تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 275 از 472 اولاول ... 175225265271272273274275276277278279285325375 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,741 به 2,750 از 4717

نام تاپيک: ‌ سمند EF7 پایه گاز سوز و بنزینی ( Samand )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

از اون صداهای گنگ هست که وقتی توی ماشین شنیده می شه پیدا کردنش به شدت سخت هست تو نمایندگی هم که آنچنان با دقت بالا توجه نمی کنن که، می گن چیزی نیست حساس نشو!! رینگهای من هم اسپرت هست، و اینکه این روغن ریزی یک روز مثل آبشار می ریزه زیر ماشین و یک روز چیزی نمی ریزه، چون امشب می خواستم زنگ بزنم امداد خودرو دیدم چیزی نمی ریزه
    من هم توی هفته دومی که تحویلش گرفته بودم به خاطر مشکلات بسیار زیادی که داشت دو روز نمایندگی خواب بود

یک مشکلی که باهاش دارم اینه که به شدت داغ می کنه موتور ماشین، به این شکل که امروز در ساعت 7 تا 8 بعد از ظهر باهاش یک ساعتی چرخ زدم بعد گذاشتمش تو پارکینگ و این بار از قصد درب موتور رو هم باز گذاشتم الان که ساعت 12 باشه چک کردم باز هم حرارت زیادی داره موتور، اون لحظه ای که در موتور رو باز می کنی وقتی تازه خاموش می کنم، نمی دونید چه حرارت عجیبی احساس می شه، و به هیچ کدوم از اجزای داخلی موتور نمی شه دست زد، این طبیعی هست، مال شما هم این طوری هستش؟
    من مشکل صدای زنجیر مانند را حل کردم
    دوستانی که رینگ آلومینیمی دارند وقتی ماشین پارک هست با دست محکم به لاستیک های ماشین ضربه بزنید و اگر یه صدای زنجیر مانند از رینگ ها شنیده شد به خاطر پیچ های دوپله رینگ این صدا تولید میشود چون تا انتها بسته نمیشود و واشر پیچ لق میزند و این صدای زنجیر مانند را تولید میکند!
    باید پیچها را با پیچ اصلی خود ماشین که یک پله و فولادی است تعویض کنید و مشکل کلا برطرف میشود.
    گرمای این مدل ماشین طبیعی است چون طوری طراحی شده که در دمای بالا راندمان بهتری داشته باشد.
    اگر ماشین دیگه روغن ریزی نداره به خاطر اینه که واسکازین ماشینتون تا محل درپوش سنسور تخلیه شده و دیگه چیزی نمونده که بریزه.چون محل این درپوش بالا قرار گرفته و با نشت اون مقدار کمی روغن تخلیه میشه.ببرید نمایندگی درستش کنند.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

ماشین من 1400 تا کار کرده و وقتی توی جاده با دور موتور بالای 3000 میرم صدای موتور خیلی زیاده و واقعا اعصاب خورد کنه و هرچی دور موتور بالاتر میره بدتر میشه. وقتی با بنزین میرم این صدا بیشتر هم میشه با توجه به اینکه با گاز هم صدا خیلی بالاست.بیشر دوستان تا اینجا گفتن که صدای موتور EF7 خیلی کمه پس برای من چرا اینجوریه؟
    من با 11.6 کیلو گاز با سرعت 100 تا 120 توی جاده با کولر و ظرفیت بار و مسافر تکمیل 220 کیلومتر رفتم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

اگه سمت راننده باشه و پشت گيربوكس از كاسه نمد

اگه مدل مالتی پلکس جدید اکو مکسه احتمال 99% از محل سنسور کیلومتر شماره که واسگازین نشت میکنه
    درود
    روغن ریزی ماشین من از سمت راننده و قسمت عقب سینی کف هستش، و اینکه از کجا بفهمم که اکو مکسه؟
    در ضمن یک روز مثل آبشار روغن ازش جاری می شه روز بعد یک چکه هم نمی ریزه، و همین طور این داستان ادامه داره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

اگه سمت راننده باشه و پشت گيربوكس از كاسه نمد

اگه مدل مالتی پلکس جدید اکو مکسه احتمال 99% از محل سنسور کیلومتر شماره که واسگازین نشت میکنه
    درود
    روغن ریزی ماشین من از سمت راننده و قسمت عقب سینی کف هستش، و اینکه از کجا بفهمم که اکو مکسه؟
    در ضمن یک روز مثل آبشار روغن ازش جاری می شه روز بعد یک چکه هم نمی ریزه، و همین طور این داستان ادامه داره؟

داره خودمونی میشه KOHGARD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    نزديك پايتخت

پيش فرض

باسلام
    در سمندهاي 93 محل كيلومترشمارتغييركرده و از روي گيربكس جداشده است و ديگر مجموعه چرخدنده و متعلقاتش وجود نداره بنابراين بجاي اون مجموعه برروي گيربكس يك درپوش گذاشتند كه فاقد آب بندي مناسب براي واسكازين مي باشد و اكثر نشتي از محل همين قطعه است .
    اينهم عكسش:
    [IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]

6. 6 کاربر از KOHGARD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام
    من یه ef7 تکسوز دارم و 10 هزارتا کار کرده
    خواستم ببینم امکان دوگانه سوز کردنش هست
    چون ظاهرا موتورش با دوگانه سوزها تفاوتی نداره و حتی توی صفحه کیلومتر شمار داشبورد تمام علائم cng رو داره
    ممنون میشم دوستانی که تجربه دارن راهنمایی کنن امکانش هست ؟ و اصلا به ماشین آسیب نمیرسه ؟
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

سلام
    چند وقت پیش در مورد سه کار کردن ماشین سوال کرده بودم،امروز بردم یک تعمیرگاه گفت که یک چیزی روش نصب میکنم که خطای Acu پاک کنه و گفت که این مشکل خیلی از ef7 دارن و با این کار مشکل برطرف میشه!
    میخواستم ببینم که دیگه نیاز نیست که دسته سیم کوئل عوض بشه؟
    قیمت دسته سیم کوئل به دریچه گاز چنده؟

sent from my glx sky using tapatalk

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام دوستان می خواستم روغن ماشین را عوض کنم . کسی تجربه استفاده از روغن آترود را داره جادوی سبز 10 40 چطور هست ؟

داره خودمونی میشه KOHGARD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    نزديك پايتخت

پيش فرض

سلام
    كيلومتر كاركرد 5600تا

امروز سمندو بردم نمايندگي براي سرويس اوليه ، كارهائي كه انجام دادند:
    ماشينو با جك ستوني كاملا بالا برد و از اول تا انتهاي ماشينو بررسي كرد و بعدش جلوبنديو آچاركشي كرد و ميزون فرمون زد ،كلا هرچي پيچ و مهره زير ماشين بود آچاركشي شد . نشتي واسكازين سنسور كيلومتر هم گفتش پنج شنبه بيار برات رديفش كنم .ديگه با هيچ جاي ماشين كاري نداشت (همه سيستمهاي ماشين خوشبختانه سالمه و كار ميكنه)يه ليتر روغن موتور كم داشت كه سر ريزكردش .
    مبالغ : ده هزار تومن بابت روغن موتور +كشيدن كارت طلائي (نمي دونم چقدر كم شد)
    براي هر خدماتي كه انجام ميده از كارت طلائي كم ميشه ؟ اون كارت ديگه برا چيه؟

11. این کاربر از KOHGARD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای hossein.az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

سلام
    كيلومتر كاركرد 5600تا

امروز سمندو بردم نمايندگي براي سرويس اوليه ، كارهائي كه انجام دادند:
    ماشينو با جك ستوني كاملا بالا برد و از اول تا انتهاي ماشينو بررسي كرد و بعدش جلوبنديو آچاركشي كرد و ميزون فرمون زد ،كلا هرچي پيچ و مهره زير ماشين بود آچاركشي شد . نشتي واسكازين سنسور كيلومتر هم گفتش پنج شنبه بيار برات رديفش كنم .ديگه با هيچ جاي ماشين كاري نداشت (همه سيستمهاي ماشين خوشبختانه سالمه و كار ميكنه)يه ليتر روغن موتور كم داشت كه سر ريزكردش .
    مبالغ : ده هزار تومن بابت روغن موتور +كشيدن كارت طلائي (نمي دونم چقدر كم شد)
    براي هر خدماتي كه انجام ميده از كارت طلائي كم ميشه ؟ اون كارت ديگه برا چيه؟
    بابت روغن بوده
    پول بابت کارت طلایی به هیچ وجه زیر بار نرید

13. این کاربر از hossein.az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •