تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 275 از 2550 اولاول ... 1752252652712722732742752762772782792853253757751275 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,741 به 2,750 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

آخر فروم باز symk's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    هر جا که اینترنت باشه

پيش فرض

در زیر چند نمونهاز صحبتهای بخش پشتیبانی رو با یوزر هامیبینید :

این متون کاملاحقیقی هستند و مربوط به همین 10 روز پیش می باشند !

گفتگوی شماره 1 )

- سلام خسته نباشید
    * ممنون بفرمایید
    - دیروز حجم من تموم شده ( سرویس کمتر از یک هفته ی گذشته خریداری شده ) الان متوجه شدم که وقتی داشتم شب دانلود میکردم از اعتبارم کم شده
    * یک لحظه اجازه بدید چک کنم . ..
    شما دیشب 2 گیگ استفاده کردید
    - بله همینطوره ولی در ساعت استفاده ی رایگان بوود
    * شما ساعت 12 کانکت شدید و احتمالا در این ساعات استفاده داشتید که سیستم از حجمتون کم کرده
    - ولی اقای و - -- - - - ه حتی اگر من در این 2 ساعت هم استفاده کنم 2 گیگ نمیشه که !!!
    * اجاره بدید . ..
    شاید . . . .. .
    من فعلا 2 گیگ به حجمتون اضافه میکنم

گفتگوی شماره 2 )

* - - - - - - - ی هستم بفرمایید
    - سلام علیکم ،خانوم 2 شنیه سرویس منو وصل کردین ولی شبش هر چی دانلود کردم ( 100 مگابایت ) از حجمم کم شده
    * یوزر نیمتون ؟
    - . . .. . ..
    * شما ساعت 1:30وصل شدید و بنابراین احتمالا در همین ساعت مصرف کردید
    - ولی اینطورنیست !
    * حتما همینطوره، شما اگر واقعا اطمینان دارید ساعت 2 وصل بشید
    - شوخی میکنید ؟
    * بله ؟
    - یعنی چی ساعت 2وصل بشم ؟ باید تا ساعت 2 بیدار بمونم تا نرم افزار شما درست کار کنه ؟
    من معمولا برنامه هام رو تنظیم می کنم و خودشون سر ساعت شروع به کار میکنن
    * ( بعد از بهانه های فراوان – و البته باچربزبانی ! ) ، من مشکل شما رو یادداشت کردم و بعد از اینکه ادمینمون از مرخصی اومد باهاشون در میون میذارم
    - باشه ممنون
    ( همین یوزر شبساعت 2 دیس کانکت شده و دوباره کانکت شدهتا حرفش رو ثابت کنه )
    - سلام خانوم من شب گذشته ساعت 2 وصل شدم ولی بازم اعتبارم کم شده
    * ( بعد از بررسی) بله درسته اسم و شمارتونو بفرمایید من بعد از بررسی باهاتون تماس میگیرم
    - ولی دیروز هم همین حرف و زدید و مشکل همچنان باقی هست
    - متاسفانه مسئول بخش فنی رفته مسافرت باید با ایشون در میان بزاریم مشکلتون رو

گفتگوی شماره 3 )

- سلام علیک مخسته نباشید
    * ممنونم
    - من می خوام یوزر و پسورد رو بجای کانکشن به مودم بدم ( مشترک جدید ) ولی نمیشه
    * مودمتون چیه ؟
    - SMC
    * سفید رنگه یانقره ای ؟
    - سفید
    * متاسفانه این مودم ها این امکان رو ندارن
    - ولی من همین الان تو تنظیماتش PPPoE رودیدم
    * نخیر اینطرنیست
    - شرکت قبلی من با همین مودم این کارو انجام میدادم
    ( بعد از کلی جروبحث قبول کردند که دستگاه های شرکت با این مودم سازگار نیست )
    - خب الان تکلیفمن چیه ؟ من 50 تومن پول مودم 2 پورته دادم و الان نمیتونم ازش استفاده کنم چون شرکت شما با مودم من مشکل داره
    * مسئول فنی موناینجا نیستند باید با ایشون هماهنگ کنید
    ( جالب اینجاس که بعد از 10 دقیقه همین مودم مشکلش برطرف میشه و وصل میشه )

الان وضعیت یوزرها به این صورت هست که هر روز صبح زنگ میزنن و حجم کسر شدشون رو طلب میکنن بعد اینها با کلی منت حجم رو اضافه میکنن تا بعدا بررسی کنن !!!

دوستان نکته ای رو لازم دیدم بگم :

هر زمانی که اینجا متن انتقادی قرار دادم به شرکت مربوطه ایمیل زدم و ادرس اینجا رو بهشون دادم ، و اطلاع دادم که

" من اونجا از شرکت شماانتقاد کردم اگر فکر میکنید نا بجا بوده بفرمایید و پاسخگو باشید " ولی جالب اینجاست که تا حالا اصلا جواب ایمیل رو ندادند چه برسد به اینکه پاسخگو باشند !

قضاوت با خودتان

به نظر من بهتر بود که از سیستم پاسخگویی بقیه شرکتها هم در زمانی که مشکل دارند یه چند تا مکالمه ضبط میکردی تا راحتتر قضاوت بکنیم اینطوری فکر میکنم که داری از طرف شرکتی 'مایه' میگیری
    Last edited by symk; 31-08-2009 at 15:25.

داره خودمونی میشه aminalex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

به نظر من بهتر بود که از سیستم پاسخگویی بقیه شرکتها هم در زمانی که مشکل دارند یه چند تا مکالمه ضبط میکردی تا راحتتر قضاوت بکنیم اینطوری فکر میکنم که داری از طرف شرکتی 'مایه' میگیری
    اره راست میگه منم قبول دارم ...حالا این چیزهایی که نوشتی فقط نوشته هست اگه فایل صوتی داری بزار گوش کنیم
    تازه اگه هم واقعی باشه بازم ماکس نسبت به همارا خیلی بهتره

3. این کاربر از aminalex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه AAKOJ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

سلام دوستان
    مطمئن باشید که الان چرت ترین و بدترین و بی کیفیت ترین شرکت در تبریز ، همارا است .
    سرعت 128 نامحدود الان با 10 - 9 داونلود میکند . 15 روزه که سرعت مرور صفحات افتضاحه !!!
    با شرکت تماس میگیرم می گن بابا هیچ مشکلی نیست . فکر میکنند از اون تازه کارا هستیم که آپدیت فعاله و ما نمی فهیم . هی می گن تقصیر مخابرات یا کابل فلان جا قطع شده . بابا بسه دیگه
    به خدا اگر احتیاج به نامحدود نداشتم از این شرکت محال بود سرویس بگیرم . دوستانی که از همارا هواداری می کنند لطفا علتش را هم بگن .
    خود شرکت نتونسته یک مشکل DNS را حل کنه حالا می خوات برای کل استان برنامه ریزی کند . عده ای که شاید ازه می خواهند به جمع پر سرعت ها بپیوند شاید اولا برایشون جالب باشد که عجب سرعتی ولی در مقایسه با سایر شرکت ها افتضاحه .
    بعد از انتخابات که قاط زده بد جوری .
    5 شنبه تماس گرفتم گفتند که کابل زنجان - تبریز قطع شده و جمعه وصل میشه در حالی که تا الان مشکل مرور صفحات است
    در ضمن عزیزان پشتیبانی به برداشتن تلفن در هر موقع نیست . وقتی که طرف خودشو به ما تحمیل میکنه این که نشد پشتیبانی . هی میگیم آقا مشکل دارین می گن ما تو مانتیتور چیزی نمیبینیم . گاهی هم زیاد فشار میاری می گن یا سرویستو قطع کن و یا با جلیل زاده صحبت کن .
    دوستانی که نزدیکانی در همارا دارن و یا انجا کار کنند ، به گوش این جلیل زاده برسونند . ای کاش به جای کمیت به کیفیت فکر کنند تا این قدر به کاربران فشار نیاورند .

5. 3 کاربر از AAKOJ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mf.designing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz city

پيش فرض

بچه ها واسه شمام سرعت دانلود کم شده ؟!
    من 128 نامحدود همارا دارم ، حی سرعت کم زیاد میشه و بعضی وقتها هم قطع . یدفعه دیدی وسط دانلود 200 مگی از رپیدشیر ایست کرد !!! امروز هم که ماشاالله سرعت دانلود از 7 اونورتر نرفته و بشدت نوسان داره !!!
    من کلی کار دارم ، اعصابم به هم ریخته . اه .....
    Last edited by mf.designing; 31-08-2009 at 19:06.

7. 2 کاربر از mf.designing بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hosseintdk775's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    http://forum.rastgo.com

پيش فرض

بسم الله الرحمن الرحیم
    سلام
    بله، ما هم از همارا نامحدود داریم / متاسفانه سرعتش مدتی هست که به شدت افت پیدا کرده!

9. 4 کاربر از hosseintdk775 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    هر جا که اینترنت باشه

پيش فرض

پس این آقای مسعود خان کجاست بیاد به این همه شکایات هم جواب بده نه اینکه با 2 تا تماس شرکتهای دیگه رو ببره زیر سئوال . این جلیل زاده همونیه که اینترنت تبریز رو به این وضع کشونده . تازه کسی هم اگه شکایت کنه کلا اینترنت رو قطع میکنه . دستش با مخابرات تو یه کاسه هستش . البته اینا رو نمیگم که توهین کرده باشم ولی خوب حقیقت رو باید گفت . من از همه شرکتها استفاده میکنم و اینترنت میگیرم و تعصب هم ندارم نسبت به شرکت خاصی از همین همارا هم خیلی استفاده کردم ولی خوب اینکه بیام و همه شرکتها با اون همه تجربه و پرسنل مجرب مثل شرکت شاتل و ماکس و ... رو ببرم زیر سئوال اونم بدون هیچ گونه توجیه علمی به نظر من اشتباهه و این موضوع رو من عمدا حساس شدم تا ببینم آقا مسعود چرا اینکارو انجام داده و میده . الان نگاه کنید تو یه منطقه از تبریز کل اینترنت شرکتهای مثل شاتل و ماکس نت و صبا نت و ... قطع الا همارا (البته مشکل از داخل مرکز مخابراته که قطع کرده) من موندم چرا ماله همه قطع الا این همارا؟؟؟ آیا بده بستانی هست یا نه الله اعلم ...
    Last edited by symk; 31-08-2009 at 23:01.

11. 4 کاربر از symk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض ماكس نت

من الان 4 ساله از ماكس نت سرويس دارم. با اينكه توي اين مدت مشكلاتي براشون پيش اومد ولي بهش وفادارم و واقعا از سرويسها و طرز برخورد كاركنانش راضيم.
    به همه پيشنهاد مي كنم امتحانش كنيد. در ضمن ماكس نت الان به مشتري هاي تازش مودم رايگان مي ده.

13. 2 کاربر از msasanr82 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    هر جا که اینترنت باشه

پيش فرض

مرسی msasanr82
    من با خود ماکس نت کاری ندارم . میدونی همه شرکتها مشکلات خودشونو دارند ولی اینکه از روی تعصب بیایی بگی همه بدند فقط همارا سیستم خوبه یه مقدار آدم یه جوریش میشه . آخه میدونی اگه کسی ندونه و ندیده باشه میگه حتما راست میگه من از وقی یادم میاد از همون اول این همارا سیستم فقط سر کردم کلاه گذاشته تا به امروز ولی شرکتهایی مثل شاتل و ماکس نت رو من قبول دارم

داره خودمونی میشه subasa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

من که همارا دارم خیلی هم راضیم . دیشب هم با 512 داشتم 55 تا دانلود میکردم. جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما بچه کجایی؟ کدوم شهر؟ آخه امضات بد جوری سه میزنه!!

داره خودمونی میشه aminalex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

من الان 4 ساله از ماكس نت سرويس دارم. با اينكه توي اين مدت مشكلاتي براشون پيش اومد ولي بهش وفادارم و واقعا از سرويسها و طرز برخورد كاركنانش راضيم.
    به همه پيشنهاد مي كنم امتحانش كنيد. در ضمن ماكس نت الان به مشتري هاي تازش مودم رايگان مي ده.
    من خودم از همارا انتقاد دارم ولی فکر میکنم این id فقط واسه انتقاد از همارا ساخته شده
    بابا دیگه همه قبول کردن همارا ضعف داره لازم نبود یه id جدید بسازی

17. 3 کاربر از aminalex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •