خب من این موضوع رو نمیدونستم،واقعا ؟ این همه آدمی که تو ایران نیستند اینترنت پر سرعت دارند ،بعید میدونم بیشتر از ۱۶ ندهند
خب من این موضوع رو نمیدونستم،واقعا ؟ این همه آدمی که تو ایران نیستند اینترنت پر سرعت دارند ،بعید میدونم بیشتر از ۱۶ ندهند
برادر خوب موضوعه دانلود با باز کردن صفحهع خیلی فرق میکنه
باز کردن صفحه از دو طرف پینگ میخوره
یکی پینگ شما
یکی پینگ سرور
از طرفی سرور باید مثلا به 100 یوزر یا بیشتر در آن واحد سرویس بده، همین موضوع باعثه بالا رفتنه پینگش میشه مگر اینکه خیلی قوی باشه و سرور خصوصی باشه
الان هم که اکثرا سایت ها داینامیک شدن باید همون موقع پردازش کنه اطلاعات رو در آن واحد
برای نمایش گرافیک ها سرعت بالاتر به کار بیشتر میاد
به نظر من سرویست رو تغییر نده . خیلی حیفه . اگر هم خواستی تغییر بدی به خورده بیشتر فکر و تحقیق کم که تو پاچت نره . در ضمن من سرعت سرویس محدود 3 گیگی رو گفتم دو برابر میدن که البته قانون خاصی نداره و هر لحضه ممکنه به همون سرعت سابق برگرده . در مورد سرویس 9 گیگی فکر نمیکنم سرعت رو 2 برابر بدن ، چون براشون نمیصرفه .
ممنون از توجهتون ، میخواستم بدونم نظرات شما چیه دستتون درد نکنه.
اما یه چیزی ،به نظر من از لحاظ منطقی یه دودوتا چهارتای ساده است ، من میگم بیش از 2 گیگ استفاده نمیکنم پس اینکه نامحدود با قیمت 21 تومن چیزیه که نباید از دست داد در این موضوع صادق نیست ، وقتی استفاده نمیکنم دارم ضرر میکنم ، پس حیف نیس . یعنی مسئله اینه ، «آیا 7 تومن اضافه در ماه برای افزایش سرعت خوبه یا نه ». که البته شاید حق با شما باشه 7 تومن نباید داد ، احتمالا نرم دنبالش اما اون قضیه ی نامحدود و محدود برای نوع استفاده ی من منتفیه .
سلام من میخوام 512 سه ماهه حجمی بگیرم الانم اسیا تک دارمو راضیم فقط گرون شده میخوام شرکت عوض کنم کلا خوبه داتک ؟ ترافیکش چطوریه
سرعت وبگردی و دانلود سرویس نامحدود 128 چنده معمولا ؟ به چند میرسه ماکزیمم؟
برای من طرفای 17.5kBps هست به طور متوسط . بین 16 تا 18 ـه . هیچ وقت بالاتر نمیره چون سقف داره
برادر چی ریختی یه کیلو و نیم از من سرعتت بالاتره
نامردیه
ماله من فیکس 16 هست نهایت
شناختنت ، 40 گیگ در ماه میگیری دیگه
ماله من فیکس 15.3 هستش ولی بعضی وقتا بین 15 تا 18 نوسان داره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)