تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 275 از 283 اولاول ... 175225265271272273274275276277278279 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,741 به 2,750 از 2822

نام تاپيک: مباحث و سوالات مربوط به گــــــواهـــــیــــنـــا مـــــــــه

در آغاز فعالیت ...The viper...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2016

پيش فرض

داداش مرسی فدای تو نه بابا پیگیری نمیکنم من 9 ساله پشت ماشینم تا الانم شکر خدا به کسی نخوردم متولد 67 هستم حدود 11 سال پیش که 80 تومن بود ثبت نام کردم اموزشگاه منتها به دلیل نداشتن مدارک نعیین تکلیف خدمتی نتونستم اون موقع بگیرم گواهینامه رو الان بعد 11 سال پیر شدیم دیگه ذوق وشوق دارم ولی کم شده.خرید خدمت کردم با 11 سال غیبت که گذاشتن گواهینامه بگیریم.به هر حال موفق باشی داداش گلم در تمام مراحل زندگیت
    ایشالا بعد گرفتن گواهینامه هم به کسی نمیزنی. ممنون داداش شما هم موفق باشی

2. این کاربر از ...The viper... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال aryna's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

رئیس پلیس راهور ناجا اعلام کرد

اعمال محدودیتهای جدید برای دارندگان گواهینامه رانندگی از ماه آینده/ ممانعت پلیس از شماره‌گذاری خودروهای امریکایی

رئیس پلیس راهور ناجا افزود: در مدت 9 ماهه گذشته از سال 95 نسبت به سال قبل حدود یک درصد در صدور گواهینامه جدیدالصدور کاهش داشته‌ایم همچنین براساس دستورالعمل جدید وزیر کشور، کسانی که موفق شوند گواهینامه پایه سوم بگیرند محدودیت‌هایی در آئین‌نامه برای آنها پیش‌بینی شده که این محدودیتها از ماه آینده اجرایی می‌شود.
    وی در مورد محدودیتهای پیش‌بینی شده برای این افراد تصریح کرد: این افراد تا سه ماه حق رانندگی به تنهایی را ندارند و یکی از افرادی که گواهینامه پایه یک یا 2 دارد باید هنگام رانندگی کنار این افراد باشد، این رانندگان از ساعت 12 شب تا 5 صبح حق رانندگی ندارند همچنین آنها تا یک سال نمی‌توانند خارج از شهر رانندگی کنند و حداکثر تا 25 کیلومتری شهرها مجاز به رانندگی هستند؛ از دیگر محدودیتهای پیش‌بینی شده برای این افراد این است که علامت احتیاطی را باید در سمت راست جلوی خودرو و در سمت چپ شیشه عقب خودرو نصب کنند.
    سردار مهری افزود: این رانندگان اگر دچار تخلفات رانندگی حادثه‌ساز شوند یا در تصادف مقصر شناخته شوند گواهینامه آنها ضبط می‌شود و راننده موظف است تا یک ماه به محل ارسال گواهینامه مراجعه کند و توسط پلیس به آموزشهای رانندگی معرفی می‌شوند و پس از طی کردن 40 ساعت آموزش سپس گواهینامه دریافت کنند.
    رئیس پلیس راهور ناجا درباره محدودیتها برای افرادی که گواهینامه موتورسیکلت جدید می‌گیرند، خاطرنشان کرد: این اشخاص تا یک سال حق ندارند از موتور بیش از 125 سی‌سی استفاده کنند همچنین حق رانندگی با موتور از ساعت 10 شب تا 5 صبح و رانندگی در خارج از شهر را به مدت یک سال ندارند.

متن کامل خبر

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. 3 کاربر از aryna بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال fokahi110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سلام من که 9 دی تکمیل پرونده کردم و پروندم رفت واسه صدور گواهینامه هم جز این حساب میشم؟با توجه به اینکه گفته شده از ماه اینده اجرایی میشه؟

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام
    من که 9 دی تکمیل پرونده کردم و پروندم رفت واسه صدور گواهینامه هم جز این حساب میشم؟
    با توجه به اینکه گفته شده از ماه اینده اجرایی میشه؟
    سلام
    اگر اشتباه نکنم شما چند ساله که در تاپیکهای خودرو فعالیت دارید
    بی گواهینامه میروندین ؟

7. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سلام
    اگر اشتباه نکنم شما چند ساله که در تاپیکهای خودرو فعالیت دارید
    بی گواهینامه میروندین ؟
    سلام محمد جان خوبی داداش والا حدود 8 ساله بله متاسفانه بدون گواهینامه پشت فرمونم حدود 11 سال پیش اقدام کردم تا مرحله ازمون نهایی شهر پش رفتم ولی متاسفانه از نظر خدمت جلوم گرفته شد منم خدمت برو نبودم و تازه موفق شدم که گواهینامه بگیرم 11 سال غیبت داشتم که با پرداخت 13 میلیون تومن خدمت و خریدم و تونستم گواهینامه بگیرم
    تو این مدت تا به امروز به کسی هم نه زدم نه مشکلی داشتم

9. این کاربر از fokahi110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

حالا من گواهینام چطور چاپ زده میشه؟با محدودیت یا بدون محدودیت؟ من 9 دی تمام مدارک رو تحویل دادم برا صدور گواهینامه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

حالا من گواهینام چطور چاپ زده میشه؟با محدودیت یا بدون محدودیت؟ من 9 دی تمام مدارک رو تحویل دادم برا صدور گواهینامه
    با محدودیت. اجازه خروج از شهر رو نداری و احتمالا فکر کنم اجازه رانندگی در شب هم نداشته باشی.
    هر چند فکر نکم این محدودیتها برای شما مفهومی دشته باشه.. (11 سال؟ )

12. این کاربر از siava5h بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

با محدودیت. اجازه خروج از شهر رو نداری و احتمالا فکر کنم اجازه رانندگی در شب هم نداشته باشی.
    هر چند فکر نکم این محدودیتها برای شما مفهومی دشته باشه.. (11 سال؟ )
    خخخخخخخ نه والا 11 سال مجبوری دیگه راننده نبود ماشین و راه ببره ناچار بودم .کلی هم از پلیس راه عبور کردم با پلیس فراوون ماشالا ولی یکبارم گیر ندادن

14. این کاربر از fokahi110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2016

پيش فرض

سلام دوستان من میخام گواهینامه بگیرم و اسفند ماه هم اعزام هستم برای خدمت سربازی و فقط یک برگه به من دادن که تاریخ اعزام روش خورده

1) آیا میتونم برای گواهینامه اقدام کنم ؟ کسی اینطوری گواهینامه گرفته ؟

2) اگر هفته دیگه برم آموزشگاه و ثبت نام کنم تا قبل از اول اسفند یعنی 45 روز دیگه میتونم گواهینامه بگیرم ؟ وقت کم نمیارم ؟

16. این کاربر از Mehditedi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سلام دوستان من میخام گواهینامه بگیرم و اسفند ماه هم اعزام هستم برای خدمت سربازی و فقط یک برگه به من دادن که تاریخ اعزام روش خورده

1) آیا میتونم برای گواهینامه اقدام کنم ؟ کسی اینطوری گواهینامه گرفته ؟

2) اگر هفته دیگه برم آموزشگاه و ثبت نام کنم تا قبل از اول اسفند یعنی 45 روز دیگه میتونم گواهینامه بگیرم ؟ وقت کم نمیارم ؟
    سلام داداش بله میتونیدشما شنبه ثبتنام کنی انشالا 6 جلسه کلاس ایین نامه داری 2 جلسه فنی که جمعا 1 هفته زمان میبره بعد امتحان ایین نامه مقدماتی و فنی میگیرن در پایان همون هفته که اگر قبول بشی هفته بعدش 5 شنبه میری ایین نامه اصلی میدی و اگر اونم قبول شی همونجا میری بیرون اموزشگاه و ازمون شهر ازت میگیرن.
    من بار اول ایین نامه مقدماتی قبول نشدم ولی فنی رو شدم.
    ایین نامه اصلی هم بار اول قبول شدم ازمون شهر هم برا بار دوم قبول شدم
    کل این مراحل از زمان ثبت نام تا پایان حدود 1 ماه زمان برد الانم 9 دی تکمیل پرونده کردم و منتظرم گواهیناممو پست بیاره در منزل.
    امیدوارم موفق باشی انشالا وقت کم نمیاری بستگی به زرنگی خودت داره تو ایین نامه.

18. این کاربر از fokahi110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •