تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 275 از 288 اولاول ... 175225265271272273274275276277278279285 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,741 به 2,750 از 2871

نام تاپيک: ✔ تاپیک جامع مباحث مرتبط با کارشــناســی ارشـــد

آخر فروم باز amin khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    ?¿؟

پيش فرض

سلام
    طبق این لینک ، ثبت نام ارشد 96 از 1 بهمن تا 7 بهمن 95 و تاریخ امتحان هم 7 و 8 اردیبهشته ، درسته؟

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اعلام نتایج معمولا چند وقت بعدش هست؟
    Last edited by farshidshd; 07-12-2016 at 14:28. دليل: لینک فعال

2. این کاربر از amin khan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام . من ميخوام يك رشته براي ارشد انتخاب كنم . يكسري پارامترها براي ان رشته مد نظرم هست(غير از بازاركار) . اما چطوري مي تونم بفهمم كه ان رشته اين پارامترها را داره . مثلا كتابهاي ان رشته را در ارشد بينم يا مقالاتش را بخوانم

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

سلام . من ميخوام يك رشته براي ارشد انتخاب كنم . يكسري پارامترها براي ان رشته مد نظرم هست(غير از بازاركار) . اما چطوري مي تونم بفهمم كه ان رشته اين پارامترها را داره . مثلا كتابهاي ان رشته را در ارشد بينم يا مقالاتش را بخوانم
    سلام

شما در اینترنت جستجو کنید سرفصل دروس ارشد فلان رشته

مثلا سرفصل ارشد برق مخابرات

بعد می بینید که سرفصل دروس رو نوشته و کتب هم معرفی کرده احتمالا

اینطوری کمی با مباحث رشته آشنا میشید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2016

پيش فرض

ّبراي قبولي در ارشد چه چيزهايي دخيل است ؟ من ليسانس مديريت با معدل 12.79 دارم . قصد قبولي دريكي از رشته هاي علوم پايه (رياضي ،فيزيك ،زيست )را بنا به دليلي دارم .وميخوام در دانشگاهي كه ارزش وقت گذاشتن و گرفتن مدرك را داشته باشه بخونم حالا نه خيلي بالا ولي نه پايين كه فقط كاغذ مدرك بهم بدن . .
    سوالم اينه كه اگر يكي دوسال را هم روي يادگيري دروس امتحاني ان رشته كه ميخوام قبول بشم وقت بگذارم تا بتونم از پس امتحان ودرصدش بربيام ايا با اين معدل و رشته مديريت ميتونم موفق بشم يا بايد به كل قيدشو بزنم؟ شانس قبوليم چقدر وبه چي بستگي داره؟

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

ّبراي قبولي در ارشد چه چيزهايي دخيل است ؟ من ليسانس مديريت با معدل 12.79 دارم . قصد قبولي دريكي از رشته هاي علوم پايه (رياضي ،فيزيك ،زيست )را بنا به دليلي دارم .وميخوام در دانشگاهي كه ارزش وقت گذاشتن و گرفتن مدرك را داشته باشه بخونم حالا نه خيلي بالا ولي نه پايين كه فقط كاغذ مدرك بهم بدن . .
    سوالم اينه كه اگر يكي دوسال را هم روي يادگيري دروس امتحاني ان رشته كه ميخوام قبول بشم وقت بگذارم تا بتونم از پس امتحان ودرصدش بربيام ايا با اين معدل و رشته مديريت ميتونم موفق بشم يا بايد به كل قيدشو بزنم؟ شانس قبوليم چقدر وبه چي بستگي داره؟
    از آنجایی که دروس ریاضی و فیزیک تمرین و ممارست زیاد میخواهد قید این دو رشته رو بزنید

از زیست خبر ندارم باید دوستانی که زیست خوندن بگن ولی نسبت به ریاضی و فیزیک حفظی تر است و تمرین و ممارست زیادی نمی خواهد

شما اگر ریاضی و فیزیک برید گاهی ممکن است برای حل یک مسئله 2 ساعت فقط فکر کنید و خطا و صواب کنید تا ببینید جواب درست چی هست

البته با حفظ کردن هم میشه ریاضی و فیزیک رو هم پاس کرد،بعضی ها که خوب حفظ میکنند این دروس رو پاس میکنند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2016

پيش فرض

از آنجایی که دروس ریاضی و فیزیک تمرین و ممارست زیاد میخواهد قید این دو رشته رو بزنید

از زیست خبر ندارم باید دوستانی که زیست خوندن بگن ولی نسبت به ریاضی و فیزیک حفظی تر است و تمرین و ممارست زیادی نمی خواهد

شما اگر ریاضی و فیزیک برید گاهی ممکن است برای حل یک مسئله 2 ساعت فقط فکر کنید و خطا و صواب کنید تا ببینید جواب درست چی هست

البته با حفظ کردن هم میشه ریاضی و فیزیک رو هم پاس کرد،بعضی ها که خوب حفظ میکنند این دروس رو پاس میکنند
    اتفاقا من به جستجو و تحليل و يادگيري علاقه دارم و بخاطر همين فعلا اين دو رشته را در نظر گرفتم . من ميخوام بدانم با اين فرض و داشتن اين معدل و رشته ليسانس ولي با داشتن علاقه به علوم پايه شانس قبولي دارم در صورتي كه امتحان را خوب بدم

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

اتفاقا من به جستجو و تحليل و يادگيري علاقه دارم و بخاطر همين فعلا اين دو رشته را در نظر گرفتم . من ميخوام بدانم با اين فرض و داشتن اين معدل و رشته ليسانس ولي با داشتن علاقه به علوم پايه شانس قبولي دارم در صورتي كه امتحان را خوب بدم
    خب شما یک کتاب ریاضی 1 از کسی قرض بگیرید

و بشینید تمرین و مثالشو حل کنید

ببینید براتون سخت هست یا نه؟

اینم بگم برای اینکه قوی بشید در آن درس نیاز به حل مسئله دارید خیلی باید مسئله حل کنید

ممکنه به مسائل سختی بر بخورید که ناامیدتون کنه ولی اگر علاقه دارید و پشتکار داشته باشید میتونید قبول بشید

9. این کاربر از محمد7966 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام

برای آزمون های آزمایشی قبل کنکور کجا رو پیشنهاد می کنین؟
    رشته روانشناسی

جایی باشه که هم جامعه آماریش بالا باشه و هم سوالاش خوب باشه

مدرسان شریف؟ پارسه؟ ..... ؟

ممنون میشم دوستانی که اطلاع دارن راهنمایی کنن

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

سلام دوستان
    بنظرتون شرکت کردن توی یک گروه آزمایشی مغایر با رشته ی تحصیلی دوران لیسانس کار درستیه؟ شانس موفقیت چقدره؟

ضمنا رشته های نزدیک به هم (مثلا معماری و شهرسازی ) هم نباشنذ
    رشته های کاملا غیر مرتبط
    راستش من الان به چند گزینه فکر میکنم... روان شناسی بالینی، حقوق، ادبیات و چندتای دیگه....!
    Last edited by banii; 19-12-2016 at 23:49.

اگه نباشه جاش خالی می مونه behnamcp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

سلام
    کسی می دونه دفترچه ثبت نام کنکور ارشد 96 کی میاد؟ممنونم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •