تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 275 از 370 اولاول ... 175225265271272273274275276277278279285325 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,741 به 2,750 از 3692

نام تاپيک: ◄ ™ Asus اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

آخر فروم باز Xilevens's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

مشکل همینه که نمیاد....
    حالا درایورها رو دانلود میکنم...نتیجه رو بهتون خبر مبدم
    .
    دوستان گرافیک رو از خود سایت اینتل دانلود کردم ونصب کردم ولی باز همون error رو میده: this computer dose not meet minimum requirements for instaling this software
    .
    دیگه مغزم جایی کار نمیکنه...
    میگم درایور جیفورس رو پاک کنم و بعد اول گرافیک اینتل رو نصب کنم بهتر نیست؟؟!!!!اصن ربطی داره!!!
    منم نمیفهمم چشه
    شما گرافیک 540 آپدیت کردی؟
    اونو هم آپدیت کن ببین اینبار کار میکنه یا نه
    ویندوز اورجینال رو لپتاپ نصب بوده؟

داره خودمونی میشه alex_boobo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    my pc

پيش فرض

منم نمیفهمم چشه
    شما گرافیک 540 آپدیت کردی؟
    اونو هم آپدیت کن ببین اینبار کار میکنه یا نه
    ویندوز اورجینال رو لپتاپ نصب بوده؟
    540 رو آپدیت کردم...ولی اون نمیشه..
    راستی ویندوز اوریجینال روش نبوده...خودم نصب کردم...windows 7 professional 64 bit نصب کردم..میتونه از ویندوز باشه...

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این لپ تاپ خریدن منم طلسم شده
    چند وقت پیش asus مدل K53SV رو سفارش داده بودم برام بیارن.
    بعد گذشت نمیدونم یکی دو هفته خبر اومد که مادیران این مدل رو به شرکت الان نمیتونه بده و این شر و ورا....(شرکتی اقدام کرده بودیم تعداد بود)
    بعد امروز رفتم واحد تحویل مادیران گفت این مدل رو یسری تو بازار داریم فقط که اونها رو برای کار شما مناسب نمیدونیم و خلاصه از این پیچوندهای الکی
    مدل جایگزین بردارید(عین داستان خرید خودرو شده)
    خلاصه با همون پول مدل دل 5110 cori7 رو پیشنهاد دادن ماهم پذیرفتیم !
    الان قراره اینها رو یک هفته بعد به شرط و شروط (ریفر نباشه و اینها.....)تحویل بدن تا ببینیم چی میشه آخر این داستان خرید ....
    من که دیگه خسته شدم

داره خودمونی میشه lovely__boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام خدمت همه دوستان گلم . من ميخوام اين رو بخرم البته 2-3 نوع داره كه منو گيج كرد و نتونستم انتخاب كنم لطفا راهنمايي كنيد ... سيستم مورد نياز من cpu corei7 ram 8G graphic 2 G البته از نوع گرافيك ها سر در نميارم ! تقريبا يك هفته هست كه دنبال مدل و برند تاييد شده ميگردم لطفا راهنمايي كنيد ... بودجه من 1.700 هست تقريبا ! بهترين لپ تاپي كه ميتونم با اين بودجه تهيه كنم چيه ؟! پيشاپيش از دوستان كمال تشكر را دارم ... موفق باشيد

داره خودمونی میشه lovely__boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام خدمت همه دوستان گلم . من ميخوام اين ASUS N53SN رو بخرم البته 2-3 نوع داره كه منو گيج كرد و نتونستم انتخاب كنم لطفا راهنمايي كنيد ... سيستم مورد نياز من cpu corei7 ram 8G graphic 2 G البته از نوع گرافيك ها سر در نميارم ! تقريبا يك هفته هست كه دنبال مدل و برند تاييد شده ميگردم لطفا راهنمايي كنيد ... بودجه من 1.700 هست تقريبا ! بهترين لپ تاپي كه ميتونم با اين بودجه تهيه كنم چيه ؟! پيشاپيش از دوستان كمال تشكر را دارم ... موفق باشيد

آخر فروم باز Xilevens's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

این لپ تاپ خریدن منم طلسم شده
    چند وقت پیش asus مدل K53SV رو سفارش داده بودم برام بیارن.
    بعد گذشت نمیدونم یکی دو هفته خبر اومد که مادیران این مدل رو به شرکت الان نمیتونه بده و این شر و ورا....(شرکتی اقدام کرده بودیم تعداد بود)
    بعد امروز رفتم واحد تحویل مادیران گفت این مدل رو یسری تو بازار داریم فقط که اونها رو برای کار شما مناسب نمیدونیم و خلاصه از این پیچوندهای الکی
    مدل جایگزین بردارید(عین داستان خرید خودرو شده)
    خلاصه با همون پول مدل دل 5110 cori7 رو پیشنهاد دادن ماهم پذیرفتیم !
    الان قراره اینها رو یک هفته بعد به شرط و شروط (ریفر نباشه و اینها.....)تحویل بدن تا ببینیم چی میشه آخر این داستان خرید ....
    من که دیگه خسته شدم
    من بودم 5110 رو نمیگرفتم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من بودم 5110 رو نمیگرفتم
    منم واقعا علاقه ای به گرفتن این مدل ندارم ولی میشه گفت مجبور شدیم بهمون انداختن !
    وجهی رو بابت پیش خرید به اینها پرداخت کرده بودیم که اگر بخوایم مسترد بشه باید ماهها صبر کنیم و کلی مکاتبات اداری داشته باشیم تا شاید بتونیم پول رو برگردونیم.
    و اینکه کلی نفر تو شرکت منتظر لپ تاپ هستند و ثبت نام کردن.
    راهی نبود جز پذیرفتن این مدل که البته اونم خدا میدونه اخر چطوری و کی تحویل ما میدن.
    مادیران با این همه ادعاش و سابقه کارش واقعا گل کاشته

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام من میخوام ASUS P53SJ بگیرم به نظرتون چه جوریه؟به خاطر cpu i5 و vga 520 و نداشتن usb3 شک دارم .من خودم مدل اسوز n53sn رو مدنظر داشتم ولی فروشنده گفت زود باتریش تموم میشه شارژش .میخواستم بپرسم درسته؟؟دوستان بین این دوتا کدوم رو انتخاب میکنند؟؟من خودم رشتم عمرانه هم واسه کار میخوام هم بازی.فروشنده گفت به حاطر ضربه دیدن و ضد شک بودن هارد 53sj خوبه ولی خودم به خاطر همون دلایلی که گفتم تو شکم .لطفا راهنمایی کنید.فقط توروخدا زودتر چون باشد امروز عصر بگیرم.به نظرتون کدوم رو انتحاب کنم؟مدل خودمو با فروشنده رو؟؟ممنون میشم راهنمایی کنید

داره خودمونی میشه good boy 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام من میخوام ASUS P53SJ بگیرم به نظرتون چه جوریه؟به خاطر cpu i5 و vga 520 و نداشتن usb3 شک دارم .من خودم مدل اسوز n53sn رو مدنظر داشتم ولی فروشنده گفت زود باتریش تموم میشه شارژش .میخواستم بپرسم درسته؟؟دوستان بین این دوتا کدوم رو انتخاب میکنند؟؟من خودم رشتم عمرانه هم واسه کار میخوام هم بازی.فروشنده گفت به حاطر ضربه دیدن و ضد شک بودن هارد 53sj خوبه ولی خودم به خاطر همون دلایلی که گفتم تو شکم .لطفا راهنمایی کنید.فقط توروخدا زودتر چون باشد امروز عصر بگیرم.به نظرتون کدوم رو انتحاب کنم؟مدل خودمو با فروشنده رو؟؟ممنون میشم راهنمایی کنید

یه چیز و می گم دوستانه به حرف هیچ فروشنده ای اعتماد نکن حتی اگر فامیلت بود اون می خواد هر جوری شده جنس شو آب کنه
    درباره باتری میزان شارژ نمی دونم چه قدر نگه می داره ولی اگه خیلی فرق کنه شاید نیم ساعت یا حتی بیشتر اگر هم دنبال شارژدهی بیشتری یا باید باتری 9 سل گیر بیاری یا از سری U لپتاپ برداری
    درباره USB3.0 اگه نیاز داری برو دنبالش هرچند که دیگه تا چند سال دیگه عادی میشه
    من نمی دونم کدومشون انتی شک داره ولی به قول یکی از بچه ها مگه می خوای با لپتاپ کشتی بگیری که هاردش حتما آنتی شک باشه لپ تاپ هم مثل هر وسیله ی دیگه ای نیاز به مراقبت داره
    با بچه های دیگه هم صحبت کن و نظرشونو بپرس
    ولی N53sn مدل خوبی
    موفق باشی

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir2im's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    زير آسمون خدا

پيش فرض

دوست عزیز مدل انتخابی شما یعنی p53 از نظر استحکام و مقاوم بودن خیلی خوبه و جای هیج حرفی نداره اما از نظر کانفیگ با n53sn قابل مقایسه نیست مطمئنا n53sn یه سر و گردن و تنه از این مدل بالاتر و قویتره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •