تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 275 از 1042 اولاول ... 175225265271272273274275276277278279285325375775 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,741 به 2,750 از 10412

نام تاپيک: راهنمای جامع سرویس دهنده های اینترنت

پروفشنال r4pbr4p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    † Mars †

پيش فرض

بازم قطعی ها شروع شده! خدا به خیر بگذرونه

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    † Mars †

پيش فرض

من امشب کمی غمگینم
    آسمونم ابریه
    هیشکی حرف نزنه که یه چک میزنم زیر گوشش
    رفتم مخابرات میگه خط جدید نمیدیم !!! امکان این که pcm رو هم از روی خطتون برداریم نیست !!!
    یکی بیاد فقط به صدای خسته و اشکهای من گوش بده
    اگه کسی میتونه با ابراز همدردی گره ای از مشکلاتم باز کنه یک در دنیا و صد در آخرت خدا اجرش بده

ََِadsl که نشد نظرتون رو برای کابلی بگید چون پولم واسه وایرلس خیلی کمه این اینترنت کابلی چه جوریاست ؟؟ من که میخواستم خط بگیرم میرم کابلی میگرم به درک
    فقط یکی بگه این کابلی رو کدوم شرکت میده و از کجا باید بگیریم یه خورده اظهارنظر کنه بلکه دلم آروم بگیره

چقدر دیگه آخ خدا یا این مردم مگه چه گناهی کردن که باید تاوان بی فکری یه مشت بی سواد و احمق رو بکشن آخه تا کی تا کی !!!!
    میتونی اینجا پیگیری کنی دوست عزیز

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    منبع: آخوند

3. این کاربر از r4pbr4p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    † Mars †

پيش فرض

در حال حاضر وضعیت خیلی افتضاحه ، پشتیبانی میگه مشکل از مخابرات هست و زمانی هم به ما اعلام نکردند که چقدر طول میکشه .

لطفا دوستانی که از سایر isp ها به غیر از داتک اشتراک دارن ، اعلام وضعیت کنن ! ( : دی ) ببینیم واقعا مشکل از مخابراته یا نه .

دیگه درست شد اگه خدا بخواد

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

در حال حاضر وضعیت خیلی افتضاحه ، پشتیبانی میگه مشکل از مخابرات هست و زمانی هم به ما اعلام نکردند که چقدر طول میکشه .

لطفا دوستانی که از سایر isp ها به غیر از داتک اشتراک دارن ، اعلام وضعیت کنن ! ( : دی ) ببینیم واقعا مشکل از مخابراته یا نه .

شاتل- در حال دانلود
    مشگل نه این که نیست ولی مقطعیه نیم ساعت یا حد اکثر یکساعت.
    شاتل

اگه نباشه جاش خالی می مونه hoomany's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اختلال در خطوط اصلی اینترنت بین اروپا و آسیا
    آنلاين- همشهری آنلاین:
    خطوط ارتباطی تلفن و اینترنت بین اروپا، خاورمیانه و آسیا به دلیل ایجاد قطعی در کابل‌های زیر دریایی دچار اختلال شده‌اند

گمان می‌رود که کابل‌های FLAG FEA، SMW4 و SMW3 در نزدیکی شهر مقدونیه در مصر به کلی قطع شده‌اند که این اختلال خطوط زیر دریایی بین مدیترانه و کانال سوئز را نیز تحت تأثیر قرار خواهد داد.

اختلال دیگری نیز در خطوط GO در 130 کیلومتری جزیره سیسل ایتالیا گزارش شده‌است.

در پی این اختلالات متخصصان هشدار داده‌اند که تعمیر خطوط چندین روز به طول خواهد انجامید و قطعی‌های شبکه‌های تلفن و اینترنت می‌تواند تأثیرات جدی بر اقتصاد و تجارت منطقه داشته‌باشد.

علت دقیق این اختلالات هنوز اعلام نشده‌است ولی دقیاقی قبل از اعلام قطعی خطوط، حرکت‌هایی در گسل‌های نزدیک مجمع‌الجزایر مالتا در جنوب ایتالیا مشاهده شده‌است.

شرکت مخابرات فرانسه در بیانیه‌ای اعلام کرده‌است که "علت قطع خطوط که در دریای مدیترانه و بین سیسیل و تونس در خط ارتباطی سیسیل و مصر بوده‌است؛ هنوز مشخص نیست.

این شرکت همچنین اعلام کرده‌است که برای رفع مشکل در خطوط ارتباطی بین ایتالیا و مصر کشتی را به این منطقه اعزام کرده‌است ولی رفع کلی اختلال تا 31 دسامبر طول خواهد کشید.

این اختلال 65 درصد از ترافیک اینترنت هند را با مشکل روبرو ساخته است و این در حالی است که خدمات رسانی به سنگاپور، مالزی، عربستان سعودی، تایوان و پاکستان نیز با دشواری‌هایی روبرو بوده‌است.

در ابتدای سال 2008 نیز همین خطوط در همین منطقه دچار اختلالاتی مشابه شده‌بود.

کد:

7. 2 کاربر از hoomany بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام
    آقا امروز رفتیم مخابرات ولنجک ساعت 8 صبح رسیدم دم در
    رفتیم تو و با خانوم صالحی صحبت کردیم گفتیم دیروز اومدیم گفتین نمیشه
    ما یه فامیلی داریم خونشون بالاتر از خونه ماست میشه برای اونها سیم کشی کنین یه خط جدید بدید و بعد من بیام اون خط رو منتقل کنم به خونمون گفت اولویت با کسانی هست که میخوان در منطقه شما رزرو کنن اگه خط اونها وصل شد بعدش نوبت به شما میرسه که در مرحله دوم هستید یعنی انتقال خط
    یعنی بازم ضرر یعنی هیچی به هیچی با شکایت هم کاری درست نمیشه چون صاحب قبلی خونه الان اردبیله (( از شانس گوه ما ))
    نه میشه بری بگی بیاد شکایت کنه نه هیچی
    قیمت خط هم 50 تومن شده من بیخیال دی اس ال شدم دهنم رو توی این هفته ....... حالا میخوام برم سراغ وایرلس البته اون هم دیدم قیمتهای داتک از سی و پنج تومن شروع میشه منم نمیتونم هزینه کنم فقط می مونه کابلی کسی سراغ داره ؟؟؟
    اصلا در مورد این اینترنت کابلی کسی چیزی میدونه یه راهنمایی کنه من بیچاره بدبخت بدشانس هم بتونم یه اینترنت خوب و مرغوب داشته باشم (( یه چیزی بگم اینترنت ایرانسل وی گوشیم سرعتش از مال خونه بیشتره دیگه بگیر خط خونمون چقدر افتضاحه ))

اگه نباشه جاش خالی می مونه hoomany's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اینم یه خبر دیگه:

ایران حائز رتبه اول قطعی اینترنت منطقه شد

حالا ما می‌توانیم ادعا کنیم که در قطعی اینترنت، رتبه اول منطقه را داریم؛ چرا که با رکورد 190 بار قطعی شبکه اینترنت کشور طی یک سال، گوی سبقت را از تمام کشورهای همجوار ربوده‌ایم.

کد:

10. 2 کاربر از hoomany بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    † Mars †

پيش فرض

اینم یه خبر دیگه:

ایران حائز رتبه اول قطعی اینترنت منطقه شد

حالا ما می‌توانیم ادعا کنیم که در قطعی اینترنت، رتبه اول منطقه را داریم؛ چرا که با رکورد 190 بار قطعی شبکه اینترنت کشور طی یک سال، گوی سبقت را از تمام کشورهای همجوار ربوده‌ایم.

کد:

معلوم نیست باید چی کار کنیم

بخندیم یا گریه!....

12. این کاربر از r4pbr4p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز akhoond's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

سلام
    آقا امروز رفتیم مخابرات ولنجک ساعت 8 صبح رسیدم دم در
    رفتیم تو و با خانوم صالحی صحبت کردیم گفتیم دیروز اومدیم گفتین نمیشه
    ما یه فامیلی داریم خونشون بالاتر از خونه ماست میشه برای اونها سیم کشی کنین یه خط جدید بدید و بعد من بیام اون خط رو منتقل کنم به خونمون گفت اولویت با کسانی هست که میخوان در منطقه شما رزرو کنن اگه خط اونها وصل شد بعدش نوبت به شما میرسه که در مرحله دوم هستید یعنی انتقال خط
    یعنی بازم ضرر یعنی هیچی به هیچی با شکایت هم کاری درست نمیشه چون صاحب قبلی خونه الان اردبیله (( از شانس گوه ما ))
    نه میشه بری بگی بیاد شکایت کنه نه هیچی
    قیمت خط هم 50 تومن شده من بیخیال دی اس ال شدم دهنم رو توی این هفته ....... حالا میخوام برم سراغ وایرلس البته اون هم دیدم قیمتهای داتک از سی و پنج تومن شروع میشه منم نمیتونم هزینه کنم فقط می مونه کابلی کسی سراغ داره ؟؟؟
    اصلا در مورد این اینترنت کابلی کسی چیزی میدونه یه راهنمایی کنه من بیچاره بدبخت بدشانس هم بتونم یه اینترنت خوب و مرغوب داشته باشم (( یه چیزی بگم اینترنت ایرانسل وی گوشیم سرعتش از مال خونه بیشتره دیگه بگیر خط خونمون چقدر افتضاحه ))
    حق بده عصبانی باشم

شما رفتی اون لینکی که دوستان گذاشته بودن ؟ این پست رو خوندی ؟
    رفتی یه سر بزنی ببینی که شکایت باید چطوری سند کنی ؟ شرایط شکایت چی هست اصلا ؟

به صاحاب خط چی کار دارن اون ها ، برو فرم رو پر کن ، اصلا تو لازم نیست کاری بکنی ، تنها کاری که لازمه انجام بدی ، یه کم کا اینترنتی هست ، یه کم تلفنی ، یه کم مرتب صحبت کردن پای تلفن با مسول بازرسی ، یه کم جیغ زدن سر کارمندان مرکز ، به خصوص شاخ شدن جلوی معاون و رییس ، اینقده حال می ده لــــــــــول
    و در آخر هم صبر و دعا تا درست بشه ، ان شاالله ...

گوش از من ،یه سر بزن ، بعد سوالی داشتی ، بپرس تو همون تاپیکی که اینجا لینک از تک پست می ذارم .
    ادامه بحث اون طرف :

کد:
    عجله هم نکن تو سند کردن شکایت ، سوالی داشتی ، بپرس ، همه چی که دستگیرت شد ، بعد سند کن ، و بعد هم توکل به خدا

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

آخوند جون
    آقا شما میگی چیکار کنیم درخواست خط جدید بدیم میگه نمیشه
    میگیم پی سی ام رو بردار میگه نمیشه
    به نظرت با داد و فریاد کردن راه درست میشه ؟؟؟ حالا شکایت و فرم سایت مخابرات رو پر کنیم و سند کنیم آخرش چی میشه به نظرت چیزی حل میشه وقتی یارو میگه نه (( مرغ یه پا داره )) شانس گوهمون هم یه پارتی توی این مخابرات نداریم همیشه هم کارمون پیش مخابرات لنگ بوده حالا نظرت چیه اصلا اگه میدونی اینجوری میشه خودت ردیفش کن یه شبرینی تپل هم مهمون منی خوبه ؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •