700 میلی آمپر3-شارژ فابریک موجود روی گوشی چند میلی آمپر هستش ؟برایه ویواز
ولتاژش هم باید 5 ولت باشه
که ولتاژ USB کامپیوتر هم 5 ولت هست
واسه همین به باطری آسیب نمیرسونه شارژ از طریق کامپیوتر ...
700 میلی آمپر3-شارژ فابریک موجود روی گوشی چند میلی آمپر هستش ؟برایه ویواز
ولتاژش هم باید 5 ولت باشه
که ولتاژ USB کامپیوتر هم 5 ولت هست
واسه همین به باطری آسیب نمیرسونه شارژ از طریق کامپیوتر ...
سلام
نه والا
واسه من چنین مشکلی پیش نیومده
اگه گارانتی داره بده گارانتی
همچنین بهتره یه بار بدی فلش بزنند با باکس شاید درست بشه
من فقط یه مشکل دارم
بعضی وقتها که یه منطقه هستی و آنتن اونجا ضعیفه، بعد مثلا میایی جایی که آنتن پر میشه هنوزم شماره گیری نمیکنه
این میتونه یک باگ باشه
حالا نمیدونم یا آنتن هست شماره گیری نمیکنه
و یا آنتن نیست گوشی به اشتباه چند تا آنتن نشون میده ....
سلام بابت لینکت ممنون
اما یه سوال واسم پیش اومد:
منظورت از اسماییل جان کی بود؟(من!!!!!)
راستی اسماییل نه اسماعیل درسته![]()
آره ، خطای دیده!
نه اون یکی رو میگمـ ...![]()
سلام
میخاستم بدونم گوشی شما چقدر شلرژ نگه میداره ؟
برایه من 24 ساعته خالی میشه البته از 24 ساعت 12 ساعتشو کار میکنم ؟
سلام
یک سوال و یک نکته در باره اینترنت
سوال: همانطور که میدانید sms ها و ای میلها را هم میشه در حافظه موبایل ذخیره کرد و هم در کارت رم. حالا گاهی پیش اومده که موبایل هنگام دریافت sms پیغام داده که کارت قابل دسترسی نیست و پیام را در حافظه داخلی ذخیره کرده. حالا آیا راهی هست که پیامها و ای-میلهای موجود در حافظه داخلی را به کارت منتقل کرد؟ چون اینجوری بعضی از پیامها را که لازم دارم باید هی حافظه مربوط به sms را دستی تغییر بدهم تا ببینم.
در مورد اینترنت اگر یادتان باشد مدتی قبل بحث بر سر این بود که اگر شبکه محلی مثلا در دانشگاه برای دسترسی به شبکه خارجی اینترنت نیاز به پرا کسی داشته باشد این را باید کجا تعریف کرد. ان موقع یکی از دوستان گفت تنها جایی که می شود این را تعریف کرد در بخض رسانه یا mrdia streaming است. که البته آن را امتحان کردم و کار نکرد.
حالا من مدتی است به این تالار نیامده ام و نمیدانم در 100 پست قبلی از آن زمان تا به حال کسی این را گفته یا نه ولی به هر حال ذکرش ضرری ندارد
اول می روید به منوی اصلی موبایل >
Setting> Connectivity> Destinations
خوب در این صفحه اگر قبلا access point یا نقطه دسترسی تعریف نکرده اید اول این کار را بکنید تا شبکه WiFI را اضافه کنید.
بعد در همین صفحه (destination) ری گزینه اینترنت بزنید و پس از آنکه وارد شدید روی نام شبکه ای که در مرحله قبل اضافه کردید کلیک کنید و آن را باز کنید. (فهرستی از تنظیمات باز می شود). حالا با کلیک روی Options پایین صفحه و سپس انتخابAdvanced settings صفحه ای باز میشود که در آن امکان تعریف پرا کسی و پورت وجود دارد.
البته هنوز یک نکته هست که راهش را پیدا نکرده ام و آن این است که اگر پرا کسی نام کاربری و رمز ورود بخواهد این را باید کجا وارد کرد چون در این صفحه چیزی برای این دو مورد وجود ندارد.
سلام
من گارمین رو نصب کردم و به خوبی کار میکنه فقط تو گوشی remove memory cart رو میزنم و مموری کارت رو در میارم و میزارم توش مینویسه garmin detected مثل اینکه برنامه برنامه باز بوده و یه دونه yes و no میده که اگه yes رو بزنم برنامه گارمین باز میشه .
و از وقتی گارمین رو زدم شارژ کم نگه میداره آیا میشه مثلا گارمین باز میمونه و شارژ مصرف میکنه ؟؟؟؟
سلام
کسی میدونه چطور mailbox (دریافت ایمیل) رو میشه تنظیم کرد؟
برایه منم هم 700 میلی آمپر هست ولی به نظر شما 700 میلی آمپر کم نیست چون 2.5 ساعت طول میکشه تا شارژ بشه.
گوشی قبلیم نیم ساعته 100 درصد میشد.
---------- Post added at 05:30 PM ---------- Previous post was at 05:25 PM ----------
در ضمن کدوم نسخه پایتون رو ویواز کار میکنه لطفا لینکشو بزارین چون دو سه تا دانلود کردم موقع نصب فکر کنم نوشت untrusted provider و یه دونه هم چراغ قوه باشه ممنون میشم تو سایت یه دونه بود که نوشته بود چراغ قوه برایه ویواز و ساتیو که دانلود کردم که بازم ارور untrusted provider رو داد ؟؟؟
ممنون
حتما منظورش من بودم
البته تلفظ اصلیش Ismail به زبان محلی یعنی تورکی![]()
خیلی خوبه که
من اگه 12 ساعت کار کنم پدرش درمیاد
در کل باطری شما خوبه
خب معلومه مصرف میره بالا
گارمین با gps کار میکنه
مصرف gps هم بالاست
و مطمئنا اگه باز بمونه باطری زودتر خالی میشه ....
700 میلی آمپر شاید کم باشه
به هر حال 2.5 ساعت برای شارژ بد نیست
پایتون نسخه 4 همونی که خودم معرفی کردم بدون مشکل نصب میشه
برنامه چراغ قوه مخصوص ویواز و ساتیو هم بدون مشکل نصب و اجرا میشه
آیا برنامه ها را ساین میکنین ؟
یه جا دیدم نام کاربری و پسورد هم بوداگر پرا کسی نام کاربری و رمز ورود بخواهد این را باید کجا وارد کرد چون در این صفحه چیزی برای این دو مورد وجود ندارد.
در قسمت دوم که پائینتر از اکسس پوینت هست نوشته اینترنت
برو اونو بزن
بعد آپشن و ادیت
حالا یوزر نیم و پسورد را میتونی اونجا ببینی
نمیدونم اینا هستند یا نه
کلا زیاد با این چیزا سروکار ندارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)