تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 275 از 773 اولاول ... 175225265271272273274275276277278279285325375 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,741 به 2,750 از 7724

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید HDTV مناسب(لطفا در مورد قیمت و محل خرید صحبت نکنید)

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

چه اینچ هایی؟؟؟
    من فکر میکردم از اون موقع چیز جدیدی اومده باشه یعنی هیچی اضافه نشده
    از led و lcd , پلاسما ها کدومشون بهتره و در اخر کدومش از هم اینا با کیفیت تر و بهترینه

ببین من و تو که تعارف نداریم یه راست برو سر اصل مطلب بگو بهترینشون کدومه

حوصله اینم ندارم یکی بیاد به اقا ابی ما چیزی بگه که داره طرفداری میکنه و... چون من قبولش دارماااا
    گفته باشم

مخلصیم
    -والا چيز خاصي يادم نيست ادريس جان تنها v20 پاني و sharp quatron گويا اضافه شده
    -اگر سراغ پلاسما ميري به v20
    در غير اين صورت
    lg le8500
    samsung c6900
    sony ex700

-لطف داري ادريس جان خودتم ميدوني بحث انتخاب برند خيلي سليقه اي ميشه من خودم جديدا يك c6900 گرفتم و ازش راضي هستم

lg le8500 با ارايش local dimming مشكل ابري شدن تصاوير رو نداره -زاويه ديد بهتر-بازتوليد مشكي عالي
    c6900 تا حدودي اين قضيه وجود داره ولي باز هم با داشتن precision dimming كمي بهبود يافته تر هست نسبت به بقيه سري هاي led سامي -ديزاين زيبا -امكانات عالي-كنتراست كاملا قابل قبول
    ex700 هم مشكل ابري شدن رو داره منتها پنل ارزشمندي هست از نظر من
    هر چند ميتوني با هزينه بيشتر به nx700 هم فكر كني
    -در مورد V20 هم تاپيك خوبي داره ميتوني دنبال كني نظر دوستان رو :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. 3 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Sorena_777's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

مبارک باشه داش ابی ایشاالله که باهاش حال کنی عزیز

خب چه جوری هستش این c6900؟

یه توضیح درباره فرمت هایی رو که با usb میکنه و کیفیت تصویرش در مقایسه با b690 که قبلا داشتی انجام میدی؟

و اینکه sharp quatron چه جوری هستش؟؟ قیمتش چنده چه اینچایی داره و اینکه کیفیتش در چه حدی هستش ؟؟

و همین طور درباره le8500 ؟؟؟

خیلی خیلی ممنونم عزیز

4. این کاربر از Sorena_777 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه koh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

-والا چيز خاصي يادم نيست ادريس جان تنها v20 پاني و sharp quatron گويا اضافه شده
    -اگر سراغ پلاسما ميري به v20
    در غير اين صورت
    lg le8500
    samsung c6900
    sony ex700

-لطف داري ادريس جان خودتم ميدوني بحث انتخاب برند خيلي سليقه اي ميشه من خودم جديدا يك c6900 گرفتم و ازش راضي هستم

lg le8500 با ارايش local dimming مشكل ابري شدن تصاوير رو نداره -زاويه ديد بهتر-بازتوليد مشكي عالي
    c6900 تا حدودي اين قضيه وجود داره ولي باز هم با داشتن precision dimming كمي بهبود يافته تر هست نسبت به بقيه سري هاي led سامي -ديزاين زيبا -امكانات عالي-كنتراست كاملا قابل قبول
    ex700 هم مشكل ابري شدن رو داره منتها پنل ارزشمندي هست از نظر من
    هر چند ميتوني با هزينه بيشتر به nx700 هم فكر كني
    -در مورد V20 هم تاپيك خوبي داره ميتوني دنبال كني نظر دوستان رو :

کد:
    سلام
    این مدل lg le8500 به چه نام تجاری در ایران توزیع شده است و قیمت ومشخصات آن در سایز 47 اینچ چی است؟ در سایت LG کالای 47LED8600 وجود دارد ولی 8500 نه؟!
    با توجه به توضیحات مفید شما انتخاب lg le8500 نسبت به samsung c6900 انتخاب بهتری است؟
    ممنون
    Last edited by koh; 25-12-2010 at 09:17.

6. این کاربر از koh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

سلام
    این مدل lg le8500 به چه نام تجاری در ایران توزیع شده است و قیمت ومشخصات آن در سایز 47 اینچ چی است؟ در سایت LG کالای 47LED8600 وجود دارد ولی 8500 نه؟!
    با توجه به توضیحات مفید شما انتخاب lg le8500 نسبت به samsung c6900 انتخاب بهتری است؟
    ممنون
    -8500 همون 8600 موجود در بازار ايران هست
    -با توجه به ارايش local dimming موجود در اين پنل انتخاب بهتري هست

8. 4 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

مبارک باشه داش ابی ایشاالله که باهاش حال کنی عزیز

خب چه جوری هستش این c6900؟

یه توضیح درباره فرمت هایی رو که با usb میکنه و کیفیت تصویرش در مقایسه با b690 که قبلا داشتی انجام میدی؟

و اینکه sharp quatron چه جوری هستش؟؟ قیمتش چنده چه اینچایی داره و اینکه کیفیتش در چه حدی هستش ؟؟

و همین طور درباره le8500 ؟؟؟

خیلی خیلی ممنونم عزیز
    -ممنون عزيز

-والا براي من كه راضي كنندست چون با اطلاع از همه موارد و مشكلاتش اين پنل رو انتخاب كردم
    -در مورد فرمت ها تقريبا همه فرمت ها رو اجرا ميكنه و ورودي مجزا هارد اكسترنال داره
    -در مورد vs تصوير خوب كنتراست به نظرم بيشتر هست -تصوير شارپ تر وشفاف تر هست
    -در مورد كواترون هم خوب تازه اومده بازار قيمتش كمي overprice هست به نظرم -ديزاين خاص و قشنگي داره -چيدمان ال اي دي هاي حاشيه اي رو داره ...
    -در مورد lg le8500 هم گزينه كاملا خوبيه در بازتوليد رنگ مشكي بي رقيب هست در lcd led ها بخاطر ارايش led هاي پنل ميتونيد توصيفات بهتري رو اينجا بخوني:

کد:

10. 3 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه koh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

مجددا سلام
    می بخشید من تفاوت انطباق تصویر و اسکن تصویر را درست متوجه نمی شوم که کدامیک را باید ملاک قرار داد
    به طور مثال در 47LED8600 انطباق تصویر : 200هرتز اعلام شده و در 46C6960 قابلیت انطباق 400HZ اعلام شده است این در شرايطی است هرتز 46C6960 به میزان 100 HZ اعلام و در مورد 47LED8600 اصلا روی سایت LG ایران هیچ عددی گزارش نشده است.
    اگه امکان دارد کمی در مورد تفاوت انطباق تصویر و اسکن تصویر توضیح دهید و اینکه در 47LED8600 اسکن تصویر چقدر است؟ 100 هرتز است یا بیشتر؟
    خیلی ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

مرسی ممنونم
    میتونم اینجا 2تا عکس ازش آپلود کنم؟ 2تا مشکل اساسی داره که نمیدونم همه اینطور هستند؟
    1- زمانی که یه تصویر تمام صفحه باهاش نگاه نکنم قسمت زیرین صفحه نمایش یه خط رنگی یا سفید 1 میلی متری ظاهر میشه بعنی به جای اینکه بالا و پایین تصویر کاملا سیاه باشه در قسمت سیاه پایین صفحه یک خط سفید یا بنفش 1 میلی متری مشاهده میشه ولی در تمام صفحه روی بعضی از کانالهای کم کیفیت این مشاهده میشه و روی تصاویر فول اچ دی چنین چیزی وجود نداره( به شرط تمام صفحه بودن)
    2- توی تنظیمات رنگش چیزی به نام تنظیمات پیشرفته رنگ وجود نداره این تنظیمات د رکاتالوگ تلویزیون هم هست ولی در خود تنظیمات تصویر و جود نداره بطوری که صفحه دوم مربوط به تنظیمات تصویر به جای اینکه 6 تا گزینه داشته باشه از جمله تنظیمات پیشرفته فقط 2 تا گزینه داره ! کجا میتونم عکس های مربوط به این مشکلات رو آپلود کنم تا دوستان بتونن منو کمک کنن؟ امکان داره از فریم ورش باشه؟ فرم ورش رو چطور میتونم آپدییت کنم
    با تشکر

آخر فروم باز outpost's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام دوستان من جدیدا یه پاناسونیک p50V20R گفتم از نمایندگی
    حقیقتا خیلی تعریف ازش شنیده بودم ولی اصلا کیفیت رنگش اونطور که فکر میکردم نبود چطور بگم اصلا با عکس هایی هم که ابچه ها از کیفیتش گرفتن فرق میکنه. واقعا تو ذوقم زده.در ضمن پشتش هرچی نگاه کردم فن ندیدمودر ضمن ساخت سنگاپور هست باید اینطور باشه؟؟؟
    خواهشا کمک کنید 2تا پست زدم ولی هیچ جوابی داده نشه ممنونم میشم راهنمایی کنید
    كلا پلاسما همينه ! پر از تبليغات و هياهو ! انواع و اقسام Review هاي مثبت،لقب King of TV و هزار جور تعريف و تمجيد....
    ولي وقتي آدم تصوير پلاسما رو از نزديك ميبينه واقعا ميخوره تو ذوقش...من ديدم كسايي رو كه بعد از خريد پلاسما سريع رفتن پسش دادن....
    منم مثل دوستمون t_tanhayam به همه توصيه ميكنم كه قبلا از خريد پلاسما ، حتما تصويرشو اول ببينيد،چون بسياري از افراد تصوير پلاسما رو نميپسندن.

14. 3 کاربر از outpost بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mehrdad_ati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

این رفیقمون بهش یه مدل دیگه جا v20 دادن . ایشون مدل 50 اینچی v20 رو به قیمت کمتر از مدل 42 اینچی اونم بدون گرارنتی بهش دادن . معلومه که قضیه یه جاش می لنگه .

اون قضیه خط سیاه و بنفش و .... رو من رو a20 هم ندیدم چه برسه به v20 . فکر کنم اصلا برند پاناسونیک نبوده ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    توی یکی از تاپیکها یکی از دوستان درمورد آپگرید فریمویر تلویزیونش نوشته بود درست یادم نیست تلویزیونش ال جی 660 بود یا سامی 650 یا 6900 .نوشته بود بعداز آپگرید تلویزیونش میتونه خیلی راحت کلیپهای یوتیوب رو بدون اشکال و خیلی روان به نمایش دربیاره و توضیح داده بودن که بخاطر داشتن V ...P...N یا یه همچه چیزی میتونه از سد ف.ی . ل. ت .ر رد بشه و اینکارو بکنه
    من که هوش و حواس درست و حسابی ندارم اگه کسی از دوستان یادشونه یا اطلاعاتی در اینمورد دارن ممنون میشم اگه کمکم کنه
    ارادت :
    ناصر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •