کسی نبود راهنمایی کند
کسی نبود راهنمایی کند
4740 چیه دیگه !؟ XFX هم بعید میدونم باشه ! 4770 از برند پاور کالر هست 112.000 ! و تا 100.000 هم GAINWARD GT240 1GIG DDR5 خوبه ! قیمتش 103.000 !
جدی؟ چه قیمت خوبی! قیمتتون برای همین چند روزه؟4770 از برند پاور کالر هست 112.000
راستی دوستان sapphire 4730 پیدا میشه؟
4770 مارک های دیگه نداره مثلا گیگا و ایسوس .......
اگه داره ممنون میشم قیمت شان را هم بگذارید
---------- Post added at 08:29 AM ---------- Previous post was at 08:29 AM ----------
4770 مارک های دیگه نداره مثلا گیگا و ایسوس .......
اگه داره ممنون میشم قیمت شان را هم بگذارید
عزيز ديگه در اين حد اطلاعات دارم كه درايور گرافيك رو نصب كنم. ربطي نداره. مشكل مانيتور هست كه گاهي با dvi نميشناسه بعضي رزولوشن ها رو و با آنالوگ ميشناسه
از کجا با این قیمت gt240 بخرم؟ کمترین قیمتی که پیدا کردم 129 تومنه!
امیر جان الان با نمایندگی powercolor تماس گرفتم گفتن 4770 موجود ندارن. میشه سریعتر بگی از کجا قیمت داری؟4770 از برند پاور کالر هست 112.000 !
دوست دارم حضوری حرفم رو برات اثبات کنم
اگه میتونی پ خ بدم/
موندم شما چطوری با این قطعیت اومدی اینجا نظر افشانی میکنی
من خودم 9 ماه هست p20500 و P20700 گرفتم برای اشناهام
حتی P22500 هم گرفتم
خودم هم 1 ماهی هست P23500 دارم هیچ وقت حتی 1 ثانیه همچین چیزی که شما میگی رو تجربه نکردم
نه اینی که شما میگی نه هیچ کدوم از اون مشکلات مخره و خنده داری که یک مشت amature تو NET شایعه کردن
این که مدلی که به شما دادن مشکل داره دلیل نمیشه برترین و بهترین و با کیفیت ترین تولید کننده LCD PAnel دنیا مشکل داشته باشه
لطفا بیخودی اینطوری از اون برند پر از مشکل که دیگه نمیخوام واردش بشم طرفداری متعصبانه نکن
تا دلت بخواد منم تو اون برند که شما تبلیغش رو میکنی مشکل ددیم
ربط نداره یعنی چی؟؟؟؟/اصلا تا حالا با مانیتور سامسونگ کار کردی؟؟؟؟
اینم بدون اگه سازنده پنل A++{منظورم سامسونگه}کمترین ایرادی در پنل هاش می بود فکر کردی
این سایت ها و خبرگزاری ها ولش میکردن در عرض یک ساعت همه جهان میفهمیدند.
چند وقت پیش یه امار از فروش LCD در جهان دیدم که سام با فاصله 5 درصد جلوتر از الجی بود
مطمئن باش اگه یه اشکال کوچولو تو حتی یه مانیتور سام به وجود میومد فروش سام یه دفعه میومد پایین/
---------- Post added at 03:20 PM ---------- Previous post was at 03:17 PM ----------
از وقتی که سری 5 اومدن دیگه پیدا کردن سری 4 یکم سخته/
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)