پراید هاچبک مدل 77 کره ای رو میتونی با 5800 الی 6200 پیدا کنی که ماشین خوبی هم هست! نخواستی میتونی یه پراید مدل یا 85 بگیری!84
به وارداتی هایی که حجم موتورشون از 1300 سی سی کمتر باشه تعلق میگیره مثل تویوتا یاریس! به بقیه تعلق نمیگیره!
پراید هاچبک مدل 77 کره ای رو میتونی با 5800 الی 6200 پیدا کنی که ماشین خوبی هم هست! نخواستی میتونی یه پراید مدل یا 85 بگیری!84
به وارداتی هایی که حجم موتورشون از 1300 سی سی کمتر باشه تعلق میگیره مثل تویوتا یاریس! به بقیه تعلق نمیگیره!
سلام
پوریا جان میتونم یه هاچ بک مشکی مدل 84 و 85 تمیز گیر بارم
تا 7.5 هم میتونم پول بدم ؟
دبگه گزینه ی مناسبی به جز پراید ندارم ؟
بله میتونید!
گزینه که زیاد هست اما دردسر داره مثلا آردی که فکر نکنم زیر بار این ننگ برید!که آردی سوار شید! یا لنسر یا حتی میشه هوندا سیویک هم گیر آورد! فکر کنم پژو 206 مدل 81 هم میشه با 8 تومن پیدا کرد اما خوب خیلی تمیزش رو نه!
اقا پژو 405 استیشن یشمی مدل 79
6 ملیون و 800 هزار خوبه؟
سلام بنده میخوام ماشین بگیرم
بین ریو و گل موندم نظر خودم هم بیشتر رو گل هست
به نظر شما کدوم بهتره ؟
عیب نقص و مزیتش رو هم ذکر کنید بی زحمت
لطفا معیاراتونو بگین تا بهتر بتونیم راهنمایی کنیم پیشنهاد مبکنم یک بار قوانین بخش مشاوره رو بخونین
من شخصا گل رو بهتر میدونم
من گل داشتم ولی ماشین جاداری نیست 4 نفر به زور جا میشن
معیار ها :
قدرت موتور قدرت بدنه راحتی جا برای 2 نفر حداکثر 3 نفر
خدمات پس از فروش قیمت قطعات کیفیت ساخت
من برای 2 نفر نهایتا 3 نفر میخوام
واسه این تعداد شک نکن گل بهتره!البته اگه نظرت فقط بین اینهاست وگرنه تو این رنج میتونی 206 اتومات بگیری که از لحاظ سواری یه پله از گل بالاتره یا حتی یه کم رو پولت بذاری میتونی یه ورنا موتور جدید بگیری که ماشین فوق العاده نرم و بی آزاریه!
ممنون از پاسخها
کلا از 206 خوشم نمیاد ولی ورنا چنده ؟
خدمات پس از فروش گل چطوره ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)