تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 275 از 416 اولاول ... 175225265271272273274275276277278279285325375 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,741 به 2,750 از 4151

نام تاپيک: Naruto / بحث مانگای ناروتو

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

احتمالا این جا دیگه خود کیوبی رسما یک چند کیلو چاکرای خفن به ناروتو بده یا این که رسما بره توی حالت بیجو.
    ناروتو توی بد شرایطی گیر کرده
    آخر مانگا یه تیکه از قسمت بعد رو نشون میده که ناروتو توی دهند اون بیجو گیر کرده و داره زور می زنه !!! احتمالا کیوبی یه کاری می کنه ...
    اون خنده های زیرکانه کیوبی منو کشته ...خیلی این کیوبی و مادارا به هم میان !!! کاش یه چند تا فیلر توپ بعد ها ازشون بسازند!!!جایی نیست بریم بگیم فیلر سفارشی برامون بسازن بهتر از این فیلر های درپیت اینو-چوجی-شیکا هستش که !!!
    این قسمت جالب ترین پارتش صحبت کیوبی و هاچیبی بود
    اون تیکه ای که هیاچیپی به ناروتو گفت که بیجو ها هم احساس دارن فکر کنم یه منظور خاصی داشت !!! مخصوصا این که قبل یکی از این بیجو ها فکر کنم به توبی حمله کرد ...شاید نارتو این سری می خواد با فک زدن هاش بیجو ها رو گول بزنه و به راه راست هداین کنه و کاکاشی و گای هم می شن جینچوریکی !!!! (شوخی بود ) ولی فکر کنم ناروتو ( کیشیموتو) یه برنامه خاص برای این بیجو ها داشته باشه ..چون نمیشه همین جوری ولشون کرد توی داستان ..باید یه چیزی بشن ..

در مورد قدرت های خاص روباهیش هم هر چی فکر کردم چیزی به ذهنم نرسید که در مورد این روباه خاص باشه مثلا الان 8دم هشت پائه شنا میکنه و زیر اب نفس میکشه و جوهر تو بدنش داره یا مثلا 7دم (دختر مو ابی رنگه) پرواز میکنه و...
    یادمه اوایل داستان (اون قسمت های اول ) یه جا گفت کهخ زمانی که روباه قرمز اتشین در جایی احضار میشن یا رویت می شد خرابی های بسیاری به وجو می امد !! آب دریا ها بالا می آمد ..کوها ریزش می کرد ..جنگل ها می سوخت !! و دهکده ها ویران می شن ..شاین منظورش این بوده که همه قدرت های 5 گانه طبیعت رو این کیوبی باید داشته باشه ... چون گویا هر کدوم این بیجو ها به تناسب دم هاشون قدرت های ویژه ای دارن ...
    راستی خبری از بیجوی گای نیست !!! فکر کنم اون رو بین بیجو ها نیدم ..همونی که ناروتو توی فصل اول باهاش مبارزه کرد !!! مگه بیجو ها چاکراشون رو منتقل نمی کردند که به اون هیولا مانند توی غار ...پس اینها چه جوری توی بدن این جینچوریکی های مرده احضار می شن !!!

یکی از قدرت های کیوبی یا همین روباه سرعت زیاد اون در مبارزاته...باقیش رو نمیدونم
    توی مبارزه با لرد اوروچی اوایل فصل یه چند تا چشمه نشون داد ولی قدرت کاملش نبود...سرعتش که یادکه ...یه چیزی تو مایه های بمب چاکرایی هم داشت !!! بقیش معلوم نیست ..

با این صحبت هایی که بین هاچیبی و کیوبی رد و بدل شد فکر کنم قبلا همه بیجوها با هم زندگی میکردن یا این که با هم ارتباط داشتن
    چون مثل این که یک سری خاطرات از گذشته خودشون دارن
    دقیقا و گویا از حال و روز هم خبر هم داشتند ..مثلا کیوبی در مورد هاچیبی و کیلر بی می دونست . هاچیبی هم در مورد بقیه بیجو ها .... احتمالا بگن که همشون زاده یک بیجو هستند پس یه نسبت فامیلی هم با هم دارن !!!
    Last edited by kortol; 20-12-2011 at 00:11.

2. 2 کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

آخر مانگا یه تیکه از قسمت بعد رو نشون میده که ناروتو توی دهند اون بیجو گیر کرده و داره زور می زنه !!! احتمالا کیوبی یه کاری می کنه ...
    اون خنده های زیرکانه کیوبی منو کشته ...خیلی این کیوبی و مادارا به هم میان !!! کاش یه چند تا فیلر توپ بعد ها ازشون بسازند!!!جایی نیست بریم بگیم فیلر سفارشی برامون بسازن بهتر از این فیلر های درپیت اینو-چوجی-شیکا هستش که !!!
    اون تیکه ای که هیاچیپی به ناروتو گفت که بیجو ها هم احساس دارن فکر کنم یه منظور خاصی داشت !!! مخصوصا این که قبل یکی از این بیجو ها فکر کنم به توبی حمله کرد ...شاید نارتو این سری می خواد با فک زدن هاش بیجو ها رو گول بزنه و به راه راست هداین کنه و کاکاشی و گای هم می شن جینچوریکی !!!! (شوخی بود ) ولی فکر کنم ناروتو ( کیشیموتو) یه برنامه خاص برای این بیجو ها داشته باشه ..چون نمیشه همین جوری ولشون کرد توی داستان ..باید یه چیزی بشن ..

یادمه اوایل داستان (اون قسمت های اول ) یه جا گفت کهخ زمانی که روباه قرمز اتشین در جایی احضار میشن یا رویت می شد خرابی های بسیاری به وجو می امد !! آب دریا ها بالا می آمد ..کوها ریزش می کرد ..جنگل ها می سوخت !! و دهکده ها ویران می شن ..شاین منظورش این بوده که همه قدرت های 5 گانه طبیعت رو این کیوبی باید داشته باشه ... چون گویا هر کدوم این بیجو ها به تناسب دم هاشون قدرت های ویژه ای دارن ...
    راستی خبری از بیجوی گای نیست !!! فکر کنم اون رو بین بیجو ها نیدم ..همونی که ناروتو توی فصل اول باهاش مبارزه کرد !!! مگه بیجو ها چاکراشون رو منتقل نمی کردند که به اون هیولا مانند توی غار ...پس اینها چه جوری توی بدن این جینچوریکی های مرده احضار می شن !!!

توی مبارزه با لرد اوروچی اوایل فصل یه چند تا چشمه نشون داد ولی قدرت کاملش نبود...سرعتش که یادکه ...یه چیزی تو مایه های بمب چاکرایی هم داشت !!! بقیش معلوم نیست ..

دقیقا و گویا از حال و روز هم خبر هم داشتند ..مثلا کیوبی در مورد هاچیبی و کیلر بی می دونست . هاچیبی هم در مورد بقیه بیجو ها .... احتمالا بگن که همشون زاده یک بیجو هستند پس یه نسبت فامیلی هم با هم دارن !!!
    جواب میدم خودت تطبیق بده

فیلر ها که متأسفانه از قبل تعیین شدن و نسبت به فیلر های ناروتوی کودک هیچی نیستن دیگه باید ساخت دیگه... 2 تا فیلر دیگه داریم یعنی 3 هفته دیگه از اول 2012 میریم تو نخ داستان اصلی تازه میرسیم به جایی که ناروتو میرسه به مقصدش!!

خب در مورد کیوبی میشه نظریه هایی داد
    مثلا اینکه کیوبی خیلـــی راحت برگشته میگه hurry up and finish them یعنی یه خبرایی هست چون کیوبی از لحاظ تعداد دم از همه بیشتره یعنی قویتره و این شامل Tailed Beast Bomb و قدرت های خاص خودش هم میشه + اینکه من میگم این کیوبی نقطه ضعف احساسی و قدرتی همه رو میدونه و سنش از همه بیشتره. شاید هم بتونه یجوری کنترل همه رو بدست بگیره و حتی متحدشون کنه!

ولی اون قسمت های روباه اتشین و کوه و جنگل و... کجای ناروتو بوده که ما ندیدیم؟ تا جایی که من یادمه در مورد کیوبی هیچ چیزی گفته نشده و تنها چیزایی که دیدیم قدرت سریع خوب شدنش بوده و اون حالت انسان-حیوان رو هم که همه دم دار هاشون دارن...

بیجوی گای هم واقعا نفهمیدم گای مگه بیجو داشت؟؟! ناروتو باهاش مبارزه کرد؟!

اون مجسمه ی توی غار هم که یه محل واسه ذخیره و استفاده بود که توبی واسه درست کردن اون 10000 زتسو سفید ازش استفاده کرد و الانم همون بیجو ها رو دوباره به بدن های قبلیشون برگردونده که به احتمال بسیار زیاد جینچوریکی ها رو با استفاده از فن ریننگان زنده کرده.....

در مورد اشنایی این بیجوها با هم یه چیزی به ذهنم اومد که هاشیراما سنجو هوکاگه اول قدرت سرکوب این بیجو ها رو داشته و همه رو توی همون جنگل ممنوعه که مسابقات چونین توش برگذار شد نگه میداشته بعدش برای تعادل قدرت 9 تاشون رو تقسیم کرده بین دهکده ها... البته در مورد اینکه کیوبی از هاچیبی و بی خبر داشت دیگه...

در مورد توبی هم یه نظریه دارم
    اونجایی که 5دم قاطی کرد و گفت "چطور میتونم اجازه بدم اینطوری کنترل بشم..." دیدیم که یه زنجیر از دست توبی خارج شد و گردن 5دم رو گرفت دقیقا فنی که اوزوماکی کوشینا استفاده میکرد... بعلاوه اوزوماکی ها معروف بودن بخاطر فن های مهر کنندشون که تو دهکده کونوها فقط کوشینا و استادش که اوزوماکی بودن میتونستن کیوبی رو سرکوب کنن، بعلاوه توبی میدونست که ناگاتو یه اوزوماکیه و دیگه هیچکس حتی جیرایا نمیدونست! از طرفی شارینگان توبی همیشه فعاله با این حال ازش چاکرا کم نمیکنه یعنی ویژگی های هر دو قبیله اوچیها و اوزوماکی رو داره. و البته برای اینکه توبی بتونه ریننگان داشته باشه باید بدن سنجو یا اوزوماکی داشته باشه. با این اوصاف توبی یحتمل یه رگ از اوچیها داره یه رگ از اوزوماکی (و نه سنجو چون چاکرای توبی مثل اوزوماکی ها زیاده)

واقعا دیگه سوال بزرگی شده که این توبی کی هست....

4. 2 کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

یادمه اوایل داستان (اون قسمت های اول ) یه جا گفت کهخ زمانی که روباه قرمز اتشین در جایی احضار میشن یا رویت می شد خرابی های بسیاری به وجو می امد !! آب دریا ها بالا می آمد ..کوها ریزش می کرد ..جنگل ها می سوخت !! و دهکده ها ویران می شن ..شاین منظورش این بوده که همه قدرت های 5 گانه طبیعت رو این کیوبی باید داشته باشه

!!!!!
    اینو کجا گفت ؟!

چیزی که مشخصه اینه که توبی یک شخصیت شناخته شده و احتمالا بزرگ و ترسناکیه.
    اگه دیدار کیسامه و توبی یادتون باشه اونجا توبی ماسکش رو برمیداره و خودش رو به کیسامه نشون میده و اون هم به شدت تعجب میکنه و میترسه.

پس باید یک شخصیت معروفی باشه...فکر کنم ایتاچی هم چهره توبی رو دیده باشه به همراه پین...زتسو هم که رفیق شفیق توبیه

توبی هم فکر کنم مثل اروچیمارو یک بدن Immortal یا همون فناناپذیر داشته باشه . توبی اگه از خاندان اوچیها اگر بود چه احتیاجی به همچین کولکسیون عظیمی از شارینگان داشت ؟!

نکته دوم این که شارینگان اون رو حالت ابتدایی و سه نقطه قرار داره و نه مانگکیو شارینگان داره و نه اترنال مانگکیو شارینگان.
    بعد از کشتن ایتاچی هم میتونست مانگکیو اون رو استفاده کنه که باز هم این کار رو نکرد و اونا رو به ساسکه داد.

پس همچین شخصی که نمیتونه مانگکیو و ریننگان رو فعال کنه مطمئنا از خاندان اوچیها نیست.

توبی هر کی هست از مادارا هم قویتره.

6. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

!!!!!
    اینو کجا گفت ؟!

چیزی که مشخصه اینه که توبی یک شخصیت شناخته شده و احتمالا بزرگ و ترسناکیه.
    اگه دیدار کیسامه و توبی یادتون باشه اونجا توبی ماسکش رو برمیداره و خودش رو به کیسامه نشون میده و اون هم به شدت تعجب میکنه و میترسه.

پس باید یک شخصیت معروفی باشه...فکر کنم ایتاچی هم چهره توبی رو دیده باشه به همراه پین...زتسو هم که رفیق شفیق توبیه

توبی هم فکر کنم مثل اروچیمارو یک بدن Immortal یا همون فناناپذیر داشته باشه . توبی اگه از خاندان اوچیها اگر بود چه احتیاجی به همچین کولکسیون عظیمی از شارینگان داشت ؟!

نکته دوم این که شارینگان اون رو حالت ابتدایی و سه نقطه قرار داره و نه مانگکیو شارینگان داره و نه اترنال مانگکیو شارینگان.
    بعد از کشتن ایتاچی هم میتونست مانگکیو اون رو استفاده کنه که باز هم این کار رو نکرد و اونا رو به ساسکه داد.

پس همچین شخصی که نمیتونه مانگکیو و ریننگان رو فعال کنه مطمئنا از خاندان اوچیها نیست.

توبی هر کی هست از مادارا هم قویتره.
    کی گفته توبی اترنال نداره؟؟ تا حالا توبی رو ندیدیم با اترنال ولی این دلیل نمیشه
    مثلا مادارا که از تابوت اومد بیرون شارینگانش 3 نقطه بود بعد کردش اترنال مانگکیو بعد ریننگان
    در مورد اینکه توبی نتونست ریننگان رو خودش فعال کنه هم هنوز یه سری پیش نیاز هاش رو نشده مثل اینکه راز بدن مادارا چی بوده...؟ و اینکه روی اون سنگ اوچیها چی نوشته شده و...
    در مورد شارینگان هم جوابی ندارم ولی خب وقتی کل خاندان اوچیها نابود شده به قول خود توبی میگه "store up on good eyes" که در مورد ساسکه به کار برد، شاید بد نباشه که کلی چشم جمع کنه شاید یه زمان به کار اومد مثل همین الان که به هر کدوم از جینچوریکی های قدیم یه شارینگان داده...

ولی خدایی کیشیموتو در مورد توبی خیلی خوب کار کرده

8. 2 کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

مثلا مادارا که از تابوت اومد بیرون شارینگانش 3 نقطه بود بعد کردش اترنال مانگکیو بعد ریننگان
    تا اونجایی که من دیدم توبی مانگکیو نداره...حتی موقعی که افراد رو به بعد دیگه انتقال میداد شارینگانش سه نقطه بود
    با شارینگان سه نقطه هم اجرای همچین فنی محاله.

در مورد شارینگان هم جوابی ندارم ولی خب وقتی کل خاندان اوچیها نابود شده به قول خود توبی میگه "store up on good eyes" که در مورد ساسکه به کار برد، شاید بد نباشه که کلی چشم جمع کنه شاید یه زمان به کار اومد مثل همین الان که به هر کدوم از جینچوریکی های قدیم یه شارینگان داده...
    یا مثل جنگ با کونان که ایزاناگی زد
    ولی چطوری توبی چشم های خاندان اوچیها رو جمع کرده ؟! اون هم زمانی که همه اونا به وسیله ایتاچی و در دهکده کونوها کشته شدن؟!

10. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Gamemaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

کی‌ می‌خواد بره تو خط اصلی‌ هان؟

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

تا اونجایی که من دیدم توبی مانگکیو نداره...حتی موقعی که افراد رو به بعد دیگه انتقال میداد شارینگانش سه نقطه بود
    با شارینگان سه نقطه هم اجرای همچین فنی محاله.

یا مثل جنگ با کونان که ایزاناگی زد
    ولی چطوری توبی چشم های خاندان اوچیها رو جمع کرده ؟! اون هم زمانی که همه اونا به وسیله ایتاچی و در دهکده کونوها کشته شدن؟!
    خب پس اگه اجرای این فن انتقال که توبی استفاده میکنه با شارینگان معمولی محاله چطور اجراش میکنه؟؟

چشم ها هم خب همه رو که جمع نکرده فقط مال افراد خاصی همونطور که دنبال چشم شیسوی بود ولی دانزو سوزونده بودش...

خاندان اوچیها رو هم ایتاچی با کمک توبی کشته بود خود توبی تایید کرد این رو در واقع ایتاچی رفته بوده پیش توبی تا ازش استفاده کنه تا کل قبیله اوچیها رو اون نابود کنه تا خودش دیگه دستی نداشته باشه ولی توبی قبول نکرده...

13. 2 کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

کی‌ می‌خواد بره تو خط اصلی‌ هان؟
    تا قسمت 242 که فیلره...از قسمت 243 انیمه به روال سابق برمیگرده و داستان اصلی شروع میشه
    البته بعد از انیمه ای که این هفته منتشر میشه باید دو سه هفته ای صبر کنیم تا تعطیلات زمستانی و کریسمس تموم بشه بعد دوباره مانگا و انیمه منتشر میشه

خب پس اگه اجرای این فن انتقال که توبی استفاده میکنه با شارینگان معمولی محاله چطور اجراش میکنه؟؟
    خوب شاید اصلا فن چشمی نیست

خاندان اوچیها رو هم ایتاچی با کمک توبی کشته بود خود توبی تایید کرد این رو در واقع ایتاچی رفته بوده پیش توبی تا ازش استفاده کنه تا کل قبیله اوچیها رو اون نابود کنه تا خودش دیگه دستی نداشته باشه ولی توبی قبول نکرده...
    این صحبت کجا عنوان شده ؟! کی توبی گفت که در قتل خاندان اوچیها دست داشته؟!

15. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

یادمه اوایل داستان (اون قسمت های اول ) یه جا گفت کهخ زمانی که روباه قرمز اتشین در جایی احضار میشن یا رویت می شد خرابی های بسیاری به وجو می امد !! آب دریا ها بالا می آمد ..کوها ریزش می کرد ..جنگل ها می سوخت !! و دهکده ها ویران می شن
    ولی اون قسمت های روباه اتشین و کوه و جنگل و... کجای ناروتو بوده که ما ندیدیم؟ تا جایی که من یادمه در مورد کیوبی هیچ چیزی گفته نشده و تنها چیزایی که دیدیم قدرت سریع خوب شدنش بوده و اون حالت انسان-حیوان رو هم که همه دم دار هاشون دارن...

!!!!!
    اینو کجا گفت ؟!
    یعنی الان من بیشتر ازشما ها تعجب کردم ...دیگه قسمت اول و قسمت پایلوت مانگا رو نخونده باشید که دیگه فاتحه !!!!!
    برای شما دوستانی که شاید از مانگا های بالاتر شروع به خوندن داستان کردید :
    قسمت اول مانگا صفحه اول : انگلیسی نوشته و حداقلش سونامیش که دیگه تابلوعه !!!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اینم قسمت پایلوت مانگا هستش که در واقع خیلی ها شاید نخونده باشنش!!!! بهتره یه نگاهیبه عکس صفحه 3بندازید .... گویا ناروتو نهمین نفری هستش که میخواسته کیوبی رو کنترل کنه : و هیچ کدوم از 8 تای قبلی نتونستن اونرو کنترل و مهر کنن :
    جالبه یه نگاهی به افراد و حات هاشون بندازید :

کد:

بیجوی گای هم واقعا نفهمیدم گای مگه بیجو داشت؟؟! ناروتو باهاش مبارزه کرد؟!
    منظور بیجوی گارا بود... لعنت به این کیبورد ..همون تک دم که نارتو بعد از مسابقه چونین ها باهاش مبارزه کرد !!! نگو که اون قسمت ها رو هم نخوندی !؟!؟!!؟

اون مجسمه ی توی غار هم که یه محل واسه ذخیره و استفاده بود که توبی واسه درست کردن اون 10000 زتسو سفید ازش استفاده کرد و الانم همون بیجو ها رو دوباره به بدن های قبلیشون برگردونده که به احتمال بسیار زیاد جینچوریکی ها رو با استفاده از فن ریننگان زنده کرده.....
    اون مجسمه رو یادت باشه توی یکی ازمیدان های نبرد احضار شد ... حتی من یادمه که اینو گفت این چیه!!حتی از چوجی هم بزرگتره ....مربوط به بخشی می شه که چوجی یه دفعه بزرگ شد و بال های پروانه ایش رو بیرون آورد .

بعلاوه اوزوماکی ها معروف بودن بخاطر فن های مهر کنندشون که تو دهکده کونوها فقط کوشینا و استادش که اوزوماکی بودن میتونستن کیوبی رو سرکوب کنن
    کلا اوزوماکی ها کارشون این بوده که جینچوریکی بشن و برای حمایت از دهکدهشون هم اولین جینچوریکی میشه زن هاشیراما و مقام اوزوماکی ها رشد می کنه تا جایی که آرم مخصوص دهکدشون پشت لباس جونین و چونین ها -- میشه ..همون علامت که دایره های تودرتو هستش ...پس خیلی ها قبل از کوشینا جینچوریکی بودن و فقط کوشینا نبوده ....اصل هنر اوزوماکی ها علاوه بر چاکرای بالاشون هم قدرت های مهر کردنشون بوده و تکنیک هایی که برای مهر کردن بلد بودند ...( بخش های صحبت کوشینا با ناروتو زمان کنترل کردن کیوبی خونده بشه !)

بعلاوه توبی میدونست که ناگاتو یه اوزوماکیه و دیگه هیچکس حتی جیرایا نمیدونست! از طرفی شارینگان توبی همیشه فعاله با این حال ازش چاکرا کم نمیکنه یعنی ویژگی های هر دو قبیله اوچیها و اوزوماکی رو داره
    کجای داستان به این نکته اشاره شده ؟؟؟ ناگاتو رو جیرایا از باز مانده هاییه دهکده پیدا کرد که توی نبرد نینجاها زنده مونده بودند ...
    تنهاباز مانده اوزوماکی ها کوشینا بوده.. که به دهکده آورده میشه ...بچش هم میشه ناروتو ...

و البته برای اینکه توبی بتونه ریننگان داشته باشه باید بدن سنجو یا اوزوماکی داشته باشه.
    کجا اشاره شده که برای داشتن ریننگان باید یه رگه ازسنجو یا اوزوماکی هارو داشت ؟؟؟

مادارا که مانگیکوش رو از برادرش گرفته ..این رو همه می دونن که با در اوردن چشمهای برادرش مانگیکو خودش رو تکمیل کرد ..در واقع اولین نفر ها توی خاندان اوچیها مادارا و برادرش بودند که تونستند مانگیکو رو فعال کنن ولی مادارا ززیاد استفاده کرد و بیناییش رو ازدست داد برای همین هم در یک حرکت ناجوان مردانه چشمهای برادرش رو به خودش پیوند زد ....( البته گفته شده یه دونه از چشم هاروبه خودش پیوند زده !) و توبی ممکنه همون برادره باشه که یه چشمش شارینگان داره ولی چشم دیگش معلوم نبوده...

نه این گفته اشتباه هستش ... ایتاچی رقفت پیش توبی تا بتونه با کمک اون از شورش احتمالی اوچیها بر علیه دهکده جلوگیری کنه ...اما توبی کمک نکرد و تنها راه برای اینکه دوباره جنگی شروع نشه پایانش ازنطفه بود...قطعا ایتاچی نمی تونست کل دهکده کونوها رو نابود کنه پس سخت ترین تصمیم ممکن رو گرفت ..
    اگه میخوای بدونی چرا خاندان اوچیها میخواسته شورش کنه و چرا ایتاچی جلوشون رو گرفته بگو تا برات توضیح بدم...اگرچخ قبلا هم بهش اشاره کرده بودم ..

17. 2 کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

این صحبت کجا عنوان شده ؟! کی توبی گفت که در قتل خاندان اوچیها دست داشته؟!
    اونجایی که ساسکه با ایتاچی میجنگید دیگه ساسکه ازش پرسید که اون نفر دومی که از اوچیها مونده و تو رو تو کشتن قبیله کمک کرد کی بود که ایتاچی هم گفت اسمش اوچیها مادارا بوده (99% توبی رو میگفته و نه مادرا اصلی رو...)

---------- Post added at 09:27 PM ---------- Previous post was at 09:27 PM ----------

یادمه اوایل داستان (اون قسمت های اول ) یه جا گفت کهخ زمانی که روباه قرمز اتشین در جایی احضار میشن یا رویت می شد خرابی های بسیاری به وجو می امد !! آب دریا ها بالا می آمد ..کوها ریزش می کرد ..جنگل ها می سوخت !! و دهکده ها ویران می شن

یعنی الان من بیشتر ازشما ها تعجب کردم ...دیگه قسمت اول و قسمت پایلوت مانگا رو نخونده باشید که دیگه فاتحه !!!!!
    برای شما دوستانی که شاید از مانگا های بالاتر شروع به خوندن داستان کردید :
    قسمت اول مانگا صفحه اول : انگلیسی نوشته و حداقلش سونامیش که دیگه تابلوعه !!!
    کد:
    اینم قسمت پایلوت مانگا هستش که در واقع خیلی ها شاید نخونده باشنش!!!! بهتره یه نگاهیبه عکس صفحه 3بندازید .... گویا ناروتو نهمین نفری هستش که میخواسته کیوبی رو کنترل کنه : و هیچ کدوم از 8 تای قبلی نتونستن اونرو کنترل و مهر کنن :
    جالبه یه نگاهی به افراد و حات هاشون بندازید :

کد:

منظور بیجوی گارا بود... لعنت به این کیبورد ..همون تک دم که نارتو بعد از مسابقه چونین ها باهاش مبارزه کرد !!! نگو که اون قسمت ها رو هم نخوندی !؟!؟!!؟

اون مجسمه رو یادت باشه توی یکی ازمیدان های نبرد احضار شد ... حتی من یادمه که اینو گفت این چیه!!حتی از چوجی هم بزرگتره ....مربوط به بخشی می شه که چوجی یه دفعه بزرگ شد و بال های پروانه ایش رو بیرون آورد .

کلا اوزوماکی ها کارشون این بوده که جینچوریکی بشن و برای حمایت از دهکدهشون هم اولین جینچوریکی میشه زن هاشیراما و مقام اوزوماکی ها رشد می کنه تا جایی که آرم مخصوص دهکدشون پشت لباس جونین و چونین ها -- میشه ..همون علامت که دایره های تودرتو هستش ...پس خیلی ها قبل از کوشینا جینچوریکی بودن و فقط کوشینا نبوده ....اصل هنر اوزوماکی ها علاوه بر چاکرای بالاشون هم قدرت های مهر کردنشون بوده و تکنیک هایی که برای مهر کردن بلد بودند ...( بخش های صحبت کوشینا با ناروتو زمان کنترل کردن کیوبی خونده بشه !)

کجای داستان به این نکته اشاره شده ؟؟؟ ناگاتو رو جیرایا از باز مانده هاییه دهکده پیدا کرد که توی نبرد نینجاها زنده مونده بودند ...
    تنهاباز مانده اوزوماکی ها کوشینا بوده.. که به دهکده آورده میشه ...بچش هم میشه ناروتو ...

کجا اشاره شده که برای داشتن ریننگان باید یه رگه ازسنجو یا اوزوماکی هارو داشت ؟؟؟

مادارا که مانگیکوش رو از برادرش گرفته ..این رو همه می دونن که با در اوردن چشمهای برادرش مانگیکو خودش رو تکمیل کرد ..در واقع اولین نفر ها توی خاندان اوچیها مادارا و برادرش بودند که تونستند مانگیکو رو فعال کنن ولی مادارا ززیاد استفاده کرد و بیناییش رو ازدست داد برای همین هم در یک حرکت ناجوان مردانه چشمهای برادرش رو به خودش پیوند زد ....( البته گفته شده یه دونه از چشم هاروبه خودش پیوند زده !) و توبی ممکنه همون برادره باشه که یه چشمش شارینگان داره ولی چشم دیگش معلوم نبوده...

نه این گفته اشتباه هستش ... ایتاچی رقفت پیش توبی تا بتونه با کمک اون از شورش احتمالی اوچیها بر علیه دهکده جلوگیری کنه ...اما توبی کمک نکرد و تنها راه برای اینکه دوباره جنگی شروع نشه پایانش ازنطفه بود...قطعا ایتاچی نمی تونست کل دهکده کونوها رو نابود کنه پس سخت ترین تصمیم ممکن رو گرفت ..
    اگه میخوای بدونی چرا خاندان اوچیها میخواسته شورش کنه و چرا ایتاچی جلوشون رو گرفته بگو تا برات توضیح بدم...اگرچخ قبلا هم بهش اشاره کرده بودم ..
    من اصلا اینا رو ندیده بودم!!! من مانگا خوندن رو از شیپودن شروع کردم. الان این ها برام عجیبه... ساندایمه داره به ناروتو میگه 8 تا رفیقاش همراه با پدر ناروتو مردن...؟! تو انیمه همچین چیزی نبود اصلا.....
    جالبه تو قسمت 1 مانگا ساسکه سوار عقابه! یعنی اینی که الان هست...

ناگاتو هم ازوماکی بوده دیگه!! ندیدی توبی بهش گفت اینقدر به خودت سختی دادی موهای قرمز اوزوماکیت سفید شده...؟!

در مورد ریننگان هم والا یادم نیست کجا ولی مطمئنم اوچیها برای اینکه ریننگن فعال کنه به بدن سنجو نیاز داره و سنجو به چشم های اوچیها... مطمئنم سر این قضیه منبعش هم در لفافه بوده!

البته در مورد مادارا هم توبی میگفت ایزونا که برادر مادارا باشه با اختیار خودش چشمش رو داد تا از خاندانش محافظت کنه این هنوز معلوم نشده

کد:
    اینجا ایتاچی تایید میکنه که یه نفر کمکش کرده تو کشتن کل قبیله

---------- Post added at 09:29 PM ---------- Previous post was at 09:27 PM ----------

در مورد اون کوه و دریا و... هم فکر کنم منظورش این نیست که میتونسته عناصر رو کنترل کنه فقط میگه اینقدر قدرتش بالاست که میتونه همه جا رو بهم بریزه حتی کوه و سونامی و از این چیزا

19. 2 کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •