تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 275 از 607 اولاول ... 175225265271272273274275276277278279285325375 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,741 به 2,750 از 6066

نام تاپيک: Microsoft Flight Simulator X

اگه نباشه جاش خالی می مونه valapeji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    شهری که هر چی توش می بینی باعث تحریکه

پيش فرض

بله. البته باید جزئیات رو کم کنید.

---------- Post added at 06:56 PM ---------- Previous post was at 06:54 PM ----------

بله. عالیه.
    خیلی باید کم بشه؟
    من نسخه ای رو خریدم که بالای پکش نوشته اموزش 100% فارسی راسته؟

آخر فروم باز esfehanei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

با سلام
    من یه سوال داشتم اونم اینکه نمی تونم درست فرود بیام
    یعنی خودش می گه تویATCکه می تونی باند رو ببینی منم هرکاری می کنم نمی تونم حتی چند بار باند و فرود گاه ها رو هم عوض کردم
    بعضی از موقع ها هم که می بینم نمی تونم دقیق روی باند فرود بیام یا سمت چپ می شینه یا سمت راست
    این موضوعی که می گم بیشتر مال هواپیما های بزرگه البته بعضی اوقات مال هواپیما هی کوچیک هم اینطوریه
    هر چی هم موج های فرود گاه و باند و... رو هم میدم دوباره این طور می شه
    اگه می شه کمکی به من بکنید
    این پرواز های کور که اصلا خلبان هیچ جایی رو نمی بینه چه طوره؟روشش چه طوره؟

3. این کاربر از esfehanei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

با سلام
    یعنی خودش می گه تویATCکه می تونی باند رو ببینی منم هرکاری می کنم نمی تونم حتی چند بار باند و فرود گاه ها رو هم عوض کردم
    بعضی از موقع ها هم که می بینم نمی تونم دقیق روی باند فرود بیام یا سمت چپ می شینه یا سمت راست
    این موضوعی که می گم بیشتر مال هواپیما های بزرگه البته بعضی اوقات مال هواپیما هی کوچیک هم اینطوریه
    سلام، خوب برای فرود چندین روش وجود داره که پایه ای ترین روش روش visual یا همون با دید مستقیم هست.
    روش Instrument Landing System در اغلب فرودگاههای بزرگ وجود داره که به نام ILS شناخته میشه. این روش ، روش فرود دقیق بر روی باند هست، که از دو جزء گلاید اسلوپ و لوکالیزر تشکیل شده. برای تنظیم فرکانس مربوط به دستگاه ILS باید به مشخصات فرودگاه رجوع کنید.
    یک روش دیگه، روش VOR DME هست، که باید طرح تقرب خاصی رو نسبت به باند مورد نظر اجرا کنید. برای این منظور از چارت های پروازی استفاده کنید.
    روش دیگه استفاده از NDB فرودگاه هست که بوسیله تنظیم فرکانس ADF عمل تقرب به فرودگاه صورت می گیره.
    تا اینجا بصورت کلی 4 نوع فرود رو خدمتتون عرض کردم . اما برای اینکه دقیق وسط باند فرود بیاید و احتمالا سیستم ILS هم وجود نداره، باید کمی مهارت پروازی خودتون رو افزایش بدید که به قول دوستان بجز "تمرین" هیچ راهکار دیگه ای نداره. البته باید حتما درک درستی از فرامین هواپیما داشته باشید.
    حالا هر کدوم از این طرح های تقرب رو که خواستید بفرمایید، دوستان حرفه ای این تاپیک خوب کمکتون خواهند کرد.

5. 5 کاربر از iq-boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ebicross's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

خیلی باید کم بشه؟
    متاسفم برای خرید اشتباهتون. سوالی پرسشی مشورتی چیزی میکردین کاش.
    البته نسخه ی کاملیه. ولی کم کم متوجه میشین به درد کار ما نمیخوره. (از نظر ظاهری دقیقا نسخه ی مورد نظر و کاملترین و بهترین نسخه هست ولی تغییرات نرم افزاری پدرش رو در آورده)
    با سلام
    سلام، خوب برای فرود چندین روش وجود داره که پایه ای ترین روش روش visual یا همون با دید مستقیم هست.
    روش Instrument Landing System در اغلب فرودگاههای بزرگ وجود داره که به نام ILS شناخته میشه. این روش ، روش فرود دقیق بر روی باند هست، که از دو جزء گلاید اسلوپ و لوکالیزر تشکیل شده. برای تنظیم فرکانس مربوط به دستگاه ILS باید به مشخصات فرودگاه رجوع کنید.
    یک روش دیگه، روش VOR DME هست، که باید طرح تقرب خاصی رو نسبت به باند مورد نظر اجرا کنید. برای این منظور از چارت های پروازی استفاده کنید.
    روش دیگه استفاده از NDB فرودگاه هست که بوسیله تنظیم فرکانس ADF عمل تقرب به فرودگاه صورت می گیره.
    تا اینجا بصورت کلی 4 نوع فرود رو خدمتتون عرض کردم . اما برای اینکه دقیق وسط باند فرود بیاید و احتمالا سیستم ILS هم وجود نداره، باید کمی مهارت پروازی خودتون رو افزایش بدید که به قول دوستان بجز "تمرین" هیچ راهکار دیگه ای نداره. البته باید حتما درک درستی از فرامین هواپیما داشته باشید.
    حالا هر کدوم از این طرح های تقرب رو که خواستید بفرمایید، دوستان حرفه ای این تاپیک خوب کمکتون خواهند کرد.
    قبل از همه چی از شما باید قول بگیرم که طرح تقرب با استفاده از NDB و VOR DME رو کامل توضیح بدین.

اول توجه کنید که چرا باند رو نمیبینید. حتی اگر هیچی هم از سیستمهای ناوبری ندونید باز هم باید وقتی آخرین هدینگ رو میگیرید حداقل در راست و یا چپ بالاخره باند رو ببینید.
    اگر شما انحراف خیلی خیلی زیادی داشته باشید حتی ILS هم کمک نخواهد کرد.
    این اشتباهات فقط مختص FSX نیست. توی دنیای واقعی هم اشتباه بزرگ رخ میده. نمونش هواپیمای ایرانی که به جای کرمان (فکر میکنم) توی هرات نشست. (اگر اشتباه نکرده باشم)

یه سری اطلاعات رو اعلام کنید. اینطوری میفهمیم که شما چطور عمل میکنید.

نوع هواپیمایی که بیشتر پرواز میکنید؟ سرعتتون با این هواپیما در لحظه ی تقرب نهایی؟ نحوه ی یادگیری ارتباط با ATC و کار با سیمولاتور؟

ببینید اگر سرعت هواپیمای شما نرمال باشه و هدینگ اعلام شده رو به موقع و درست اعمال کنید. وقتی ATC پیام Confirm if Runway in sight رو میده اگر فرودگاه رو به روتون نباشه حداقل مقدار خیلی کمی اختلاف هدینگ با اون دارید.
    آموزش ILS تو مقاله ی آموزشی موجوده و میتونید فرود ILS رو بدون دیدن بیرون تمرین کنید.
    Last edited by ebicross; 04-04-2010 at 21:48.

7. 3 کاربر از ebicross بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohsen_rkh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    35°44'48.02"N / 50°54'12.70"E

پيش فرض ً

خیلی باید کم بشه؟
    به اندازه ای که مشکل سرعت نداشته باشه. در ضمن شما می تونید همه ی تنظیمات رو در آخرین حدش قرار بدید، نرم افزار به طور اتوماتیک روی بالاترین سطحی که سیستم شما قادر به پاسخگویی اون شرایط هست، تنظیمش می کنه.
    خب. سه نوع نسخه فارسی داریم:
    1- شبیه ساز پرواز 2004 (یک قرن پرواز) نسخه نوین پندار (قیمت: 12500 تومان)
    2- شبیه ساز پرواز X - نسخه نوین پندار (قیمت: 14800 تومان)
    3- شبیه ساز پرواز 2004 (یک قرن پرواز) نسخه eBay (قیمت: مختلف)

در هر سه، بخش آموزش، کاملاً فارسی هست.
    شما کدوم رو تهیه کردید؟
    --------------------------------------------------
    ویرایش:
    تا من اومدم این پست رو بنویسم، جناب ebicross جواب هم دادن! معلومه اون لحظه ای که من دکمه پاسخ دادن رو زدم، ایشون در حال تایپ بودن!
    Last edited by mohsen_rkh; 04-04-2010 at 22:17.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

متاسفم برای خرید اشتباهتون. سوالی پرسشی مشورتی چیزی میکردین کاش.
    البته نسخه ی کاملیه. ولی کم کم متوجه میشین به درد کار ما نمیخوره. (از نظر ظاهری دقیقا نسخه ی مورد نظر و کاملترین و بهترین نسخه هست ولی تغییرات نرم افزاری پدرش رو در آورده)

قبل از همه چی از شما باید قول بگیرم که طرح تقرب با استفاده از NDB و VOR DME رو کامل توضیح بدین.

اول توجه کنید که چرا باند رو نمیبینید. حتی اگر هیچی هم از سیستمهای ناوبری ندونید باز هم باید وقتی آخرین هدینگ رو میگیرید حداقل در راست و یا چپ بالاخره باند رو ببینید.
    اگر شما انحراف خیلی خیلی زیادی داشته باشید حتی ILS هم کمک نخواهد کرد.
    این اشتباهات فقط مختص FSX نیست. توی دنیای واقعی هم اشتباه بزرگ رخ میده. نمونش هواپیمای ایرانی که به جای کرمان (فکر میکنم) توی هرات نشست. (اگر اشتباه نکرده باشم)

یه سری اطلاعات رو اعلام کنید. اینطوری میفهمیم که شما چطور عمل میکنید.

