تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 275 از 1045 اولاول ... 175225265271272273274275276277278279285325375775 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,741 به 2,750 از 10449

نام تاپيک: ▓ Microsoft Word سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

داره خودمونی میشه H_E_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

من پيشنهاد ميكنم فايل وردتون رو پس از باز كردن به يه نام ديگه و در يه مكان ديگه ذخيره كنيدو چك كنيد ببينيد باز هم مشكل هست يا نه
    خوب، وقتی خواستم این کار رو بکنم دیدم تمام گزینه ها و دکمه ها بجز print و open غیر فعالند همین طور گزینه های راست کلیک، هیچ مدله هم متنشو نتونستم کپی پیست کنم

حـــــرفـه ای wordist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

خوب، وقتی خواستم این کار رو بکنم دیدم تمام گزینه ها و دکمه ها بجز print و open غیر فعالند همین طور گزینه های راست کلیک، هیچ مدله هم متنشو نتونستم کپی پیست کنم
    البته منظور من كپي و پيست كردن نبود بلكه منظورم save as بود

با جستجو در اينترنت فكر ميكنم جواب رو پيدا كردم البته شما گفته يوديد كه فايلي با پسوند Doc در ورد 2007 داريد كه اشتباه هست چون در .رد 2007 پسوند فايلهاي ورد Docx هست

شما براي حل شدن اين مشكل كافيه كل متن رو انتخاب كنيد (CTRL+A) و سپس روي متن كليك راست كرده و گزينه Remove Content Control رو بزنيد

موفق باشيد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

با سلام
    چطور می توانم در ورد سطرهای خالی بین نوشته ها را پیدا کنم
    با تشکر

داره خودمونی میشه H_E_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

با جستجو در اينترنت فكر ميكنم جواب رو پيدا كردم البته شما گفته يوديد كه فايلي با پسوند Doc در ورد 2007 داريد كه اشتباه هست چون در .رد 2007 پسوند فايلهاي ورد Docx هست

شما براي حل شدن اين مشكل كافيه كل متن رو انتخاب كنيد (CTRL+A) و سپس روي متن كليك راست كرده و گزينه Remove Content Control رو بزنيد

موفق باشيد
    بله فایل هایی که با خود word2007 ساخته میشند با پسوند docx هستند اما من این فایل رو خیلی وقت پیش و با word2003 ساخته بودم و پسوند فایل doc هست(و الان بجز Office2007 تنها به OpenOffice.Org 3 دسترسی دارم)
    وقتی این فایل رو باز میکنم(توی word) هیچ شرتکات و هیچ دستوری اجرا نمیشه، تمام گزینه های تمام منو ها و همینطور راست کلیک ، غیر فعالند

توی OpenOffice.Org Writer هم فایل رو پروتکت نکردم(کاملا مطمینم و شک ندارم)

داره خودمونی میشه Sufia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سابه

پيش فرض

با سلام
    با تشکر
    باید کادر Find رو باز کنی ( از منوی Edit انتخاب گزینه Find و یا فشارکلیدهای ترکیبی Ctrl+F با هم که کلید میانبرش هستن)

پایین کادر Find روی دکمه More کلیک کن تا گزینه های بیشتری داشته باشی ( اگر به جای More دکمه Less رو داری که مشکلی نیست)

توو کادر Find what کلیک کنید و بعد :

روی دکمه Speical کلیک کن تا منوش بازشه از این منو گزینه Paragraph Mark رو انتخاب کن و بعد با استفاده از دکمه Find next مرحله پیدا کردن رو شروع کن و ادامه بده.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

بله فایل هایی که با خود word2007 ساخته میشند با پسوند docx هستند اما من این فایل رو خیلی وقت پیش و با word2003 ساخته بودم و پسوند فایل doc هست(و الان بجز Office2007 تنها به OpenOffice.Org 3 دسترسی دارم)
    وقتی این فایل رو باز میکنم(توی word) هیچ شرتکات و هیچ دستوری اجرا نمیشه، تمام گزینه های تمام منو ها و همینطور راست کلیک ، غیر فعالند

توی OpenOffice.Org Writer هم فایل رو پروتکت نکردم(کاملا مطمینم و شک ندارم)
    شما مورد save as رو هم امتحان كرديد؟

و ديگه اينكه اونو تازگي در ورد 2003 باز كرديد !؟

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

با سلام
    با تشکر
    باید کادر Find رو باز کنی ( از منوی Edit انتخاب گزینه Find و یا فشارکلیدهای ترکیبی Ctrl+F با هم که کلید میانبرش هستن)

پایین کادر Find روی دکمه More کلیک کن تا گزینه های بیشتری داشته باشی ( اگر به جای More دکمه Less رو داری که مشکلی نیست)

توو کادر Find what کلیک کنید و بعد :

روی دکمه Speical کلیک کن تا منوش بازشه از این منو گزینه Paragraph Mark رو انتخاب کن و بعد با استفاده از دکمه Find next مرحله پیدا کردن رو شروع کن و ادامه بده.

سلام

البته با اين روشي كه دوستمون توضيح دادن انتهاي همه پاراگراف ها پيدا ميشن و از جمله پاراگراف هاي خالي و اين احتمالا منظور سوال نيست

چون سوال ميگه سطرهاي خالي بين پاراگراف !!!

به نظر من همون روش دوستمون با يه تغيير كوچك بهتر عمل ميكنه و اونم زدن دوبار گزينه Paragraph Mark در كادر Find what هست

اينجوري بهتر ميشه به جواب سوال نزديكتر شد

هر دو موفق باشيبن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام

البته با اين روشي كه دوستمون توضيح دادن انتهاي همه پاراگراف ها پيدا ميشن و از جمله پاراگراف هاي خالي و اين احتمالا منظور سوال نيست

چون سوال ميگه سطرهاي خالي بين پاراگراف !!!

به نظر من همون روش دوستمون با يه تغيير كوچك بهتر عمل ميكنه و اونم زدن دوبار گزينه Paragraph Mark در كادر Find what هست

اينجوري بهتر ميشه به جواب سوال نزديكتر شد

هر دو موفق باشيبن

سلام
    خیلی ممنون از اینکه دوستان راهنماییم کردید
    این روشها را انجام دادم ولی مشکلم حل نشد
    من می خواستم سطرهای خالی را وقتی پیدا کرد بوسیله فرمانdelet موجود در کادر replace پاک کنم ولی اینجوری متن دو سطر به هم پیوسته می شود و این اصلا مد نظر من نیست لطفا کمکم کنید
    با تشکر دوباره

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

سلام
    خیلی ممنون از اینکه دوستان راهنماییم کردید
    این روشها را انجام دادم ولی مشکلم حل نشد
    من می خواستم سطرهای خالی را وقتی پیدا کرد بوسیله فرمانdelet موجود در کادر replace پاک کنم ولی اینجوری متن دو سطر به هم پیوسته می شود و این اصلا مد نظر من نیست لطفا کمکم کنید
    با تشکر دوباره
    سلام

ببينيد دوست عزيز درست مطرح نكدن سوال و ناقص مطرح كردن اون ، جواب موردنظر شما رو در پي نداره

شما سوال كرده بودين كه چگونه ميتونم سطرهاي خالي رو پيدا كنم

نگفته بودين كه به چه صورت ميشه اين سطرها رو پيدا و حذف كرد

راه حل ساده است

شما يا زدن CTRL+H كادر Replace رو باز كنين و به همون روشي كه من در پست قبلي گفتم در كادر Find what دوبار گزينه Paragraph mark رو بزنين و در كادر Replace with يه بار اون گزينه رو بزنين و جايگزيني كنيد

اين كار باعث ميشه دو تا اينتر پشت سر هم تبديل بشه به يك اينتر و متن اصلاح بشه

10. این کاربر از wordist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض مشکل پرینت صفحات تمام رنگی در word

با سلام به همه دوستان عزیز من وقتی که توی word صفحه ای رو رنگ می کنم با background یا page color هنگام پرینت همیشه یه حاشیه سفید دور کاغذ میده که این برای کارم بسیار نا خوشاینده چون من می خوام که تمام کاغذ بدون هیچ حاشیه ای رنگ یا طرح مورد نظرم باشه .البته این مسئله هیچ ربطی هم به تنظیمات marginنداره وچه توی این تنظیمات چه توی تنظیمات پرینتر هرچه قدر دست کاری کردم هیچ فایده ای نداشت .می خوام بدونم آیا شما هم همین مشکل رو دارید وکسی هست که بدونه چطور میشه بی هیچ حاشیه ای تمام کاغذ رو رنگی گرفت؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •