آقا واسه داوري مسابقات وب دانشگاه پيام نور به تعداد نامحدودي دانشجوي طراح وب نيازمندم![]()
اينجا ها كسي پيدا ميشه؟!
پيام نوري باشه كه چه بهتر![]()
آقا واسه داوري مسابقات وب دانشگاه پيام نور به تعداد نامحدودي دانشجوي طراح وب نيازمندم![]()
اينجا ها كسي پيدا ميشه؟!
پيام نوري باشه كه چه بهتر![]()
راهنمایی هارو قبول نمی کنید؟![]()
من رشتم فرق داره ولی طراحی وبم خوبه
کلا کارهای گرافیکی و هنری زیاد روی رسته ی دانشگاه نمیشه حساب باز کرد (البته کلا رو رشته ی دانشگاه و یادگیری هاش نمیشه حساب کرد تو ایران)
طراحی وب و برنامه نویسی هم همینطوره البته برنامه نویسی وب از یه لحاظ از بقیه برنامه نویسی ها سخت تره چون باید به روز باشه اطلاعات
انتقاله هاست از منفورترین کارهایی هست که تو زمینه وب من بدم میاد هی هم سرم میاد![]()
میگم این سایته رو هم خوب در آوردن ها:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهش میاد جوملا باشه ولی شواهد عینی نیافتم توش
میگم این اسلاید شو ها تو این سی ام اس ها چی ریختین؟ دونه دونه عکس بک گراند و محتوای خلاصه و کامل میگیرن؟
راهنمایی هارو قبول نمی کنید؟![]()
رشته مهم نيست فقط در حال حاضر دانشجو باشيدمن رشتم فرق داره ولی طراحی وبم خوبه
اصلا تو دانشگاه كه اين چيزا رو ياد نميدن :دي يه 4 تا درس دهه 80 بهت قالب ميكنن ميگن افرين شدي مهندس كامپيوترکلا کارهای گرافیکی و هنری زیاد روی رسته ی دانشگاه نمیشه حساب باز کرد (البته کلا رو رشته ی دانشگاه و یادگیری هاش نمیشه حساب کرد تو ایران)
طراحی وب و برنامه نویسی هم همینطوره البته برنامه نویسی وب از یه لحاظ از بقیه برنامه نویسی ها سخت تره چون باید به روز باشه اطلاعات
ولي بازم اين حركت خوبيه كه داريم ميكنيم، فكر كنم براي اولين باره كه قراره يه دانشگاه مسابقه آزاد طراحي وب بذاره
منم يه حرفي زدم توش موندمگفتم تيماي داوري با من ... الان كلا 6-7 نفر فول همكاري دادن
![]()
چند نفر مگه لازم دارید؟
تیم فوتبال که نمیخواید راه بندازید
چند نفر باشن با استانداردهای w3 آشنا باشن و به کدها آشنایی داشته باشن کفایت میکنه دیگه
ميخوام دوتا تيم تعريف كنمچند نفر مگه لازم دارید؟
تیم فوتبال که نمیخواید راه بندازید
چند نفر باشن با استانداردهای w3 آشنا باشن و به کدها آشنایی داشته باشن کفایت میکنه دیگه
يه تيم بيان اول به كارا امتياز بدم كه يه سري كارا بياد بالا ( تعداد داوراي اين قسمت ترجيح ميدم زياد باشه)
يه تيم نهايي كه كارايي كه داوري اوليه شدنو بررسي كننو بيان كار برارو معرفي كنن ( اين تعدادش همون 5-6 نفر كفايت ميكنه)
يه معضل ديگم كارگاه هاييه كه ميخوان برگزار كنن :دي
من موندم كه موضوعشو چي بذارم :|
موضوع رو آزاد بزارید نهایتا
بعد تهداد داورا به نظرم زیاد نکن دعوا میشه بعد دردسره
2-3 نفر بسه دیگه
موضوع كه ازاد هست فقط بحث هست هنوز بر سر شرط دانشجو بودن يا نهموضوع رو آزاد بزارید نهایتا
اينم حرفيهبعد تهداد داورا به نظرم زیاد نکن دعوا میشه بعد دردسره
2-3 نفر بسه دیگه
باز به نظرم بستگي به استقبال داره...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)