تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 275 از 1137 اولاول ... 175225265271272273274275276277278279285325375775 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,741 به 2,750 از 11361

نام تاپيک: ✔ راهنــمای جامـــع کتابــها و جــزوات کمــک آموزشــی و دانشــگاهی

داره خودمونی میشه unlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تـهرون

پيش فرض

البته این کتاب بدرد کنکور نمیخوره ولی واسه امتحان نهایی و امتحانایی دیگه (منظور تشریحیه) عالیه. اگه شما برای کنکور میخواین سمت این کتاب نرین.
    برای زیست بعد از کتاب سبز کتابهای محوری مهروماه هم خیلی خوبه البته باید قبلش کتاب رو مطالعه کنین بعد برین سراغش . ریاضی تست تجربی اینا خوبن: نوبل/خیلی سبز/مهروماه (بررسی کنید ببینید کدوم رو میپسندین)
    چون فیزیک رمزینه رو ندیدم نمیتونم نظری بدم ولی اندیشه سازان عالیه. بقیه رو هم نظری ندارم واسه اینکه الکی خرج رو دستتون نذارم بچه هایی که واردترن جواب بدن
    واسه زمین شما الان از کتاب خاصی استفاده می کنید؟
    درمورد زمین اصلن کتابی رو توصیه می کنید یا خوندن کتاب درسی کفایت می کنه؟(طرف حاضر نیست بی خیال زمین بشه)
    در مورد ریاضی پیش تست گاج رو دیدید؟
    واسه ریاضی پایه تست های ریاضی رو توصیه می کنید؟منظورم حسابان و ... است.
    راستی من دیدم که بعضی از مباحث کتاب پیش ریاضی تجربی ها با ماها مشترکه مثل مقاطع مخروطی و کاربرد مشتق و انتگرال و معادلات خطی و ... کتابای مخصوص ریاضی ها رو توصیه می کنید؟
    طرف درسش خوبه و معدلش حدود 19 است.

2. این کاربر از unlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز shabeashegha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

واسه زمین شما الان از کتاب خاصی استفاده می کنید؟
    درمورد زمین اصلن کتابی رو توصیه می کنید یا خوندن کتاب درسی کفایت می کنه؟(طرف حاضر نیست بی خیال زمین بشه)
    در مورد ریاضی پیش تست گاج رو دیدید؟
    واسه ریاضی پایه تست های ریاضی رو توصیه می کنید؟منظورم حسابان و ... است.
    راستی من دیدم که بعضی از مباحث کتاب پیش ریاضی تجربی ها با ماها مشترکه مثل مقاطع مخروطی و کاربرد مشتق و انتگرال و معادلات خطی و ... کتابای مخصوص ریاضی ها رو توصیه می کنید؟
    طرف درسش خوبه و معدلش حدود 19 است.

من زمین اندیشه سازان دارم ولی معمولا نمیرسم ازش استفاده کنم . البته واسه این آزمون برای اولین بار دارم ازش استفاده میکنم . بنظرم کتاب جالبیه . البته کتاب خیلی سبز هم یه زمین شناسی تازگیا داده اونم یه نگاهی بندازه بنظرم اگه از اندیشه سازان بالاتر نباشه پایینترم نیست چون این اندیشه سازانی که الان توی بازار داره تجدید چاپ میشه ویرایش نشده و ممکنه کمی مطالبش کهنه بزنه
    ریاضی پیش تست گاج رو خیلی تعریفشو شنیدم . بانک کتاب هم که بری بگی تست ریاضی پیش چی خوبه فوری میگه گاج . ولی حقیقتش چون خودم شخصا ندیدم نمیتونم نظری بدم
    من خیلیا رو دیدم که رفتن سمت کتابای رشته ریاضی و جوابم گرفتن. ولی خودم این کارو نکردم چون به طور معمول مطالب درس ریاضی توی رشته ریاضی عمقی تر و بیشتره و وقت زیادتری میطلبه . ولی اگه خواستی این کارو بکنی پیشنهاد من دیفرانسیل محمد مهربانه که هنوز نیومده و به جرات میشه گفت 80 درصد کنکوریا منتظرن بیاد برن بگیرن. چون میگن مهربان قلم خوبی داره و مطالب رو خوب گفته
    باز اگه خواستی این کارو بکنی با چند نفر دیگه مشورت کن

4. 2 کاربر از shabeashegha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه petrose.kabir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

بچه ها شما واسه تحلی چی میخونین؟
    از این کتابا تو بازار کدوم اموزشی تره.مفهومی؟؟
    بابا یکی هم ما رو تحویل بگیره

6. این کاربر از petrose.kabir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه GodFatherAmin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کانون مولف پایافر

8. این کاربر از GodFatherAmin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه GodFatherAmin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کانون سبز مولف پایافر

10. این کاربر از GodFatherAmin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه POUYOL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    اصــــــــفـهـان

