده ای از دوستان که ادعای تخصص در شبکه میکنند زیر بار نمیروند، میتوانید با ایمیل بنده تماس بگیرید....
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

--------------------------------------------------------------------------------------------
    آن کس که نداند و نداند که نداند، در جهل مرکب ابد الدهر بماند!

---------- Post added at 10:22 PM ---------- Previous post was at 10:18 PM ----------

دیگه گندشو در اوردن
    الان 2 روز که میخوام یه برنامه دانلود کنم ولی انقدر سرعت پایین بالا میشه که نمیشه دانلود کرد
    دوست عزیز در کشور ما باید به طور جدی از دانلود منجر استفاده کنید... و الا به قول خودتان آنقدر سرعت کم و زیاد میشود که حال آدم خراب میشود.

2. این کاربر از jamalmashang بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای patal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    the Matrix

11

سلام بر دوستان عزیز، هر یک از دوستان که با مودم BM635 مشکل ریست شدن دارند، بدانند که به شکل جدی مشکل قابل رفع است
    سلام
    اگه امکانش هست، لطفا روش اصلاح این عیب رو قرار بدین، که همه استفاده کنند.
    پیشآپیش از لطف شما، تشکر می کنم.

همیشه خوش باشی،
    ©م.م.©

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzin1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام بر دوستان عزیز، هر یک از دوستان که با مودم BM635 مشکل ریست شدن دارند، بدانند که به شکل جدی مشکل قابل رفع است و چون در این تاپیک عده ای از دوستان که ادعای تخصص در شبکه میکنند زیر بار نمیروند، میتوانید با ایمیل بنده تماس بگیرید....
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    درود دوست عزیز ..
    خوشحال میشیم که روش حل مشکل رو بفرمائید..
    البته اگه منظورت از عده من هستم..
    بنده هیچ ادعایی ندارم..
    و در گذشته چون خودم جواب سوالاتم رو از بچه های محترم همین فروم گرفته ام، احساس وظیفه میکنم تا هرچند کوچک ولی کمک کنم به بچه ها گل اینجا..
    در هر صورت متشکر میشم..

5. 3 کاربر از farzin1986 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

اگر لطف كنيد و روش حل مشكل BM635 را توضيح دهيد ،‌بسيار خوشحال مي شويم و مشكلات بسياري از دوستان حل ميشود.

آقا فرزين هم كمك زيادي به دوستان و به خصوص بنده كرده اند و همين جا كمال تشكر رو ازشون دارم.

7. 2 کاربر از web4web بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

درود دوست عزیز ..
    خوشحال میشیم که روش حل مشکل رو بفرمائید..
    البته اگه منظورت از عده من هستم..
    بنده هیچ ادعایی ندارم..
    و در گذشته چون خودم جواب سوالاتم رو از بچه های محترم همین فروم گرفته ام، احساس وظیفه میکنم تا هرچند کوچک ولی کمک کنم به بچه ها گل اینجا..
    در هر صورت متشکر میشم..
    فدای همتون بشم، من مرحله اول حل این مشکل رو حدود 5 یا 6 صفحه قبل نوشتم، متاسفانه بچه ها مشغول سوتی گرفتن از نصابهای ننه مرده بودن و کسی توجهی نکرد...
    به هر حال دوستان عزیز هممون ایرادهایی داریم و ایراد بزرگ من هم اینه که زود بهم بر میخوره.
    از همه معذرت خواهی میکنم و یک فایل دارم آماده میکنم برای حل مشکل که سریع ردیفش خواهم کرد.

الان برای بچه هایی که سر در میارن از تنظیمات مودم ها میتونم سریع بگم که مشکل این مودم در مود رمزگذاری شه، من رو 2 تا مودم به نتیجه رسیدم به این ترتیب که فقط روی حالت WEP دوا درمون کار میکنه، WEP کنید و یه رمز 13 رقمی بذارید، همه چیز درست میشه!
    الان دیگه یک هفته است که مودم خودم رو خاموش نکردم و ریست هم نشده، اون یکی که مال دوستمه در مقاطع زمانی خاموشش کردم و بعد روشن کردم که ببینم روشن و خاموش کردن مشکلی پیش میاره، دیدم که اون هم داره خوب کار میکنه...
    Last edited by jamalmashang; 26-02-2011 at 00:23.

9. 5 کاربر از jamalmashang بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ehsan_jan3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

یک بسته افزایشی خریدم ولی برام منظور نکردن 10 بار هم برگ پیگیری پر کردم و هنوز بعد 2 هفته هیچ به هیچ

پروفشنال ...ALI...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

دوستان می خوام وایمکس بگیرم نمی دونم ایرانسل باشه یا مبی؟
    شما از سرعت راضی هستین؟
    512 همون 512 می مونه؟
    ممنون

پروفشنال amir_toos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    كنار بارگاه امام رضا (ع)

پيش فرض

ای بابا کسی نیست جواب مارو بده

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام به دوستان. بابا این ایرانسل خیلی عذر می خوام دهنه ما را سرویس کرد. 15 روز طول کشید تا نصاب بیاد تا اون کله قندی مزخرف را نصب کنه که فکر کنم از پسماند پلاستیک آشغال درست کردن. بعد مدارک را از ما گرفت ما گفتیم تا فردا حسابمون فعال می شه که 4 روز گذشت خبری نشد .زنگ زدم به ایرانسل گفت که هنوز مدارک به دستمون نرسید.و خودم دوباره مدارک را فکس کردم.نمی دونم اون نصاب بی همه چیز مدارک ما را کجا گم و گور کرده.بعد تازه زنگ زدم گفت که مدارک در حال تایید می باشد باید صبر کنید ما هم گفتیم باشه که تا الان خبری نیست. من تو این 20 روز بیش از 20 بار با ایرانسل تماس گرفتم. من نمیدنم چرا اینقدر دروع می کن. همش تبلیغات الکی.فقط می خوان پول مردم را بگیرن........... خدا آخر و عاقبت ما را بخیر کنه که داریم تو این مملکت زندگی میکنیم...

14. این کاربر از hd2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzin1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

یک سوال داشتم. من یک مودم مخصوص لینک سیس می خوام بخرم .(تو سایت ایرانسل هم نوشته که این مدل مورد تایید هست) و به استفاده از وایمکس بپردازم. سوال اصلی من اینجاست که مثلا من یک سرویس رو برای یک ماه پولشو میدم ولی ماه بعد حالا به دلایلی نمیدم و برفرض 3ماه میگذره بعدش اگر دوباره بدم وصل میشه؟؟؟ دیگه مثل این شرکت های isp adsl نیست که بگه قرارداد فسخ میشه یا پورت شما به کس دیگه ای داده میشه؟؟؟؟؟؟؟؟
    ==================================
    سرعتش چطوریه؟؟؟ کسانی که دارند یک کم راه نمایی کنن
    دوست عزیز در صورت استفاده ار سرعتهای ١٢٨ و ٢٥۶ بدون هزینه اشتراک ماهیانه شما اگر به مدت ٩٠ روز از سرویس استفاده نکند، سرویس شما به صورت خودکار غیر فعال خواهد شد.

ولی کلا یکی از حسن های تکنولوژی
    وایمکس اینه که نیاز به بستر دیگری نداره.. و در صورتی که قراردادتون هم فسخ شد میتونین دوباره قرار داد ببندین بدون هزینه رانژه شدن خط تلفن..
    سرعت هم همون سرعت قراردادتون هست.. 256>بین 30تا 32 کیلو بایت..

16. این کاربر از farzin1986 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •