تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 275 از 1049 اولاول ... 175225265271272273274275276277278279285325375775 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,741 به 2,750 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2004
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

اطلاعات خیلی خوبی دادی .

منم یه مدته میخام بلوسنس بگیرم ولی بیشتر جهت مدیا پلیرش میخام تا گیرنده . ( چون کانال های داخلی را با دیش میگیرم )
    البته برام مهمه که کانال های داخلی را هم خوب بگیره چون بعد میتونم جهت دیش را روی یه فرکانس دیگه تغییر بدم . منتها یه سوال : این گیرنده با آنتن های کوچیک رومیزی هم خوب میگیره یا نه ؟
    یه سوال هم در مورد مدیا پلیر :
    من فیلم MKV با کیفیت 720p , 1080p حجم بالا ( بالای 4 گیگ ) زیاد دارم روی هاردم و میخام بدونم اینا را بدون مشکل پخش میکنه ؟ آیا فریز نمیکنه ؟
    در مورد کار با آنتن رومیزی, بنظرم بستگی به محل زندگی و ساختمانهای اطراف داره. من الان آنتن بالا پشت بامم خیلی داغونه ولی اطرافمون ساختمان خیلی بلند نیست. یه مدل گیرنده رومیزی در سایت پی ام پی فور دات آی آر دیدم که زده بود 11 هزار. فکر کنم از این جور مدلها مشکل کمتر داشته باشن.

در مورد فیلم MKV, بالاترین حجمی که دارم حدود 2 گیگه ( البته با زمان کمتر از 45 دقیقه ) حدس میزنم فیلمهای سینمایی 4 -5 گیگی همین بیت ریت را داشته باشند. ولی خب اگر به دستم برسه یا خودتون بدستم برسونید, براتون تست میکنم. یه راه بهتر هم اینه که اگر میتونید یکی از این فیلمها را روی فلش بریزید و از مغازه ای که قصد خرید دارید بخواهید همونجا براتون تستش کنه.

2. 2 کاربر از hajHasan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام دوست عزیز .
    شما لطفا اول بودجتون رو مشخص کنید و دوم نوع باند هاتون .
    اونوقت تو این رنج بودجه شما با توجه به نوع اسپیکرتون دوستان کمکتون میکنند و پیشنهاداتشون رو مطرح میکنند .
    اینجوری سوال شما خیلی کلی هستش و نمیشه پاسخ داد. چون مثلا آمپ پایونیر از 300 تومن هستش به بالا ! همشونم ورودی اپتیکال دارند !
    حدود 400 تومان
    فقط میخواستم بدونم آیا آمپلی هست که دوتا ورودی اپتیکال داشته باشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه dara_az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

حدود 400 تومان
    فقط میخواستم بدونم آیا آمپلی هست که دوتا ورودی اپتیکال داشته باشه
    بله هستش . اما شما به نظر من باید بدونید که باند هاتونم با آمپی که میخواهید بگیرید سازگار هستش یا نه .
    این مدل 819 پایونییر هستش . مدل 820 هم جدید اومده که من نمیدونم قیمتش چنده . اما این 819 قیمتش حدود 390 هستش . همونطور که در عکس هم میبینید 2تا ورودی اپتیکال داره . اما باز به نظر من شما باید اول نوع استفاده و نوع باند هاتون رو مشخص کنید تا دوستان در اینجا بتونند بهتر شما رو راهنمایی کنند . شما سوالت خیلی کلی هستش !

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by dara_az; 06-12-2010 at 13:04.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

بله هستش . اما شما به نظر من باید بدونید که باند هاتونم با آمپی که میخواهید بگیرید سازگار هستش یا نه .
    این مدل 819 پایونییر هستش . مدل 820 هم جدید اومده که من نمیدونم قیمتش چنده . اما این 819 قیمتش حدود 390 هستش . همونطور که در عکس هم میبینید 2تا ورودی اپتیکال داره . اما باز به نظر من شما باید اول نوع استفاده و نوع باند هاتون رو مشخص کنید تا دوستان در اینجا بتونند بهتر شما رو راهنمایی کنند . شما سوالت خیلی کلی هستش !

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

مرسی از شما
    باندهای معمولی دارم rock مدل 5082
    ولی برام مهمه آمپلی خوبی داشته باشم چون تا عید میخوام باندهای مناسبی بخرم.
    من برام اول کیفیت صدا مهمه دوم اینکه پتونم ازش صدای دالبی رو بصورت خوب بگیرم.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

این بلندگوهای راک مگه اکتیو نیستند؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام از دوستاني كه تو كار فيليپس هستن يه سوال دارم
    ايا روي سينما خانگي hts5550 كابل hd هست يا نه ؟
    توي بعضي سايت ها نوشته هست
    كمك فوري

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اين مفهموم upscalling كه پايونير استفاده ميكنه ، ظاهرا در مارك هاي ديگه با عبارت ديگه اي بكار گرفته ميشه . لطفا اگه دوستان چيزي دراينمورد ميدوند و كلمات مترادفش رو ميدونند اينجا بگن. باتشكر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

ممنون ميشم دوستان فوري من رو كمك كنن
    بگيد ايا كابل hd روي سينماي 5550 فيليپس هست يا نه
    خيلي ممنون ميشم دوستان

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

اقا سلام
    كسي نبود فوري مارو كمك كنه
    روي 5550 فيليپس آيا كابل hd هست يا نه ؟
    لطفا قيمت بازارش رو هم بهم بدين ممنون
    فقط فوري
    بازم ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

آقا دستت درد نکنه . راستش من الان نمیخوام بخرم . هم اینکه الان پول ندارم هم اینکه الان دیگه اتاقم جا نداره ! باید اول برم خونه جدید که حدودا میشه 4 ، 5 ماه دیگه ! بعد تازه اون موقع باز دوباره ببینم چقدر پول دارم ! اون 606 رو خودمم خوشم میاد ازش . اما خوب به خاطر اون دو تا ووفری که کنارش داره به نظرم باید اسپیکر رو جایی گذاشت که از بقل به دیوار و یا مانعی نزدیک نباشه تا بتونه صدای اصلیشو نشون بده . وگرنه صدا خراب میشه . خونه جدید منم خیلی کوچیکه فکر نکنم بتونم اونجا براش جایی پیدا کنم که کناره هاش باز باشه و نزدیک مانعی نباشه. ضمن اینکه باید حتما به فکر اصابت ماهیتابه و ملاقه و اینجور چیزها از طرف عیالات متحده هم باشم ! (اینو شوخی کردم ) اتفاقا دیروز همین 426 رو از تو سایت به خانومم نشون دادم از طرح و دیزاینش خوشش اومده بود .
    پس با این اوصاف 426 برای راک و بلوز مناسبه از نظر شما . متال سنگین هم دیگه مثل قدیما مخم نمیکشه ! بعضی وقتا برای خالی نبودن عریضه و یاد ایام جوانی گوش میدم . حالا باید حتما با 819 هم تست کنم قبل خرید ببینم صداش چجوری میشه . از دوستانی که 426 دارن اینجا کسی با 819 ست کرده ؟ یا جایی تست کرده با 819 که بگه صداش چجوریه ؟
    خوب انگار همه درد مشترک متال و عیال و پیری داریم! منم دیگه خیلی متال سنگین رو نمی کشم اما خوب اگه یه گوتیک یا کلاسیک متال خوب به پستم بخوره هیچ جوره ازش نمی تونم بگذزم خصوصا هاگارد یا تریون

12. این کاربر از eloy110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •