تک فایل حدود 130-140
با احترام
تیم مدیریت انجمن
تک فایل حدود 130-140
Last edited by حسین رشتی; 18-02-2010 at 02:50.
ازین به بعد بدین من فایلاتون رو واستون دانلود میکنم..
سرعت دانلود بالا هم اصلا حال نمیده.. زود همه چی دانلود میشه و دیگه هیچی نداری که سیستمتو روشن بذاری و صبح اصلا هیجان نداری ببینی چقدر از فایلات دانلود شده..
از همه مهمتر نرم افزاری که پدرام معرفی کرده هم بیکار می مونه..![]()
لطفا از بچه های پارس آنلاین بیان نظر بدن سرعت دانلود رپید و تورنتشون شب و روز چقدره . ببینیم طبق فرمایش دوستان این خراب کاری از طرف شرکته یا از جاهای بالاتر . امشب سرعت دانلود مستقیم ( خط 3 اندیشه اشتراک 128 ) بدون استفاده از هیچ نوع نرم افزار دانلودر بین 90 الی 110 کیلو بایت و خوب بوده اما سرعت دانلود تورنت هم الان که 2 شبه بین 10 الی 15 کیلو بایته .
من تا جایی که می دونم کاربرای پارس هم برای رپید و تورنت مشکل افت سرعت دارن و خودم از نزدیک خونه دوستم این رو تست کردم و حتی در مورد دانلود تو شبا هم این افت سرعت وجود داره ... آقا ابراهیم هم که از پارس اشتراک دارن همین رو می گن . لطفا کاربرای دیگه هم که جاهای دیگه اشتراک دارن در این مورد نظر بدن وضعیت سرعت دانلودشون تو شب و روز چطوریه. چون فقط وقتی می تونیم درست قضاوت کنیم که وضعیت شرکتای دیگه رو هم بدونیم .
با عرض معذرت پست 2 بار فرستاده شد حذفش کردم ! این سایت خودمون هم که همش قاط میزنه بعضی وقتا صفحاتش خوب لود نمی شن در حالی که بقیه صفحات هیچ مشکلی ندارن !![]()
Last edited by birak; 18-02-2010 at 03:00.
آقا این لیچ چیه به منم یه کمکی بکن اکانت رپید داریم الان 2زار نمی ازره!!
سلام دوستان من دیروز زنگ زدم اندیشه گفتم این چه وضعیه چرا با راپید مگا اپلود و...نمی شه کار کرد یه جوابی دادن که براتون می نویسم یه اقایی تو بخش فنی بود که می گفت این یه روش جدیده که مخابرات راه انداخته در واقع سرعت یکسری از سایتها رو که میشه ازش فایلهای فیلم و موسیقی گرفت رو اینقدر پایین می یاره که عملا نشه باهاشون کار کرد.و می گفت میتونین زنگ بزنین به همه دوستاتون تو شهرهای دیگه تهران مشهد بپرسین که ایا اونا هم این مشکلو دارن یا نه.
می گفت تا دیروز یو تیوب فیس بوک براشون مهم بود امروز جی میل راپید .......
ازش پرسیدم کی درست می شه گفت اصلا معلوم نیستما این کارو نکردیم که بدونیم
میگم اگه اینطوری پیش بره تا چند وقت دیگه باید انتظار بسته شدن میل یاهو خود یاهو وحتی گوگل رو هم داشته باشیم و در واقع به گفت وزیر محترم می رسیم که می فرمایند در صورتی که اینترت ملی راه اندازی شود دیگر نیازی به .............
به هر حال به نظرم حرفشون منطقی می اومد مریض که نیستن بخوان عمدا مشترکاشونو ناراضی نگه دارن هر چی مشترکاشون راضی تر باشن بیشتر می شن و اونا بیشر پول در می یارن و کیه که از پول بدش بیاد من که می میرم براش
من به این نتیجه رسیدم که تو ایران به هیچ وجه نمیتونی با اطمینان صبح از خواب بیند شی و ببینی چیزی تغیرنکرده چه برسه یا اینترنت که هر ساعت دوستان بالا یه سازی میزنن و به نظر می یاد ما باید هنررقصمون رو ارتقا بدیم![]()
هروقت که اسمت رو میخونم به یاد پلوکباب میفتم...ای بابا..
سرعت دانلود من که خوبه..
2تا فایل یکیش بالای 100 و یکیش هم بین 70-80
البته شبای پیش بهتر بود
قربون اندیشه برم که اینقدر سرعتاش توپهههه..![]()
حالا اینا رو بیخیال شما کجای این سرزمین سبز زندگی میکنی مگه سرعتت اینقدر بالاست اگر نمیخوای عمومی بگی به پروفایل پیغام بده.
@ xen
یه جواب برات تو این پست گزاشتم چک کن
اگه log راپیدمو بزارم همه میخندین 70 مگ دانلود کرده بودم برای تست 7 گیگ کم کرده بود البته 3 شنبه هاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
@ Kiuq
این حسین آقا من حدس میزنم مرگز گلسار باشه 722
فک کنم تو یکی از پست های قبلتر گفته بود
@ birak
سرعتت خیلی خوبه که داداش بدون دانلودر 90 تا 110با دانلودر چنده پس
سرعت راپید بین 10 تا 13 کیلو بایت تک لینک تک کانکشن فرقی هم با زیاد کردن لینک ها یا کانکشن ها نمیکنه
من از تورنت استفاده نمیکنم ولی یکی از دوستام که کافی نت داره و از پارس هم خط گرفته بهم گفت بین 8-12 کیلو بایت هست
مال اون 512 هست خط 322
@alves2774
اباید اسم هند رو بدن به ایران بگن سرزمین عجایب باور نکردنی
میترسم یه روز صبح پاشیم ببینیم اندیشه و پارس هم فی لت ر کردن
هیچی چیز بعید نیست
به قول تبلیغ صا ایران هر روز بدتر از دیروز![]()
Last edited by ebrahim_cid; 18-02-2010 at 10:56. دليل: ;-??
این چه وضیعتیه اندیشه چرا شبا اینجوریه سرعت دیشب افتضاح بود .
اینجوری پیش بره من ماه بعد میرم پارس آنلاین![]()
ما خونمون راهنمایی رانندگیه (بین چهار راه گلسار و گلباغ نماز) - داخل کوچه استاد معین .. پلاک ...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)