تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 275 از 298 اولاول ... 175225265271272273274275276277278279285 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,741 به 2,750 از 2976

نام تاپيک: 8 مگاپيكسل سامسونگ i8510

آخر فروم باز S E V E N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام

اگه 300 تومن بخرن یه 250 میزاریم روش امنیا 2 میخریم
    ببین من امکانات امنیا 2 رو بررسی کردم تنها چیزی که بالاتر از i8910 داره پیکسل هاست. i8910 که خیلی بهتره.

بچه ها یه کاری کردم که فک میکنم الان صداش توو هدفون خیلی خیلی بیشتر شده نسبت به قبل !!!
    رفتم با سوزن اون پوشش سیاه توو هدفون رو برداشتم . . . ! اول این سفیده که میره توو گوش رو برداشتم بعد با سوزن اون پوشش سیاه رو جدا کردم و بعد دوباره اون سفیده رو گذاشتم و حالا وقتی آهنگ گوش میکنم احساس میکنم صدا توو هدفون 2 برابر شده جوری که گوشم درد میگیره و نمیتونم صداش رو تا آخر بلند کنم . . .
    الان یه هفته هست که اینکارو کردم و الان هم هیچ مشکلی واسه هدفون پیش نیومده و خیلی عالیه . . .
    تا حدودی درست میفرمایید. فقط اینکه با این روش قبل از هر بار استفاده از هندزفری باید گوش ها رو به طور کامل

تمیز کنید

آخر فروم باز sabasistem_co's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اینجا !

پيش فرض

بچه ها یه کاری کردم که فک میکنم الان صداش توو هدفون خیلی خیلی بیشتر شده نسبت به قبل !!!
    رفتم با سوزن اون پوشش سیاه توو هدفون رو برداشتم . . . ! اول این سفیده که میره توو گوش رو برداشتم بعد با سوزن اون پوشش سیاه رو جدا کردم و بعد دوباره اون سفیده رو گذاشتم و حالا وقتی آهنگ گوش میکنم احساس میکنم صدا توو هدفون 2 برابر شده جوری که گوشم درد میگیره و نمیتونم صداش رو تا آخر بلند کنم . . .
    الان یه هفته هست که اینکارو کردم و الان هم هیچ مشکلی واسه هدفون پیش نیومده و خیلی عالیه . . .
    ولی صداش خیلی توپ شده یعنی حرف نداره . . .
    دیگه هیشکی نمیتونه بگه صداش توو هدفون کمه . . .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام دوستان کسی راهی یا نرم افزاری سراغ داره که بشه از این گوشی به عنوان وبکم استفاده کرد لطفا روش تست شده رو به من بگید ممنون میشم

آخر فروم باز mr_khodaei2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

سلام ميگم برا اين گوشي مثل گوشي هاي نوكيا كه نرم افزار nsu دارن و باش ميشه گوشي رو با كامپيوتر اپديت كرد هست اسمش چيه ميشه بزارين يا يه راهي بگين كه گوشي رو با كامپيوتر و با اتصال مستقيم به اينترنت اپديت متن بدون مشكل ( اينترنت پر سرعت دارم)

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام ميگم برا اين گوشي مثل گوشي هاي نوكيا كه نرم افزار nsu دارن و باش ميشه گوشي رو با كامپيوتر اپديت كرد هست اسمش چيه ميشه بزارين يا يه راهي بگين كه گوشي رو با كامپيوتر و با اتصال مستقيم به اينترنت اپديت متن بدون مشكل ( اينترنت پر سرعت دارم)
    عزیز اینم میتونی از برنامه pc studio قسمتی که نوشته software update آپدیتش کنی.

آخر فروم باز FreeMagic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    در قلب دوستان

پيش فرض

گوشیم یکم دیونه شده بود. ریست فکتوری کردم درست نشد. با کد 7370 ریست کردم حالا دیگه کلا دیوونه شده. وقتی گوشی رو روشن می کنم و وارد قسمت مسیج میشم دیگه از اون قسمت نمیره بیرون و در حال اجرا میمونه. وقتی برای مسیج ها می خوام به جای فون مموری از مموری کارت استفاده کنم هیچ عکس العملی نشون نمیده و باز هم از همون فون مموری استفاده میکنه.
    دیگه نمی دونم چه کار کنم
    ممنون میشم راهنماییم کنید

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    در قلب دوستان

پيش فرض

بعد از ریست کردن با کد 7370 دوباره ریست فکتوری کردم بهتر شده. الان هم تنها عیبی که داره اینه که نمی تونم حافظه مورد استفاده برای مسیج ها رو روی Mass Memory بذارم و هربار که این گزینه رو انتخاب می کنم دو باره همون phone memory رو نشون میده. چه کار کنم که این مشکل هم حل بشه؟

آخر فروم باز S E V E N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

بله. البته باید ورژن جدید PC STUDIO رو دانلود کنی. البته مطمئن بشو که اون موقعی که میخوای آپدیت کنی

سایت سامسونگ آپدیتش رو رو سایتش ارایه کنه.

موفق باشی

بعد از ریست کردن با کد 7370 دوباره ریست فکتوری کردم بهتر شده. الان هم تنها عیبی که داره اینه که نمی تونم حافظه مورد استفاده برای مسیج ها رو روی Mass Memory بذارم و هربار که این گزینه رو انتخاب می کنم دو باره همون phone memory رو نشون میده. چه کار کنم که این مشکل هم حل بشه؟
    سیم کارتای مختلف رو یه چند بار بذار و با اون ها هم همین کارو بکن شاید درست شد.

موفق باشی

9. این کاربر از S E V E N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    در قلب دوستان

پيش فرض

سیم کارتای مختلف رو یه چند بار بذار و با اون ها هم همین کارو بکن شاید درست شد.

موفق باشی
    فایده نداشت. حتی بدون سیم کارت هم همتحان کردم ولی جواب نمیده
    شاید از اینکه که یه تنظیمات دیگه بهم خورده که این اجازه رو نمیده ولی چه تنظیماتی نمیدونم
    تا حالا هم هزار بار ریست فکتوری کردم ولی بی فایده بود.
    به جز این ها هم راه دیگه ای هست که بشه گوشی رو ریست کرد؟

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    در قلب دوستان

پيش فرض

برای من Software Update نداره. از همون برنامه که توی سی دی بود استفاده می کنم. باید ورژن بالاتری رو داونلود کنم؟
    اگه این طوریه ممنون میشم لینکش رو بدید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •