سلام
طبق این لینک ، ثبت نام ارشد 96 از 1 بهمن تا 7 بهمن 95 و تاریخ امتحان هم 7 و 8 اردیبهشته ، درسته؟
اعلام نتایج معمولا چند وقت بعدش هست؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
طبق این لینک ، ثبت نام ارشد 96 از 1 بهمن تا 7 بهمن 95 و تاریخ امتحان هم 7 و 8 اردیبهشته ، درسته؟
اعلام نتایج معمولا چند وقت بعدش هست؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by farshidshd; 07-12-2016 at 14:28. دليل: لینک فعال
سلام . من ميخوام يك رشته براي ارشد انتخاب كنم . يكسري پارامترها براي ان رشته مد نظرم هست(غير از بازاركار) . اما چطوري مي تونم بفهمم كه ان رشته اين پارامترها را داره . مثلا كتابهاي ان رشته را در ارشد بينم يا مقالاتش را بخوانم
سلام
شما در اینترنت جستجو کنید سرفصل دروس ارشد فلان رشته
مثلا سرفصل ارشد برق مخابرات
بعد می بینید که سرفصل دروس رو نوشته و کتب هم معرفی کرده احتمالا
اینطوری کمی با مباحث رشته آشنا میشید
ّبراي قبولي در ارشد چه چيزهايي دخيل است ؟ من ليسانس مديريت با معدل 12.79 دارم . قصد قبولي دريكي از رشته هاي علوم پايه (رياضي ،فيزيك ،زيست )را بنا به دليلي دارم .وميخوام در دانشگاهي كه ارزش وقت گذاشتن و گرفتن مدرك را داشته باشه بخونم حالا نه خيلي بالا ولي نه پايين كه فقط كاغذ مدرك بهم بدن . .
سوالم اينه كه اگر يكي دوسال را هم روي يادگيري دروس امتحاني ان رشته كه ميخوام قبول بشم وقت بگذارم تا بتونم از پس امتحان ودرصدش بربيام ايا با اين معدل و رشته مديريت ميتونم موفق بشم يا بايد به كل قيدشو بزنم؟ شانس قبوليم چقدر وبه چي بستگي داره؟
از آنجایی که دروس ریاضی و فیزیک تمرین و ممارست زیاد میخواهد قید این دو رشته رو بزنید
از زیست خبر ندارم باید دوستانی که زیست خوندن بگن ولی نسبت به ریاضی و فیزیک حفظی تر است و تمرین و ممارست زیادی نمی خواهد
شما اگر ریاضی و فیزیک برید گاهی ممکن است برای حل یک مسئله 2 ساعت فقط فکر کنید و خطا و صواب کنید تا ببینید جواب درست چی هست
البته با حفظ کردن هم میشه ریاضی و فیزیک رو هم پاس کرد،بعضی ها که خوب حفظ میکنند این دروس رو پاس میکنند
اتفاقا من به جستجو و تحليل و يادگيري علاقه دارم و بخاطر همين فعلا اين دو رشته را در نظر گرفتم . من ميخوام بدانم با اين فرض و داشتن اين معدل و رشته ليسانس ولي با داشتن علاقه به علوم پايه شانس قبولي دارم در صورتي كه امتحان را خوب بدم
خب شما یک کتاب ریاضی 1 از کسی قرض بگیرید
و بشینید تمرین و مثالشو حل کنید
ببینید براتون سخت هست یا نه؟
اینم بگم برای اینکه قوی بشید در آن درس نیاز به حل مسئله دارید خیلی باید مسئله حل کنید
ممکنه به مسائل سختی بر بخورید که ناامیدتون کنه ولی اگر علاقه دارید و پشتکار داشته باشید میتونید قبول بشید
سلام
برای آزمون های آزمایشی قبل کنکور کجا رو پیشنهاد می کنین؟
رشته روانشناسی
جایی باشه که هم جامعه آماریش بالا باشه و هم سوالاش خوب باشه
مدرسان شریف؟ پارسه؟ ..... ؟
ممنون میشم دوستانی که اطلاع دارن راهنمایی کنن
سلام دوستان
بنظرتون شرکت کردن توی یک گروه آزمایشی مغایر با رشته ی تحصیلی دوران لیسانس کار درستیه؟ شانس موفقیت چقدره؟
ضمنا رشته های نزدیک به هم (مثلا معماری و شهرسازی ) هم نباشنذ
رشته های کاملا غیر مرتبط
راستش من الان به چند گزینه فکر میکنم... روان شناسی بالینی، حقوق، ادبیات و چندتای دیگه....!
Last edited by banii; 19-12-2016 at 23:49.
سلام
کسی می دونه دفترچه ثبت نام کنکور ارشد 96 کی میاد؟ممنونم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)