سلام
من این برنامه رو نصب کردم و تنظیمات gps داخلی رو انجام دادم ولی بازم نشانه گر gps آبی می مونه وسبز نمی شه
ساعت رو هم اشتباه می زنه
آیا بخاطر اینه که من توی خونه امتحان کردم؟
مرسی
سلام
من این برنامه رو نصب کردم و تنظیمات gps داخلی رو انجام دادم ولی بازم نشانه گر gps آبی می مونه وسبز نمی شه
ساعت رو هم اشتباه می زنه
آیا بخاطر اینه که من توی خونه امتحان کردم؟
مرسی
سلام دوستان
من هم در مورد عیب اول سوال دارم. مثلا اگه بخوام یک دیکشنری 6.0 مگابایتی (با پسوند jar.) رو روی این گوشی نصب کنم، می تونم یا نه؟ (چندین نرم افزار JAVA رو چطور؟)
ممنون...![]()
سلام
یه سوال . من هر کاری که میکنم هر کی بهم زنگ میزنه اسمشو نشون نمیده فقط شماررو مینویسه !!!!!!!!!!!!!! چیکار باید بکنم ؟
من هنوز تست نکردم ولی فکر کنم جاوا هم ساپورت کنه .
راستی دوستان صفحه نمایشش ضد خشه ؟
اگه به جای قلم نوری با انگشت بزنم مشکلی پیش نمیاد ؟
دوست عزیز از روزی که گوشی رو خریدم باور کن حتی 1 بار هم از قلمش استفاده نکردم همش با انگشت
توی سات یوتوپ یه کلیپ یادم بود دیدم که تست ها مخطلفی روی 5800 انجان دادن یکی از تست ها این بود که یارو روی بدنه و صفحه ی نمایشش با کلید خط می کشید ولی هیچ مشکلی پیش نمی اومد براش
صفحه نمایشش ضد خشه عزیز مطمئن باش (به چسب محافظ هم نیازی نداره
من که هروقت با قلمش کار کردم روی روکش صفحه خط انداخته، حالا چه برسه به خود صفحه!
کلا قلم بدردبخوری نداره و فشار نوکش روی صفحه خیلی ضعیفه؛ باز اگه انتهای قلمو به صفحه بزنیم بهتر صفحه رو لمس میکنه تا نوک قلم.
قلمای سونی اریکسون خیلی بهتر بودن؛ هم نرمتر بودن هم سطح مقطعشون گرد بود.
راست میگه با انگشت معمولا بیشتر اوقات نیاز به لمس صفحه برطرف میشه؛ البته به جز اسکرول تو منوهای طولانی یا استفاده از مینی QWERTY کیبورد یا موقع بازی کردن (که با قلم راحت تره) یا نقاشی کشیدن (که با قلم تا دلت بخواد روی صفحه خط میندازه! ولی بدون اون هم به راحتی نمیشه نقاشی کشید).حتی 1 بار هم از قلمش استفاده نکردم همش با انگشت
اون مورد حتما تبلیغ یه نوع محافظ مخصوص برای این گوشی بود؛ وگرنه با کشیدن کلید که دمار از روزگار صفحه ش درمیاد!یکی از تست ها این بود که یارو روی بدنه و صفحه ی نمایشش با کلید خط می کشید ولی هیچ مشکلی پیش نمی اومد براش.
دوستان چند تا سوال مطرح کرده بودن که اول از همه باید بگم که جاوا رو ساپورت میکنه ولی باید نرم افزار قابلیت تاچ رو داشته باشه تا بشه ازش استفاده کرد.همچنین سایزش به سایز صفحه نمایش گوشی بخوره.
یکی دیگه از دوستان سوال کرده بود که ضد خش هست یا نه.قبلا هم خیلیا میگفتن که صفحه ضد خشه.
اما متاسفانه اینطور نیست و صفحه نمایش خش میشه.به نظر من حتما از محافط صفحه نمایش استفاده کنید.
اگه نرم افزار جاوا با محیط لمسی سازگار نباشه هم میشه On-Screen Keyboard رو فعال کرد که در اون صورت دیگه برنامه موردنظر تمام صفحه اجرا نمیشه و کار یکم سخت میشه؛ ولی اگه یه وقت یه برنامه جاوا که آدم خیلی بهش نیاز داره با ویژگی لمسی صفحه نمایش گوشی ناسازگار باشه می ارزه که از این طریق بشه ازش استفاده کرد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)