در یک صورت میشه مستر ریست کرد...
فقط باید هرچی فایل مربوط به هک که کپی کردین رو پاک کنین (منظورم همون فایل هایی که توی فولدرهای سیستمی ریختینه)![]()
در یک صورت میشه مستر ریست کرد...
فقط باید هرچی فایل مربوط به هک که کپی کردین رو پاک کنین (منظورم همون فایل هایی که توی فولدرهای سیستمی ریختینه)![]()
تا اونجايي كه من ميدونم فايل هاي mbm تاثيري روي اين قسمت ها نداره ، با اين وجود اين كار رو هم كردم و يه پك كامل با فايل هاي RSC ريختم ولي بازم درست نشد
فایلهای واکمن 3 رو دانلود کردم و ریختم تو گوشی ولی هیچ اثری از واکمن نیست چکار باید بکنم ؟
اين كار ها رو انجام بده :
از مسير ريختن فايل ها تو گوشيت اطمينان حاصل كن كه درست ريختي .
گوشيت رو بعد از اتمام كار رستارت كن .
اين روي گوشي هاي زيادي تست شده پس طبيعتا مشكلي نداره ، يكم دقت كني حل ميشه![]()
سلام
منw960دارم ، ولی برنامه xplore نصب نمیشه این ارور رومیده component failed security check cannot install و sis installer هم باید چطور نصب کنم؟ راستی منظور از درایو c چیه ؟ ببخشید که این همه سوال کردم
موقعي كه همون ارور ظاهر ميشه روي detial كليك كن و تاريخ گوشيتو بين اون دو تاريخي كه اونجا نوشته تنظيم كن و دوباره برنامه رو نصب كن .
وقتي xplor رو نصب كردي از پست دوم هك sis installer رو بگير و طبق دستورالعمل تو پوشه هاي ذكر شده كپي كن .
درايو c مربوط ميشه حافظه گوشيت كه به وسيله هك مي توني تغييراتي در اون ايجاد كني
درايو d مربوط به مموري كارتت ميشه
سوال ديگه اي بود در خدمتم![]()
میشه بیشتر توضیح بدید ؟
فایلی که دانلود کردم شامل 2 تا پوشه به نامهای c و languages است من این فایلها رو تو درایو c کپی کردم جواب نداد 2 تا فایل رو باز کردم و محتویاتش رو تو درایو c کپی کردم بازم جواب نداد محتویاتش رو تو فایلهای هم نام خودش کپی کردم بازم هیچ اثری از واکمن نبود
برادر عزز من یه جای محروم و مرزی طرحمو میگذرونم سرعت اینجا خیلی پائینه اونم با شهر اطراف
اون تایپیک p990 کلی صفحه داره سرچم جواب نمیده مموی من فرمت شده بعد از اتصال به pcپوشه other وجود نداره
لطفا راهنمائیم کنین کلافه ام ،4روزه میام هنوز نتونستم
دوستان سلام گوشیه من و دوستم w880هستش اما دوستم گوشیشو هک کرده ولی من بلد نیبستم منوهاش تغییر کرده
می خواستم بپرسم چجوری میتونم
: W880 هک کنم
بابا اصلا مهم نیست که نداره.
شما فایل تم رو از هر طریقی که دوست داری(بلوتوث یا با کابل یا ...) میریزی رو یه جای مموری یا گوشی.
بعد میری با خود گوشی پیداش میکنی و روش کلیک میکنی.
همین.
فقط باید پسوند فایل تم utz باشه.
برای آیکن هم شما دو راه داری:
1- آیکن های کامل: یه مجموعه از فایل های mbm هست که باید تو c/resource کپی بشه
2-: آیکن های ناقص : یه فایل mbm هست که باید تو c/resource/apps کپی بشه
برای اینکه بتونی تو آدرس بالا کپی کنی باید گوشیت رو هک کنی.وگر نه نمیشه.
برای هک کردن پست اول همین تاپیک رو بخون همه چی دستت میاد.
اگه لینک آیکن ها رو داری که هیچ اگه نداری بگو تا بهت بدم.
موفق باشی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)