نوع هواپیمایی که بیشتر پرواز میکنید؟ سرعتتون با این هواپیما در لحظه ی تقرب نهایی؟ نحوه ی یادگیری ارتباط با ATC و کار با سیمولاتور؟

ببینید اگر سرعت هواپیمای شما نرمال باشه و هدینگ اعلام شده رو به موقع و درست اعمال کنید. وقتی ATC پیام Confirm if Runway in sight رو میده اگر فرودگاه رو به روتون نباشه حداقل مقدار خیلی کمی اختلاف هدینگ با اون دارید.
    آموزش ILS تو مقاله ی آموزشی موجوده و میتونید فرود ILS رو بدون دیدن بیرون تمرین کنید.

کسی چارت فرودگاهها رو داره؟؟من دارم ولی کتابه میخوام ببینم کسی تو کامپیوتر هم داره یا نه؟

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت

پيش فرض

توی دنیای واقعی هم اشتباه بزرگ رخ میده. نمونش هواپیمای ایرانی که به جای کرمان (فکر میکنم) توی هرات نشست. (اگر اشتباه نکرده باشم)
    و هواپیمایی ک حدود 1.5 ماه پیش به جای شیراز، تو کیش نشست!

---------- Post added at 09:56 PM ---------- Previous post was at 09:55 PM ----------

کسی چارت فرودگاهها رو داره؟؟من دارم ولی کتابه میخوام ببینم کسی تو کامپیوتر هم داره یا نه؟
    اگه منظورتون نقشه تقربه، من برای مهرآباد رو دارم. می خوای؟

---------- Post added at 09:58 PM ---------- Previous post was at 09:56 PM ----------

دوستان، کسی میتونه در مورد Xplane توضیح بده؟

11. این کاربر از mohsen_rkh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ebicross's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

من میخواستم پستم رو ویرایش کنم و یک مطلب بهش اضافه کنم ولی دو تا بعدش اومده بود.
    اشکالی نداره چه بهتر اینجا توضیج میدم.

عکس زیر رو ببینید:

خط مشکی مسیر حرکت هواپیمای آلفا هست و خط قرمز هواپیمای بتا که خلبانش هم Ebicross ناشی هست.
    ATC به من میگه به سمت راست برو روی هدینگ 250 تا به فرودگاه برسی. من روی مسیر قرمز میرم به هدینگ 250 و جز بیابون چیزی نمیبینم.

حالا خلبان کارکشته هم روی مسیر مشکی میره روی هدینگ 250 و نتیجش رو میبینید.
    ولی هر دوی ما که به 250 رفتیم. پس چی شد؟
    این میشه که هدینگ 250 توی نقطه C شما رو میبره فرودگاه و دو نقطه ی D میبره بهشت زهرا و یا به دیدار کوسه های غیور خلیج فارس.

همیشه به هدینگ توجه کنید. حواستون باشه هدینگ شما همونی باشه که باید باشه.
    موفق باشید.

13. 4 کاربر از ebicross بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت

پيش فرض

می دونم منظورت نقشه تقرب نیست؛ ولی میذارم (چون می خوام برم بخوابم! )

------------------------------------------------------
    Last edited by mohsen_rkh; 04-04-2010 at 22:20.

15. این کاربر از mohsen_rkh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز robert's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من میخواستم پستم رو ویرایش کنم و یک مطلب بهش اضافه کنم ولی دو تا بعدش اومده بود.
    اشکالی نداره چه بهتر اینجا توضیج میدم.

خط مشکی مسیر حرکت هواپیمای آلفا هست و خط قرمز هواپیمای بتا که خلبانش هم Ebicross ناشی هست.
    ATC به من میگه به سمت راست برو روی هدینگ 250 تا به فرودگاه برسی. من روی مسیر قرمز میرم به هدینگ 250 و جز بیابون چیزی نمیبینم.

حالا خلبان کارکشته هم روی مسیر مشکی میره روی هدینگ 250 و نتیجش رو میبینید.
    ولی هر دوی ما که به 250 رفتیم. پس چی شد؟
    این میشه که هدینگ 250 توی نقطه C شما رو میبره فرودگاه و دو نقطه ی D میبره بهشت زهرا و یا به دیدار کوسه های غیور خلیج فارس.

همیشه به هدینگ توجه کنید. حواستون باشه هدینگ شما همونی باشه که باید باشه.
    موفق باشید.
    همه رو گفتی ولی نگفتی چیکار بکنیم که با هدینگی که ATC میده بیفتیم در راستای باند....
    Last edited by robert; 04-04-2010 at 22:18.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •