توی صفحه قبل اطلاعاتی گذاشتم از این نوع دستگاه ها.لینک هم اخر مطلب هست.فروش هم داره.اما قیمت دستگاهاش بالاست نسبت به جاهای دیگه.اما دستگاه هاش امکانات بیشتری دارن و زیر نویس فارسی رو بدون هیچ مشکلی ساپورت میکنن.
توی صفحه قبل اطلاعاتی گذاشتم از این نوع دستگاه ها.لینک هم اخر مطلب هست.فروش هم داره.اما قیمت دستگاهاش بالاست نسبت به جاهای دیگه.اما دستگاه هاش امکانات بیشتری دارن و زیر نویس فارسی رو بدون هیچ مشکلی ساپورت میکنن.
سلام
DVD player تو رنج قیمته 150 تا200 چیو پیشنهاد میکنین؟
من نزدیک 100 page از این تایپیک رئ خوندم.1 سوال ساده دارم :
اچ دی پلیر یا بلو ری پلیری هست که با کابل HDMI به تی وصل شه و فایل های mkv رو با زیرنویس فارسی به راحتی نشون بده ؟
اگه هست تو چه مایه قیمتی هست و اسمش چیه ؟
اگه همچین چیزی نیست به جای تی وی سونی خریدن برم سامسونگ بگیرم
#
الان دیگه تمام اچ دی پلیر ها این امکانات رو دارند حتی میتونید ایزو بلوری رو هم با با زیر نویس فارسی تماشا کتید البته من تلویزیون سامسونگ دارم و کلیه فرمتها رو پخش میکنه با زیرنویس SRT
برای اچ دی پلیر به سایت زیر برو چند مدل داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دی وی دی پلیرهای پایونیر تصویر خوبی دارند.
دوست عزیز این سایت کع معرفی کردید ظاهرا دیگه اپدیت نمیشه
نمیدونید که برای یه دستگاه با هزینه متوسط چقدر پام در میاد ؟
ظاهرا انگار ر*سیورهایی هم وجود دارند که چنین امکانی دارند
سلام
یکی از رفیق های من میخاد تا سقف یک میلیون یه سینما خانگی بگیره چی پیشنهاد میکنید؟ بلوری پلیری هست که از رو هارد همه چی پخش کنه حتی فایل ISO بلوری رو؟
اگر من یدونه از این HDPlayer ها بگیرم براش مثلا همین Xtreamers SideWinder 3 برای یه اسپیکر 5.1 معمولی که صدا رو بتونه به صورت دیجیتال دریافت کنه ( به این اچ دی پلیر وصل بشه ) چقدر باید خرج کنم
یه سوا دیگه این Xtreamers SideWinder 3 را همه تائید میکنند؟ از همه نظر از عمر تا پخش انواع فیلم با کدک های TrueHD, Master Audio و... بیشتر گیرم هم تو این کد های کیفیت بالاست که بیشتر تو بلوری پیدا میشن هست
Last edited by vahidsport; 31-05-2013 at 00:16.
دنبال یه dvd player با این مشخصاتم
1. یو اس بی بخوره
2. کیفیت فول اچ دی ساپورت کنه
3. فرمت های رایج مثل mkv رو ساپورت کنه.
بودجه 300 هزار تومن حداکثر
ممنون
من پارسال DVD پارس خریدم . USB میخوره - خروجی 1080i داره و Mpeg و AVI هم از طریق USB پخش میکنه . قیمتشم 40 تومن![]()
با 150 تومن برو با خیال راحت مدل 555 ایکس ویژن بخر . هم دستگاه گیرنده دیجیتال هست و هم دی وی دی پلیره .
البته فقط DVBTاش full hd هست و دی وی دی پلیرش همون hd هست ولی خب یه چیزیم در نظر بگیر اینکه گیرنده دیجیتالهای ایکس ویژن خودشون یه جورایی یه پلیر قوی هستن چون همه جور فرمتی رو با usb پخش میکنن حتی mkv و divx و ..
بقیه مشخصاتشو ببین :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)