سلام
اگر کیفیت لاستیکِ گردگیر و چسبِ موردِ استفاده همونی باشه که در ژاپن ساخته شده دیگه از این بهتر نمیشه .
خیلی راحت میشه گردگیر خراب رو تعویض کرد با هزینه ی بسیار کم , در منزل , در مدت کم .
سلام
اگر کیفیت لاستیکِ گردگیر و چسبِ موردِ استفاده همونی باشه که در ژاپن ساخته شده دیگه از این بهتر نمیشه .
خیلی راحت میشه گردگیر خراب رو تعویض کرد با هزینه ی بسیار کم , در منزل , در مدت کم .
سلام
دوستان من دیروز استپ موتور رو تمیز کردم(پژو 405)
ولی از دیروز وقتی پام رو از روی کلاج بر میدارم موتور کاملا خاموش میشه..
ممنونم میشم راهنمایی بکنید
سلام
در شرکتهایِ رنگ فروشیِ مدرن , برای ساختن رنگ ماشین این کارها انجام میشه :
اول شماره رنگ رو از روی بدنه برمیدارند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سپس شماره ی رنگ رو با اسم ماشین ( اسم کارخونه ی سازنده ) میدن به کامپیوتر و اون هم همه ی شماره رنگها رو از تمام کارخونه های ماشین سازی داره و میگه که برای ساختنِ اون رنگ چه رنگهائی باید با هم مخلوط بشه و به چه مقدار .
بعدش اون رنگها با هم مخلوط میشه .
بعدش کمی از رنگ رو میزنند به یک کاغذ
بعدش قسمتِ کوچیکی از رنگِ روی کاپوت یا سقف رو با ماده ی مخصوصی میشورند با پنبه که رنگش خوب نمایان بشه . ( روز ابری و غروب و شب و در هوای غبار آلود نباید انجام بشه ) .
اگر اختلاف داشت با افزودن کمی رنگ اون رو دقیقاً شبیه رنگ ماشین میکنند .
در بعضی شرکتها به جای چشم انسان از دوربین مخصوصی استفاده میشه برای مطمئن شدن از عدم اختلاف رنگ چون ممکنه انسان کور رنگی داشته باشه و اختلافات کم رو متوجه نشه .
هر چی ماشین قدیمی تر باشه , رنگش با رنگ روز اول بیشتر فرق داره به علت آفتاب و گرما و تاثیر مواد شیمبائی در مواد شوینده و آب و هوای محیط .
در ضمن کیفیت رنگها هم فرق داره .
ماشینهای گرانقیمتِ امروزی رنگش تا ده سال یا بیشتر تغییر نمیکنه به علت کیفیتِ بالای موادِ رنگ و فرمولِ پیشرفته .
رنگهائی که چند روز یا چند هفته بعد از نقاشی تغییر رنگ میده کیفیتش پائین هست .
Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 26-04-2013 at 23:39. دليل: تصحيح
سلام
اگر موقع تمیز کردن به استپر صدمه نزده باشید , اول فیشش رو چک کنین که درست وصل شده یا نه .
اگر فیشش درست نصب شده - ببینید آیا سیمهاش قطع نشده موقع درآوردن ؟
هر چیزی دیگه ای هم که باز کردین یا تغییر دادین چک کنین ( سیم , فیش , شیلنگ و غیره ) .
اگر این هم مشکلی نداشت , سر منفی باتری رو برایِ دو سه دقیقه باز کنین و ببندین .
اگر همه ی این کارها رو انجام دادین و درست نشد , یک استپر قرض بگیرین و نصب کنین اگر مشکل حل شد پس استپر خراب شده .
نمیدونم تعمیر میشه یا نه .
باید یه خراب پیدا کنم کالبدشکافیش کنم لبینم تعمیر شدنی هست یا نه ؟
اگر تعویض کردین کهنه رو دور نندازین , با اقتصاد مقاومتی جور در نمیاد .
Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 27-04-2013 at 04:04. دليل: تصحيح
سلام.در تکمیل فرمایشات اقای اسمونی:استپر دوتا سیم پیچ داره که وقتی هرکدوم از سیم پیچها موتور پله ای رو بکار بندازه اون سیم پیچ دیگه تقریبا کار ترمز رو انجام میده.که تمام قطعات بجز شافت فشنگی که متحرک هست داخل پوسته پرس شده.احتمالا موقع تمیز کاری دستمال رو روی فشنگی گذاشتی و به حالت چرخشی فشنگی رو تمیز کردی که باعث شده فشنگی از کالیبره خارج بشه یا اینکه اورینگ دور استپر هوا میده.البته پس از تستهایی که دوست عزیز فرمودند.
سلام
بله , کاملاً صحیح هست
اين فاصله باید دقیقاً همونی باشه که در کاتالوگ ماشین نوشته شده .
اگر کسی نمیدونه چقدر باید باشه , خیلی راحت میتونه یه استپر نو رو اندازه گیری کنه با خط کش یا کولیس
بچه ها سلام.
یک پراید مدل 88 صبا و با 23000 تا کارکرد هست. مشکلی که من دارم در مورد صدای صوت موقع راه رفتن ماشین و موقع ترمز هست.
موقع ترمز که گوشو قشنگ کر میکنه!
3 بار لنت عوض کردم و دفعه آخر لن autorex المانی خریداری کردم... حتی بد تر هم شد. چه موقع حرکت و چه موقع ترمز صدای صوت بدجوری میاد... بردم پیش 2 تا تعمیر گاه نتونستن بفهن! همشون گفتن هم سیلندر ها درست عمل میکنه هم دیسکت سالمه ! لنت هم مشکلی نداشته. راستی چرخ جلو سمت شاگر این صدا رو فقط تولید میکنه.... تورو خدا کمک کنید بگید این لامصب چشه !! :(((( هیچکسم نمیتونه انگار متوجه بشه از چی هسا این صدا !!
یه مورد دیگه اینکه تو جاده به مدت طولانی رو دنده 2 تو سر بالایی گاز دادم به ماشین حتی دور موتور رو 3.5 یا 4 هزار هم میومد! بعد از اون هر وقت موقع سرعت دنده رو میذارم رو 3 یه صدای زوزه ممتد از ماشین میاد و به محض اینکه دنده 2 میکنم یا سرعت میاد پایین اون صدا قطع میشه...
خیلی ممنون. دست به دوومنتون :((
_________
راستی اگر جایی تو تهران برای تعمیرات حرفه ای و با تجربه دیسک و بوستر و کلا ترمز میشناسید بهم معرفی کنید
Last edited by Ahmad-Ra; 27-04-2013 at 16:07.
دوستان سورن elx مدل 91 با 12000 کارکرد دارم که خدا رو شکر مشکلی نداشته و ازش راضی هستم اما فقط یک مشکل هست که رو اعصابم هست و نمیدونم طبیعیه یا نه اونم اینه که دقیقا رو دور موتور 2800 بدنه به لرزش میوفته در حالت عادی مشخص نیست و نه خودم نه کسی میفهمه و من از روی شیشه عقب ماشین متوجه میشم چون تار میشه که قاعدتا واسه اینه که شیشه لرزش داره. و زیر 2800 و بالای 2900 دوباره لرزش رفع میشه و شیشه صاف میشه.از لاستیک نیست چون از دنده 2 تا دنده 5 روی دور موتور 2800 این مشکل پیش میاد. و ربطی به سرعت نداره.البته مشکل خاصی ایجاد نمیکنه اما نباید هم اینجوری باشه.حالا اگر از دسته موتور باشه که رو دور موتورهای دیگم باید خودش رو نشون بده بعضی ها میگن شاید از صفحه کلاچ یا بالانس نبودن میل لنگ و فلایول و ... باشه.من آچارکشی نکردم احتمال داره با اون رفع بشه؟
سلام.من در مورد کاسه چرخ عقب این مشکل رو داشتم.اخرش یک ادرسی دادند کاسه ها رو بردم یک تراشکار بست روی دستگاه و یک پالس از کاسه ها رو برداشت.خودش میگفت کاسه چرخها اینه شده باید با یک تیغ کند یک پالس خیلی نازک برداشته بشه.انصافا از اونموقع مشکلی نداشته.ناگفته نماند که این مشکل رو یک دست لنت به اصطلاح کره ای برام درست کرد.بعد از تراشکاری لنت پارس صادراتی استفاده میکنم.شاید بشه همین کار رو برای دیسک جلو انجام داد.
(این لنتهایی هم که به اسم المانی میفروشند یا کار ترکیه هست یا چینی طرح ترکیه هست.همون پارس خودمون فکر میکنم بهتر باشه.)صدای زوزه داخل ماشین میتونه از بلبرینگ چرخها یا واتر پمپ یا بلبرینگ تسمه تایم اویل پمپ و... اما اگه مطمئن هستی صدا از گریبکس میاد وصفحه ودیسگ وبلبرینگ سالمه در صورتی که با افزایش سرعت صدا زیاد میشه میتونه از دنده دیشلی ها یا گراند پینیون باشه.اما اگه با افزایش دور موتور زیاد میشه از دنده زیر هستش واگه تو یک دنده خاص صدا میاد از دنده های همون شماره دنده هست به هر حال زیاد حساس نشو اگه گریبکس رو باز کنی و طرف وارد نباشه تو شرش می مونی با توجه به این موضوع که قطعات گریبکس خیلی گرونند.(البته اگه رفتار ماشین رو در دنده4و5 توضیح میدادی شاید با همفکری دوستان به نتیجه بهتری میرسیدیم)
Last edited by محمد داود; 27-04-2013 at 22:33. دليل: اصلاح
برادر خیلی ممنون.
در مورد صدا مواردی رو که گفتی با تعمیر کار چک میکنم. اما بدبختی یه تعمیر کار درست حسابی سراغ ندارم...!
در مورد صدای زوزه، دقیقا با افزایش سرعت زوزه زیاد میشه و تو یه حد میمونه تا مثلا سرعت بیاد زیر 40 کیلومتر! تو دنده 4 یا 5 هم صدا هست و فرقی نمیکنه ... تنها تو دنده 2 و 1 من صدای زوزه رو نشنیدم. اما دقیقا از 3 به بعد صدا شروع میشه و تا دنده 5 هم ادامه داره. تو حالت خلاص راستش شک دارم ولی تا جایی که اشتباه نکنم تا همون سرعت بالای 40 یا 50 تا حتی خلاص باز هم همون صدا هست مگر اینکه سرعت کمتر و کمتر بشه. تو این شرایط به نظرتون چی میتونه باشه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)