وقتی یه بار اتصال رو قطع می کنم وقتی دوباره می خوام کانتک بشم این ارور که می گه یوزر و پسورد اشتباه است می یاد
با احترام
تیم مدیریت انجمن
وقتی یه بار اتصال رو قطع می کنم وقتی دوباره می خوام کانتک بشم این ارور که می گه یوزر و پسورد اشتباه است می یاد
نه آقا حامد من یاهو مسنجر 8 دارم
دوستان هر کی ارت هوم داره یه پ.خ بفرسته
برا منم این اتفاق زیاد میوفته
کسی میدونه چرا؟
خوب مشکل پس از این نیست
برای من هم همچین مشکلی پیش میاد ولی دقیقا همون کاری که گفتم انجام میدم درست میشه
چند لحظه صبر میکنم خود صفحه ویندوز رو refresh میکنم و بعد کانکت میکنم درست میشه
از ساعت 2.5 شب قطعی کامل داشتم تا ساعت 3.5 بعد هم مودم رو خاموش کردم ساعت 5 یه چک کردم
سرعت 5 کیلو بایت بود ! ( 512 دارم) پینگ افتضاح بود الان که دارم می نویسم سرعت رسیده به 48
یعنی نسبت به حالت عادی خطم 10 تا کمه !
می خواستم ببینم بروبچ مشکلی با خطشون نداشتن ؟
با سلام
نه دوست عزیز من که هیچ مشکلی ندارموسرعت خوبه!
در اصفهان شاتل خيلي بهتر از سرويس دهنده هاي ديگس
من صبانت (نداگستر) رو هم امتحان كردم
آشغاله
وسط كار هم قطع ميشه ، پشتيباني هم نداره ، پرداخت اينترنتي هم نداره ، ترافيك مصرف شده رو هم نشون نميده
چندتاي ديگه هم گرفته بودن ناراضي بودن
با تشکر فراوان...
خوب من بیشتر کارم با pc هست...ولی گاهی اوقات از لپ تاپم هم استفاده می کنم...اگه کمبو بگیرم باز هم میشه وصل شد دیگه...چون میگید که پورت usb داره و lan....حالا لپ تاپ من wifi داره...lan نمی دونم چیه...
در مورد وایر لس چند تا مساله بنظرم میاد ، یکی اینکه مثل همه چیزهای وایرلس دیگه ممکنه بعد از مدتی خوب کار نکنه دیگه>>>>مثل هدست وایر لس ، موس وایر لس و.....به خاطر همین میترسم پول بدم بعدش زود خراب شه...این یه مطلب ، مطلب بعدی هم اینکه وایر لس امواجش هم بیشتر باید باشه نه؟؟؟؟؟مثل اینکه تا 40 متر رو ساپورت میکنه....بعد دیگه توی اتاقی که کامپیوتر هست میشه پر از امواج...خصوصا که همونجا هم باید بخوابی.....دیگه 100% بعد از مدتی تاثیر منفیشو میذاره....
حالا یه سوال دیگه....اگه مودم وایر لس نصب کنم، دیگه لازم نیست به پریز تلفن سیم وصل شه؟؟؟
تشکر فراوان...
راستی اگه احیانا وایرلس گرفتی ، حواست باشه براش پاسورد بذاری (نمیدونم چه جوری )در مورد وایر لس چند تا مساله بنظرم میاد.... آخه یکی از رفقا وایرلس داشت ،میگفت اکانتم 1 هفته ای خالی شد ، بدونه اینکه به اینترنت وصل شم ، پی گیر شد ، فهمید همسایه بقلیشون خالیش کرده
حواست باشه ....![]()
هم اکنون 65 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 65 مهمان)