اتفاقا لامپ سمت چپ من هم سوخته نور پایین
نمی دونم چی شد سوخت ولی وقتی نشسته بودم همسایه مون گفت سوخته خودم دقت نکرده بودم.
البته فکر کنم نور بالاش هم سوخته باشه باید امشب چک کنم.
دلیلش چی می تونه باشه؟ من کار خاصی نکردم.
اتفاقا لامپ سمت چپ من هم سوخته نور پایین
نمی دونم چی شد سوخت ولی وقتی نشسته بودم همسایه مون گفت سوخته خودم دقت نکرده بودم.
البته فکر کنم نور بالاش هم سوخته باشه باید امشب چک کنم.
دلیلش چی می تونه باشه؟ من کار خاصی نکردم.
دقیقا دوست عزیز منم همین مشکل رو دارم اول سمت چپ سوخت الان هم سمت راست ولی دیگه عوض نکردم به هر کی هم میگم یه چیز میگه![]()
اوووووففففف ایول
پس فیلمت چی شد ؟!
یه فیلم بگیر از صدای موتور
دیدن کی بود مانند شنیدن
دمش گرم
من فک کردم عایق گذاشته حالا که میبینم کار درست رو انجام داده
90 ؟چرا 90 تومن؟
درباره سو پر هم داییه من تو بندر صادراتی ماهشر کار میکنه
میگه یه زمانی بنزین سو پر با کیفیت عالی وارد میشده ولی الان دیگه با مشت عنصر و مزخرافتی که اصلا برای بنزین سازی نیست بنزین میسازن(یه سری مسائل شیمی گفت منکه متوجه نشدماسمش فک کنم بنزن بود)
بنزین سوپری هم که تو آبادان بود از همون سو پر وارداتی بود.وارد که نمیشه اینا میسازن
الان جدیدا کیفیتش آشغاله
همون معمولی صد شرف داره به این سو پر
منم قبلا سو پر میزدم ماشین هم کارکردش بهتر میشد هم صداش کمتر میشد (روان شده بود)
قربونت![]()
فیلم هم میذارم چشم
دو تا گلویی ها گرون هست فرانسویش دونه ایی 45 حساب کرد با نصبش
فردا هم میرم کاتالیزور مودیفای شده نصب کنمبعد میریم تو کار تست 0-100 درست درمون
چشمت روشن و بی بلا داداش
پس بگو
هزینه این شتر گلو زیاد بوده
جان؟مودیفای شده؟کاتالیزور اصلا کارش چی بود؟
حالا مودیفای که بشه چی میشه ؟
![]()
دقیق نمیدونم ولی کاتالیزور دست خوش تغییرات شده میشهبرای محیط زیست خوب نیست ولی در خروج دود کمک میکنه و در نتیجه افزایش قدرت و شتاب داریم
کاتالیزور هم کارش بی خطر کردن گاز های خروجی هست و گند زدن تو شتاب
ولی بگم با کاتالیزور خالی کردن فرق میکنه و اصلا صدایی نداره![]()
این بچه های تی تی یه چیزایی میگفتن
کاتالیزور برداشته بشه یعنی جفت پا رفتی تومحیط زیست
ایول
از مراحل کار یا حداقل اخرین مرحله یه عکسی بگیر با جناب کاتالیزور بیشتر تر آشنا بشیم
دمت گرم![]()
من تا اونجایی ک میدونم کاتالیزور از خارج شدن گاز های سمی و ... ک برای محیط زیست خوب نیست را جلوگیری میکنه اما اگه برداشته بشه یا داخلش خالی بشه اوووووووووف چی میشه واقعا تاثیر محسوسی تو شتاب و سرعت داره.
در عمل اگه برداشته بشه زیاد محیط را داغون نمیکنه . من با کاتالیزوری ک توش خالی شده بود رفتم معاینه فنی هیچ مشکلی نداشته ، دیدین ک توی معاینه فنی 1 لوله را میذارن داخل اگزوز تا گازهای خروجی را اندازه بگیره اما وقتی روی ماشین من گذاشت با اینکه کاتالیزور نداشت اما مقدار گازهای خروجیش نرمال بود.
ممکنه حداکثر دو -سه اسب توان بهتر شه ولی برداشتن بی دلیلش کار غلطیه.منبع کاتالیست قیمت بالایی داره دور و بر 300 تومن و داخلش از فلزات کمیاب و بسیار گرانبها(گرانتر از طلا) بر روی سطوح سرامیکی استفاده شده تا عمل اکسیداسیون-احیاء گازهای خروی اگزوز رو تسهیل و تسریع کنن. عمر مبدل کاتالیست معمولاً دو-سه ساله.حتی اگه میخواین برش دارین مثل کاری که من چند سال قبل کردم بذارین عمرش تموم شه بعد درش بیارین.
این تاپیک نسبتاً قدیمی رو حتماً ببینین:
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=217012
من اینطوری حس میکنم چون خیلی راحت دور موتور بالا میره ولی تو دستی نمیشه تا این اندازه بهش فشار آورد. البته این تجربه شخصیه خود منه. چون هم با اتومات رفتم هم با دستی .
---------- Post added at 02:48 PM ---------- Previous post was at 02:45 PM ----------
دنده پارک با ترمز دستی فرق میکنه.
فکر میکنم دنده پارک همون حکم ترمز معمولی رو داره. البته فکر میکنم. در کل در هنگام پارک حتما دنده رو روی P بزارید. مراقب باشید ماشین اصلا در حال حرکت نباشه.
دوستانی 206 اتومات دارن حتما مراقب باشن هنگام تعویض دنده پاتون رو حتما تا انتها روی ترمز بزارید و بعد دنده رو از روی پارک به روی D بیارین.
چون اگر کیت دنده خراب بشه حدود 1 تومن پیاده میشین.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)