ایشالا بعد گرفتن گواهینامه هم به کسی نمیزنی. ممنون داداش شما هم موفق باشی![]()
ایشالا بعد گرفتن گواهینامه هم به کسی نمیزنی. ممنون داداش شما هم موفق باشی![]()
رئیس پلیس راهور ناجا اعلام کرد
اعمال محدودیتهای جدید برای دارندگان گواهینامه رانندگی از ماه آینده/ ممانعت پلیس از شمارهگذاری خودروهای امریکایی
رئیس پلیس راهور ناجا افزود: در مدت 9 ماهه گذشته از سال 95 نسبت به سال قبل حدود یک درصد در صدور گواهینامه جدیدالصدور کاهش داشتهایم همچنین براساس دستورالعمل جدید وزیر کشور، کسانی که موفق شوند گواهینامه پایه سوم بگیرند محدودیتهایی در آئیننامه برای آنها پیشبینی شده که این محدودیتها از ماه آینده اجرایی میشود.
وی در مورد محدودیتهای پیشبینی شده برای این افراد تصریح کرد: این افراد تا سه ماه حق رانندگی به تنهایی را ندارند و یکی از افرادی که گواهینامه پایه یک یا 2 دارد باید هنگام رانندگی کنار این افراد باشد، این رانندگان از ساعت 12 شب تا 5 صبح حق رانندگی ندارند همچنین آنها تا یک سال نمیتوانند خارج از شهر رانندگی کنند و حداکثر تا 25 کیلومتری شهرها مجاز به رانندگی هستند؛ از دیگر محدودیتهای پیشبینی شده برای این افراد این است که علامت احتیاطی را باید در سمت راست جلوی خودرو و در سمت چپ شیشه عقب خودرو نصب کنند.
سردار مهری افزود: این رانندگان اگر دچار تخلفات رانندگی حادثهساز شوند یا در تصادف مقصر شناخته شوند گواهینامه آنها ضبط میشود و راننده موظف است تا یک ماه به محل ارسال گواهینامه مراجعه کند و توسط پلیس به آموزشهای رانندگی معرفی میشوند و پس از طی کردن 40 ساعت آموزش سپس گواهینامه دریافت کنند.
رئیس پلیس راهور ناجا درباره محدودیتها برای افرادی که گواهینامه موتورسیکلت جدید میگیرند، خاطرنشان کرد: این اشخاص تا یک سال حق ندارند از موتور بیش از 125 سیسی استفاده کنند همچنین حق رانندگی با موتور از ساعت 10 شب تا 5 صبح و رانندگی در خارج از شهر را به مدت یک سال ندارند.
متن کامل خبر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من که 9 دی تکمیل پرونده کردم و پروندم رفت واسه صدور گواهینامه هم جز این حساب میشم؟با توجه به اینکه گفته شده از ماه اینده اجرایی میشه؟![]()
سلام
اگر اشتباه نکنم شما چند ساله که در تاپیکهای خودرو فعالیت دارید
بی گواهینامه میروندین ؟
سلام محمد جان خوبی داداش والا حدود 8 ساله بله متاسفانه بدون گواهینامه پشت فرمونم حدود 11 سال پیش اقدام کردم تا مرحله ازمون نهایی شهر پش رفتم ولی متاسفانه از نظر خدمت جلوم گرفته شد منم خدمت برو نبودم و تازه موفق شدم که گواهینامه بگیرم 11 سال غیبت داشتم که با پرداخت 13 میلیون تومن خدمت و خریدم و تونستم گواهینامه بگیرم
تو این مدت تا به امروز به کسی هم نه زدم نه مشکلی داشتم![]()
حالا من گواهینام چطور چاپ زده میشه؟با محدودیت یا بدون محدودیت؟ من 9 دی تمام مدارک رو تحویل دادم برا صدور گواهینامه![]()
با محدودیت. اجازه خروج از شهر رو نداری و احتمالا فکر کنم اجازه رانندگی در شب هم نداشته باشی.
هر چند فکر نکم این محدودیتها برای شما مفهومی دشته باشه.. (11 سال؟)
![]()
خخخخخخخ نه والا 11 سال مجبوری دیگه راننده نبود ماشین و راه ببره ناچار بودم .کلی هم از پلیس راه عبور کردم با پلیس فراوون ماشالا ولی یکبارم گیر ندادن![]()
سلام دوستان من میخام گواهینامه بگیرم و اسفند ماه هم اعزام هستم برای خدمت سربازی و فقط یک برگه به من دادن که تاریخ اعزام روش خورده
1) آیا میتونم برای گواهینامه اقدام کنم ؟ کسی اینطوری گواهینامه گرفته ؟
2) اگر هفته دیگه برم آموزشگاه و ثبت نام کنم تا قبل از اول اسفند یعنی 45 روز دیگه میتونم گواهینامه بگیرم ؟ وقت کم نمیارم ؟
سلام داداش بله میتونیدشما شنبه ثبتنام کنی انشالا 6 جلسه کلاس ایین نامه داری 2 جلسه فنی که جمعا 1 هفته زمان میبره بعد امتحان ایین نامه مقدماتی و فنی میگیرن در پایان همون هفته که اگر قبول بشی هفته بعدش 5 شنبه میری ایین نامه اصلی میدی و اگر اونم قبول شی همونجا میری بیرون اموزشگاه و ازمون شهر ازت میگیرن.
من بار اول ایین نامه مقدماتی قبول نشدم ولی فنی رو شدم.
ایین نامه اصلی هم بار اول قبول شدم ازمون شهر هم برا بار دوم قبول شدم
کل این مراحل از زمان ثبت نام تا پایان حدود 1 ماه زمان برد الانم 9 دی تکمیل پرونده کردم و منتظرم گواهیناممو پست بیاره در منزل.
امیدوارم موفق باشی انشالا وقت کم نمیاری بستگی به زرنگی خودت داره تو ایین نامه.![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)