باسلام اگه كسي رنگهاي تيبارو داره برام بده بي زحمت ممنون
باسلام اگه كسي رنگهاي تيبارو داره برام بده بي زحمت ممنون
دوستان مصرف ماشین توی شهر به موارد زیادی مثل گرمی هوا ترافیک حرکت با دنده سنگین وزن سرنشینها و.... بستگی داره اما من تابستان از اهواز تا همدان وشمال رفتم همراهه یه پراید صبا بود در کل تفاوتش جزیه کمی از پراید پر مصرف تره
ولی مشکلش اینه که نمایندگیهای کلاً ....
ممنون از توضیات خوبتون، ولی با جمله آخرتون که گفتید باید صبر پیشه کنیم اصلا موافق نیستم. نمیشه همینجوری شرکتهای ایرانی خودروهای بی کیفیتشون رو ببندن به پاچه ملت و ما فقط شاهد بدتر شدن هر ساله محصولاتشون باشیم. صبر هم حدی داره دوست عزیز.
دوستانی که می خواهند این خودرو (تیبا) را بگیرند هشدار میدم که سریعا صرفه نظر کنن واقا خودروی بسیار بی کیفیته
کیفیت ساختش خیلی پایینه صندلی های بسیار بسیار سفت و غیر استانداردی داره یه سفر تا همدان رفتیم همه ی خانواده کمر درد گرفتند انصافا صندلی های پراید از این بهتره اما شتابش انصافا خیلی خوبه یه بار باهاش تا همدان رفتم 190 تا هم پر کرد البته نمی دونم امپرش واقعی می زنه یا نه ولی خودمم باورم نمی شد 190 تا بره . در صندوق عقبش هم ایراد اساسی داره و خود به خود باز میشه البته با این همه ایراد فکر نکنید که خود ماشین ایراد داره صفر و کاملا سالم بود این ها را هم از روی تیبای برادرم گفتم 2 هفته دستش بود انقدر بی کیفیت بود که پس داد البته با 200 تومن ضرر الانم ال 90 خریده که خیلی خوب و استاندارد تره ولی بازم شتابه تیبا از ال 90 هم بیشتره.
با یه نگاه چند دقیقه ای و چند تا تکون دادن سر توی کاپوت این ماشین خیلی چیز ها رو شبیه به پراید دیدم کندانسور .کف کن کندانسور کولر روکش منیفولد بعضی جاهاش رو هم یک کم تغییر داده بودند اما گمان میکنم قطعات مشابه بازم داره. فعلا 11 هست به نظر من بالای 12 نباید به این ماشین فکر کرد فعلا توی این قیمت خوب هر چند بی کیفیتی هاییی باشه.خود پراید هم بی کیفیت هست بهضی جاهاش بالاخره تفاوت هایی داره . ایشالا راجع به جلو بندی و قطعاتش و تعلیق عقبش یه بررسی های چشمی میکنم و راجع به اونها هم مینویسم اگه خوده پراید باشه بازم یک کم آدم رو به شک میندازه چون بچه ها جلوبندی پراید یکی از پر خرج ترین جلوبندی هاست هرچند هی عوض کنید و هر جنسی بندازید همینه.
در این محدوده قیمت اگر مشکلاتش حل بشه خوبه ولی بیشتر از این قیمت نمیرزه این مشکلاتی هم که دوستان ذکر کردن به خاطر عدم کنترل نهایی در کارخونه هست که متاسفانه فقط به خاطر بالابردن فروش و تولید در کنترل کیفیت کمی سست عمل میشه که امیدوارم زودتر برطرف بشه در ضمن در ایران به همه خودروهای تازه با دید منفی نگاه میشه که شاید هم به خاطر ذهنیت ما ایرانیها باشه که همیشه میگیم تولیدات خارجی از داخلی بهترند که البته در صنعت خودرو این قضیه کاملا صدق میکنه ولی در کل هنوز برای قضاوت قطعی در مورد خوب یا بد بودن تیبا زوده و باید حداقل دو سال از تولیدش بگذره تا اونوقت بشه با قطعیت نظر داد
با سلام
یه جایی خوندم که تیبا SX که 2 تا آرم ایر بگ داره تو قسمت شاگرد فقط سنسور ایر بگ رو داره و از خود ایر بگ خبری نیست..
اگه کسی اطلاعاتی داره لطفآ راهنمایی کنه.
ممنون
این عکس های تیبای تصادفی
![]()
Last edited by FZDY1350; 11-12-2011 at 11:02.
با سلام
من یه هفته ای هست که تیبا گرفتم.به نظرم با توجه به شرایط بازار ایران انتخاب بدی نمی تونه باشه.
یه نگاه به حق و شرایط انتخاب تو این رنج قیمت بندازیم:
سمند :ایمن تر و با کیفیت تر اما با مصرف سوخت بالا و افت قیمت وحشتناک و تاکسی بودنش
405: مدل سال 1984 شرکت پژو!!!!!!!
پراید: :نا ایمن بی کیفیت وبی کلاس ولی مصرف سوخت کم و هزینه نگهداری پایین تر
ریو: ماشینی که 4 ماه دیگه از تولیدش باقی نمونده ولی حداقل های یه ماشین رو داره ولی با قیمت 800/14
ROA:.......................
همین و بس!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
می بینید که با این شرایط انتخاب تیبا .خیلی هم وحشتناک!!!!!!!!!!!! به نظر نمی رسه.
وبه کسایی که ندیده و نشناخته هر چیز جدید و هر تغییری رو زیر سوال میبرن. باید بگم که منتظر باشند تا آینده بازار رو ببینن. همون هایی که 206 صندوقدار حالشونو به هم میزد و تندر 90 رو مسخره می کردن.و الان خودشون شب خواب این ماشین هارو میبینن حالا دارن تیبا رو میکوبن.اون هم بدون اینکه حتی از نزدیک این ماشین رو دیده باشن.
کلآ عادت ما ایرانی هاست که در برابر هر تغییری خشک و انعطاف ناپذیریم.
من قصدم دفاع کور کورانه از تیبا نیست ولی دوست دارم روزی رو ببینم که انسانها از روی علم ومنطق و تخصص روی چیزی نظر بدن نه تعصب و تحجر.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)