تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 275 از 288 اولاول ... 175225265271272273274275276277278279285 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,741 به 2,750 از 2876

نام تاپيک: پـرایـد Pride ( نسیم و صبا )

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

درود
    ماشین من پراید صبا مدل 87 ک توی ترفیک آمپر آب ب شدت بالا میرود و ب 100 میرسه تا فن عمل کند ترموستات هم عوض کردم و 82 انداختم ولی بازم جوابی نگرفتم بنظر شما ایراد از کجاست؟البته اینم بگم رادیات هم نو هست و شلنگ هاشم نازه عوض کردم
    ممنون از همه عزیزان
    سلام.درب رادیاتور ودرب مخزن ذخیره اب رادیاتور رو چک کن.اگه درب رادیاتور به موقع سوپاپش عمل نکه بعضی مواقع ممکن این مشکل پیش میاد.درب رادیات میبینی ظاهر سالمی داره ولی سوپاپش خرابه .اگه جواب نداد قدرت پمپ کردن اب توسط واتر پمپ ولوله برنجی خروجی اب از واتر پمپ رو بررسی کن.روش تست واتر پمپ اینجوریه که موقع باز شدن ترموستات درب رادیاتور را باز میکنی ببینی اب پمپ میشه یا نه.در ضمن این کار خیلی خطرناکه چون ممکن اب داغ با شدت به بیرون بپاشه.این کار رو بده یک مکانیک وارد انجام بده.اگه جواب نداد به احتمال کانالهای اب بلوک سیلندر وسر سیلندر مسدود شده.انشاا... که مشکل حل بشه.

پروفشنال Amir..H's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    "گااااااا"

پيش فرض

ما هم قبلا یه 87 داشتیم این مشکل داشت فشنگی عوض کردیم درست شد!!

3. این کاربر از Amir..H بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

ما هم قبلا یه 87 داشتیم این مشکل داشت فشنگی عوض کردیم درست شد!!
    بله.نظر ایشون هم محترمه.فشنگی اب یک نوع مقاومت حرارتیه(pt100).با یک اهم متر و مقایسه با یک فشنگی سالم که هم دما باشند میتونی از سالم بودنش مطمئن بشی.

تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

درود
    ماشین من پراید صبامدل85 هست بعد 15 دقیقه کار کرد ن تازه از بخاری گرما میاد بیرون ولی یکی از دوستان پراید داره بعد 5دقیقه گرم میکنه از پراید بنده هم بهتر بنده راد یاتور بخاری را با جوهر نکمک شستشو دادم فرقی نکرد ترموستات 82 اصلی عوض کردم بازم فرقی نکرد هنگامی که امپر وسط هست گرمایی بخاری خوبه وقتی وارد جاده میشم تو سرعت امپر میاد پاین ایا راهی هست که امپر تو سرعت پایین نیاد با گذاشتن مقوا یه کم بهتر میشه ولی نه زیاد منتظر راهنمایی اساتید هستم
    سلام.تو پراید معمولا بخاری مدلهای زیمنس از مدلهای ساژم بهتره.ببین اگه این موضوع در مورد ماشین شما ودوستتون صدق میکنه زیاد حساس نشو.در مورد گرم شدن اب که بیشر تا ثیر سرسیلندر هستش چیزای مختلفی دخیل هستند مثل اوانس بودن میزان غنی بودن سوخت وحتی فیلر ماشین که ارزش خرج تراشی زیاد رو نداره .ماشین رو میتونی ببری تعمیرگاه تا از سالم بودن دریچه های هوای گرم وقاطی نشدن هوای سرد و گرم مطمئن بشی.تو جاده که دما میاد پایین احتمالا مربوط به فشنگی اب .یکی از وظایف فشنگی اب روشن کردن فن رادیاتور.شاید فشنگی اب فن رو بموقع یا حتی زودتر روشن ولی دیرتر خاموش میکنه.

کـاربـر بـاسـابـقـه Ahmad-Ra's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    KDE

پيش فرض

سلام. دوستان 2 سوال دارم..
    اول سوال کلی رو میپرسم.

بعد از 20 هزار تا معمولا و به طور عادی چه چیزایی باید عوض شه یا بازدید بشه و مهم هست ؟؟

سوال بعدیم در مورد صدای اعصاب خورد کنه لنت هست.. از بس صدای سوت کشید 2 بار لنت عوض کردم. لنت پارس خوب هم انداختم. یکم که ماشین کار میکنه و مخصوصا زمان هایی که ماشین سنگین بشه این صدای سوت کل خیابون رو میگیره... یه موقع که خودم فقط میشینم اصلا صدا نمیده ... واسه قطع شدنش هم مجبورم هی پام رو بذارم تو کلاج ترمز و فشار بدم بلکه شانسی قطع بشه... لطفا کمک کنید... سرویس کار هم دید.. همه جای لنت و یه چیزی به نام ناخنک رو هم دید گفت خوبه !!!

مرسی

پروفشنال rezarrrr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

سلام من یه پراید مدل 90 دارم بیشتر مواقع وقتی سرعت رو میبرم بالا معمولا از سرعت 95 به بالا شروع میکنه به یه صدای دادن
    صداش شبیه وقتی هست که دو تیکه اهن به هم سایده میشن صداش هم به صورت تیکه تیکه میاد یعنی یکم میاد قطع میشه باز هم همون صدا میاد (2 ثانیه یک بار)
    ماشین های هم که از روبرو میان همش چراغ میدن هر جا بردم نتونستن مشکل رو پیدا کنن
    هر چی هم سرعت بالاتر میره صداش هم بلندتر میشه
    از دوستان کسی تا حالا این مشکل رو داشته؟

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

سلام. دوستان 2 سوال دارم..
    اول سوال کلی رو میپرسم.

بعد از 20 هزار تا معمولا و به طور عادی چه چیزایی باید عوض شه یا بازدید بشه و مهم هست ؟؟

سوال بعدیم در مورد صدای اعصاب خورد کنه لنت هست.. از بس صدای سوت کشید 2 بار لنت عوض کردم. لنت پارس خوب هم انداختم. یکم که ماشین کار میکنه و مخصوصا زمان هایی که ماشین سنگین بشه این صدای سوت کل خیابون رو میگیره... یه موقع که خودم فقط میشینم اصلا صدا نمیده ... واسه قطع شدنش هم مجبورم هی پام رو بذارم تو کلاج ترمز و فشار بدم بلکه شانسی قطع بشه... لطفا کمک کنید... سرویس کار هم دید.. همه جای لنت و یه چیزی به نام ناخنک رو هم دید گفت خوبه !!!

مرسی

در مورد سرویس 20 هزار کیلومتر
    بستگی داره سرویس قبلی ( تعویض روغن - تعویض فیلتر هوا فیلتر روغن - صافی بنزین -بازدید آب باتری
    بازدید واسکازیر گیربکس ) رو کی انجام دادی.
    اگر از اون موقع میبینی 10 هزار کیلومتر گذشته این موارد رو باید تعویض کنی
    بازدید از شمع ها و در صورت نیاز تعویض شمع ها

در مورد لنت تو بخش فنی و تخصصی بپرسید

9. این کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام من یه پراید مدل 90 دارم بیشتر مواقع وقتی سرعت رو میبرم بالا معمولا از سرعت 95 به بالا شروع میکنه به یه صدای دادن
    صداش شبیه وقتی هست که دو تیکه اهن به هم سایده میشن صداش هم به صورت تیکه تیکه میاد یعنی یکم میاد قطع میشه باز هم همون صدا میاد (2 ثانیه یک بار)
    ماشین های هم که از روبرو میان همش چراغ میدن هر جا بردم نتونستن مشکل رو پیدا کنن
    هر چی هم سرعت بالاتر میره صداش هم بلندتر میشه
    از دوستان کسی تا حالا این مشکل رو داشته؟
    سلام.دوست عزیز یکی از ماشینهارو نگه دار ببین به چی ماشین حساس شدن وچراغ میدن.اگه نشد بگو یکی از دوستانت زحمت این کا رو بکشه جلو ماشین شما با سرعت90تا بره ویکی هم از شیشه عقب ماشین شما رو زیر نظر بگیره.اینجوری 50درصد کار رو انجام دادی.ولی دست احتیاط میتونی لقی لنت های جلو رو بررسی کنی.

11. این کاربر از محمد داود بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال rezarrrr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

سلام.دوست عزیز یکی از ماشینهارو نگه دار ببین به چی ماشین حساس شدن وچراغ میدن.اگه نشد بگو یکی از دوستانت زحمت این کا رو بکشه جلو ماشین شما با سرعت90تا بره ویکی هم از شیشه عقب ماشین شما رو زیر نظر بگیره.اینجوری 50درصد کار رو انجام دادی.ولی دست احتیاط میتونی لقی لنت های جلو رو بررسی کنی.
    سلام
    این کارهای رو که گفتید انجام دادیم ولی خودمون چیزی متوجه نشدیم
    یعنی دو سه باری هر کاری کردیم صدا نداد یکی دو موردی هم که صداش در اومد خودمون نتونستیم چیزی تشخیص بدیم (چون صداش همیشه در نمیاد ادم کلافه میشه که از چی هست که یه روز میاد روز دیگه نه)

تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام.با یکی از دوستان در این مورد صحبت کردم.گفت که یک صدایی تو ماشین خودش داشته که هیج جا نتونستن درست کنند.وتو سرعت های بالا و تو دست انداز ها صداش در میومده که نه مکانیک ونه صافکار تونسته بفهمه اخرش یک جلوبندی ساز فهمیده که لاستیکهای زیر کاپوت ماشین خراب بوده و وقتی سرعت زیاد میشده هوا زیر کابوت باعث این صدا میشده .این موضوع رو گفتم شاید به دردت بخوره.اگه مشکل به هرطریقی حل شد لطفا پست بزن تا دیگر دوستان هم بهرمند شوند.ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •