تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 275 از 1024 اولاول ... 175225265271272273274275276277278279285325375775 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,741 به 2,750 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

پروفشنال alisahaf70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    در جهان خالق جهان

پيش فرض

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور درباره افزایش تاثیر سوابق تحصیلی در کنکور سراسری سال آینده گفت: افزایش ظرفیت تأثیر سوابق تحصیلی در کنکور 89 هنوز به تصویب نرسیده و در حد پیشنهاد است و تنها مرجع تصمیمگیرنده در این زمینه کمیته کنکور است.

عبدالرسول پورعباس در پاسخ به خبرنگار مهر با بیان این مطلب افزود: آموزش و پرورش پیشنهاد خود برای افزایش تاثیر سوابق تحصیلی در کنکور 89 (سال آینده) و موثر بودن برخی دروس پیش دانشگاهی را به کمیته برنامه ریزی کنکور ارائه کرده است اما این وزارتخانه نمی تواند تصمیم گیرنده نهایی در این زمینه باشد زیرا در نهایت کمیته کنکور باید تصمیم بگیرد و اعلام کند.

وی با بیان اینکه جلسه کمیته برنامه ریزی کنکور به زودی تشکیل می شود، اظهار داشت: تا تصیم نهایی کمیته هیچ ایده ای برای کنکور سال آینده وجود ندارد.

رئیس سازمان سنجش درباره برنامه این سازمان در خصوص برگزاری کنکور سال آینده و حذف یا عدم حذف کنکور در سال 90 نیز به مهر گفت: کنکور سال 89 که برگزار می شود و تا کنون تصمیم جدیدی درباره آن گرفته نشده است. کنکور 90 بستگی به شرایط دارد ممکن است برگزار شود ممکن است برگزار نشود.

وی در پاسخ به پرسش دیگری درباره افزایش ظرفیت در دانشگاهها و گلایه دانشگاهها در این باره گفت: چنین چیزی وجود ندارد که سازمان سنجش در کنکور امسال بیش از ظرفیت اعلام شده دانشگاهها ظرفیتی را اعمال کرده باشد.

پورعباس ادامه داد: تنها افزایش ظرفیت 15 درصدی بوده که در دوره روزانه و شبانه شامل پنج درصد مازاد بر ظرفیت برای سهمیه شاهد، چهار تا پنج درصد به دلیل برابری نمره داوطلبان و پنج درصد نیز طبق توافق با مجلس می شود.
    Last edited by alisahaf70; 28-09-2009 at 18:58.

2. 4 کاربر از alisahaf70 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sajad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    ايران زمين

پيش فرض

رستگار رحماني سال 82 ديپلم مي گيرد و تا سال 85 در کنکور شرکت نمي کند. سال 85 پس از شرکت در کنکور موفق به کسب رتبه 30 در گروه آزمايشي علوم رياضي مي شود اما به دليل اينکه به سربازي اعزام مي شود نمي تواند به دانشگاه راه يابد.

رحماني تنها در مورد نحوه مطالعه خود مي گويد: " از اول بهمن سال گذشته با روزي هفت تا هشت ساعت مطالعه داشتم بعد از ايام عيد اين ميزان مطالعه به روزي هشت تا 10 ساعت رسيد و در آستانه کنکور نيز روزي 12 تا 13 ساعت مطالعه داشتم.

وي مي افزايد: " اساس کار را بر سه دوره مطالعه دروس پيش دانشگاهي و سال دوم دبيرستان در مرحله اول، دروس پيش دانشگاهي و سال سوم دبيرستان در مرحله دوم و جمع بندي قرار دادم."

رحماني تنها استفاده از تست آزمون هاي سال گذشته، برخي کتابهاي تست زني معتبر و شرکت در تعدادي آزمون را به همراه برنامه ريزي و تکرار و مرور دروس، رمز موفقيت خود مي داند.

4. 6 کاربر از sajad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohamad_reza72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

نمیدونم چرا جدیدا دو ساعت که میگزره حواسم دیگه به درس نیست همش پرتاب میشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه GodFatherAmin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نمیدونم چرا جدیدا دو ساعت که میگزره حواسم دیگه به درس نیست همش پرتاب میشه
    پشت سرهم و بدون استراحت درس می خونی؟
    این روش رو زمان ما آقای نیکخو می گفت 20 دقیقه درس 10 دقیقه استراحت.
    من خودم خیلی حواسم پرت می شد ومیرفتم تو عالم رویا بعد 20 صفحه اول کتاب تمرکز آقای حورایی رو خوندم که نوشته بود تو تمرین درس اولش که 10 دقیقه به یه موضوع فکر کنید وقتی دیدید حواستون پرت شد دوباره به اون موضوع فکر کنید(اگه کم یا زیاد گفتم ببخشید!)
    ولی من اینکارو نکردم یه کار سخت تر کردم که دو هفته اول خیلی سخت بود ولی وقتی درس می خوندم بقلم هر اتفاقی می افتد حواسم پرت نمی شد اونم این بود که هر کاری می خواستم انجام بدم فقط به اون فکر می کردم مثلا وقتی غذا می خوردم فقط به طعم غذا و شکل و ... توجه می کردم نه به هیچ چیز دیگه وقتی تلویزیون می دیدم فقط فکرم به اون برنامه تلویزیون بود وقتی درس خوندم فقط فکرم دیگه به درس بود و وقتی فکرم از اون مسائل پرت می شد دوباره سریع بر می گشتم به اون موضوع 2، 3 هفته اول خیلی سخته ولی کم کم می فهمی چقدر تمرکزت قوی شده.

7. 4 کاربر از GodFatherAmin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mostafa_360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ببخشیدااا ولی شما که میگین اون موقع دیپلم گرفته
    ولی تو یکی از برنامه های تی وی که دعوت بود گفته متولد 68 هستم! چطور ممکنه؟؟؟؟؟؟؟
    قضیه ی رستگار رحمانی این مرد دلاور خیلی مکشکوکه.خودش میگه متولد 68 هستش.اما سال 85 کنکور میده و چون مشمول بوده نمی تونه بره دانشگاه اخه مگه می شه یه فرد 17 ساله مشمول باشه؟؟؟؟؟؟؟؟.تازه میگه سال 82 دیپلم گرفته.اگر رستگار واقآ متولد 68 باشه سال 82 تقریبآ 14 سالش بوده که دیپلم گرفته که با عقل زیاد جور در نمیاد.سازمان سنجش هم گفته چون رستگار معدل کتبیش خیلی پایین بوده باز هم ازش کنکور گرفتن اما هیچ کجا گفته نشده که معدل کتبی رستگار رحمانی چند بوده.

9. این کاربر از mostafa_360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال sajad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    ايران زمين

پيش فرض

قضیه ی رستگار رحمانی این مرد دلاور خیلی مکشکوکه.خودش میگه متولد 68 هستش.اما سال 85 کنکور میده و چون مشمول بوده نمی تونه بره دانشگاه اخه مگه می شه یه فرد 17 ساله مشمول باشه؟؟؟؟؟؟؟؟.تازه میگه سال 82 دیپلم گرفته.اگر رستگار واقآ متولد 68 باشه سال 82 تقریبآ 14 سالش بوده که دیپلم گرفته که با عقل زیاد جور در نمیاد.سازمان سنجش هم گفته چون رستگار معدل کتبیش خیلی پایین بوده باز هم ازش کنکور گرفتن اما هیچ کجا گفته نشده که معدل کتبی رستگار رحمانی چند بوده.
    به هر حال واقعا پشتكارش تحسين كننده هست

پروفشنال eblisandenzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

سلام دوستان عزیز . این پیشنهاد که یه روز در هفته قرار بزاریم همه با هم on بشیم چی شد؟
    راستی چرا به رستگار رحمانی گیر دادین . بهتره که بچسبید به درس خودتون .

یا علی
    بای تا های

12. 2 کاربر از eblisandenzo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sajad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    ايران زمين

پيش فرض

سلام دوستان عزیز . این پیشنهاد که یه روز در هفته قرار بزاریم همه با هم on بشیم چی شد؟
    راستی چرا به رستگار رحمانی گیر دادین . بهتره که بچسبید به درس خودتون .

یا علی
    بای تا های
    منم به عنوان يك دوستتون دقيقا همين پيشنهاد مي دم كه يك تاپيكي جايي باز شه كه همه كنكور هاي 89 با هم on شن . لطفا همه شركت كنند كه خيلي به درد بخور مي شه

14. 2 کاربر از sajad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shabeashegha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

کنکور 88 يک ويژگى و اتفاق عجيب را تجربه کرد. براى اولين بار داوطلبى از يک شهر کوچک موفق شد در دو گروه آزمايشى رتبه اول را کسب کند. اتفاقى که با توجه به معدل پايين داوطلب موجب ترديد مسئولان سازمان سنجش شد.
    جالبه که توی اخبار زده به خاطر معدل پایین که (موقع ثبت نام درج شده) باعث شک مسئولان سازمان سنجش شده ولی توی مجله آزمون شماره 356 که تاریخ انتشارش 29 خرداد امساله معدلش 19.4 خورده!
    در هر صورت نوش جونش. گل کاشته . رتبه یک کم کاری نیست چه برسه به اینکه دیپلمش ریاضیه و تجربی آزمون داده!

16. 3 کاربر از shabeashegha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mostafa_360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اگر دقت کرده باشید من از رستگار رحمانی به عنوان دلاور مرد نام بردم واقعآ کارش بی نظیره و برایش ارزوی موفقیت می کنم.اما من از پنهان کاری ها ی سازمان سنجش اصلآ خوشم نمیاد.نمی دونم هدف سازمان سنجش از نگفتن سن دقیق رتبه های 1 کنکور چیه کسی می دونه؟؟؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •