سلام
ببین من امکانات امنیا 2 رو بررسی کردم تنها چیزی که بالاتر از i8910 داره پیکسل هاست. i8910 که خیلی بهتره.
تا حدودی درست میفرمایید. فقط اینکه با این روش قبل از هر بار استفاده از هندزفری باید گوش ها رو به طور کامل
تمیز کنید![]()
سلام
ببین من امکانات امنیا 2 رو بررسی کردم تنها چیزی که بالاتر از i8910 داره پیکسل هاست. i8910 که خیلی بهتره.
تا حدودی درست میفرمایید. فقط اینکه با این روش قبل از هر بار استفاده از هندزفری باید گوش ها رو به طور کامل
تمیز کنید![]()
ولی صداش خیلی توپ شده یعنی حرف نداره . . .
دیگه هیشکی نمیتونه بگه صداش توو هدفون کمه . . .![]()
سلام دوستان کسی راهی یا نرم افزاری سراغ داره که بشه از این گوشی به عنوان وبکم استفاده کرد لطفا روش تست شده رو به من بگید ممنون میشم
سلام ميگم برا اين گوشي مثل گوشي هاي نوكيا كه نرم افزار nsu دارن و باش ميشه گوشي رو با كامپيوتر اپديت كرد هست اسمش چيه ميشه بزارين يا يه راهي بگين كه گوشي رو با كامپيوتر و با اتصال مستقيم به اينترنت اپديت متن بدون مشكل ( اينترنت پر سرعت دارم)
عزیز اینم میتونی از برنامه pc studio قسمتی که نوشته software update آپدیتش کنی.![]()
گوشیم یکم دیونه شده بود. ریست فکتوری کردم درست نشد. با کد 7370 ریست کردم حالا دیگه کلا دیوونه شده. وقتی گوشی رو روشن می کنم و وارد قسمت مسیج میشم دیگه از اون قسمت نمیره بیرون و در حال اجرا میمونه. وقتی برای مسیج ها می خوام به جای فون مموری از مموری کارت استفاده کنم هیچ عکس العملی نشون نمیده و باز هم از همون فون مموری استفاده میکنه.
دیگه نمی دونم چه کار کنم
ممنون میشم راهنماییم کنید![]()
بعد از ریست کردن با کد 7370 دوباره ریست فکتوری کردم بهتر شده. الان هم تنها عیبی که داره اینه که نمی تونم حافظه مورد استفاده برای مسیج ها رو روی Mass Memory بذارم و هربار که این گزینه رو انتخاب می کنم دو باره همون phone memory رو نشون میده. چه کار کنم که این مشکل هم حل بشه؟
بله. البته باید ورژن جدید PC STUDIO رو دانلود کنی. البته مطمئن بشو که اون موقعی که میخوای آپدیت کنی
سایت سامسونگ آپدیتش رو رو سایتش ارایه کنه.
موفق باشی
سیم کارتای مختلف رو یه چند بار بذار و با اون ها هم همین کارو بکن شاید درست شد.
موفق باشی
فایده نداشت. حتی بدون سیم کارت هم همتحان کردم ولی جواب نمیده
شاید از اینکه که یه تنظیمات دیگه بهم خورده که این اجازه رو نمیده ولی چه تنظیماتی نمیدونم
تا حالا هم هزار بار ریست فکتوری کردم ولی بی فایده بود.
به جز این ها هم راه دیگه ای هست که بشه گوشی رو ریست کرد؟
برای من Software Update نداره. از همون برنامه که توی سی دی بود استفاده می کنم. باید ورژن بالاتری رو داونلود کنم؟
اگه این طوریه ممنون میشم لینکش رو بدید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)