پيش فرض

کسی که از من خواسته کتاب معرفی کنم سوم ِ.
    زبان فارسی واسه کنکور نمیخواد که واسه اینکه کلن تسلط پیدا کنه و الخ می خواد.تو که میگی این کتاب رو داری ترتیبش رو کار نداشته باش کلن چه جوریاست؟ به درد همه جور آدم می خوره؟(ضعیف و متوسط و ...)خوب توضیح داده.
    بعد از خوندنش آدم میتونه ادعا کنه تو زبان فارسی کلی چیز حالیشه و ...؟
    ببین ...کتابش حال و هوای کنکوری نداره ...فقط اومده یه سری مطالب خارج از کتابو گفته و از زبانهای دیگه نیز مثال زده و برای من یکی جالبه ...حالاچون گفتی برای کنکور نمیخواد ،کتاب خوبیه و به درد متوسط به بالاست ...باید کتاب درسی را خوب بلد باشی...مثلا درس اول را در 20 صفحه توضیح داده که خیلی از مطالب ان برای داوطلب کنکور به درد نمیخوره اما برای کسی که دوست داره مطالب جالبی از زبان فارسی بدونه کتاب خوبیه و درجاهایی هم از طنز استفاده کرده !!!
    بذار چند ویژگی دیگه اش را برات بگم :
    مولفان :غلامرضا عمرانی و هامون سبطی
    روی جلد کتاب نوشته : راهبردهای یاددهی-یادگیری

مثلا فهرستش تا اخر درس 3 اینه :
    درس اول
    1-واج چیست؟........................................ .................................................. ..............1
    2-ایا میان واج ها و حرف ها تفاوتی هست؟
    3-واج ها به چه گونه دسته بندی می شوند؟
    دسته بندی صامت ها
    4- قواعد واجی حاکم بر هجاهای فارسی
    هجا چیست ؟
    هجاهای فارسی بر پایه ی چه قواعدی ساخته میشوند؟.................................... .....................22

درس دوم :فرایندهای واجی (همانطور که میبینی درس دوم این کتاب با کتاب درسی متفاوت است)
    1-کاهش .................................................. .................................................. ......24

2-افزایش

3-ابدال

4-ادغام........................................ .................................................. .................37

درس سوم :تکواژ-واژه
    تکواژچیست؟.............................. .................................................. ......................41

تکواژهای ازاد و وابسته
    تکواژهای صرفی و اشتقاقی
    واژه چیست؟
    گونه های ازاد یک واژه .................................................. ..................................54

البته اشتباه نشه ...نمیگم اصلا به درد کنکور نمیخوره،کتاب خوبی هست و از زبانهای دیگه نیز صحبت کرده اما به درد داوطلب کنکور نمیخوره و و خبری از تست هم نیست ...شما دوست عزیز اگه خواستی بخر تازه پشت کتاب هم نوشته :
    برنده ی تندیس و لوح سپاس....کتاب برگزیده ی وزارت اموزش و پرورش ....در پنجمین جشنواره ی کتابهای اموزشی رشد ....دربیانیه ی رسمی هیات داوران جشنواره درباره ی علت برگزیده شدن این کتاب چنین امده :برای زبان ساده ،صمیمی و بیان روشن کتاب ،و به خاطر تلاش در جهت درونی کردن ارزش های فرهنگی-انسانی از طریق معرفی جاذبه ها و بایستگی های زبان فارسی.

آیا توضیحاتم به درد شما خورد ؟!!!

اما توصیه ام برا کنکوریها فقط کتاب گاج سبز

12. 2 کاربر از POUYOL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه petrose.kabir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

کانون سبز مولف پایافر
    Motmaeni,ketabe khobiye?

14. این کاربر از petrose.kabir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

هندسه تحلیلی گاج کتاب محوری (سبز) پیشنهاد میشه ... تست هم فقط مبتکران ، تست های بسیار خوبی و داره .

16. 2 کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

در مورد کتاب های سبطی باید بگم که خیلی خوبن هم راهبردهای یاددهی و یادگیری زبان فارسی ( 2 جلدی-مبتکران ) و هم تناسب مفهومی ( دریافت) ولی بگم که هیچ کدومشون مطابق با کتاب درسی پیش نرفته....
    کلا مثل اینکه ادبیات ها ( آموزشی) مطابق درس پیش نمیرن ( کلک آرایه ها و تاریخ ادبیات هم تطابق با کتاب درسی ندارن)

دین و زندگی همگامان از همه بهتره ( من هم آیات و احدیث گاج و هم همگامان رو چند روز پیش خریدم کتاب گاج خوبه ولی اگه درسنامه همگامان رو خوندی می تونی از خوندن گاج صرفنظر کنی ولی اگه وقت و حوصله داشته باشی هر دوتاشو بخونی بهتره)

18. این کاربر از M . Sayid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    متاسفانه روی خاک!

پيش فرض

بالاخره زبان فارسی دکتر سبطی منتشر شد ولی نمیدونم چرا لینک دانلود نذاشته!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

20. 3 کاربر از rambo_1386 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •