ببخشید میشه یه سری اطلاعات در باره سیمز2 زندگی شبانه بدید مثلا چه جوری میشه یه خون اشام دید؟ ممنون
ببخشید میشه یه سری اطلاعات در باره سیمز2 زندگی شبانه بدید مثلا چه جوری میشه یه خون اشام دید؟ ممنون
[quote=sanjy;2580075]ببخشید میشه یه سری اطلاعات در باره سیمز2 زندگی شبانه بدید مثلا چه جوری میشه یه خون اشام دید؟ ممنون[/quote]
1-سلام دوست عزيم!
2-خوش اومدي!
3-The sims 2 night life يا همون زندگي شبانه يك پك الحاقي هستش كه يه عالمه آيتم جديد(همون وسايل و...)
و چندين چيز ديگه به بازيت اضافه ميكنه!
اگه ميخواي دراكولا(خون آشام)ببيني شبا برو پرسه بزن البته بهتره اطراف رستورانا نري چون اونجا نمياد.
منظورم از پرسه زدن اينه كه برو توي شهري كه نايت لايف به سيمس اضافه ميكنه كه اسمشو يادم نيست
برو به كلوب ها و خيلي چيزا غير از رستوران ها.وقتي بري ميبينيش.
(البته بعضي وقت ها)
اگه هم ميخواي خون آشام بشي برو باهاش آشنا شو بعدش از خونت به اون زنگ بزن تا بياد پيشت و خونتو بخوره
تا تو هم خون آشام يا دراكولا شي.
خب اگه ميخواي كه DELUXE نصب بشه بايد بقيه پكارو پاك كني و خود SIMS رو هم پاك كني.تا DELUXEبرات نصب بشه!
موفق باشي!
ای بابا پس بیخیالش میشم اگه اونو نصب کنم بعدش نمیشه بقیه ی پک ها رو نصب کرد؟
یه سوال دیگه وقتی به یک فر چیزی هدیه میدی مهمه که داخل اون چی باشه آخه بازش نمی کنن؟!؟
چرا میره توی کوله پشتیشون
نه منظورم اینه که برای فرد مقابل شی داخل هدیه مهمه کی چی باشه؟ یعنی براش مهمه که سنگ باشه یا نقشه یا گنج؟
یه سوال دیگه هم دارم: مگه مرد ها هم بچه دار میشن؟!؟ آخه داشت آسمون رو نگاه می کرد که یهو بشقاب پرنده اومدو بردش بعد از چند ساعت برگشت فردا که شد در یک لحظه حالش بهم خورد و بعد هم شکمش بزرگ شد!
حالا با این اوصاف بچه چی میشه؟
نه فكر نكنم براش مهم باشه كه چي هديه بدي من تا حالا استخوان هم هديه دادم حتي گوجه فرنگي هم هديه
دادم.ولي با وقتي كه به اون يك چيز قيمتي ميدم فرقي نميكنه!!!!
بعدش ميشه بقيه پكا روش نصب كني.چون كه deluxe هم سميس 2 هست هم خودش هم نايت لايف و يكي 2 تا
ديگه هم هست!
آره بچه دار ميشن.
احتمالا خيلي(البته فكر كنم)به اين چيزا علاقه داشته منظورم آدم فضايي هست.
اون بچه،بچه ي معمولي نيست كه!!!اون يك بچه ي فضايي هستش كه رنگش هم سبز هست.
موفق باشي
با تشكر
امير![]()
آخه چند تا هی میان میرن. اسماشونم مختلفه. قیافه هاشونم مختلفه.
زمینو که سگا میکنن؟ من تا حالا توشو نگاه نکردم!!
تایید میشه.
میشه انگلیسیش رو بگی؟
این فضایی ها مال کدوم پک هست؟ من تاحالا فضایی ندیدم بیاد خونم!!! فقط توی اون شهر خاکیه یه خونواده دارم که سبزن. چیکار کنم بیان؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)