شما تم را در 7 روی کلاسیک بزارید ببین درست میشه؟
شما تم را در 7 روی کلاسیک بزارید ببین درست میشه؟
ok، فعلا دسترسي به سيستمم ندارم ولي امشب ميرم ببينم درست ميشه يا نه، مرسي
cpu:6600
vga:9800gtx
rame:4gb ddr3
motherbord:asus p5e3 delux
از چه نسخه ای از 7 استفاده میکردین؟
متاسفانه آره![]()
اینقدر از ویندوزت تعریف نکن چش میخوری ها![]()
نسخه unlimited.فکر کنم نسخه نهایی باشه.
آقا یه سوال داشتم در رابطه با Put the computer to sleep
من یه فایل 700 مگس رو گذاشتم واسه دانلود (توسط برنمامه ی IDM) بعد خودم از پشت PC بلند شدم رفتم به کارام رسیدم بعد از 3 ساعت برگشتم به امید این که الان اون فایل آمادست بعد اومد دیدم PC به حالت sleep رفته با خودم گفتم خوب فایل دانلود شده و بعد ویندوز بعد از 30 دقیقه به حالت خواب رفته pc زو زوشن کردم دیدم نه دانلود تا نصفه اندام شده و وسط دانلود pc یهو به حالت Sleep رفته کلی اعصابم خورد شد
Put the computer tp sleep هم روی 30 دقیقه بود
حالا سوالم اینه میگه ویندوز خودش تسخیص نمیده که IDM در حال انجام دیدان کار و نباید سیستم رو خاموش کنه ؟؟؟؟
=========
به چند روز پیش بود که 400 مگ گذاشتم دانلود بشه برگشتم دیدم pc به حالت sleep رفته بت خودم گفتم ایول بابا خودش بعد از دانلود (30 دقیقه بعد) رفته تو حالت خواب روشن کردم دیدم دانلود کامل و مشکلی نداره
ولی امروز که اینجور شد با خودم گفتم پس چرااون روز اینجور نشده بود آخه غیر ممکنه که 400 مگ توی 30 دانلود شده باشه !!!!!!!!!!!
===========
با تشکر
نه تشخیص نمیده فقط موس و کیبرد رو تشخیص میده یعنی اگه به مدت 30 دقیقه ازش استفاده نکنی میره به حالت خواب
البته بعضی از برنامه ها خودشون این قابلیت ویندوز رو غیر فعال میکنند مثلا ویندوز مدیا پلیر و یا کلا پلیرها
بازم سلام. فهميدم مشكل ويندوزم از كجا آب ميخوره...
من چون وقتي رزولوشن رو روي 1600×1200 ميگذارم و آيكونها و نوشته ها خيلي ريز ميشن مجبورم اندازه ها رو روي 150% تنظيم كنم تا ايكونها درشت بشن ولي وقتي رو 150% تنظيم ميشن اين مشكل برام بوجود مياد.
تم رو هم رو basic گذاشتم ولي خوبه خوب نشد ولي بهتر شد يعني فاصله مكان نما با آيكون اصلي موقع انتخاب خيلي كمتر شد.
نميشه از شر اين مشكل خلاص بشم؟ آخه آدم تو رزولوشن بالا با اين ريزي آيتمها چشمش كور ميشه و تو رزولوشن پايين هم بازي و كار با سيستم حال نميده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)