یادمه اوایل داستان (اون قسمت های اول ) یه جا گفت کهخ زمانی که روباه قرمز اتشین در جایی احضار میشن یا رویت می شد خرابی های بسیاری به وجو می امد !! آب دریا ها بالا می آمد ..کوها ریزش می کرد ..جنگل ها می سوخت !! و دهکده ها ویران می شن
یعنی الان من بیشتر ازشما ها تعجب کردم ...دیگه قسمت اول و قسمت پایلوت مانگا رو نخونده باشید که دیگه فاتحه !!!!!
برای شما دوستانی که شاید از مانگا های بالاتر شروع به خوندن داستان کردید :
قسمت اول مانگا صفحه اول : انگلیسی نوشته و حداقلش سونامیش که دیگه تابلوعه !!!
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم قسمت پایلوت مانگا هستش که در واقع خیلی ها شاید نخونده باشنش!!!! بهتره یه نگاهیبه عکس صفحه 3بندازید .... گویا ناروتو نهمین نفری هستش که میخواسته کیوبی رو کنترل کنه : و هیچ کدوم از 8 تای قبلی نتونستن اونرو کنترل و مهر کنن :
جالبه یه نگاهی به افراد و حات هاشون بندازید :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منظور بیجوی گارا بود... لعنت به این کیبورد ..همون تک دم که نارتو بعد از مسابقه چونین ها باهاش مبارزه کرد !!! نگو که اون قسمت ها رو هم نخوندی !؟!؟!!؟
اون مجسمه رو یادت باشه توی یکی ازمیدان های نبرد احضار شد ... حتی من یادمه که اینو گفت این چیه!!حتی از چوجی هم بزرگتره ....مربوط به بخشی می شه که چوجی یه دفعه بزرگ شد و بال های پروانه ایش رو بیرون آورد .
کلا اوزوماکی ها کارشون این بوده که جینچوریکی بشن و برای حمایت از دهکدهشون هم اولین جینچوریکی میشه زن هاشیراما و مقام اوزوماکی ها رشد می کنه تا جایی که آرم مخصوص دهکدشون پشت لباس جونین و چونین ها -- میشه ..همون علامت که دایره های تودرتو هستش ...پس خیلی ها قبل از کوشینا جینچوریکی بودن و فقط کوشینا نبوده ....اصل هنر اوزوماکی ها علاوه بر چاکرای بالاشون هم قدرت های مهر کردنشون بوده و تکنیک هایی که برای مهر کردن بلد بودند ...( بخش های صحبت کوشینا با ناروتو زمان کنترل کردن کیوبی خونده بشه !)
کجای داستان به این نکته اشاره شده ؟؟؟ ناگاتو رو جیرایا از باز مانده هاییه دهکده پیدا کرد که توی نبرد نینجاها زنده مونده بودند ...
تنهاباز مانده اوزوماکی ها کوشینا بوده.. که به دهکده آورده میشه ...بچش هم میشه ناروتو ...
کجا اشاره شده که برای داشتن ریننگان باید یه رگه ازسنجو یا اوزوماکی هارو داشت ؟؟؟
مادارا که مانگیکوش رو از برادرش گرفته ..این رو همه می دونن که با در اوردن چشمهای برادرش مانگیکو خودش رو تکمیل کرد ..در واقع اولین نفر ها توی خاندان اوچیها مادارا و برادرش بودند که تونستند مانگیکو رو فعال کنن ولی مادارا ززیاد استفاده کرد و بیناییش رو ازدست داد برای همین هم در یک حرکت ناجوان مردانه چشمهای برادرش رو به خودش پیوند زد ....( البته گفته شده یه دونه از چشم هاروبه خودش پیوند زده !) و توبی ممکنه همون برادره باشه که یه چشمش شارینگان داره ولی چشم دیگش معلوم نبوده...
نه این گفته اشتباه هستش ... ایتاچی رقفت پیش توبی تا بتونه با کمک اون از شورش احتمالی اوچیها بر علیه دهکده جلوگیری کنه ...اما توبی کمک نکرد و تنها راه برای اینکه دوباره جنگی شروع نشه پایانش ازنطفه بود...قطعا ایتاچی نمی تونست کل دهکده کونوها رو نابود کنه پس سخت ترین تصمیم ممکن رو گرفت ..
اگه میخوای بدونی چرا خاندان اوچیها میخواسته شورش کنه و چرا ایتاچی جلوشون رو گرفته بگو تا برات توضیح بدم...اگرچخ قبلا هم بهش اشاره کرده بودم ..