خواهش مي كنم دوست عزيز
والا خودم كه تست نكردم
از دوستم مي پرسم ببينم تا حالا اين مدل رو فروخته يا نه
بهتون مي گم
خواهش مي كنم دوست عزيز
والا خودم كه تست نكردم
از دوستم مي پرسم ببينم تا حالا اين مدل رو فروخته يا نه
بهتون مي گم
سلام
اینجا که چیزی در باره ریفر بودن یا نبودن ننوشته
یعنی مطمئن باشم که ریفر نیست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [COLOR="Silver"]
---------- Post added at 04:11 PM ---------- Previous post was at 04:10 PM ----------
Last edited by alidanger_202; 05-01-2011 at 16:15.
سلام
جهت اطلاع دوستان محترم ریفر بودن لپ تاپ های hp رو میتونید از رو سریال نامبرش تشخیص بدین بدین صورت که آخرش به #R# ختم میشه
اینم جواب ساپورت hp درباره سوال من
Dear ,
Thank you for contacting HP Total Care.
From your email, I understand that you would like to know whether your notebook is refurbished model or not.
I completely understand your concern about the issue and assure to provide enough information help to you in this regard. , I have verified our database and found that your notebook is not a refurbished model. You can confirm this by checking the product number of the notebook present on the white sticker at the bottom of the notebook. Please note that the product number ends with a letter #R# if the notebook is a refurbished model.
If the product number does not have an #R# at the end, then it means that the notebook is not a refurbished one.
I hope the information provided would be helpful and addressed your concern. If you need further assistance, please reply to this message and we will be happy to assist you further.
جواب بعد از حدود یک ساعت اومد عجب ساپورتی دارن (بعد به ما میگن مسلمون و بهشتی و اونارو میگن کافر و جهنمی ؟؟؟؟)
یک هفته گذشته و لپ تاپم از مثلا گارانتی اومد مشکلش که حل نشده بود کنار صداشم بم شده بود به فروشنده میگم چرا صداش اینجوریه میگه شاید سرما خورده (میخواستم لپ تاپ رو تو سرش خورد کنم ) دوباره رفت گارانتی
دارم حسرت میخورم کاشکی ارسالش میکردم دبی برا گارانتیش
راستی اگه لپ تاپ باز بشه دیگه از گارانتی ساقطه درسته ؟؟؟؟
این لپ تاپ دیگه لپ تاب بشو نیست واسه ما ....
Last edited by alidanger_202; 05-01-2011 at 18:52.
سلام
ببخشید من تازه کارم این موضوع ریفر بودن چیه ؟چه مزایایی داره که لپتاپ ریفر باشه یا نباشه؟![]()
سلام
لپ تاپهای REFURBISHED یا به تعبیر عامیانه REFER به لپ تاپهایی گفته می شود که به دلیل ایراد سخت افزاری و یا هر ایراد دیگری که مستلزم بازگرداندن به کارخانه تولید کننده لپ تاپ فوق جهت رفع اشکال و ایراد مزبور باشد به کارخانه بازگردانده می شوند و پس از رفع عیوب مزبور مجددا با بسته بندی روانه بازار فروش می شوند. معمولا عبارتی مبنی بر اینکه این لپ تاپ REFURBISHED است به صورت برچسب روی کارتن الصاق شده است (اگر فروشنده های خوش انصاف وطنی آن را برندارند). قیمت این دسته از لپ تاپها در مقایسه با لپتاپهای مشابه که از ابتدا به صورت کاملا سالم روانه بازار فروش شده اند کمتر می باشد.
قبلا کاملا بحثش شده یک سرچی بکنید همه چی دستتون میاد
يكي هم محض رضاي خدا به داد ما برسه!
دوست عزیز برای این که بهتر راهنمایی بشی برو تو تاپیک مشاوره خرید مساله ات رو بیان کن حتما سریع تر به نتیجه میرسی
این جا
و این جاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
الان دقيقا مشكل چيه؟
كي لپ تاپ رو باز كرده؟
چرا اصلا باز شده؟
مشكل لپ تاپ چيه؟
چرا لپ تاپ ريفر رو يه لپ تاپ مشكل دار مي دونين؟
گارانتي چه شركتيه؟
وارانتي نداشت؟
---------- Post added at 09:33 PM ---------- Previous post was at 09:30 PM ----------
اشتباه نكن
اين لينك فقط داره بهت مي گه از گارانتي اصلي اچ پي استفاده نشده
و مرجوعي به اچ پي نبوده
معنيش اين نيست تو بار مشكل ايجاد نشده براش
معنيش اين نيست گارانتي هاي غير معتبر باهاش كاري نكردن
معنيش اين نيست لپ تاپ قبلا استفاده نشده
....
خوب من چون مي دونم كه به احتمال زياد اچ پي مي خوام بخرم و تنها بين چند تا گزينه شك دارم كفتم شايد اگه سوالمو تو تاپيك اچ پي كه احتمالن اچ پي باز ها توش رفت و آمد مي كنن بپرسم بهتر باشه!دوست عزیز برای این که بهتر راهنمایی بشی برو تو تاپیک مشاوره خرید مساله ات رو بیان کن حتما سریع تر به نتیجه میرسی
این جا
ممنون از لطفتون،اون طرف هم سالمو تكرار كردم.
دوست عزيز حرف منو كه گوش ندادي
ببين بچه هايي كه اينجان مدلاي اينجارو استفاده مي كنن و نظر قطعي بهت مي ديم
مدلاي جاهاي مختلف تقريبا با هم متفاوتن
اما مدلاي مدلاي مد نظرتو بگو
با توجه به كانفيگ دوستان و اساتيد اين فروم راهنمايي كنن
بي زحمت كاري كه با لپ تاپ مي خواي انجام بدي رو هم بگو همراه با لينك مشخصات لپ تاپ ها
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)