بازم قطعی ها شروع شده! خدا به خیر بگذرونه![]()
بازم قطعی ها شروع شده! خدا به خیر بگذرونه![]()
میتونی اینجا پیگیری کنی دوست عزیز
منبع: آخوندکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
دیگه درست شد اگه خدا بخواد![]()
شاتل- در حال دانلود
مشگل نه این که نیست ولی مقطعیه نیم ساعت یا حد اکثر یکساعت.
شاتل
اختلال در خطوط اصلی اینترنت بین اروپا و آسیا
آنلاين- همشهری آنلاین:
خطوط ارتباطی تلفن و اینترنت بین اروپا، خاورمیانه و آسیا به دلیل ایجاد قطعی در کابلهای زیر دریایی دچار اختلال شدهاند
گمان میرود که کابلهای FLAG FEA، SMW4 و SMW3 در نزدیکی شهر مقدونیه در مصر به کلی قطع شدهاند که این اختلال خطوط زیر دریایی بین مدیترانه و کانال سوئز را نیز تحت تأثیر قرار خواهد داد.
اختلال دیگری نیز در خطوط GO در 130 کیلومتری جزیره سیسل ایتالیا گزارش شدهاست.
در پی این اختلالات متخصصان هشدار دادهاند که تعمیر خطوط چندین روز به طول خواهد انجامید و قطعیهای شبکههای تلفن و اینترنت میتواند تأثیرات جدی بر اقتصاد و تجارت منطقه داشتهباشد.
علت دقیق این اختلالات هنوز اعلام نشدهاست ولی دقیاقی قبل از اعلام قطعی خطوط، حرکتهایی در گسلهای نزدیک مجمعالجزایر مالتا در جنوب ایتالیا مشاهده شدهاست.
شرکت مخابرات فرانسه در بیانیهای اعلام کردهاست که "علت قطع خطوط که در دریای مدیترانه و بین سیسیل و تونس در خط ارتباطی سیسیل و مصر بودهاست؛ هنوز مشخص نیست.
این شرکت همچنین اعلام کردهاست که برای رفع مشکل در خطوط ارتباطی بین ایتالیا و مصر کشتی را به این منطقه اعزام کردهاست ولی رفع کلی اختلال تا 31 دسامبر طول خواهد کشید.
این اختلال 65 درصد از ترافیک اینترنت هند را با مشکل روبرو ساخته است و این در حالی است که خدمات رسانی به سنگاپور، مالزی، عربستان سعودی، تایوان و پاکستان نیز با دشواریهایی روبرو بودهاست.
در ابتدای سال 2008 نیز همین خطوط در همین منطقه دچار اختلالاتی مشابه شدهبود.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
آقا امروز رفتیم مخابرات ولنجک ساعت 8 صبح رسیدم دم در
رفتیم تو و با خانوم صالحی صحبت کردیم گفتیم دیروز اومدیم گفتین نمیشه
ما یه فامیلی داریم خونشون بالاتر از خونه ماست میشه برای اونها سیم کشی کنین یه خط جدید بدید و بعد من بیام اون خط رو منتقل کنم به خونمون گفت اولویت با کسانی هست که میخوان در منطقه شما رزرو کنن اگه خط اونها وصل شد بعدش نوبت به شما میرسه که در مرحله دوم هستید یعنی انتقال خط
یعنی بازم ضرر یعنی هیچی به هیچی با شکایت هم کاری درست نمیشه چون صاحب قبلی خونه الان اردبیله (( از شانس گوه ما ))
نه میشه بری بگی بیاد شکایت کنه نه هیچی
قیمت خط هم 50 تومن شده من بیخیال دی اس ال شدم دهنم رو توی این هفته ....... حالا میخوام برم سراغ وایرلس البته اون هم دیدم قیمتهای داتک از سی و پنج تومن شروع میشه منم نمیتونم هزینه کنم فقط می مونه کابلی کسی سراغ داره ؟؟؟
اصلا در مورد این اینترنت کابلی کسی چیزی میدونه یه راهنمایی کنه من بیچاره بدبخت بدشانس هم بتونم یه اینترنت خوب و مرغوب داشته باشم (( یه چیزی بگم اینترنت ایرانسل وی گوشیم سرعتش از مال خونه بیشتره دیگه بگیر خط خونمون چقدر افتضاحه ))
اینم یه خبر دیگه:
ایران حائز رتبه اول قطعی اینترنت منطقه شد
حالا ما میتوانیم ادعا کنیم که در قطعی اینترنت، رتبه اول منطقه را داریم؛ چرا که با رکورد 190 بار قطعی شبکه اینترنت کشور طی یک سال، گوی سبقت را از تمام کشورهای همجوار ربودهایم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
معلوم نیست باید چی کار کنیم
بخندیم یا گریه!....
حق بده عصبانی باشم![]()
![]()
شما رفتی اون لینکی که دوستان گذاشته بودن ؟ این پست رو خوندی ؟
رفتی یه سر بزنی ببینی که شکایت باید چطوری سند کنی ؟ شرایط شکایت چی هست اصلا ؟
به صاحاب خط چی کار دارن اون ها ، برو فرم رو پر کن ، اصلا تو لازم نیست کاری بکنی ، تنها کاری که لازمه انجام بدی ، یه کم کا اینترنتی هست ، یه کم تلفنی ، یه کم مرتب صحبت کردن پای تلفن با مسول بازرسی ، یه کم جیغ زدن سر کارمندان مرکز ، به خصوص شاخ شدن جلوی معاون و رییس ، اینقده حال می دهلــــــــــول
![]()
و در آخر هم صبر و دعا تا درست بشه ، ان شاالله ...
گوش از من ،یه سر بزن ، بعد سوالی داشتی ، بپرس تو همون تاپیکی که اینجا لینک از تک پست می ذارم .
ادامه بحث اون طرف :
عجله هم نکن تو سند کردن شکایت ، سوالی داشتی ، بپرس ، همه چی که دستگیرت شد ، بعد سند کن ، و بعد هم توکل به خداکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
![]()
![]()
آخوند جون
آقا شما میگی چیکار کنیم درخواست خط جدید بدیم میگه نمیشه
میگیم پی سی ام رو بردار میگه نمیشه
به نظرت با داد و فریاد کردن راه درست میشه ؟؟؟ حالا شکایت و فرم سایت مخابرات رو پر کنیم و سند کنیم آخرش چی میشه به نظرت چیزی حل میشه وقتی یارو میگه نه (( مرغ یه پا داره )) شانس گوهمون هم یه پارتی توی این مخابرات نداریم همیشه هم کارمون پیش مخابرات لنگ بوده حالا نظرت چیه اصلا اگه میدونی اینجوری میشه خودت ردیفش کن یه شبرینی تپل هم مهمون منی خوبه ؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)