شما خود گوشيتم از علا الدين خريدي؟
منظورم اينه كه يه مغازه اي بهم معرفي كنيد لطفآ.
شما خود گوشيتم از علا الدين خريدي؟
منظورم اينه كه يه مغازه اي بهم معرفي كنيد لطفآ.
دوست عزيزم اينجور نيست گه اگه من از يه جا خريدم و هوب بود شما هم بري 3 ماه بعد لز اونجا بخري... برو بگرد ببين كدوم مغازه لااقل 5 تا جعبه امنيا داره از اون بگير... آك و اين حرف ها هم همش الكيه.. همه جعبه ها باز شدن قبلا.. فقط دقت كن كاركرده نباشه
متوجه شدم.اخه به چند دلیل من میخوام ppc بگیرم.اول اینکه می خوام حتما تاچ باشه چون 3 ساله دائم تاچ دستمه و عادت کردم(p990,p910).بازیو نرم افزار واسش زیاد باشه.واسه موزیکم خوب باشه.خزم نباشه محیطشم قابل تغییر باشه. اول رفتم سمت 5800 چون دیگه از محیط SE خسته شده بودم.تازه غیر از اون دیگه مدل گوشیم خیلی قدیمی شده بود.بعد دیدم همه شاکین که ای بابا این 5800 که ngage هم نداره.دوربینشم که افتضاحه.تاچشم که ضعیفه نسبتا.symbyan هست ولی چه فایده باید 60 سال صبر کنی تا برنامه هاش زباد شن. ngage هم که معلوم نیست اصلا بیاد واسش یا نه! پس این گوشی رسما mp3 player هست فقط! ظاهرا نوکیا داده بیرون واسه دست گرمی که n97 رو بدون تجربه نزده باشه.
بعد یکی از بچه ها i900 رو پیشنهاد کرد منم رفتم دنبالش دیدم این خیلی خداست.تقریبا همه ام ازش راضین.می خوام بدونم از هر لحاظ راضیم میکنه؟ تاچ - بازی - موزیک -سرعت -برنامه های زیاد...؟
sms هم زیاد میزنم.اینکه قلم باهاش نیست sms زدن باهاش راحته؟ اگه هر چیزشو با 5800 مقایسه کنی بهم بگی لطف بزرگی کردی.
ممنون دوست من.منتظرم![]()
ممنون از راهنماییاتون.فقط به من بگید از لحاظ کیفیت تصویر-وضوح و شفافیت صدا توی هندزفری - سرعت- زیبایی محیط-و تعداد نرم افزار و بازی هر کدوم از 10 به i900 چند میدید.خواهشا بدون تعصب بگید. روی حرفاتون حساب میکنم.tanx
اين spb به نظر من خيلي مزخرفه.اصلا" كار خاصي نميكنه ضمن اينكه يه برنامس و سرعتم ميگيره.
لينك اون هم تا فردا حتما" ميزارم.
سلام دوستان...
با اين مسير در رجيستري ميتونين شكل نمايشگر موس رو تغيير بدين!
H_L_M = system = state = samsung = mouse = cursorshape
وارد كه شدين مقدار dword رو از 0 تا 24ميتونين تغيير بدين.
در ضمن بالاخره امروز فهميدم اين چند نوع ويبره كه تو قسمت ستينگ هست براي چيه!!! خيلي جالبه
شما می خوای من یک فیلم آموزشی از امنیا بگیرم ؟ :dممنون از راهنماییاتون.فقط به من بگید از لحاظ کیفیت تصویر-وضوح و شفافیت صدا توی هندزفری - سرعت- زیبایی محیط-و تعداد نرم افزار و بازی هر کدوم از 10 به i900 چند میدید.خواهشا بدون تعصب بگید. روی حرفاتون حساب میکنم.tanx
مظورت از کار خاص چیه ؟ همون به جای دسکتاپت میاد دیگه همونو سه بعدی می کنه می تونی تعویض صفحه هم بکنی . چیز قشنگیه که ...اين spb به نظر من خيلي مزخرفه.اصلا" كار خاصي نميكنه ضمن اينكه يه برنامس و سرعتم ميگيره.
![]()
Last edited by SIMON137; 30-06-2009 at 20:26.
شما 25 هزار پول این کیفو دادین ؟ من مثل همین کیفو خریدم 12 هزار
خوبه قیمت کیف روز به روز داره کمتر میشه
به نظر من هم spb shell 3 چیز خوبه اما فقط اول کار بعدش دیگه حال نمیده مخصوصا که 5mb با ارزش از گوشی میگیره که من حاضر نیستم 1k هم الکی صرف بشه جدا از شوخی برعکس ورژن 2 اون خیلی یکنواخته و فقط تو یک صفحش میتونی دستکاری کنی
راستی کسی تونست از اون روش که گفته بودم توسط بلوتوث فایل ترانسفر کنه؟؟؟؟
Last edited by mahdi_alone; 30-06-2009 at 23:32.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)